- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pisztillus
senior tag
Sejtettem, mégpedig abból, hogy követem a Miért moderáltunk és a Jogos Mod. (régi és új egyaránt) topicokat is. És inkább nem próbálnám ki, hogy mennyi a legrövidebb idő, amíg oda el lehet jutni.
Cicero: Szigorúan szvsz. de az avatarbíráló modok szerint ez figyelmeztetésnek számít (mert hiszen mint bejegyzés ott szerepel, függetlenül attól, hogy mit tartalmaz), és mert bekerült ide is - már ha erről van szó. De majd az illetékes pontosít - az általam most leírtak csak találgatások.
-
Próbaragi nem volt, csak papíros garancia a kereskedésbe.
Kép csak illusztráció volt, porvédőről el is felejtkeztem, meg hát takarta is az a fránya szövet, nem is gondoltam bele. Tehát én is hibás vagyok.
A szervizbe volt, átnézték kétszer is, és nem volt vele gond.#14986 Winner_hun: Azt írta hogy nem a recsegés a baja (amit én sohasem hallottam), hanem hogy a porvédő gumi be van nyomódva, és a rendőrséghez fordul emiatt. Az a baj hogy nem említettem ezt a kis szar bizb@szt, máskülönben magasról sz@rnék az egészre. Tényleg hibátlan a hangfal, ő pedig végig sz@rozza egy kis esztétikai hiba miatt, vagy mert nem hozza az (túlzóan) elvárt teljesítményt/vagy már töbkreb@szta, de tényleg. Már bánom hogy eladtam, pedig sokat gondolkoztam rajta hogy végül adjam-e el vagy sem, de nem használtam így elvitték.
#14987 FehérHolló: Én legraranciáztatnám neki, de ő azt mondja hogy még a saját költségén küldje gariba, stb. Szerintem a pénzt szeretné vissza.
#14991 FehérHolló:Szerintem jól szétbassza a hangfalat vagy valami hasonló és úgy fogja ezt tenni, ha nekem úgy kezdte hogy be van szakadva a két dóm meg recseg, amikor ez nem igaz, akkor a rendőrségre szerinted hogy fog beállítani?
#14993 Winner_hun: Nem kérdezett rá. Én magamról annyit írtam hogy megkímélt állapotú, persze nem új.
-
Ez a gond hogy nincs kedvem már az egészhez, felhúzta az agyam. Próbagarit nem adtam rá, nem igazán szoktam, van rajta papíros garancia és kész.
#14980 FehérHolló: lehet és ez idegesít. Ha visszaveszem tőle, lehet hogy egy elb@szott sz@rt kapok vissza. Ez a baj hogy a csávónak 0 értékelése van a fórumon és újonc, az ilyenekkel vigyázni szoktam, de telefonon hívott, stb., szóval korrektnek tűnt. Azután persze rögtön arról kérdezett hogy hogy szól egy Hifihez képest (nem tudom hogy minőségben vagy hangerőbe értette-e)?
-
Először azt mondta hogy be van szakadva és hogy recseg. Azután már csak magas tartományban recseg. Azután már alig hallhatóan recseg és mikor mondtam hogy a porvédő van benyomódva akkor azt mondta hogy nem említettem ezt. Sajnos igaza van, a porvédő benyomósát nem említettem, és is így vettem újonnan, garanciáztattam is és mondták hogy az nem zavarja be. Mondtam a srácnak hogy van rajta még két év gari, küldje vissza, de erre nem reagál, csak a pénzt akarja vissza. Persze van képem róla, ő azt mondta hogy ezzel most meg fogom ütni a bokámat. Hmmm, kicsit idegesít, ilyen még nem történt velem. De arra lyukadok ki hogy a Genius cucc neki nem jött be és ezért akarja visszacsinálni.
-
Mawyx
őstag
A cégnek ahol dolgozok van több weboldala és egyikre nem tudunk belépni, mert nincsenek meg az adatok, de még csak az sem hogy melyik tárhely szolgáltatónál vagyunk, hogy tudnánk neki írni egy levelet.
Csak olyanokat találtam, ami kiírja, hogy egy domain foglalt-e vagy sem. Azt tudom hogy foglalt, hiszen a miénk. Egyedül a webcímet tudjuk, hogy http://www.akármi.hu, ebből kéne előbbre jutni.
Megnézem ezt is. -
-
-
Ha megjavítják akkor jó, még talán elmegy egy ideig, viszont ha utána beadja a kulcsot és egy értelmes szerelő filléres alkatrész kicserélésével nem tudja újra működésbe hozni, akkor inkább egy 2,5-3-4 lovas Briggs gépet vegyél, mondjuk az igazi egy Honda 5,5-ös lenne, ugye faternak van egy Honda FG315-ös rotációja (160cc), na az baromi jó kis gép, szomszédnak hasonló Honda, de vagy 20 éves már, tiszta rozsda és retek, de azért még mindig pöcc-röff.
-
-
Winner_hun
félisten
Ezek után... azt se tudom milyen idős a mostani, 10+ éves szerintem. budget, 1000 wattos, kimondottan jól bírja az igencsak nem kis mértékű strapát. Tavaly a téglával még úgy ahogy elvolt, de a vascső már komolyabb falatnak bizonyult, el se akart indulni utána, elferdülhetett a tengely. Kézzel is igen nehezen ment. Na mondom idén akkor új fűnyíróval kezdünk.. erre simán ment egy kis karbantartás után. Csodálom hogy még egyben van
-
-
kételkedem
addikt
Faterom vett egy ilyen márkájú akkus fúrót, aminek a tokmánya vagy tengelye vagy nem tudom mije ferde. Nem nagyon, csak pont annyira, hogy a csavarbehajtás nehézkes legyen. Persze én mondtam neki, hogy nehogy valami gagyi vacakot vegyen! Vegyen pl Boscht, mert az minőségi cucc!
-
...egy kis szösszenet...
Gondolom elektromos, ha Bosch. Ez nagy hiba, ezek nem sokat bírnak ki, hiába a márka, inkább belső égésű motorral hajtottat kellett volna választani, inkább egy olcsó Briggs & Stratton mint egy elektromos. Családban, rokonságban volt már pár, egyik sem bírta, bezzeg a szomszéd mosógépből és fűnyíróvó összeháziasított valamije már jó ideje üzemel, persze neki a motorcsere is olcsón megvan, de ha esős az idő akkor inkább jól elzárja mert életveszélyes. Azután vettünk egy benzines fűnyírót, jól bírta, szerettük, de végül Husqvarna 323R lett belőle, nah ez minden pénzt megér. Tehát nem mondom hogy ruházz be egy 100-150k-s fűnyíróra de ha olyat akarsz hogy ne 2-3 évig bírja, akkor vegyél benzinmotorosat.
-
kételkedem
addikt
-
-
pohár
félisten
időközben én is találtam pár adatot, összevetem ezekkel, aztán meglátom majd
ha alapítanék, én is azt alapítanék, de most kivételesen a csütörtöki vizsgámhoz kellene, ha netán rákérdeznének, ami elég valószínű lesz, mivel egy munkajogos tesztlapot is meg kell csinálni a projektmenedzsmentes mellé, a harmadik, infós részről nem is beszélve, ahol kb a határ a csillagos ég, a WiFi titkosítástól a Hamming-távolságon át a 100Base-TX hálózatokra is rákérdezhetnek -
-
kételkedem
addikt
Létezik olyan mentalitás, hogy lesz@rom! Bár leggyakrabban drága autók tulajdonosaira jellemző, mégsem mondhatnánk, hogy csak ők a képviselői. Az ilyenek megállnak második sorban, útkereszteződésben, rokkant helyen, zebrán, virágoskerten vagy egyáltalán bárhol, ahol csak jónak látják. A többi embert, legyen az biciklis, gyalogos, kismama, autós vagy bárki, nagy ívben lesz@rják.
Védekezni ellene nagyon hatásosan lehet! Egy minimum A/4-es lapra ki kell nyomtatni a "Bunkó vagyok!" mondatot, majd körben az autó ablakára legalább 4 darabot fel kell ragasztani bármivel. Sokszor az is elég, ha csak simán csapvízzel megnedvesített papírt simítunk az üvegre! Míg körömmel vájja a papírt, biztosan elgondolkozik néhány dolgon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux haladóknak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest