- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
-
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #11638 üzenetére
Gondoltam, hogy nem túl jó belépő azt mondani, hogy kirúgtak -és ez csak ma délben derült ki - így eddig azt mondtam, hogy kevesebb a megrendelés, és hogy a main client reducolta a bufgetet (és most homokot szórok a fejemre) .
Mondjuka mai interjún , akkorát égtem ihaj. De ez az ügynökség hibája is volt, senior pozira küldtek ki, junior helyett, ezenkívűl a CSS tudásom is lehúzták , 10-ből 5-re értékeltek , mert azt mondtam CSS-ben az ID a gyorsabb (és nem találok rá ellenkezőt) , szemben a Classal. Mindegy, tanultam belőle. Hogy is mondjam, apró nüanszokra kérdeztek rá, amit kb akkor tudsz, ha már találkoztál vele. Van amivel nem lehet.
-
Dylen
senior tag
válasz
fokukac #11508 üzenetére
hát ez sajnálatos!
Nekünk először volt all staff, aztán group, aztán lehetett menni egyenként az egészet koordináló, kihelyezett főmuftihoz, annak aki akart segítséget kérni a további karrierépítéséhez...
Szerintem simán előfordulhat, hogy emailben hívnak, főleg ha sok emberről van szó... -
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #11445 üzenetére
Perverz tata?
kb 30 éve pislantottam a szoknyák alá. Akkor az volt a király akinek olyan nyitott orrú szandálja volt, amibe belefért a matek órán használt tükör. Tükör a szandálba, szandál óvatosan a célterület felé közelít, ordas nagy pofon után kaján vigyorral elsomfordál!
Egyébként a vasútállomáson az aluljáróból felfelé jövet ösztönösen úgy helyezkedek, hogy szemmagasságban kellemes esztétikai élmény ringatózzon!
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac #11423 üzenetére
kb. A 10-nél éreztem, hogy fáradok. Valószínűleg az aszfalt és a folyamatos kanyarok teszik, így együtt.
Gyere mellém dolgozni, 1-2 hónap alatt kikupállak, utána egy kis gokart meg se fog kottyanni
Mennyi volt? Kéne már menni, de most van más amire költeni kell. Meg ez a CHF is csak megy felfele... -
válasz
fokukac #11404 üzenetére
Az igen, szép kis pálya. Régen én is sokat jártam mindenfelé, szinte hobbi szinten űztük ha mentünk valahová nyaralni hogy 2 naponta kiléptünk gokartozni a legközelebbi pályára. De most örülnék annak is ha kimennénk Kisvárdán Bacsó telepére tolni egy pár kört, mert eléggé elpuhultam már, persze ha jó idő lesz, mert akkor lehet igazán nyikorgatni a gumikat.
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #11296 üzenetére
István valami géniusz vagy polihisztor lehet. Ő rajzolta az új Bp lobogót, most az ő iránymutatása alapján hangolják össze a lámpákat!
Pacalpörkölt rulez! Házi pálinka, pacal, kovászos uborka, finom sör. Most pedig egy kis szieszta, mielőtt ismét neki állok a kerítés léceinek a csiszolásához!
-
pohár
félisten
válasz
fokukac #11259 üzenetére
legalább ennyi örömünk maradjon ezekben a szar időkben, a pia nem drágul
hát komolyan mondom, egyetlen értelmes húzása eddig a mélyentiszteltfityisznek a pálinkafőzés legalizálása volt, bár nálunk ez sose volt akadályaz energiaitalos résznél a koffeinre nézve vetik ki az adót... akkor kérdem én, a kávét miért nem sújtják ilyen adóval? egy red bullban annyi a koffein mint egy jó erős kávéban...
idióta marhák
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #11176 üzenetére
Európa úttörőjeként először itthon fogják bevezetni az oxigénadót.
Azt is olvastad, hogy az extrémes előterjesztők az alkoholra is kiterjesztenék a hamburgeradót a jövedéki adó 10%-áig? Mintha nem lenne már rajta ~50% adó.Mindenesetre este a VIII. és a IX. kerületben a séta is extrém sport.
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #11172 üzenetére
Adómentes, cserébe akár életveszélyes is lehet!
Az utóbbi idők egyik legnagyobb ostobaságának tartom a házi pálinkafőzés engedélyezését! Az adóbevétel kiesésén kívül a tevékenység veszélyessége miatt is. Nagyon szigorúan be kell tartani a technológiai szabályokat ahhoz, hogy a lefőzött cucc ne okozzon vakulást, esetleg súlyos mérgezést vagy halált!
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #11122 üzenetére
160k + 27k állvány + 18k pedál.
Szerintem azalatt sikerült átalakítaniuk az üzletet, miközben beléptél. Te semmiképp nem tehetsz róla.
Legalább óvszert kaptál, másfélszeres áron.Szerk.: A szar állvány meg a beígért 150 cm helyett 170 cm volt, nem fért be a kocsiba. Majdnem sírógörcsöt kaptam.
Aztán az anyósülést is strukturális átalakításnak vetettük alá, és on-the-fly kidobáltuk a habszivacsot a csomagolásból. -
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #11116 üzenetére
na, megnéztem, még a googlemaps-es légifotókon is látszik, hogy parkolnak ott...
húbasszus, ha látszanának a rendszámok a guglimaps-en, az mekkora bevétel lenne a közterület-felügyeletnek..!
-
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac #11088 üzenetére
HI!
bocs kukuc, de Te B!el rendorhaztajira nem parkolunk en ezt taogatom, tom hogy ijjenkor gyum hogy csak pizszedes, de vhonan el kell kezdeni e tamogatom
udv
neduddki
p.s. nekme sem teccet a korabban emlegett sarki eset, de valjuk be gazuk volt, mongyukk aki nalunk ujabban rossz hejen all az megkapja a 30rugot tobebt enm all meg oda, de minidg vannak uj jelntkezo
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #11068 üzenetére
Amúgy a kommentokat is érdemes:
2/3-dal szerintem a MINIMÁLIS sebességeket is nyugodtan Alkotmányba lehetne foglalni: lakott területen 30, míg lakott területen kívül 60.
És akkor a gyalogosok is fizethetnének. (Ők eleve elszabotálták a Nemzet Jövedéki Adó Bevételének Rendszerét.) -
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #10907 üzenetére
Akkor sem volt még divat, amikor én voltam 16.
Még egy rendőrségi razziát is megúsztunk anno. Senkit nem érdekelt igazán, csak látszat volt.MmDorian: Elvileg ZP-be be lehet menni külön karszalaggal, időmegkötéssel és piatiltással, ha nem vagy 18. Nem tudom pontosan, hogy hogyan működik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest