- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #7991 üzenetére
Sokkal jobb! Mondjuk úgy, már nem is érzem. Ez egy jó termék!
(#7992) kételkedem: komolyan büdös lett az ágyikó, 7végén patyolatosat játszunk...Emberek, aki tud fel se keljen, maradjon otthon, nagyon hideg van odaki'
-
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #7986 üzenetére
Ben Gay volt itthon, nagyon büdös
-
válasz
Pisztillus #7925 üzenetére
köszönöm szépen a választ, kipróbálom
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #7663 üzenetére
kösz, ez ésszerűen hangzik.
Kérdés, hogy mit tegyek? Nem igazán van kedvem szervízbe vinni az alaplapot, és 1-2 hétig gép nélkül lenni, pláne, ha lehet, hogy ez szerintük esetleg nem is hiba...Mondjuk még van rá 2 év garancia.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #7633 üzenetére
Kövit
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #7360 üzenetére
á, a holnap déli híradóban már benne lesz
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #7362 üzenetére
Nekik tilos a meccset nézni, szerintem. Én azért remélem, hogy látható lesz egy kis labdarúgás, netán foci is.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #7360 üzenetére
Ejj, de "realista" itt valaki...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #7157 üzenetére
Azért néha pusztulunk is nagyokat.
Például az ablaktörlő kar és lapát együtt: arm&blade, így szoktunk rá hivatkozni. És ez a régi logisztikus japónak kiejtve: Armando Bredo
mer' ugye japóéknál mássalhangzóra nem végződhet szótag, kényszerítve is odatesznek valamit. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #7145 üzenetére
nem, 0 pont
"approval method"
..lett volna a megoldás
-
Winner_hun
félisten
válasz
Ha van jöhet de a hirdetés már nem él.
-
pohár
félisten
válasz
HÁH, a so too passzolt
bár aszonta hogy hideg...üdv
ki tudja, elsőre jónak tűnik... aztán majd kiderül
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Pisztillus #6471 üzenetére
Fél Japánt eltörölte a cunami a föld színéről, a másik felét csak a földrengés aprította, és még az atomerőművek is gondban vannak.
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #6200 üzenetére
Szia! Köszi!
Egész nap talpaltam, nem voltam gép előtt, ha ma éjjel is görcsölök, akkor holnap ezeket megnézem gyógyszertárakban.
Éjjel csak a bal fájt, most meg mindkettő. Koraeste "hazaértem" a városnézésből, az ágyon fekszem, egész nap talpaltam, birtam, ilyenkor meg megerőltető a fürdőszobáig is kimenni -
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #6170 üzenetére
Meg tudnád mondani milyen izomgörcsre való krém van, ami kapható recept nélkül és esetleg kapható Athénban?
Fél éjjel görcsölt a vádim, így nem birok menni, sose volt még ilyen, hogy erre kelljen ébredni. Úgy tűnik a 2 hátizsákot + 2l innivalót sok volt tegnap cipleni kilómétereken át.
Azt se tudom hétvégén van-e nyitva patika. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #6170 üzenetére
Köszönöm, akartalak keresni, csak most próbálok vacsorázni. Mindjárt olvasom a privit is..
Délelőtt még a doki csak fertőzést vélt, az arcüreg miatt, (szerinte az ment a belekre is) arra írt Azibiot-ot mint legutóbb, meg orrsprayt, Avamys 120 -t.
Most meg az ügyeletes a kórházban No Spa-t, Algopyrint, meg Voltaren 75mg -t. Ezekből csak 1 körül az Azibiot-ot, meg az orrsprét vettem be, meg fél 5 magasságában a No Spa-t, illetve a doki Papaverint nyomott a s.ggembe, 2 ampullát.Az az igazság, hogy a sör most nem igazán esik jól sem, a közérzetem nem tökéletes, a sörhöz meg hangulat is kell. Viszont a vacsora húsleves, szerencsére az is sok folyadék.
Napközt már megittam összesen vagy 2 liter kamillateát, most a levest, meg vettünk szénsavmentes kevés ásványianyag tartalmú ásványvizet. -
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #6057 üzenetére
a fészbúkon pedig elég aktív...
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #5978 üzenetére
- Halló, Kürt ZRT! Miben segíthetünk?
- véletlenül levertem a mobil rack-et, miközben be volt kapcsolva... Elszállt a másfél terás wd vinyóm
O brühühü. Nem esett nagyot, csak a kb 30-40 centit (a gép tetejéről), de csak klattyog. illetve még azt se, mintha nem is tudna felpörögni...
Vissza lehetne állítani valahogy az adatokat?
- Fizikailag sérült merevlemezről is képesek vagyunk adatot vissza állítani!
- Ez nagyszerű! rajta volt a felbecsülhetetlen értékű met-art-os gyűjteményem is...
mégis milyen kiadásra számíthatok?
- Adatmentés merevlemezről 150.000 - 400.000.- Ft + Áfa
- Hukk! Köszönöm, azt hiszem inkább letöltöm újra!
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #5963 üzenetére
ja hát akkor igen, lőttek a winyonak
bár innen már nem lehet rosszabb, egy elektronikacserét megér a dolog szerintem -
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #5952 üzenetére
nehezebb? hátha van itt akinek van elektronikája hozzá, akkor semmi baj
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #5955 üzenetére
Egy kalapács és egy kellő méretű szeg segítségével garantálni lehet, hogy semmilyen körülmények között ne essen le a külső vinyó az asztalról!
fokukac: most már biztos, hogy benned van a hiba! Egyszerűen rossz hatással vagy a műszaki cikkekre!
Javasolt életpálya modell: virágkötő, csincsilla tenyésztő, juhász stb
Kerülendő foglalkozások: atomenergiával, elektromossággal, elektromechanikával, kapcsolatos összes tevékenység! -
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #5952 üzenetére
Padlón?
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #5943 üzenetére
nem esett nagyot, csak a kb 30-40 centit (a gép tetejéről), de csak klattyog.
illetve még azt se, mintha nem is tudna felpörögni...idióta vagyok, hogy fontos anyagokat (is) tartalmazó asztali vinyót rakok rack-be...
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #5947 üzenetére
+1
-
Verus
senior tag
válasz
Pisztillus #5843 üzenetére
Csak de
Kukac: Korlátoltan, de tudok
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus #5776 üzenetére
én régebben vásároltam áruhitelre. de mikor sorra kiderültek, hogy a 0% thm és a 0Ft önerő az nem azt jelenti, hogy ingyen elhozom, és összesen az ár tizedének tízszeresét kell fizetni, inkább leszoktam róla. persze annak idején igen jól jött, mikor nem egyszerre kellett 180-200kFt-ot letenni hűtőért, meg mosógépért, meg belefért egy kenyérsütőgép is. már rég visszafizettük, a cuccok megmaradtak, és úgy érzem, az ésszerűség határain belül maradtunk. plazmatévét, meg hifitornyot, vagy egyéb szórakoztató elektronikát nem vennék ilyenre.
a lakás megint más, kevés az az ember/család, aki sokmilliót csak úgy zsebből elő tud teremteni. annak idején 170Ft-tal vettem fel a hitelt, volt 140 is, most 215. de még mindig kevesebbet fizetek, mintha forintban vettem volna fel.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Pisztillus #5776 üzenetére
Legfőbb gond a magyarral, ha a szomszédnak Suzuki Coupe -ja van nekem Opel Sedan kell, ha neki LCD TV -je van nekem Projektor kell, ha 2 szintes háza van nekem 3 kell.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Pisztillus #5773 üzenetére
Én most csak azokra gondolok akiknek nagy arcuk van közben hiteleznek mindent (sajnos ezek vannak többségben sztem).
Persze az állam vezető tehetnek róla, hogy időben nem orvosolták a problémát, de mostmár elég a segítségből, csak eladósodik az állam és még cudarabb intézkedések jönnek és annak mindenki megissza a levét. -
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #5773 üzenetére
Mindig van masik lehetoseg ... Csak az ember ugye jobbat akar.
A sumakolos szoveggel nem ertek egyet amugy , bar azzal sem , hogy nehany (sok? ) hulye miatt ovodaskent legyen kezelve az ember. Tessek szepen felelosseget valalva donteni.
----------------------------------------------------------------------------------
Ehehehe , nem veletlen nem mentem meg ferjhez -
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #5687 üzenetére
Vazze, mit meg nem tud a zember innen tőletek. Ma az országos terepfutó verseny szervezése során kicsit megfáradtam és megfáztam, megyek is feredni, de előtte egyéb sürgős dolgokat intézni.
-
Boxer001
veterán
válasz
Pisztillus #5567 üzenetére
Igen? Odáig érezni? Pfff...(kistarcsai vagyok)
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #4923 üzenetére
Szia!
Már este? Le kellett volna még menni boltba... Hasonló az időjárás errefelé is, leszámítva a csapadékot.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #4896 üzenetére
Szép napot!
Itt most éppen ónos eső jellegű csapadék esik és szürke minden, de attól még lehet szép a nap!
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Pisztillus #4895 üzenetére
Ezt jól megöltem tegnap éjjel...
Szép napot mindenkinek!
-
neduddki
nagyúr
válasz
Pisztillus #4887 üzenetére
HI!
most mond meg mint kivuallo: nemmegadtam az osszes swgicseget???:- )))
udv
neduddki
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #4565 üzenetére
Mind1 de még mindig jobb helyen kér megívót a torrentes topicban mint itt.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #4351 üzenetére
Akkor nem tudom hogy lehetett majdnem duplája az állatorvosnál.Talán volt neki készleten, és zsebbe ment a lé mert egyből adta is oda.
De még ha azt nézem ahogy te mondod,még így is majdnem 300ft van közte ugyan annál gyógyszernél. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #4340 üzenetére
alcon ciloxan van ráírva.Nekem nyáron be volt gyulladva szemem és ezt írták fel.A kutyámnak piros a szeme,és neki is ezt írták fel.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #4340 üzenetére
A Szemcsepp!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #4129 üzenetére
Nálunk is ugyan az a helyzet.Van T és Digi,lehet választani kinek mi tetszik
-
fokukac
nagyúr
válasz
Amúgy az a legszebb, hogy hűség nélkül fizettem ennyit a netért.
Most nem tudom, lehet, hogy hűségnyilatkozatot iratnak velünk alá...nem baj, hamarosan elköltözöm (ezt mondogatom már legalább 3-4 éve
)
-
Csyppa
senior tag
válasz
Ez sokkal értelmesebb megoldás.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #3971 üzenetére
Ln nem éreztem itt Óbudán semmit .
-
válasz
Pisztillus #3971 üzenetére
Ez a földrengés elég erősnek számít Magyarországon.
Az utóbbi időben hazánkban 1985-ben volt az eddigi legerősebb földmozgás, Peremarton térségében. Akkor augusztus 15-én a Richter skála szerinti 4,9-es erősségű rengést regisztráltak, amely jelentős épületkárokat okozott.
Magnitude ML 4.7
Region HUNGARY
Date time 2011-01-29 17:41:39.0 UTC
Location 47.50 N ; 18.38 E
Depth 20 km
Distances 33 km NW Székesfehérvár (pop 103,772 ; local time 18:41:39.8 2011-01-29)
6 km NE Oroszlány (pop 20,271 ; local time 18:41:39.8 2011-01-29)
5 km SE Kecskéd (pop 1,908 ; local time 18:41:39.8 2011-01-29) -
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #3859 üzenetére
Szép estét neked is, köszi!
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #3820 üzenetére
Már leküzdöttem!
Az OO-ból kivált LO-t majd kipróbálom, bár OO-ból az utolsó kiadás van fenn, ehhez képest az LO csak apróságokban különbözik.
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #3431 üzenetére
itt van döglötten mellettem, nem tudok vele mit kezdeni... :|
-
válasz
Pisztillus #3366 üzenetére
Nem unalmas, sőt egy ideje tanulás mellett zsúfolt lett, de hát muszáj. Esetkocsin jobb volt, de kedvenceim a masszív alkoholisták és a hajléktalanokkal való foglalkozás (ma is el kellett kapatni egyet egy a Security-vel, mert szökni próbált
), de hát fiatal vagyok, még bírja a gyomrom
. Igen, vízzel nem lehet, habbal, porral jobb lenne
.
#3367 kételkedem: Kb. óránként megy vonat, ma én is lekéstem a 18-ast, hát jöttem a 48-assal, ez van, kibírom, még mindig jobb kicsit várni, mint ~400 forintos benzint venni
.
#3370 Winner_hun: Ezt már láttam...
-
válasz
Pisztillus #3360 üzenetére
Szerencsére ezt sem "hírtelenharagomban" írtam, illetve nyugodt ember vagyok, nem szoktam kiabálni, inkább később hívtam be a jóasszonyt, ha ilyen szemtelen akkor ráér
! Hozzátenném hogy annyi időm nem volt hogy kimenjek levegőzni vagy kajázni, mert 11-kor tudtam 5 perc szünetet venni, azután 3-kor tudtam ebédelni, és ugye az épp váróba betoppanó beteg (nem említeném meg hogy tipikusan milyen szárm., de szerintem mindenki ráismer) pofátlankodik
. Mert még ha időd néni jön, hogy ő 11-től itt vár és 12-re menni kell az ebédért/unokáért/boltba/vizsgálóba/stb., akkor még megpróbálom neki megoldani a hamarabbi bejutást, persze ha kér és nem pofátlanul parancsol, de rájuk nem jellemző a szemtelenség
.
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #3360 üzenetére
Emlékeim szerint aláírásba sose tettem.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #3347 üzenetére
Engem mindig felkavar, amit a tükörben látok, ezért inkább nem használom. Cserébe amióta húsz fok van a hálószobában, határozottan jobban alszok. Nem, valóban semmi köze egymáshoz az előző két mondatnak.
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #3354 üzenetére
itthon sose volt
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #3349 üzenetére
lakótársam hazajön, akkor tudok rá kötni projektort, monitor nincs
memóriákat kivettem felcseréltem visszatettem, ventit kifújtam, semmi.
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #3347 üzenetére
dvdt megnézi, vinyó kattan, teker rajta hármat, és utána semmi. venti nagyon lassan, de folyamatosan megy.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #3341 üzenetére
Lenyúlni olcsóbb és egyszerűbb.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #3263 üzenetére
ááá mindig keverem a körutat és a körteret, sorry
-
Dylen
senior tag
válasz
Pisztillus #3246 üzenetére
ha még ki se nőtt, akkor az íny alatt van, tehát nem lehet baja a zománcrétegnek
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #3244 üzenetére
ha még ki se nőtt, mitől lenne lyukas?
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #3235 üzenetére
Mit csinálnak a bölcsességfoggal?
-
Dylen
senior tag
válasz
Pisztillus #3235 üzenetére
Ez a bölcsesség, már megint. Amúgy nincs baja.
tope: köszi
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #3173 üzenetére
-
válasz
Pisztillus #3160 üzenetére
köszi a segítséget, meg mindenki másnak is
akkor utánaolvasok ezeknek.
-
bobsys
veterán
válasz
Pisztillus #3173 üzenetére
Koszonom a segitseget
(#3174) kételkedem igen
-
bobsys
veterán
válasz
Pisztillus #3168 üzenetére
keleti irányba átlépett időzónánként kb. 1 nap - azert tulzas lenne 10 napig holdkorosan maszkalni
Valamelyik doscoveryn volt egy kiserlet es azt hoztak ki, hogy konyebb ugy atallitani a belso orat, hogyha az ember nem eszik a repulo ut alatt (csak vizet iszik, de alhat barmikor) es mikor megerkezik akkor a napszaknak megfelelo etelt fogyaszt hamarabb atall.
Az a gaz, hogy reggel 7-kor indulunk es masnap este 9-kor szall le a gep. Laza 27 oras ut(#3169) yetike eltem, mikor indoneziaba mentunk, jo szar volt, ejszakat nem birtuk vegigaludni delutan meg elajultunk, kellett 4 vagy 5 nap es jo lenne ezt most elkerulni
-
bobsys
veterán
válasz
Pisztillus #3166 üzenetére
Messzire megyunk es jo lenne aludni miutan leszallt a gep, epp este fogunk megerkezni, durva gyogyszereket meg nem lehet bevinni ezert kerdeztem.
Lehet tenlyeg marad a feles. -
bobsys
veterán
válasz
Pisztillus #3162 üzenetére
Jetleg lekuzdesere mit javasolnal ami kaphato recept nelkul?
Mar latom is, hogy irtal bandusnak par otletet. Olyan nincs ami egyszer ut de azt nagyon? -
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #3115 üzenetére
na akkor jó bulinak néz elébe
-
bobsys
veterán
válasz
Pisztillus #3112 üzenetére
Kosz a reszletes felvilagositast, ez az elso gyokerkezeleses fogam. Van meg egy lukas, de az nem ilyen veszes.
-
bobsys
veterán
válasz
Pisztillus #3106 üzenetére
Rongten van. Begyulladva meg nem volt. Nem is fajt soha. Most sem faj csak egy tompa nyomast erzek folyamatosan. Algoflex megvan, delutan 4-5 fele mar be kell vennem egyet.
-
Verus
senior tag
válasz
Pisztillus #3061 üzenetére
Sziaaaa
Hm, hát lenne mit mesélnem
És szia mindenki - kedves ez a fogadtatás
És néha erre is eltévedek
Péterem, Neked külön köszi és egy puszi is jár mellé
-
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus #2986 üzenetére
köszönöm, így nézett ki a főfogás: nyammiiii
-
adyz.
aktív tag
válasz
Pisztillus #2983 üzenetére
Hát azért messze nem olyan rozsdás.
Amúgy jó reggelt mindenkinek!
-
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus #2983 üzenetére
Nálam tárkonyos raguleves majd sertésszűz almával, sajttal és mustmártással, burgonyapürével volt az esti koszt.
Előtte fütyülős barack és pár söricilin. Ja és gesztenyetorta.
Patent este volt. -
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #2971 üzenetére
Az biztos, legalább két nap alvás lesz.
Mawyx: az áramkör tervező Eagle-ről van szó?
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #2968 üzenetére
Tudom, hogy dolgoztál, hisz írtad. Azt is tudom, hogy mennyire nem egyszerű a munkád (mentálisan).
Pusztán irigykedtem, mert én is szívesen sziesztáznék, de még nem lehet.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #2964 üzenetére
S akkor éjszaka mi lesz a program? Vagy az asszony is aludt egyet délután?
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #2964 üzenetére
Jó reggelt! Irigykedem most rendesen...
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #2949 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #2538 üzenetére
nincs is jobb annál, jól belakni, aztán eldőlni mint egy zsák krumpli
nekem is dőlnöm kéne lassan, mindjárt itt a fél 6
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #2453 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani
A véleményem a smileykban viszont benne van
Hát csak sz.r. Tudom milyen érzés amikor az embernek kiadják az útját.Nekem anno egyik munkahelyemen volt úgy-akkori viszonylatban még qrva jól is kerestem- hogy na akkor oké , még kezdő vagyok bele kell rázódnom , de ha ezt megcsinálom , akkor maradhatok (Oracle-s hibát kellett megtalálnom shell scriptben) .
A hiba meglett, engem meg 2 nappal próbaidő vége előtt kiraktak. -
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #2431 üzenetére
jaaaaaaaajajjjajajajajjajaaj
-
nike_
addikt
válasz
Pisztillus #2420 üzenetére
bennem is van herpeszvírus. kb. 2-3 havonta előjön, akkor kb. 1 hét és elmúlik. maradt is a számon nyoma (az egyik után maradt egy kis pötty).
ez van, ki lehet bírni.
üdv mindenkinek!
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #2420 üzenetére
ez egyszer csak megtámad és akkor annyi, nem lehet kiirtani?
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #2412 üzenetére
[irónia]
Tudod, itt az ország Észak - Keleti részén simán ki tudunk pengetni 20%-al magasabb árat ugyan azért a termékért! Itt azért mégsem akkora a szegénység mint Pesten!
[/irónia]Szabadáras cucc, gondolom minden patika annyiért adja, amennyiért tudja!
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #2393 üzenetére
Na ezen feküdtem
AMúgy tényleg minden elismerésem, jól hangzó tárgyak nem tűnnek egyszerűnek, és nagyon szép diplomaminősítés.
Amúgy ez miez? Gépészmérnöki, villmérnöki? -
válasz
Pisztillus #2393 üzenetére
szó szerint
meg a bortól
tildy:
ez a bolognai rendszer átka, azoknak akik szeretnék folytatni a tanulmányaikat msc képzésen ilyen korán van vizsga, hogy meglegyen az eredmény a felvételire. szóval ez még egy bsc-s diploma csak, de azok közül, akikkel együtt kezdtük 2007-ben, pontosan a 10%-unk végzett "időben", azaz 7 félév alatt.jah, és persze köszönöm szépet
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #2388 üzenetére
hát azt ne mondd már hogy a Tescoban csak saját márkás cuccokat lehet kapni
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #2381 üzenetére
Szia!
Ajánlj nekem léci valami orrsprét! Olyan kellene, ami nem vényköteles, nem szárítja tovább az orr nyálkahártyám. Lusta vagyok a hazipatika.com-on bogarászni! -
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #2381 üzenetére
jó, persze hogy nem mindegy hogy milyen idős állat húsából készül, na de a tészta...
10-15 perc alatt pont jó lesz, pont tegnap főztem egy jó adag spagetti tésztát, Gyermelyit -
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus #2268 üzenetére
szia
sima megfázásra milyen gyógyszert? láz nincs, orrfújás már egyre kevesebb, torkom nem fáj, sztem reggel is csak a kiszáradás miatt ... eddig szedtem/szedek 1g cvitamin, aspirinplusz, ha nem lenne annyira szar az íze akkor több neocitran is lecsúszna -
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #2238 üzenetére
"Amikor kinyomtatná ezt az emailt, gondoljon inkább környezetére!"
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #2236 üzenetére
De ellustultál a nap végére, már inkább linkelgetsz itt, minthogy gépelnél.
Holnap ismét egy munkanap, valószínűleg egy kis kavarodással, sok sürgős munkával, csipetnyi leb@szással, szóval a szokásos. Mit meg nem tesz, kevésbé finoman fogalmazva, hogy el nem kurvul az ember egy kis pénzért...
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #2234 üzenetére
Ha ügyes, akkor világításra többet nem kell költsön.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus #2224 üzenetére
csak letöltötte, vagy vissza is osztotta torrenten?
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #2222 üzenetére
Már letöltötte a büntetését?
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #2218 üzenetére
Egyik sem, a "P" betű viszont stimmel.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #2215 üzenetére
Szép estét!
Úgy emlékszem, hogy megkapta már egy ideje. Van pár ismerősöm, aki hasonlóan fuvarozással foglalkozik, másfél-, kéthavonta látni itthon. Cserében bitang jó fizetése van, ennek ellenére nem biztos, hogy csinálnám.
(Minden második szót elírtam... Ja, és albérletet keresek, eddig nem sok ajánlat közül válogathatok. A két mondat nem függ össze.
)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #2164 üzenetére
Még nem kaptak de ha kell akkor kapnak. 300-on volt vacakolás, egyelőre passz hogy mi nem bírhatja. Most jön kis játék, prime nem fektette ki a gépet egyelőre.
-
válasz
Pisztillus #2161 üzenetére
Nálam anno az Athlon 4400+ nem vitte a Kingmax ramokat, így új Kingstont kellett venni
. Szerencsére most a 965BE nagyon szépen dolgozik a Mushkinokkal
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest