- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #14315 üzenetére
Nagyon sörös vagyok, de jó régen ittam, mert mindig ilyen 80ft-osat vettem, de feltűnt fáj a fejem és bár fejfájós vagyok alapból, de határozott összefüggést láttam a sör és a fejfájás között. Aztán nemrég rátaláltam a citromos Gösserre, feltűnt ettől nem fájdul meg a fejem és most ahogy lett munkám vettem vagy 10 dobozzal, így az elmúlt napokban ahogy jó meleg is volt, alig éltem munka utánra, valóban lement a napi 1 doboz. Most meg takarítottam reggel és találtam 3 üveg sört itthon a legalsó polcon hátul bent. Citromos Gössert venni akartam ma is, de nem volt, többfelé meg nem volt hangulatom menni.
Régen bnőm nálam volt 1hétig amikor szakított a pasijával, ő röhögött rajtam, hogy ezt nem hiszi el, hogy jövök megyek az egyetemre (mellette lakom) és mindig lenyomok egy sört 2 óra közöttés nem azért van hasam, mert sokat eszek, hanem ez már sörhas
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #14311 üzenetére
ahogy nézem nekem ilyen komolyabb helyen esélyem se lenne, úgyhogy pofa be és maradok a seggemen a jelenlegi már látom kevéske fizuval, csak legalább tartsanak meg itt
fuh, pohárba szedtem ki levest, mert nem akartam mind megmelegíteni, fél pohárral birtam megenni, fél hekk és fele adag krumpli, borsóból egy kanálal elég volt, éreztem sok lesz, kidurranok, keveset ettem mostanában
sör nélkül meg is halnék az fix, nem birnám megemésztenijó kis Heineken huhuhúú
(#14312) tildy: készíteni ezzel is jó
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #14303 üzenetére
f@szt foglalkozol bmi-kkel meg ilyen baromságokkal
enni kell ami jóesik, csak nem tonna számra
ne mondja nekem senki, hogy ezek a gyomorsegítő vackok egészségesek meg hogy korog a gyomrod, éhes vagy mint állat, de nem szabad enni, mert a bmi-d azt mondjamindjárt kész az ebéd végre, vendégem volt, ezért félbe kellett hagyni, közben meg elfogyott a gyufa is
gombakrémleves, sült hekk, borsó felvágottal dinctelve (sonka helyett) és most sül a krumpli, sör meg behűtve, a másikat megitta más, most már én jövök, leraktam a kocsit máraszerk: hogy lehet interjúkra készülni, mit tanulsz ilyenkor?
szerk2: nemsoká fritőzt kell mosnom, anynira undorodom tőle, hogy legszívesebben kidobnám ilyenkor
Vidéken az olaj nem szemét, háztáji állomány nagy bödönjébe mehet, nem gond, de itt meg kell várni, hogy kihűljön, belevarázsolni egy zárható flakonba, úgy tudom kidobni, aztán újra fel kell melegítenem a fritőzt, hogy el tudjam mosni az olajtól.
-
-
lujó55
addikt
válasz
ClayMore #14251 üzenetére
Hát nem igazán.
Vásárolt lakás ára: 12000000 Ft. Önerő 9000000 Ft, CHF hitel: 3000000 Ft (2005)
Értékesítés: 12000000 Ft, amiből fizetnem kellett most 4500000 Ft-ot a banknak (2011)
A hitelt mindvégig fizettem, késedelmem nem volt soha, a tőkém is csökkent, mégis az árfolyamveszteség miatt a korábban "befektetett" 9000000 Ft-om helyett most csak 7500000 Ft-om van. Na, így kell ezt érteni. Nem igaz tehát, az "ingatlan jó befektetés" kijelentés. -
-
kételkedem
addikt
válasz
ClayMore #14186 üzenetére
Poroszlón nyaraltunk, nem volt kedvem egy levél gyógyszerért különösebben utána járni. Az a doboz elfogyott, ma veszek egy 30 darabosat!
A fiam a tengerparton, vagy a Tátrában érzi jól magát ilyenkor. Ott ugyanis kap levegőt!
Tegnap arról beszélgettünk, hogy ez is egy újabb ok arra, hogy ne maradjon itthon. Költözzön pl Ausztriába 1000 méter fölé, ahol se poratka, se parlagfű.A téma úgy jött elő, hogy tegnap egy órát beszélgettem Horbács Anikóval, aki végig gyalogolta az El Camino-t. Állítása szerint a 40 napos gyaloglás alatt egy csomag zsebkendőt használt el, viszont mióta itthon van naponta egy 100-as csomag is elmegy! Azt mondja, hogy sok helyen járt már, de csak itthon szenved ennyire az allergiától!
-
-
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #13931 üzenetére
Én direkt vettem egy polc lapot és az van az ölemben és azon van a laptop. Azért is kell ez, mert egeres vagyok, nem tapipados.
Csináltam egy ágyra való géptartót is, de az nem jött be, mert nem tudom hol tárolni, ezt a polc lapot meg csak a fal mellé állítom és kész. -
kételkedem
addikt
válasz
ClayMore #13870 üzenetére
Sajnos elég messze van a lakástól a telek, kocsival is majd fél óra! Ha valaki telefonálna, hogy lopják a termést, akkor se lehetne sok mindent csinálni. Mostanában többször voltam kint, az egész környéken nem láttam élő embert. Gyerekkoromban tele volt a "hegy". Mindenki ismert mindenkit, rögtön feltűnt az idegen kóborló. Ma már szőlők többségét felhagyták, az idősek nem bírják, a fiatalok nem akarják művelni. Szabad préda az ilki és a gemzsei tyúktolvajoknak. Állítólag tavaly a szomszédunk lopta el a szőlőnket. Az ő szőlője tönkrement, mégis volt bora, mi meg alig néhány fürt szőlőt ettünk.
pohár: a környéken senkié sincs bekerítve, szerintem tényleg nem szabad bekeríteni. Arról nem is beszélve, hogy a kerítés oszlop és a kerítés lehet, hogy egy napig se lenne meg!
Fel kell hagyni, beültetni valami kevéssé értékes fával, aztán 30 év múlva lesz majd tüzelő.
-
-
kételkedem
addikt
válasz
ClayMore #13851 üzenetére
Ez reálhozam, tehát a befizetett pénzt jól forgatta a manyup. Jutott belőle működési költségre, jutott az államnak és dacolt a válsággal. Nem tudom mennyit fizettél már be az állami nyugdíjpénztárba, de onnan nem biztos, hogy meg fogod kapni a befizetésed 5%-át!
Bukni senki sem bukott. Bukást csak akkor realizáltunk volna, ha elmegyünk nyugdíjba és a manyup közli, hogy a befizetéseket elvitték a válságok és a működési költség.
Sajna nem látok a jövőbe, de jó lenne tudni, mi fog történni 30 év múlva, mikor nekem nyugdíjba kellene mennem!
-
pohár
félisten
-
kételkedem
addikt
válasz
ClayMore #13846 üzenetére
A specifikációját ma egy telefon kenterbe veri, de letöltő gépnek még használható, feltéve ha csak a win van rajta, és nem akarsz 10 gigánál többet letölteni!
AMD Mobil AthlonTM XP 1500
128 MB DDR SDRAM (ebből minimum négyet oda kell adni a vga-nak!)
20 GB merevlemezAnyámé volt, aztán mikor a munkahelyén lecserélték a gépeket ezt meg lehetett venni, így került az asztalomra. Mozgatva sosincs, így szinte makulátlan állapotban van. Persze az akksit kivéve, ami most végleg bekrepált! Akksi nélkül viszont több mint fél órája pörgeti a prime95-öt!
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #13732 üzenetére
Meglehetősen körülményesen hangzik és mi nem vagyunk olyan sokan, egyszerűbb odamenni Juliska nénihez és megnyomni neki a Fájl/Nyomtatás menüpontot. Én legalább felálltam a saját asztalomtól kicsit, Julis néni nagyon boldog, de azért sandán néz, hogy én biztos az ördög fia/lánya vagyok, ha nekem ez az ördögi masina kiadta a papírt szöveggel együtt és az ügyfél is boldog, mert még ugyan várnia kell, de már tud mit lobogtatni
-
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #13703 üzenetére
ez mind így igaz
Viszont többen felhívták a figyelmem, hogy ne tervezzek itt hosszú távra, mert fizuemelést valószínűleg nem fogok kapni, ha minden ilyen döcögős. Pedig semmi kedvem megint munkát keresni, jó ez a hely, imádom amik között vagyok egész nap. A tulaj egy köcsög, de hol nem az?!
Közben esténként meg angolozni kellene, nehogy elfelejtsem meg nekiállni egy másik nyelvnek.
Nem keresek sokat sajna, jó lenne valahogy tudni maszekolni, de nem tudom mit lehetne. Ha tudnám, már csinálnám. Most használt cuccokat adok-veszek, de ez csak pár ezer Ft-ot jelent, néha azért jól megy, eddig amíg nem volt meló, ez volt a fő jövedelem. Most nem kicsit könnyebb azért. -
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #13699 üzenetére
Szerinted 5m-et keresek? Még a felének se vagyok a közelében sem
de örülök, hogy van munkám, most nyugis is bent a légkör
Csak a pót recepciós cseszett le, hogy a folyosón nem locsolom a virágokat. Mondtam neki felejtse el, nem kertésznek vettek fel. Ő nem csinál semmit egész nap, locsolgassa, nekem van dolgom.
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #13609 üzenetére
Nem, szimplán elment nélkülem oda, ahová úgy volt elmegyünk fél napra, ha meglesz a diplomám, sétálunk egyet, eszünk egy hekket. Én ki is vettem egy napot, majd lefújta, de a haverjával ment. Ma megint elment, fogalmam sincs kivel.
Akartam jöjjön velem valahová, nem tud, mondom egyedül nem jó, de elmegyek egyedül, erre utolsó szar szemét alak lettem, mert nélküle mennék, mivel ő nem jön. Lemondtam, de azt mondta a lemondás neki nem jelent semmit, neki az jelent valamit, ha fel se merül valami. Nekem pont az jelentene valamit, ha miattam lemondott volna erről. -
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #13570 üzenetére
Ez nálam is így van, minél többet eszek, utána annál több fér.
Eleve nem hambit akartam venni, mondták kollégák van szemben kajálda, van pizza meg tészták, de 950ft egy bolognai vagy milánói, ami szerintem marha drága, a húsételek 1100Ft-tól, pedig egy lepra útszéli csehó, így mellette a hamburgeresnél vettem 490-ért egy sajtburgert.Főzni kell valamit, hogy tudjak hozni, de nincs mikró, nem jó így enni a kajákat.
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #13540 üzenetére
Te gyorsan leamortizálnád a családi kasszát
: drága nyíró, drága cipő, 45-ös lábra egy vagyon lehet, minden nap fürdesz, vízszámla az egekben és annyira a cicákat se szereted. Bár tőlem lehet kutyád, de én nem sétáltatom és én macska nélkül nem vagyok meg
Próbálok csucsukálni kicsit, gépet lecsukon, tévét így hagyom, lámpát is égve hagyom és ebben a félig ülő helyzetben próbálok pihenni. Jó éjt mindenkinek!
-
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #13528 üzenetére
Nekem csak kettő volt/van: 6.5év és a mostani 1év 1hónap, futó nem volt. Olyan gyerekkori "jártunk" típusú volt, de az szó szerint csak járkálás volt, mert még egy csók se volt, pedig már akkor sem voltam épp gyerek
Hú de éhes vagyok(#13527) tope: én is szeretnék egy biztos pontot, aki bízik bennem, aki hazavár, aki besegít, ha ő ér haza hamarabb melóból nem esik le a gyűrű az ujjáról és elkezd kaját csinálni (és nem csak magának), aki megtesz értem annyi mindent, amennyit én érte, aki masszírozza az orrnyergemet amikor fáj a fejem stb stb
-
-
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #13510 üzenetére
nem lett kimondva semmi, csak veszekedtünk, voltak beszólások rendesen, most mosolyszünet van, nem szeretnék még továbblépni, próbálok türelmes lenni, nem vagyok egy vándorcigány, aki hol ide, hol oda csap
tv, net nálam is megy, enni nem birok, alvással nem tudom mi lesz, reggel meg meló
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #13503 üzenetére
Valamiért olyan dolgot képzel, amit nem tudok honnan szed, mert nem igaz, de bemagyarázza magának.
Nincs kedvem kimenni sétálni, semmihez sincs kedvem. Belegondolok mindjárt este, aztán éjszaka, hogy fogok aludni?! Klassz lesz kialvatlanul dolgozni menni.
Én a nagyfaluban vagyok, 11.ker.Én luxus yachtokat nézek a doq-on.
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #13500 üzenetére
Én se főztem ma, nincs étvágyam, a barátom sokadjára eljátsza, hogy szakít velem..vettem ki anyu által készített kaját a fagyasztóból, de nem ízlett. Csináltam gombakrémlevest, de már az illatától is émelyegtem, itt van az asztalon, nem tudom mi lesz vele.
Annyira üres ez a nap, a fórum se pörög, nem tudom elterelni a figyelmet, film nem köt le. A festés jó volt, de nem tartott egész nap és ez is csak rá emlékeztetett, hogy hiába kértem segítsen, nem akart... féltékeny, vádaskodik, nincs igaza, de megbizonxosodni nem akar róla. Tudom, dobjam ki. Hát most nagyon úgy állunk, de nem akarok egyedül lenni -
-
-
válasz
ClayMore #12706 üzenetére
Azért annyira nem durva. Bár tavaly az utcában lakó egyik családnak belecsapott villám a házba és megégtek az ajtók és a függönyök, illetve kivágta a TV-t az áram. A sráctól aki szállítja nekem a cuccokat, megkérdeztem, azt mondta hogy ír egy levelet a biztosítónak a hibás alkatrészekről.
-
lorcsi
veterán
válasz
ClayMore #12693 üzenetére
elég nevetséges hogy a dinnye árának kivizsgálására és ennek a problémájára OB-t akar felállíttatni
évente feszt ez a vacakolás...
a kukoricával miért nincs ez m vagy a banánnal..naranccsal ?
számtech cuccokkal hogy az e-bay áraival nem lehet a hazai kiskereknek versenyezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Vicces képek
- ASUS routerek
- Crypto Trade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest