- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Algieba
őstag
-
NoLF
veterán
válasz
zolynet #43565 üzenetére
ja, carpaccio di manzo-t ettem (nyers fűszeres marhaszeletek rukkolával, parmezánnal és paradicsommal) utána pedig roston sült lazacot pikáns fűszeres garnélarákos öntettel, spenótos rizottóval. lecsúszott mellé egy üveg jó olasz chardonnay, amit előtte azért egy korsó sörrel megalapoztam (lúgra sav, ugye) a végén pedig egy fejedelmi grappával öblítettem. bnőm pedig a pohár által tegnap említett 4 sajjtal és pármai sonkával töltött bundázott pulykamellet evett fokhagymás-tejszínes szószban sütött burgonyakarikákkal.
isteni volt minden
pedig nem oda akartunk menni, mert már jó párszor voltunk, de 1,5 sétafika után mégis ott kötöttünk ki
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
zolynet #42299 üzenetére
Na igen, általában. Azt viszont nem értem, hogyha elmegy a net (IP címem van, de netkapcsolat nincs
) akkor miért csak a kikapcsolás és áramtalanítás segít, az újraindítás miért nem. Utóbbinál ugyan úgy nem megy semmi, amihez net kell. Ha jól emlékszek akkor az átjáróval van gond, csak tudnám hogy mi okozza
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
zolynet #41167 üzenetére
Van egy barátom, hegymászó kalauzokat ír. Ő szerkeszti, mert javarészt a tördelők elcseszik a rajzait, képeit. De maga a szövegszerkesztés is iszonyú meló, a lektoráláshoz rengeteg idő kell, a kiadatás önköltséges, a forgalmazókkal nagyon faramuci az egyezkedés, és a bevétel sokszor évekig várat magára. Értékes könyvekkel az a baj, hogy sok meló, de nem fizetik meg az árát a munkának, és nem tömegekhez szól. Én sem tudnék tömegekhez szólni.
A pszichológiának sok szintje van. A felismerést segítő jólmegmondós könyveket én nagyon kedvelem, szórakoztatóak, de számomra nem az a sík, amin cselekedni szeretnék. Én a gyakorlati megoldások, a hatékonyság, a változás és változtatás képessége, a cselekvés szintjein szeretek dolgozni.Hozzám csak azok jönnek el, akik igazán akarják a változást. És azok maradnak meg, akik hajlandóak ebbe nagyon sok időt és energiát ölni. Én nem hiszek a csodákban, csak a szabad akaratban, és az emberben lakozó erőkben hiszek. Hiszem, hogy mindannyiunk feltáratlan tudati síkjai hordozzák az igazi bölcsességet, az egészséghez és a boldogsághoz szükséges tudást, és erőt.
Erről nem lehet írni. Ezt "csak" megcselekedni lehet...
Azt hiszem, ezért nem írtam még eddig könyvet. Pedig, a szakmámban tett felismeréseimről szóló levelezéseim kirúgnak vagy 12 kötetnyi lexikont...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zolynet #40557 üzenetére
Én meg régről úgy emlékeztem, hogy a Karlo nem véletlenül drágább 5 Kunával. De én őszintén szólva kicsit csalódtam, rosszul emlékeztem. Nekem a Karlovačko túl híg, ízetlen, kevéssé markáns, egyenes. Nem rossz, mert amúgy meg tiszta és finom, de nekem túl egyszerű. Az Ožu testesebb, ízletesebb, cizelláltabb, teltebb, sűrűbb. Persze ki milyet szeret, de nekem a Pan - Karlovačko - Staro Česko - Ožujsko négyesből a sorrend az Ožu, Pan, Staro, Karlo. A kétliteres Löwent idén nem is kóstoltam, itthon szívesen iszom, de a helyiek jobban bejönnek, meg akkor már ott horvát sört igyunk
-
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #40123 üzenetére
Ferrari edition? Használd egészséggel!
Bon: köszi!
NoLF: Nokia 6300-at használok. Ennyi pénzért nekem tökéletesen megfelel.
-
Bubu79
addikt
válasz
zolynet #38639 üzenetére
A másik ilyen kedvenc vidék Miskolc-tapolca - Lillafüred...
Csodaszép hegyek, hangulatos szerpentinek, rengeteg látnivaló - a Hámori tó, a vízesések Lillafüreden, a Kastélyszálló bája, Miskolc-tapolcán a barlangfürdő, a mellette elterülő park - maga Miskolc is tele van látnivalókkal - ott van még a Diósgyőri vár is ( amit kicsit elrontottak a renováláskor szvsz - kiábrándító látni a vasbeton gerendákat ), benne várjátékkal és még sorolhatnám hosszasan - az a vidék is gyönyörű
...
A természet gyönyörű - annyi szép hely van ebben a büdösgödörben, amit a Kárpátok határolnak...
-
Bubu79
addikt
válasz
zolynet #38637 üzenetére
Tavasszal jártam Füreden utoljára ez előtt - akkor még nagyban építkeztek, de sokat mondó volt az, ami már akkor készen volt - a márvány (?) kövezés már mutatott ezt-azt, rendezték a pázsitot és tényleg folyt a munka nagy erőkkel - és megérte...
Mert csalogatja a látogatókat. Talán a mostani nyüzsi leginkább a borhét miatt volt, de aki idén ott volt, az alighanem még visszatér majd és másokkal is megosztja milyen jól érezte magát
Csehek, lengyelek, németek, angolok - keresni sem kellett a tumultusban az idegen szót, mert hallatszott mindenhol. És persze magyarok, rengetegen.
A borok nagyon finomak, bár a berugáshoz vastag pénztárca szükségeltetik - 350-400Ft volt általában egy-egy deci bor, de a legextrémebbet már nem kóstoltuk meg - a jégbor decinként 1200 pénzt kóstált - sóher vagyok, na
És isteni zsírosdeszkát árultak a parton mindenhol
frame>24: A levendulás kimaradt - elment az idő a hajókázással, a tihanyi kirándulással ( vásárosok bambulása, marcipán múzeum, apátság, miegymás ) és a bor kóstolgatással
-
pohár
félisten
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest