- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
Aktív témák
-
-
Winner_hun
félisten
Ühm, illegal driver
-
rarri
senior tag
Tudom ádyz .
Igazából arra vártam hogy tönkremenjen a telefonom, és akkor kicseréltem volna olyanra, amilyen nagyon szuper képeket készít. / hogy ne kelljen cipelnem a fényképezőt, hanem mindig kéznél legyen/ De csak nem akar tönkremenni.
Most el kell döntenem, hogy fényképezőt vegyek, vagy telefont.phanze: Mi holnap főzünk sonkát.
Egészségedre !
-
-
kételkedem
addikt
Ne flémeljünk kérem!
Nem jobb, és nem is rosszabb, más. Az XP-t össze lehet hasonlítani a W98-al, vagy a Vistával, az Ubuntuval szerintem nem érdemes.Bean: fekete nadálytő krém, mint titkos csodaszer? Vagy segíthet még, ha egy szőke, vagy egy fekete, esetleg barna óvatosan simogatja (akár nadálytős kézzel)
-
pohár
félisten
-
zolynet
veterán
Cashback filmen volt ez a röyksopp szám, sztem állatjó ... nem sok jó számuk van de 1-2 nagyon el van taláva
mod: asszony felkelt, hát kár volt, ma egész kibírhatatlan ... csak el kéne menni bebaszcsizni ma (is)
új prodigy album állatra sikarült, ahogy a u2 is
pkr-ben meg csak a bukó van, ez nem az én napom lesz
-
Str8 sk8r
őstag
...értem, már csak azt kell kinyomoznom, hogy az "uw.hu-n" hogy csinálok tárhelyet, és lessz egy saját veblapom...
...vagy nem?
...
...valami gebasz van a kodekeknél... elöbb a winamp görcsölt vele, azt töröltem, most már csak az üres lapot látom, visszatettem a winampot, már annyitse tesz mint elötte...jól megcsináltam...
...asszem inkább eszem, az talán még megy...
...
-
Str8 sk8r
őstag
-
NoLF
veterán
de kit? egyedül vagyok itthon. elmenni nem fogok egyedül sehova, főként azért mert eléggé fáj a torkom meg köhögök, megfáztam valszeg. a sört is nehezen akaródzik meginni, pedig az már baj...
a vacsorához kellett 1,5 deci fehérbor, úgyhogy vettem egy üveg sauvignon blanc-t, a maradékot meg meg kellett inni, s nem is volt hideg
hallgatok egy kis korai örömöt, most kaptam meg az új albumot
-
Str8 sk8r
őstag
...még ezen kívül is van sok tényező, ami befolyásolja, hogy mennyi az annyi, de nem szeretnék kitérni rá hogy a 145-ös R12-es gumik optimális nyomáson miért jobbak egy ilyen kaliberű jármüvön, mint a 215/50 R15-ös...
...meg persze ezen kívül is sok az egyéb tényező, de feltételezem hogy megközelítőleg a gyári paramétereknek megfelelő a szíved csücske...
...tényleg hová tüntetted az aláírásodból?
...
-
Str8 sk8r
őstag
...közben egy kicsit modosítottam a HSZ-t...
...a légszűrő is érdekes téma...én egyszer mikor meguntam a légszűrő cserélgetését, kicsit moddingoltam, és a gyári szetet félretéve csináltam egy házi direkt-szűrő szetet, egy Volvo traktor légszűrőjéből, és némi gumicső, éés vaslemez segítségével...kisebb lett a levegő beáramlási ellenállása, és egy kicsit kevesebbet evett benzinből...persze nem ezt javaslom, csak ez is példa hogy a használtasabb légszűrő is oka lehet az emelkedett fogyasztásnak...
...szerk.: igen, az egy tulfolyó-rendszer...ha netán túl sok a nafta a karbiban, onnan visszaáramlik az ominózus csövecskén a tartálykába, hogy ezzel is csökkentse a fogyit...
...
...#17200 ádyz-ki más: ha már bele tursz a motortérbe, a légszűrő házán is kell lenni tél-nyári állásnak, azt is érdemes átállítani...
...
-
Str8 sk8r
őstag
...az a gond, hogy szubotá(szombat) reggeltől vásárnap reggelig melózom...
...1.: légszűrő ellenörzése...(ha a légszűrő eldugul, a karbi több benyát szippant, mintha a szivató be lenne húzva)...
...2.: gyujtás beállítása...(itt a gyertyáktól az elosztókábeleken az elosztófedélig átnézni nincs é beégve-kormozódva, és a gyujtást is nyárnak megfelelően utánhangolni)...
...3.: karbi-A;-beállít optimálisra...(ezt még az előzőtöl is nehezebb szóban elmondani)...
B;-megnézni a visszavezető csövet nem-e repedt-törött...
...hirtelen ezek ugrottak be......
-
Str8 sk8r
őstag
...hát akkor tényleg orvoslásra szorul...miből állna a segítség?
...mondjam el a tipushibákat, vagy inkább segítek megbuherálni?
...
...#17195 ádyz: a 7 liter is sokacska attól a kisautótól...
...mindent beleszámolva is 6 alatt kellene üzemelnie...persze ahoz a gyujtásnak-légszűrőnek-karbinak topon kell lennie...
...
-
Str8 sk8r
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest