- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
frame>24
addikt
válasz
Bubu79 #33771 üzenetére
Igen.
Egy ilyen kalandom nekem is volt ma hajnalban (5:xxh!) a Balcsin, és mivel feltehetőleg REM fázisban kapott el a csillagmotorból jövő inger, azt álmodtam, hogy II. vh-s repülőgépek jönnek támadni. Nagyon gyötrelmes álom volt, nem is értettem, hogy felébredve mér' a cseresznyefát látom az ablak előtt... -
-
fokukac
nagyúr
válasz
Bubu79 #33249 üzenetére
tuti.
tényleg, sokszor roamingoltam már, de 300-400 forintnál drágább országban egyszer jártam, grúziában, de azt még meg is értem. nade, hogy 650 ft/perc az usa? hát az agyam is leszakad.
De a legszebb az, hogy nekem előfizetésem van, és így volt 650, most nézem, a dominósoknak csak 550.
De ami még szebb, az az, hogy ugyanannyiba kerül, ha hazatelefonálsz, mintha onnan hívsz ottani számot, ami ugye dupla díj szokott lenni. -
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #33057 üzenetére
Uramatyám...
Öltözködés.
Mint olyan.Bejön az ügyfél.
Nők: melltarttó nincs, az emlők a gravitációnak engedelmeskedve a hasnál, köldöknél vagy csípőnél. Haspóló, amely láttatni engedi a Göncihordó méretű hasat. Csípőnadrág, melynek derekára barokkosan omlanak le az úszógumi hurkái.
Férfiak: Felül semmi. Elégedetten vakargatja a hasán feszülő bőrt. Ha van valami ing vagy póló, akkor az vállravetve, vagy gombolatlanul. Koszos bermuda gatya, műanyag papucs.
Nem várható el senkitől, hogy kalapban, hosszú nadrágban ingben legyen az utcán szabadidejében. Megjegyzem Görögországban az idősebb emberek nem lépnek utcára a legnagyobb kánikulában sem trikóban-gatyában, pedig nyaranta ott sincs hideg Viszont ami nálunk elterjedni látszik, az egyszerűen gusztustalan.
-
Sipi16
őstag
válasz
Bubu79 #33057 üzenetére
Lehet, hogy valami [ilyesmit] hagyott a P+R-ben...
Ilyenkor kívánja az ember, hogy inkább csak rágó nélkül látta volna amikor csöndbe van.
-
zolynet
veterán
válasz
Bubu79 #32875 üzenetére
háááát Orbital tetszett de inkább elmegy kategória, bár volt egy számuk, tiszta Front242 volt, az nagyon rendben volt
tegnap leginkább a D'nB vonalat csapkodtuk, annak is kiíjárt egy nap (az évben)
tegnapi tiszta nap után ma sztem ami van azt megisszuk BE-velbekitartást mindenkinek
-
ádyz
addikt
válasz
Bubu79 #32781 üzenetére
Inglis billentyuzettel?
Tudod ki fog szenvedni a z-vel meg az y-al.
NoLF: Szerintem nem a te kocsidra valo. Akkor mar a gyari szeletelo, vagy melyik az.
pohár: Magyar utakra? Eszednel vagy?!
18-as amugy sem ferne be, ultetve van az auto. De megkerdezem megegyszer: Magyar utakra? Eszednel vagy?!
-
tildy
nagyúr
válasz
Bubu79 #32491 üzenetére
Ne célozgass , ne célozgass , ha rám gondoltál, akkor mond ki nyíltan. Amúgymeg nem mondtam én semmi rosszat, csak kuac szavait raktam egybe. Upsz, de kimaradtak a magyarországi amerikaiak, no sebtiben pótolom is.
Nagyívből teszek ugyanis rá, hogy tiv61 magyarnak vagy amerikainak vallja magát, ő dolga
-
-
-
venember83
nagyúr
Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest