- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
fokukac #32369 üzenetére
Háát én is remélem... De én úgy látom, hogy az emberek hosszútávú memóriája kb. 4 évig van rendben és folyamatosan törlődik...
Kormányon van A párt, mindenki egyre elégedetlenebb, a következő választást B párt nyeri meg. Majd B párt is elkövet néhány hibát, mindenki elégedetlen, de a következő választáson nem egy új C pártra szavaznának, hanem megint A-ra, akik mindent visszacsinálnak. És ez ismétlődik
Amúgy nagyon remélem, hogy szerencsém lesz, és egyetemre már nem itthon fogok járni...
-
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #32322 üzenetére
Szimplan csak arrol , hogy el vannak tolodva a keparanyok. Beleneztem multkor a suitsba, egy reszt, de egyelore meg nem fogott meg. Azt a reszt lattam, amiben 10 ezer dollart felajanlanak annak, aki lebuktatja, ki sugott a konkurensnek.
Node nem vagyunk egyformak. Viszont az itteniek hatarozottan jo sorozatokat tudnak gyartani ( es most nem az Eastendersre gondolok, ha erted
)
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
fokukac #32295 üzenetére
jó lesz a Mickey...
csizmás kandúr?! isten ments.. az én csizmám sokkal szebb és térd fölé ér az összes kivéve a lovaglócsizmám. nem tudom egy csizma szerintem maradjon a nő cipője... na mindegy
ha már Mickeymánia.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
fokukac #32285 üzenetére
2 fejjel magasabb nálam de még él.
tanulságnak jó volt.csak abszurd lett az egész. végig ő kérdezte hogy mikor vállalom fel, mikor mondom el a barátnőimnek, mikor mutatom be mindenkinek aztán...
na mindegy.hirtelen nagyon zavaró lett hogy külföldön tervezek továbbtanulni..
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #32266 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy az a vidék se mindegy, hogy merre is van. Várpalotán például évekig nem lehetett a környéken házi tejet szerezni, a két közeli nagyváros (Veszprém és Fehérvár) gyárai beszippantottak mindenkit.
Ami a háztájit illeti, én csináltam az utóbbi 3 évben, de egyáltalán nem olcsóbb és ráadásul rohadt sok munka van vele. Csak ezt nagyon nem ismeri be senki, viszont minden szezon után meg kellett állapítsam, hogy nyerni csak a minőséggel nyertem, mondjuk az meg felbecsülhetetlen.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #32161 üzenetére
Nálunk asszem vasárnapról hétfőre virradóra, hajnali 3 és 4 között. Amikor visszajött az áram, a mikró automatikus visít egyet, a konyhában pedig a jukebox-ként használt iPhone 2G - iPig páros elkezdi lejátszani a legutóbb leszüneteltett zenét. Mindezt kétszer is megcsinálta...
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #32154 üzenetére
Őszintén szólva tegnap délután óta már nem is próbálkoztam vele, elég lett a hányásból. Nemsokára megyek a dokihoz, lejár a 72 óra, remélem megkínál valami ízes kis infúzióval.
peterkeT: azt hiszem a legrosszabbon már átestem hétfő hajnalban pár órányi "hidegrángás" formájában, most már fél lábon is kibírom amíg megkönyörül rajtam a háziorvos.
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac #32129 üzenetére
hukk, köszönöm!
nem bírom tovább... minden napra max 3-4 óra alvás jut, utána zaba, nyomulás az uszodába, párezer méter, 1 óra termál, 1,5-2 óra szauna, haza, zaba, és kezdődik minden elölről...
de ma én főztem a családnak és mindenki elégedett volt. s csak két pálinkát ittam. meg sört is. mondom, nem bírom...
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
fokukac #32056 üzenetére
barnakorszak. (imádtam de nagyon mű volt nekem ráadásul sokkal több bajom volt vele mint a szőkével)
szőkeség bár most már egy leheletnyivel világosabb (jó itt brutálisan platinának hat, de természetes fényben sokkal eredetibb, és nem mű) -
válasz
fokukac #31976 üzenetére
én alig várom, hogy bemenjek holnap, meg holnap után, meg azután
nagyon bejön/tetszik az új munkahely, minél előbb bele akarok rázódni a dolgokba, hogy érdemi feladatokat is csinálhassak. pont pénteken kaptam meg a 4 oldalas munkaköri leírásom, egyelőre azt is tanulmányozom
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #31850 üzenetére
En ezt elhiszem, de sokallom.
Realisnak valahol olyan 99 font korul tartom ( 35 ezer forint) . Persze vannak nok/pasik akik cipot is 100 ezerert vesznek, tolem nagyon tavol all ez a vilag.
bandus: az 50-es meg talan nem, a 125-os viszont nekem igen.Amugy a diplomaoszto sem ma volt mar , 2004-ben csinaltattam a kosztumom. Inflacio ide vagy oda, azota sem sikerult 12 ezer forint fole menni ruhavasarlasilag. Mondhatni fizikai fajdalmat okoz. Emlekszem, mikor 65 fontert vettem a borcsizmam itt filoztam rajta vagy egy hetig, legyen-ne legyen, dragaltam.
Szoval na, elhiszem, hogy 30-50-be minimum benne van, ettol fuggetlenul nekem nagyon wtf.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #31840 üzenetére
Bárcsak holnap itt is kisütne a nap, és 25 fok lenne...
Itt meg megint ott tartunk, hogy egy 1,4 mm átmérőjű műanyag lukon keresztül akarunk 4096 x 2304 pixelt képkockánként mozgóképként rögzíteni. Már állókép-képzéshez is ép ésszel ellentétes ez az ellentét, dehát ki venné meg a legújabb, legdrágább szarokat, ha nem lenne benne még sokkal több milliárdabb gigapixelebb terabájtabb gigahercebb újdonság.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #31713 üzenetére
A Scrubs hatalmas sorozat. Kötelező darab. Az ünnepek alat nekünk is volt végre egy kis szabadidőnk, úgyhogy szintén nagy hiányosságot kezdtünk pótolni, most a That '70s Show van terítéken. 3 évad már pipa, még van 5.
Ja, az index kapcsán: az androidos verzióhoz szerencsére nem nyúltak. Híreket meg már szinte csak telefonon olvasok, számítógép már csak játékra kell, meg a Ph!-ra azért itt nézek rá, mert a fórum kényelmesebb így.
p
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #31592 üzenetére
espresso manias vagyok en is, nem veletlenul kuldtuk vissza a filter coffee gepet, amit esm vett karacsonyra nekem ( szegenykem
)
De a hosszu adag itt nespresson kevesebb mint egy deci, joval. Epp csak csopog, jo ha van fel deci, 3/4.
A rovidet nem is neztem. Mondjuk en nem allitgattam at a gepet. De ha mondod hol kell, allitok rajta, remelem munaktarsak nem veszik rossz neven.
Szoval mekkora adagot kene foznie? Hat szerintem egy standard kavescseszenyit. Ez nincs annyi. -
bobsys
veterán
válasz
fokukac #31592 üzenetére
Az amcsi long black az egy rakas szar, barhol iszod. Starbucks meg raadasul draga is, fele annyiert ittam a Dunkinos tejeskavet. A tejeskave, capucciono stb egy fokkal jobbak mint a sima fekete, de azotthoninal nincsen jobb. En mondjuk a regi fajta magasnyomasu presszo csinalot szeretem (ala Szarvasi), most, hogy megvan a lakas eppen ennek kereseseven vagyok. Ausztraliaban volt Breville markaju gep azt kutatom itt is (mar nem gyartjak pont azt a tipust igy ebay lesz). Kb $100 es nagyon finom kavet keszit a megfelelo kavebol.
Reggel pedig forrovizbe tolok egy kis kavet, felforr leszurom, kiontom es kesz is a hosszu kave ami erosebb mint a sima long black. -
parandroid
félisten
válasz
fokukac #31591 üzenetére
"a barátaim szerint én fillérb*szó vagyok, mint az közismert."
Mint minden más jó karriert csinált pénzügyes ismerősöm. Volt közöttük, aki már felsőoktatási évei alatt a bankok ajánlatait nézegette, hogy ha lejár a lekötése, melyiknél kösse újra a megtakarításait. Amikor minden normális ember elverte az ösztöndíját sörre/csajokra/fűre (nem kívánt törlendő).
Persze az élet őket igazolta, na de akkor is...
p
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac #31569 üzenetére
Volt szó pl. rádiókabaréról, ami határozottan jó aláfestés volt a mai házon belüli melóhoz.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #31410 üzenetére
Nem tudom, de nalunk is van valamennyi utanhuzas a Samsungon, mig apumen, ami szinten samsung, csak nem 5000-es , hanem 6100, neki nincs.
Tv nezesnel nem eszreveheto, xboxnal viszont igen.Csak azert mondtam, plazmanal nem tudom, hogy megy ez, mert ezugyben nincs vele tapasztalatom.
Igencsak valoszinu, hogya samsungnak van egy gyengebb vezerlo tipusa, es azoknal jon ez elo.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest