- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra #41001 üzenetére
Abszolut jogos, de nem tudom hogy mondani polkorrektul, hogy meg csak ne is tunjon rasszistanak , hogy olyannal akarok beszelni, aki tud british englishul?
Van egy mobilinternetunk, amit le akartam mondani. FElhivom reggel, de csak dumalna, hogy igy premium ugyfel vagyok ugy premium ugyfel vagyok, mondom csak le akarom mondani. A vegen mar szo szerint ordibaltam vele, hogy a fene vigye mar el, nem erdekel amit mondani akar, ne probaljon semmire ravenni, csinalja meg.
Esmein azt mondja legkozelebb mondjam nekik, hogy tudna olyat adni aki megcsinalja amit kerek?
Erre delutan felhiv, hogy mennyire vagyok elegedett az ugyfelszolgalattal? Mondom melyikkel,a kivel reggel beszeltem? Es o is kezdene igy premium customer, ugy, mondom neki NEM ER_DE_KEL. Aztan vegen csak kinyogte, hogy rendben van a megszuntetes. De gondolkodom egy levelen nekik, mert egy masik szamlan szamlazasi gond van, amit nem akarnak elismerni, raadasul payg szamot hordoztam szamlasba, a rendszerukben meg mindig payg-kent volt, csak azt tudnam hogy. Szoval felhuztak kegyetlenul, es egy brit se volt, akivel tudtam volna ezugyben beszelni. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Integra #41001 üzenetére
Starjánban lassan 5 éve önkormányzati rendelet...
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #40902 üzenetére
Asszem, kettőt. Én is lekoccoltam egy Saabot a Petőfi hídon. Az IS-nek kb. semmi baja nem lett, a Saabnak fényezni kellett a hátsó lökhárítóját. Márkaszervíz: 140e. Akkor inkább az évi 5e-tel nőtt díj...
Viszlát: hasonló esetem volt: ellopott autó, ami ideiglenesen ki volt vonva a forgalomból. Kérdeztem a rendőrséget, minden rendben van-e? Válasz: persze, ha ki volt vonva, akkor nem kell csinálni semmit. Ok, pár év múlva jött egy súlyadócsekk róla. Wtf? Hát kiderült, hogy az okmányiroda a körözés alatt álló autót visszahelyezte forgalomba, mert lejárt a fél éves kivonás. Sherclock, bazze!
Felhívtam őket, hogy ugyan viccelnek-e, és legyenek oly' jók ezt elfelejteni. Befizettem a többi autómra, részemről leszartam.
Idén jött egy levél, hogy ha nem fizetek, behajtják. Egy másik autómat lefoglalva! (!!!). Tehát az önkormányzat az egyik autóra fenn álló (amúgy fiktív) tartozást be akart hajtani egy másikon:
-Ha nem tudták, hogy lopott, miért nem azon próbálják behajtani?
-Ha tudták, miért is próbálják behajtani?Kaptak scannelve egy rendőrségi határozatot, meg egy erőteljesebb anyázást telefonon, úgyhogy jobb belátásra tértek. Viszont egy feljelentést a tárgyban azóta is fontolgatok, mert az előző eset imho lazán megáll hivatali visszaélésnek.
-
fokukac
nagyúr
-
bobsys
veterán
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra #40719 üzenetére
Csak amennyit itt a topikban leir, mint barki mas. Emlekeim szerint egeszsegugyben dolgozik, mellete tanul.
bandus: nem tudom nala hogy volt pontosan, de kicsit mas reszmunkaidoben, vagy utso evben melozni a suli mellett, amikor mar kb csak a szakdoga van hatra , vagy eleve mindennapi munka mellett elkezdeni sulit, jarni vizsgazni stb.
Mindkettot probaltam, a mindennapi munka melletti iskola felvetel es vizsgazas sokkal kemenyebb volt. Legalabbis nekem.
Lehet hogy te uberzseni vagy es egyszerre mindharom helyen maximumot tudtal nyujtani, ez esetben ritka kiveteles tehetseg vagy. -
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #40689 üzenetére
IS mérsékelten takarékos ótó. Egyrészt 6 henger, másrészt RWD, harmadrészt ugyan 6-os a váltó, de 2800-at forog 100-nál.
Bandus: nem ramaty, csak sűrű. Bitang jó a váltó, és tényleg minden sebességnél rugalmas, meg él is fent a motor szépen, tehát vezetni kellemes, csak a fogyasztást kell megfizetni.
Zajosnak meg 4000-es fordulaton sem mondanám, hangosabb bőven a szél, mint a motor. Jó a hangszigetelés, meg a 6 henger azért 6 henger... -
válasz
Integra #40677 üzenetére
én megmondtam
remélem összejön, de akkor egy körre meg kell mutatnod
@: jaja, mi is pont most ezt nézegettük a hétvégén, 110-nél 4l környékén, 130-nál 5,6-5,7, 140-nél olyan 6,5 kb. 1.6 dízel focus
szerk 2: ezeket a számolásokat érdemes lehet összevetni az ember órabérével, meg persze valamilyen valószínűséggel belevenni, hogy lefényképeznek gyorshajtásért, egész érdekes adatok jöhetnek ki, hogy mennyit is kell keresni nettóban óránként, hogy racionális legyen a gyorshajtás
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #40589 üzenetére
Óóó, csak nem a szandálhoz kizárólag fehér zoknit felvevő kockajányokra gondolsz?
IT világban vannak komoly divatdiktátorok.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #40583 üzenetére
Főleg amennyire a spanyolok beszélnek idegen nyelveket.
Mint a magyar rendőr, kb. Multicég melletti étteremben nem volt angol étlap és angolul beszélő pincér. Annak ellenére sem, hogy minden nap evett ott külföldi.
Illetve én a nagy spanyol vendégszeretetet sem leltem meg arrafelé.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #40528 üzenetére
Nem tudom, nekem eddig viszonylag normális tapasztalataim voltak a központi okmányirodával, fél óránál tovább sosem kellett még várnom. Az uccsó két útlevelemet ott csináltattam.
Nekem is most jár amúgy le, szeptemberben...
A netes foglalás amúgy egy vicc. A központiban pont az volt a jó, hogy nem kellett foglalni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Integra #40452 üzenetére
Kicsit örülök is neki hogy eddig nem kellettem, nagyon el voltunk havazva / csúszva. Bár elhavazva szerencsére még mindig vagyunk, de az időproblémák lassan megszűnnek. Igaz már csak az ~1 hetes lakásfestést kell megcsinálni amit előszeretettel eflelejtek (1 szoba + konyha, tavaly nem volt rá idő) és utána már aztán tényleg csak a munka. De ez a festés szerencsére már belefér, úgy időzítem a dolgokat. Annyi csak hogy időben szólj (nem árt 1-1,5 hónappal a felmérés előtt szólni, ha már fixen tudható hogy mikor lehet felmérni a dolgokat)
. -
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #40410 üzenetére
Ezzel megint részben értek egyet. Sajnos itthon eléggé benne van a mentalitásban, hogy az új ügyfél az ügyfél, és az új munkavállaló a munkavállaló. Én is ezért váltottam, másfél fölötti szorzóval a fizumra. Az a minimum, hogy az ember elvégzi a melót, meg nem sír, ha határidő van, és valamit meg kell csinálni túlórában. Cserébe a munkaerőpiac olyan, hogy megfelelő előképzettséggel bármikor találsz állást. Itthon még nem fogták fel mindenhol, hogy tapasztalt mérnököknél bizony a nagyon nem kínálati a piac...
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Integra #40355 üzenetére
Luxemburgban én is gondolkodtam, hogy betérek egy bankba, de aztán megoldódott a probléma, vettem autót
A mostani jó, havi kb. 300 Ft plusz ez a legújabb sáp, de csak ez, de az ötödik hónapban hozzámvágnak 15k-t csak úgy. Kész(számla)pénzben. Abból két évig ingyen vagyok kártyadíjjal együtt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Integra #40352 üzenetére
viccelsz? net számlacsomagra az otp-nél 1800 Ft-ot fizettem havonta mindennel együtt, és azóta még nőttek a díjak. egyik hónapban még volt kb. 500 Ft mindennel együtt (elég sok minden van benne, komplex csomag) aztán két hónapra rá már 1800. Most van tuti 2000... havonta
át is mentem az osztrákokhoz, pedig 14 éves korom óta OTP-s vagyok, az első junior kártyás generációban voltam, meghirdetés után egy hónapon belül
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra #40283 üzenetére
Mivel eleg keves gyumolcsos sor volt korabban otthon, ezert en raszoktam a helyre, foleg a Floris Kriek a kedvencem. Nem is tudom, mar ki mutatta meg, talan Nolf?
Persze azota mar vannak mas gyumolcsos sorok is, de a belgat nem tudjak uberelni. Jo hely, hangulatos, szeretjuk.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Integra #40249 üzenetére
Azokkal mi van, akiket anno pofán röhögték a devizahiteles ismerőseik, mert akkoriban a magasabb kamatú, forint alapú hitelt vettek fel a deviza helyett?
Elmesélem, most azért röhögnek rajtuk, mert a forinthitelesek adóforintjaiból vannak megsegítve azok, akik pórul jártak a CHF hitellel.Csak azt nem értem, hogy miért az húzza mindig a rövidebbet, aki tudatosan éli az életét és mindennek utánajár/mindent megtervez...
-
bobsys
veterán
válasz
Integra #40242 üzenetére
a sima regi investor visaval tudsz, de mintha lett volna valami masfajta is, hogy ha veszel fel millaert hazat akkor maradhatsz de nem dolgozhatsz. Oszinten szolva nemtudom azzal mi van, nem neztem utanna, nem erint, csak remlik ilyesmit olvastam a hazvasarlos visanal.
szerk: meg is van
"To be eligible, a person would have to buy a primary residence of at least USD 250,000 and spend a total of USD 500,000 on residential real estate...
The buyer would be able to bring a spouse and minor children to live in the US but would need to apply for a work visa to hold a job. Neither the buyer nor dependents would be eligible to receive Medicaid, Medicare or Social Security benefits" -
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #40201 üzenetére
Fenyő Miklósnak is lebaszhatná már végre valaki az áramot. Adjon unplugged-ot inkább valami helyi művházban...
Mikrobi: miért nem örülsz inkább, hogy fejlődünk? Hogy végre kártyával fizetheted az 1600 Ft/órás parkolási díjat?
Montoya: a Parlamentnél dolgozol? a gödör melyik oldalán?
-
NoLF
veterán
válasz
Integra #40131 üzenetére
En sosem voltam fesztivalozo tipus, eddig haromszor voltam a szigeten, akkor is dolgozni vegig. Mas fesztivalt meg meg nem lattam, s szerintem nem is nagyon fogok.
Inkabb Ibizan unneplem majd a szulinapom egy nagyon kellemes holgy tarsasaban, s elmeselem neki, miert jart jol azzal hogy oda jott velem es nem a soundra a baratnoivel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest