- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Épp ez, hogy mikor akarok ilyet venni, akkor borzasztó drága. Pedig e-bay-ról jó lett volna összevadászni egy 6930p-t, ami hurcolászni, SSD-vel tökéletes lenne.
Én sem fejlesztem évente, a 2-2,5 éves laptopom (ProBook 4525s) is anno azért cseréltem le a mostanira, mert ebbe integrált VGA van, és erősebb CPU, ami lényegesebb számomra. Egyedül az asztalit cseréltem le most, mert a 965BE húzva már a 4-5-6. alaplapját ette meg (és MATX-ben már nehéz lett volna szerezni újabbat alá). Így lett 2600k, D14 került rá, így évekig ellesz.
#45915 tildy: Flash tartalmaknál nem lassul be nagyon? Nagyiméknál P3-ast cseréltünk nemrégiben, ott nagyon gyér volt.
-
Huh... hát nekem úgy 2010 óta nincs DDR2-vel szerelt gépem, és senkinek sem szereztem be ilyen memóriákkal szerelt gépet.
Bár a mai napi fail az volt hogy jön egy srác hogy neki laptop kellene, és úgy tudja nekem van egy használt, eladó. Erre kérdezem hogy milyen laptop kellene neki? Válasz: 4-e! Picit lefagytam. Utána mondja, hogy a legújabb, a Pentium 4-es! Nosza, felvázoltam neki hogy C2D-vel is már csak elvétve foglalkozom, de P4-esekkel meg végkép nem mert ár/teljesítmény arányban egy C2D jobban kihozható. Basszus, építek egy időgépet és megmilliárdosodom
.
-
-
fokukac
nagyúr
Látszik, hogy csak az it-sok triatlonoznak, a biztonsági őrök nem...
-
NoLF
veterán
legjobb tudomásom szerint ott kötelező nekik a fényhíd és sziréna együttes használata, ahol balesetveszélyes útszakaszon közlekednek. amennyiben ezt elhagyták, megtehetik, hogy kikapcsolják a hangjelzést.
(a belvárosi házak között a sziréna eszméletlenül zavaró tud lenni a mondjuk akár csak éjszakás dolgozók nappali pihenőidejére gondolva.)legalábbis idekint csak és kizárólag akkor megy a sziréna is, amikor tényleg szükséges. sejtésem szerint otthon is ez a helyzet... ha nem, akkor javítsatok ki
-
tildy
nagyúr
Most erre mit is mondhatnék. Még szerencse, hogy ilyenekből relatíve keveset fogtam ki otthon. Nagyon fura volt, két hét tömény kellemes tapasztalat Magyarországról.
Sorolhatnám az üzleteket, a jó és rossz élményeimet, (amiből a rossz leginkább first world problem, nem volt a jázmin IC-n normális wifi jel ), de abszolút JÓ volt otthon lenni. Elkezdtek beszélgetni, segíteni egymásnak az emberek! Ez nagyon feltűnt. Mindenkinek volt egy két jó szava, még a secusok is viccelődtek a táskámon, (az ott egy sajt? mibe lesz? hát, hát... ) érdeklődtek hova, merre, jó arcok voltak.
Szóval na, nagyon jól kifogtam most a jó helyzeteket, jó beszélgetéseket, bejött minden. Pozitív csalódás volt, és most már tudom, miért szeretik annyira a turisták Budapestet. Tényleg szép (ha nem mész végig a Visegrádi utcán, vagy nem nézel ki a nyolckerbe)
-
fokukac
nagyúr
hát, ha a hegy nem megy mohamedhez...
Más téma: az megvolt, hogy mit ad Isten, 600 millióból építik újjá a régi kisvasutat Felcsúton?
Ja, EU-pénzből. Kell a tömegközlekedési kapcsolat a vendég-szurkolóknak, ha majd érkeznek a BL-meccsekre, Münchenből, Barcelonából, MAdridból...
És a nap másik híre, hogy tilos a dekoltázs, a miniszoknya, a parfüm és a rövidnadrág a kaposvári egyetemen?
Magyarország, édes hazám. Nem győzök hálát adni, hogy én akkor jártam egyetemre, amikor a csajok olyan miniruhát vettek fel, amilyet csak akartak...
-
parandroid
félisten
Az még mindig borzalmasan tetszik, azóta sem láttam hasonlóan kreatív dolgot számítógépházban. De azok alapján, hogy idén végre én is lecseréltem a kb 4 évvel ezelőtt összerakott gépemet, gondolhatod engem is mennyit foglalkoztat már a dolog...
Amúgy 2008 azért nem tegnap volt.
p
-
fokukac
nagyúr
ó, de, elég jól alkalmazkodom.
Nekem 98-ig 800*600-as SVGA volt. És hatalmas előrelépés volt a monochrome CGA-hoz képest.
SVGA monitorom '98 őszén lett, egy kisebb vagyonért. IGaz, az már tudott 1280*960-at is, csak akkor vibrált.És már '97-ben volt netem, és szereztem bme-s emailcímet is, ami hatalmas májerség volt akkoriban....
a dpg meg a freemail csak 98-ban indult, asszem.
-
-
NoLF
veterán
ha bejött volna, nem itt tartanék.
and I definitely woulnd't say: "I chose not to choose life. I chose somehing else."
nem csalok, mert ezeket nem említettem, hogy ne lennének
fb nélkül a legtöbb ismerősömről semmit sem tudnék, legfőképp a soktízezer km-re élőkről. a szifon pedig rettentő jó önvédelmi eszköz
-
Mawyx
őstag
7" tv volt, igazi tv. Ilyen: [link]
De mivel az is elromlott, azota szgépen szoktam nézni tv kártyával (upc).(#44526) EQMontoya : Felvágni? Te miröl beszélsz? A páromon meg tildyn kívül kb senki nem járt a lakásomban, én nézem a tv-met, nem a szomszéd és egy csöpppet jobb (leirhatatlanul jobb) hogy látok is valamit a képen.
Mellesleg a roadsteren nem tudnám nézni a barátok köztötés kicsit drágább is, szóval nem kell
.
-
DeFranco
nagyúr
A jelenlegieket megoldaná. És?
Példa: amikor elkezded az életet, jó eséllyel hosszú évekig rajtad van a kell egy lakás para. Gürizel, hajtasz, gyűjtesz, hogy valami összejöjjön. Összejön a lakás, tegyük fel, hogy a hitel sem nyom agyon. Elégedett és gondtalan leszel? Nem. Minden nap úgy mész haza (kis túlzással) hogy jajj felgyújtotta-e a szomszéd a házat, úgy kanyarodsz a lépcsőfordulóban, hogy betörtek-e. Még át sem vették a szagodat a falak, de már megy az agyalás, hogy hát mégis csak kellene majd egy nagyobb, ha jön a gyerek, kéne még plusz egy-két fél szoba, vagy kintebb kellene menni / bentebb kellene menni, lentebb kellene menni. Most felmentek a lakásárak nincs miből bővülni, most lementek a lakásárak nem lesz forrás váltani.
Szarul keresel, nincs pénz rongyot rázni. Munkát váltasz, több a meló több a pénz, cserébe a stressz-szinted az egekben és/vagy késő este esel haza élvezni a jólétet, na arra nincs idő, majd 20 év múlva ha megvan minden.* Megveszed a lapostévét, megveszed a jégkockakészítős hűtőt, az elektromos gityót, a neondekort, a bárpultot meg a telefonon programozható légkondit de heteken belül mindegyik meh... változtatni kellene, unalmas, nem inspirál, vagy esetleg simán szar.
Tele vagy pénzzel, minden megvan, hawaii-dizsi-napfény. Ki a barátod? Ki az aki önmagadért becsül meg? Vajon ha nem tudnád tartani a szintet akkor is melletted maradnának? Anyu-apu jól van, nem éri őket baleset? Nem fognak megbetegedni? Rák jön? Vagy nem jön? Tetőcserép senki felett nincs? Párkapcsolat rendben, asszony nem csal? Nem unja meg a hülyeségeidet? Merj vállalni gyereket, nem lesz egy hülye drogos fasz ha felnő? Egyáltalán felnő? Hova? Jégkorszakba? Sivatagba? Dobják az atomot? Lesz víz? Országúton nem jön szembe a köcsög navarás?
A gond-szint nem pénzkérdés. Oppa Az ember tragédiája style
*most azt hagyjuk, hogy itt kinek van napi 7 órás zen állása, amit ötszörösen túlfizetnek, örülök neki, tényleg szívből, de a jellemző sajnos nem ez.
-
FehérHolló
veterán
Schiele-t láttam a bécsi Leopoldban, nem rossz. Viszont lehet, hogy más múzeum lesz belőle. Az ötletet köszi!
Ha valami benti sportot szeretne, akkor squash, billiárd, bowling, akármi.Csodák palotájában nekem anno csak a legfelső emelet tetszett valamennyire (még a költözés előtti időkben). Azóta van valami újdonság?
-
tildy
nagyúr
Esmein a lumiajat cserelte ra, imadja, azota az ipadjet nem is hasznalja. en meg nem alltam at a ONE X-emrol, de tetszik Esm teloja, szoval nem lesz gond vele. Kicsi, aranyos, gyors, 150 fontert az egyik legjobb dontes volt. Hogy oszinte legyek, en nem rajongok sem a samsungokert, sem a nexus 4-ert . Egyszeruen nem fogott meg. Marciusban jar le a szerozdesem a one x-emrol, akkor lesz majd egy masik htc-m, addig meg megteszi a razr i. A one-x-t meg megkapja a csaladban valaki.
-
DeFranco
nagyúr
na, akkor konkretizáljunk: nálam most kb. vállmagasság alatt ér véget a vascső egy zárószeleppel, onnan sárga flexicső (új szabvány, belül fém, nem gumi) viszi le a gázt a tűzhelyhez. Hallottam pletykákat, hogy ezt így nem lehet, hanem a fix vascsőnek be kell érni a főzőlap alá, és onnan lehet flexizni.
De ha nem ebbe kötöttek bele, vagy ez nem igaz, akkor most nem szivatnám magam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Google Chrome
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android játékok topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest