- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
NoLF
veterán
de bizony lehet kapni kint ilyesmiket, sőt még erős pistát is láttam valahol londonban.
kem: bármilyen egyszerűbb fűszerezésű húst süthetsz, akár rizs, akár tészta, akár krumpli vagy saláta körettel, a legalapvetőbb fűszereket simán megtalálod a tescoban vagy a sainsbury's-ben (bár nem tudom merre laksz)
a neten ezer gyorskajás recept van, én általában csak tájékozódom belőlük aztán kiötlök valamit magamnak. általában nem kell belém gyűrni
-
-
venember83
nagyúr
Mert nem túl magyar. De az angol változatáról könnyű ráismerni s beazonosítani.
Kalandor: Még sokszor ennyit.
-
Bubu79
addikt
Ehhez nem kell programozónak lenni - nem akarnak szóba állni veled
tildy: És az sem árt, ha nem hungarisül küldi el a levelet - bár az anekdota szerint a firefoxtól arra a hibaleírásra is jött válasz, hogy "lefagyott ez a sz@r" - éspedig: "na de hogy fagyott le az a szar?"
-
Sipi16
őstag
Ha így folytatja akkor nem sokáig fog maradni... Gondolom már a modik is unják... Én nem is értem, hogy miért rinyál ennyit. Nem bírja feldolgozni, hogy olyan átlagos ember mint mindenki más. Jó Addikt, de itt vége is nem? Nem tudom, hogy mit tett eddig a fórumért, ha valami fontosat akkor légyszi világosítsatok föl.
Killing: Több ilyet nem kérünk... Főleg nem ebédidőben!
-
-
bolondember
MODERÁTOR
m a bajod a 15 éves részeg tinikkel?
egyszerűbb megdugni - fizetsz egy italt, ha szerencséd van már minden gátlását levetkőzte és védekezni se tud.
megjegyzés: REMÉLEM mindenkinek feltűnik a maró gúny és szarkazmus a kommentemben, mellyel kifejezem nemtetszésem a mai fiatalok életmódjával szemben?!
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- Mindenki Z Fold7-et akar
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest