- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Holnap nálunk lesz disznóvágás. Mi is 100 -120 Kg-ost vágunk. Délig dolgozom, délelőtt a szüleim és a hentes elkezdik a mókát én csak délben kapcsolódok be. Remélem jut egy korty házi szilvórium és egy korsó sör is a disznóságokhoz.
Apám elvitt 200l szilvacefrét, 150l magozott sárgabarack cefrét és 200l vegyes cefrét a főzdébe. Azt mondja a főzdés: "Nem baj, ha mindből szilvapálinka lesz? Most szilvát főzök."
Így kaptunk szilvapálinkát -
ngabor2
nagyúr
határozottan nem chat a fórum. a fórum az fórum. a chat-en rövid, 1-2 soros híg szövegek repkednek, azonnali válasz igényével, a hosszabb táv esélye nélkül.
a fórumon ott is adott az azonnali válasz lehetősége, viszont lehet gondolkodni, és nem kell azonnal válaszolni. ide illik a többekt érintő kérdésekre érthető, nem 1-2 szavas választ adni.
illetve van a levlista, ahol nincs azonnali közvetlen válasz, épp ezért illik alaposan összeszedni a gondolatokat, és jól átgondolva írni.
tildy: ha csak az asztalon fog állni, és nem lesz hurcolva, illetve nem baj, hogy hamar szét fog kopni a csuklótámasz, akkor visítva elmegy. ha kicsit komolyabb igénybevételnek is ki lesz téve, akkor a fusi felejtős kategória. lenovo, hp, dell, esetleg acer.
-
Str8 sk8r
őstag
...álltalában buli közben nem hallani a különbséget...
...csak a fejed hamarabb megfájdul, meg a füledet jobban rongálja, meg ilyenek...
...buli közben még én se hallom a különbséget...csak elötte, amikor pl nincs zene, csak sistereg a hangfal...
...nah az nem mindegy mennyire sistereg, és mennyi zajt visz a zenébe...pl...
...frame>24: árral szembe nye pis-pis, mert magad iszod meg a levét...
...az emberek ilyenek még itt a PH-n is...a kis 7-14 éves csetelők elöbb utóbb itt is töbségben lesznek, az alapelv nem tiltja a "lol-ASD-OMG" rovidítések használatát, meg a vok, stb...ők már így írnak, vagy elfogadva ezt forumozunk, vagy...vagy mi?
...legyünk ant-szociálisak, és nyírjuk ki mind?
...ez van-ezt kell elfogadni...
...
-
Str8 sk8r
őstag
...nem vagyok oda a Dynacord-ért, mert nekem túl rideg a hangzása...
...én a régi "csöves" erősítők hangját kedvelem, csak az a gond, hogy azok max 100-200W-ot tudnak, és nem tulzottan energiatakarékosak...
...
...főkukuc: én azt hittem ez az ontopik...
...
...#11875: halkan megjegyezném ha 3-4 ember leül sörözni egy "szalagosmagnó" mellett az is utánozhatatlan érzést hoz...
...
-
-
-
-
nicoka
tag
Az nagyon jó!!! Nálunk is volt tavaly. Minden télen van. Nagyon jó móka is, meg nagy munka is. Szerencsére van egy hentes ismerősünk, és felbontást ő végzi... De kolbász, hurka, disznósajt, májas mind magunktól... Saját ízlésre. Nincs is jobb vacsorára, kifáradtan a sült kolbásznál, friss házi kenyérrel.
-
-
BlacKSouL
addikt
Nagyon sok minden múlhat a vázon is, pl a szenzorméret többnyire erősen ár és szolgáltatásfüggő.
-
bnss
veterán
Vagy én értelek félre, vagy Te nem érted mit jelent a váz.
Itt egy példa dSLR vázra. Nagyon kezdő vagyok fotós témában, szvsz nem mindegy, milyen vázat használsz.
WEBER: böngésző címsorában a friss.html-t átírod keres.php?suser=felhasználónév-re, vagy egyszerűen a részletes keresőt választod az adott topicban, és ott kitöltöd a Szűrés felhasználó szerint mezőt.
-
Csatlakozom Bon-hoz: nem egy egyszerű művelet egy ilyen költöztetés, főleg ha akad közben némi galiba is. A régi munkahelyemen gondolták anno úgy, hogy egy péntek délután lezavarják a Novell vs. MS Win Server migrálást. Nos, legalább egy hétig állt a háló, a prof meg őrjöngött...
Szerk: Most kb. 2800-an vannak a felhasználók, de ha lassan is, azért használható a PH!
-
tiv83us
veterán
Nem nagyon talalkoztam meg Super Size-zal, csak small/medium/large van.
A large-hoz jar egy faken nagy krumpli, a burger, meg egy fel literes ital unlimited utantoltessel /minden italt barmennyiszer utantolthetsz/.oldman: Tegnap a Super Bowl kozben 22 buffalo wings csuszott le 20 doboz sorrel, en ezt nem igazam hivnam fogyozasnak, mondjuk kene
-
pohár
félisten
Ebből most iszogathatnám a Mojito-t meg a Cuba Libre-t
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest