- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #24138 üzenetére
Mármint, hogy a szoknya annyira rövid, hogy kilóg alóla a körszakáll?
Az számomra is inkább zavarba ejtő lenne, mint izgató. -
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #24112 üzenetére
közvetlenül a piercingek alá?
-
válasz
FehérHolló #24099 üzenetére
+1, lájk, stb stb
-
válasz
FehérHolló #24011 üzenetére
Bár én esténként eddig is kedvenc voltam
. A PH pedig más tészta, a rang még nem minden
.
#24010 Vigneau: Szép
.
-
válasz
FehérHolló #23997 üzenetére
Akkor még van idő
.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #23903 üzenetére
kismókusok kenyérre is kenhetik, nagymókusok süteményt is készíthetnek belőle...
ui. miért nem költözöl már el?
-
fokukac
nagyúr
válasz
kismókusok kenyérre is kenhetik, nagymókusok süteményt is készíthetnek belőle...
ui. miért nem költözöl már el?
-
kételkedem
addikt
válasz
Ah, mily jó lehet oly környéken laknod, hol A kis pulyákok már mezittelenül fűdőznek a tű'ccsap mellett.
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #23857 üzenetére
HI!
metanol leszott anyero, fedelzeti wassetroffeloalitassal, v. direct metolcellat veszik elo meint?:- )
udv
neduddki
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #23793 üzenetére
Hát ha én rámásztam volna akkor biztos összegyűlt volna az összes ember az utcában, azóta már fent lennék valami videomegosztón.
-
Vigneau
félisten
válasz
Az 1:1 szerintem stimmelt volna, mert az ellenfél szülő taplóskodott. Ebből tanult volna és jó példát is mutathatott volna a gyerekeinek önmérsékletből - már ha nem csap vissza...
Egyszer úgy rámálltak, hogy az anyósülésen keresztül tudtam csak beszállni a kocsiba. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs a kocsimon sarkantyú, mint a Ben Hur-ban, vagy mint valamelyik James Bond mobilon.
-
válasz
...jah, a kis lábukra acélbetétes betkót húzni, had ugráljanak mint egy kis teletabi koncerten/előadáson
.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #23714 üzenetére
A csomag alapból nem volt bontatlan. Amúgy Extreme Digital, pusztán annyi bajom van, hogy a tőlük vett mini-ITX számítógépház nem alkalmas olyan alkatrész fogadására, amit bele akartam tenni. (5,25" méretű optikai meghajtót lehet beletenni, de annak a helyére mást - az én esetemben Imon VFD-t - nem.) Így meg sajnos nem használható arra, amire szántam.
Vagy visszaveszik, vagy meghirdetem Hardveraprón és némi veszteséggel elviszik, szóval annyira nem nagy ügy.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #23662 üzenetére
A fríméllel én is bajlódtam egy darabig. Átirányítottam minden levelem egy másik boxba. A problémám az volt, mikor fontos és határidős levélre kellett volna válaszolnom, én meg csak makogtam, hogy még meg sem kaptam! Hiába volt átirányítás, ha meg sem kaptam a levelet. Azóta minden fontos ügyben a géméles fiókomat adom meg, azzal egyelőre elégedett vagyok.
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #23662 üzenetére
De ha műxik az átirányítás, akkor be is tudnék lépni és használni azt, ha működik, akkor minek irányítsam
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #23634 üzenetére
Hát ha azt nézem, hogy a dobozos tej nem látott tehenet, a földieper földet, akkor logikailag a krómozás nem látott Cr-t
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #23624 üzenetére
okés, köszi.
én is csodálkozok rajta, de durván matt lett a felülete és homályos. -
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #23509 üzenetére
Most őszintén, miből lenne stadion a tanyára? Azt is ki kell gazdálkodni valahonnan...
De fordítsuk komolyra a szót. Te mit csinálnál matolcsy elvtárssal? -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #23354 üzenetére
ööö, melyik ország ez?
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #23343 üzenetére
Kivételesen rosszul emlékszel!
Nem lesz drágább a benzin a héten
2012. április 10., kedd, 12:23 • Utolsó frissítés: 2012. április 10., kedd, 12:32
"A héten nem változik az üzemanyagok nagykereskedelmi ára, jóllehet a piaci folyamatok alapján 5-10 forinttal is emelhetné a Mol Nyrt. a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti átlagárát - értesült az MTI kedden piaci forrásokból. "
Ha minden úrvezető vissza tudja annyira szorítani az üzemanyag vásárlását mint én, akkor az biztosan meg fog látszani az értékesített üzemanyag mennyiségén!
A buszok/kamionok/vonatok többnyire tényleg nem a benzinkúti áron tankolnak. A Volánnak is saját telepi kútja van, ráadásul a MOL-nál le tudnak kötni egy jelentős mennyiséget. Kíváncsi vagyok, ténylegesen mennyit fizet mondjuk a Szabolcs Volán 1 liter gázolajért?
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #23343 üzenetére
Első mondatom tárgytalan, egy héttel és pár forinttal elcsúsztam.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #23341 üzenetére
A múlt héten azt mondták, hogy a piaci folyamatok miatt emelniük kellene, de nem emelnek. Tulajdonképpen örüljünk, hogy csak most emelnek!
Az üzemanyag árképzés szerintem nagyon bonyolult dolog. Figyelembe veszik az elérhető maximális hasznot, az elérhető maximális adó bevételt és úgy centiznek az árral, hogy még éppen megvegyék az emberek. Ha nagyon megdrágul, akkor az egyszerű autós kevesebbet fogyaszt, tehát csökken valamelyest az eladás.
Igazából az a kérdés, hogy mikor lesz olyan drága, hogy emiatt vonatok, buszok, kamionok állnak le. Az, hogy én egy évben 500 litert tankolok, vagy csak 300-at az nem oszt, nem szoroz.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #23267 üzenetére
Quantas, teljesen jo lesz. China Southerntol viszont felek
(#23268) kraftxld: ott veszem ahol olcsobb, ha ez a vilag vege akkor ott
(#23269) kételkedem: ne is emlitsd mer felmegy a vernyomasom
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #23179 üzenetére
Egyértelmű, ez nem jelenti azt, hogy feketén nem dolgozik sehol. Bár Uszkán még ezt is el tudom képzelni...
Egyébként nem tudom, hogy egészen pontosan kik a regisztrált álláskeresők. Jobb esetben tényleg benne van mindenki akinek nincs bejelentett állása. Rosszabb esetben csak azok, akiknek jár is valamilyen segély vagy támogatás.
Az egyik barátom önkormányzati tulajdonú cégnél dolgozott, majd tavaly októberben nem hosszabbították meg a határozott idejű m unkaszerződését. Van a nevén egy lakás és egy kocsi. Egyáltalán semmilyen pénzt sem kap sehonnan. Nem tudom ez hogyan lehetséges, ő ezt mondta nekem, én pedig hiszek neki.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #23155 üzenetére
Exact audiocopy (EAC) ape v. flac outputtal.
bekonfigolod, megcsinál mindent helyetted, ad nevet-cimet a fájloknak, belerakja az id3 taget is automatice.
és nemmelesleg a legjobb minőségű rippelőprogi. -
Tim82
félisten
válasz
Szerintem a kettő közül valamelyikkel kapcsolatban kompromisszumot kell kötnöd.
Valamilyen veszteségmentes formátum volna a legjobb, ha nagyon vájtfülűek is hallgatnák a végeredményt, mint pl. a flac. Ha egy kicsit alább adod, a 320kbps mp3 is megfelelő lehet.
Bár ha jól rémlik, elég sokan, elég komoly érvekkel gondolják úgy, hogy egy jobb kódolású mp3 és a lossless formátumú zene közötti különbség leginkább a placebo-hatásban merül ki.
-
tbs
addikt
válasz
exaile
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #23077 üzenetére
Örülök, hogy neked jó, de azért mondjuk úgy, hogy a magyar gazdaság 90%-a szenved, max. 10%-nak megy jól.
Bandus: évi 30k az átlagkereset angliában, abból vígan megélsz, de kérdezd Tildy-t.
Az én szakterületemen kb. 40-70k között kínálnak... de persze ez az egy csomó lokál tudást igényelne és lehet, hogy gastarbeitereknek , hogy nem azt adják meg -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #23036 üzenetére
HI!
me vot o0jjan hogy ertelm vot irtsadiben???
udv
neduddki
p.s. bocsika:- )))
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #23035 üzenetére
Öööö... baromira nem tudok már írni. Azt hiszem, hanyagolom a fórumozást mára.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #23020 üzenetére
a megbízhatót nem kéne zárójelbe tenni
sok pénz befektetésének ugyanis ez a legfontosabb eleme
-
transmission
tag
válasz
FehérHolló #22930 üzenetére
Igen, ugyan ez
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #22924 üzenetére
Nem, ők angolországban élnek már másfél éve. A rezsi nincs benne, de nem is vészes, nem komoly tétel. Nem szeretném rózsaszínre festeni a helyzetet, mert ott is dolgozni kell, de az tény, hogy ha nem féltek a munkától, főleg az elején, akkor nincs miért aggódni, meg tudjátok vetni a lábatokat.
De egyébként kukkants be az Angliai élmények, tapasztalatok topikba, jópár sztorit megtalálsz.
-
transmission
tag
válasz
FehérHolló #22926 üzenetére
igenigen. de írás közben nem érek hozzá
-
transmission
tag
válasz
FehérHolló #22924 üzenetére
miért van az hogy amikor írok, folyamatosan alrébbugrik a kurzor? És így tök random helyekre írok...
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #22915 üzenetére
Unokatestvérem és a férje együtt költöztek, sokkal könnyebb dolguk volt. Eleve két fizetéssel számolhatnak, már könnyebb kifizetni egy nagyobb szobát (500-at fizetnek a dupla ágyas szobáért ketten, míg a lakótársuk a szimpláért 400-at). A leányzó is zenetanár, dolgozott is rövid ideig, nagyon jól megfizették, de gondja volt a nyelvvel, így most tanfolyamra jár, aztán újra belevág.
Algeiba: szép kilátások... Bár tőlem nagyon távol áll mindenféle szuicid gondolat, lelépek, még mielőtt ez megváltozna.
-
transmission
tag
válasz
FehérHolló #22909 üzenetére
Pont egy olyat szeretnék, mint amit linkeltem képet
És egy kanna menne bele.. Barátnőmnek hónapfordulóra
lujó55: igen az meg a másik..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #22870 üzenetére
Jaaa, igaz, utána zuhan történelmi negatív csúcsra a benzin és a tojás, utána kezd el hirtelen 1millió új segélyes dolgozni, utána szárnyal a tőzsde, és utána kezdi el az IMF a seggünket nyalni. Utána ugrik hatalmasat a pannon puma a torpedónaszádról.
Akkor még várok. -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #22859 üzenetére
Bocs az ígérgetésért, anyukámék már kölcsönadták másnak.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FehérHolló #22803 üzenetére
engem szórakoztatnak a hsz-ei, jó dolog fejtegetni
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #22536 üzenetére
Téli gumit sérülést kivéve két esetben kell cserélni: kopásjelzőig kopott futófelület és/vagy szemmel láthatóan ernyedt, repedezett oldalfal. Persze lehet gyakrabban is.
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #22536 üzenetére
mi kb kétévente szoktuk, ~80k km van a kocsinkban, és 7-8 éves körül van, nem tudom már pontosan (anyum unokatestvérének a férje gumis, ő szokta mondani hogy cseréljük, sok km egyikbe se volt
)
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #22526 üzenetére
Itt most kivételesen nincs mögöttes tartalom. A vaddisznó nem sétálhat az autópályán vagy mellette, nem véletlen van a vadkerítés. A disznót nappal hajtják. Magaslesről lehet szép teliholdas estén a szóróra, dagonyázó helyre vagy pl mezőgazdasági területre sétáló disznót lőni.
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #22505 üzenetére
Hát szerintem semmi. Egyszerűen nem is foglalkozott vele.
De hogy ez azt jelenti, hogy itt kell TB-t fizetnie...
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #22493 üzenetére
Köszi, megosztottam Facebook-on + lementettem, hátha a jövendő szamizdat-íróinak szükségük lesz rá.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #22490 üzenetére
A bizottság Schmitt Pál több mint kétszáz oldalas dolgozatáról 1157 oldalas jelentést készített, amit elküldtek a nemzeti erőforrás miniszternek.
Nagyszerűen példázza a jelenlegi világszintű bürokrata rendszer ügymenetét.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Na igen, csak akkor a prof (nyugodjék békében) olyan színvonalú munkát követelt tőlünk, hogy esély nem volt ilyen helyzetbe hozni a bírálókat, sem akkor, sem később.
-
kételkedem
addikt
válasz
Ami egyszer felkerül, azt soha senki nem tudja teljesen eltávolítani!
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #22489 üzenetére
S ez már birtokodban van?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Nesze semmi, fogd meg jól. Ha két évvel később én ilyen kifogásokkal bírált szakdolgozatot adok le (akkor még SOTE), akkor most nem patikusként írnék ide.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Bocsika, most vettem észre a végén Fluck Ákos aláírását. Ajánlom mindenki figyelmébe azt is.
Aki esetleg nem szeret sokat olvasni, annak itt egy kivonat: [link]
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #22476 üzenetére
Gondolom, hogy telefonszám, ügyfélazonosítót nem kért a rendszer.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
FehérHolló #22440 üzenetére
köszi, de ezzel most nem mentem sokra. nem akarok atomórát venni itthonra...
najó, link is vanbenne.
asszem megvan a megfejtés. az mr1 10 órás füttyénél lehet, hogy volt valamiért időcsúszás. tehát ők időben füttyögtek, de az online stream késett....
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FehérHolló #22404 üzenetére
az nem zavar, ha nem úri. a nevét esetleg nem tudod, illetve az árszintet?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #22311 üzenetére
Arad-Deva amde Devanal nem maradtunk a 7esen hanem lekanyaritott minket a gepees a parhuzamos utra.Amit jo lett volna nem masnap megtudni az az,hogy a kamionokat kell figyelni a falukban,es ha 80al mennek,akkor tolni neki batran.Mert mint a partnerunk elmondta,ok egymassal ledumaljak ha nincs rendor es akkor gyi.En meg eleinte csodalkoztam hogy allandoan ramesnek faluban.A vegen mar leszartuk,faluban mi is 80,kivul meg 130 es nem kevesen voltak akik 130nal ugy eloztek meg mintha allnek.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #22261 üzenetére
Ggugli nélkül nem tudtam volna, hogy a kauzalitásnak van-e köze a kalauzhoz!
Azt viszont tudom, hogy a sakter nem bakter, bár a kettő nem feltétlen zárja ki egymást! -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #22140 üzenetére
jaja, csak azért, hogy 18 tölts után beszarjon, ezt nem gondoltam volna.
lehet, hogy gyakrkabban kellett volna meríteni... -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #22124 üzenetére
HI!
honnye nem vot nked vmi kozod a delejez tanulmanid allt???:- )))
udv
neduddki
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #22122 üzenetére
Busszal jársz?
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #22110 üzenetére
Nagy parasztsag penzt kerni. Fereg dolog na.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tipp:
Ha minősítenem kellene a minőségét (kidolgozás, használt anyagok, működés, felhasználóbarátság, kezelési utasítás) akkor 10/10. Ebből kiindulva hátha van valami abban amit a hatékonyságáról állítanak. Hosszú ideje az első elektronikai eszköz, amin látszik, hogy nem kínai (még akkor sem ha véletlenül ott gyártják)
Tipp2:
Motor indítása előtt semmilyen fogyasztót ne kapcsolj be (lámpa pláne, ventilátor, rádió, ablakemelő, index, féklámpa...stb) A "lámpa fel" kapásból minimum 120 W fölösleges fogyasztás, azaz 10A. Feltételezve az önindító 1kW-os, annak meg 83A kell. Ezt összevetve egy 55 Ah-s akksi töltésmennyiségével...
-
Viszlát
addikt
válasz
Amikor mindenki a politikusokat szidja, hogy miattuk tart ott az ország, ahol, akkor szoktam ezeket a történeteket elővenni. Pénzt kérni a bikázásért, ami nekem semmibe sem kerül, maximum az időmet áldozom rá??? Ez annyira szánalmas, hogy csak wtf-ezni tudok két perce. Az ilyen rohadjon le a semmi közepén és ott számolgassa az így szerzett pénzét. Hihetetlen...
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #22115 üzenetére
Miért?
Vagy most hirtelen aktuálissá vált a lengyel-magyar ősi barátság?
"Lengyel, magyar két jóbarát. Együtt harcol, issza borát" vagy valami ilyesmi, ha jól emlékszem, bár már régen volt az érettségi -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #22111 üzenetére
A miniszterelnökünk lengyelül mondta el beszédének egy részét..
-
válasz
Nekem hasonló volt a story, tegnap szedtem elő a motort és az akku már nem bírta bepörgetni. Még délután vettem bele egyet, este be is indítottam, ma pedig ki is próbáltam a gépet.
-
szg88
őstag
válasz
FehérHolló #22111 üzenetére
Guszta lehet. (hányás smiley nincs)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #21920 üzenetére
1 éve a 100%-os gyümölcslevek (alma, ananász, multi) a cég közelében lévő élelmiszer outletben 250-280 Ft körül mozogtak. Ekkor a Teszkóban 330-380 Ft volt átlagban. Ugyanekkor a lakásunktól nem messze a városközpontban 399 Ft volt.
Az outletben most 339 Ft a 100%-os, a Teszkóban 440 Ft, a CBA-ban 489 Ft.
Mert persze az áfa 25-ről 27-re nőtt. Hány százalék is ez?És ez majdnem ugyanilyen arányban érvényes gyakorlatilag bármire. Kivétel nélkül. Ha otthon jut eszembe hogy valamit kéne venni, akkor inkább nem veszem meg. Mert ha megvenném, 50%-al többet fizetnék érte mint az az ár, ami amúgyis pofátlanul sok. Ha kocsiba ülnék és lemennék az outletbe (9km) akkor a benzinköltség máris kompenzálja, tehát akár el se induljak.
Jó nagy rohadó ganéjdomb lett ebből az országból. Nemtom most érzem-e jobban magam, vagy 4 éve. Mondjuk úgy, szarabbul élek mint 4 éve. Nemtom, kinek volt ez a szar kampányszlogenje? Ajánlatom lenne számukra, amiben a béka és a hajó is szerepel.
-
kételkedem
addikt
válasz
Az én beszerzési helyeimen is nagyon megdrágultak. Már csak az akciósokat keresem. Olykor iható minőségűeket is találok elfogadható áron.
-
válasz
ezért kell 100%-os hey-ho gyümölcsleveket venni 249-ért a fehérvári úti vásárcsarnokban
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #21763 üzenetére
levegőadó, napfényadó, felhőadó, UV-sugárzásadó, barnaságadó, rádióadó, szmogriadó, porkoncentrációadó, dugóadó, éjszakaadó, sétaadó, járdaadó, plakátadó, reklámadó, telefonadó, internetadó, munkaadó, szemkontaktusadó, beszélgetésadó, éneklésadó, iskolába járási adó, f@sztamagyarpolitikaielitszájábaadó, könyvolvasásadó, híradó, odaadó, kocsmaadó, pertuivásadó, repülőgépnézegetési adó, UFO-adó, földrengésadó, széladó, hóadó, patakadó, folyóadó, állásadó(cipőadó), ülésadó(székadó), fekvésadó(ágyadó), párnaadó, naptáradó, napiadó, hetiadó, haviadó, éviadó, évtizedadó, kilencedadó…
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #21763 üzenetére
Ami fordítottan lesz arányos a tengerszint feletti magassággal! Kedvezzünk a Mátraházán lakóknak!
-
degu
senior tag
válasz
FehérHolló #21757 üzenetére
Tevedesben vagy!
Nem az allamnak fizetjuk a sok penzt,hanem azoknak,akik ugyesen a sajat szamlajukra navigaljak
/Azert is haldoklik az allam-jelenleg. A penztelenseg miatt!/
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #21757 üzenetére
ahogy nezem senki nem kapja meg
a jegyvasarlok a 4. a sorban, -
válasz
FehérHolló #21558 üzenetére
Pedig az átlag beteg felajánlja, sőt "pofátlan módon" már az orvos zsebébe nyúlkál, hogy belakja a pénzt.
Mindegy, evezzünk szebb vizekre, ma hoztunk el egy kis fajtiszta Német juhászt. Megkapta az Alvin nevet, nagyon aranyos, érdeklődő kutyus, épp most 8 hetes. Holnap remélem fényképekkel is szolgálhatok, mert most még kicsit félénk, be is csorgatott egy picit, de úgy érzem nagyon kezdjük megszeretni egymást.
-
válasz
FehérHolló #21528 üzenetére
...nem mindenki várja el, én és pár kollégám egyszer sem vettük el, sőt kivettem én is, és visszaadtam. Persze a kasztrendszer tetején már azért belefér számukra, illetve sok beteg egymás ellen harcol hogy mennyit nyomjon a dokizsebébe, és bele is tolják. Amíg az embereket nem tanítják arra hogy ne adjanak pénzt, addig az orvos el is várja! A másik pedig hogyan e.ü.-be kúrva keveset keresnek, mondhatni hogy egy utcaseprő/kukás többet keres, ezért meg a dolgozók 60-70%-a külföldre, mert egy hosszú hétvége/rövid hét alatt éjszakai műszakkal annyit hoz haza, mint a havi fizetése itthon. Tehát normalizálni kellene fizetéseket, mert ilyen alapon a szakembereket elüldözik külföldre, és azok maradnak akiknek nincs más lehetőségük, vagy épp a népesség azon részét teszik ki, akik nem aktív munkavállalók/dolgozók.
#21530 Sátán44: Ez nem ilyen egyszerű. Embere válogatja hogy könyörtelen állat és a pénzre hajt, vagy arra hogy az általa gyógyított beteg "talpra áll-e".
-
Sátán44
addikt
válasz
FehérHolló #21528 üzenetére
Az hogy elvárja a borítékot az orvos ritka nagy szemétségnek tartom. Erre esküdött fel, ezért lett orvos. Tudta hogy ez mivel jár, akkor mire fel teszi zsebre vagy adja vissza olyan szöveggel, hogy tegyen még hozzá mama
-
hallari
tag
válasz
FehérHolló #21331 üzenetére
+#21332Winnerhun:
ITT a pontos oka, miért febr. 24.-én van a szökőnap.
(cikk közepe felé: "Ilyenkor február 23. után következett a szökőhónap, majd február 24. és a többi napok. Ennek maradványaként a négyévenkénti szökőnap a mai naptárban is febr. 24., és nem 29.") -
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #21453 üzenetére
nekem a 16:10 arány megvan a B2232 által, csak munka nincs
-
venember83
nagyúr
válasz
Érdekes. Akkor minden évben kellene legyen február 29, de február 24 már csak szökőévekben? Ebben mi a logika?
-
válasz
Hoppá, ezt a tényt én se tudtam
.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Gondoltam hogy valami turpisság van benne de ez eddig kimaradt. Thx.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #21303 üzenetére
Nos, remélem így is marad még pár évig...
(Köszi. Esetleg egy teszkós sör..? Doboz kell vissza, gyűretlenül.)
-
degu
senior tag
válasz
FehérHolló #21290 üzenetére
Ezek termeszetesen nem vonatkoznak a Szabadsagharcosunkra!
A Harcos Alkat kioszt egy par kokit,beszol egy-ket allamferfinak,es akkor majd behuzzak fuluket,farkukat!
Utanna megszavaztatja a szavazogeppel az osszes kinai kettos allampolgarsagat /ha kerik,ha nem / es akkor lesz harommilliard adofizetoje,es valasztoja.
/Nagy-Magyarorszag neki mar...kicsi!/
Egyre kivancsibb vagyok,hogy meddig tud elmenni...?! -
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #21286 üzenetére
Meg természetesen utállak.
Fakk, előhúzom a késem és leugrom a hídról.
(
)
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #21279 üzenetére
Bár kedves Timmel nem pendülünk egy húron
Ezt a részt szomorúan hallom, mire alapozod?
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #21273 üzenetére
Miért lennének? Nem a sima 2,5 colos megy notikba is? A SATA csatlakozó meg, gondolom, ugyanaz.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #21273 üzenetére
Nos, az íve és a vastagsága tökéletes a feladatra, amire szánom. És nem utolsó sorban illesztésmentes a henger... És nem kell szopnom fémiparosokkal...
-
degu
senior tag
válasz
FehérHolló #21262 üzenetére
Ez igaz!
De a kapzsi q*rva istenit...hogy lehetnek ennyire mohok?/Hogy elsibolunk MINDENT,nem csak annyit,amennyi meg nem tunik fel,hiszen ott a zseton,ok porgetik a rulettkereket!/
Ez mar nem proletardiktatura,mert annak kiirtottuk az irmagjat is! Ez csak polidiktatura!
Mi valtozott? Nem Jani bacsi osztja az eszt... -
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #21221 üzenetére
Akkor béna vagy
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #20957 üzenetére
MALEV kapcsan en is megtanultam csak es kizarolag credit card, minden mas felejto
-
szg88
őstag
válasz
FehérHolló #20922 üzenetére
Na ezt duplán küldte úgyhogy egy viccel offolok:
Egy nő sorban áll a postán, amikor észreveszi, hogy előtte egy középkorú, kopaszodó férfi rengeteg, szívekkel teli képeslapra kis szivecske-bélyegzőt nyomkod, majd elővesz egy parfümös üveget, és az összes lapot egyenként befújja.
A nő nem bírja megállni szó nélkül:
- Mondja, maga mit csinál?
- Szétküldök 1000 darab Valentin-napi képeslapot azzal a szöveggel, hogy: "Találd ki, ki vagyok!"
- De miért?
- Válóperes ügyvéd vagyok. -
szg88
őstag
válasz
FehérHolló #20922 üzenetére
Én se. Én inkább az egész évben tevős fajta vagyok.
-
szg88
őstag
válasz
FehérHolló #20849 üzenetére
20500.-
-
föccer
nagyúr
válasz
FehérHolló #20674 üzenetére
jogos
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #19394 üzenetére
Baj van a részeg tengerésszel minden áldott reggel.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #20260 üzenetére
-5 - -10 is. Es itt tenyleg hidegebbnek erzodik, mint otthon ugyanennyi. el vagyunk szokva tole, az a nagy budos igazsag. Mert nem olyan reg meg 10 fok volt .
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #20260 üzenetére
valahogy a páratartalom, vagy a szél, vagy csak mert elszoktam tőle, de hidegebbnek érződik.
-
válasz
FehérHolló #20117 üzenetére
leginkább csak az érdekelne, hogy mennyire érhetők el rá magyar nyelven könyvek, legálisan (és nem legálisan
). gondoltam anyukámat meglepném vele szülinapjára, mert imád olvasni, de sajnál 3-4 ezer ft-ot kiadni egy könyvre, amit néhány nap alatt elolvas, így praktikus lenne neki egy ilyen
-
válasz
FehérHolló #20117 üzenetére
Emlékszem. Igen, jobb megoldást akkor nem tudtam. Persze tudom hogy a rendőrök megtalálják hamar (sőt én is megtudtam azóta ezt-azt a google segítségével ami még később jól jön), ezzel gondolom ő is tisztában van, ezért mondta ma, hogy fizetés után vissza utalja a pénzt. De sajnos elég sok hitegetést kaptam már innen-onnan, az ész érvek azt sugallják hogy tegyek egy feljelentést és majd meglátjuk mit lép a másik fél. Esetleg visszavonom, ha hihetőnek tűnik és visszajön az átutalt összeg, de most túl sok hiba van és túl kevés bizonyíték az ő részéről.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
FehérHolló #19842 üzenetére
Olyan törvények kellenek amik egyértelműek, nem azért hozzák, hogy nagyobb legyen a bürokrácia, akkor nem lesz ilyen gond... (most már nyeljék le a békát)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- VoIP telefonálás
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elden Ring
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest