- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
Na jó, de nem mindegy, kinek mikor derül ki...
Blokad: Ez szép, tényleg a megtévesztésig hasonlít. A win2000-el én meg minden tekintetben elégedett vagyok. Amikor utoljára használtam, akkor sokkal lassabb volt, ezen a notin (P4M 1,6 GHz, 1 GB RAM) meg nagyon szépen (és gyorsan) megy.
Win98 téma: Van egy ismerősöm, akinek 1995-ben én raktam össze a gépét. P1 233MMX, 64MB RAM, Tomato alaplap, 2,1GB HDD. Pár éve kapott egy upgrade-t: LG CD-író-DVD olvasó kombó, egy PCI-s USB kártya, 17" CRT monitor, usb külső 10GB HDD, usb Lexmark Z25 nyomtató. Valamelyik nap vett hozzá a bontóból egy AT-s billentyűzetet, mert a régi nem szerette a teát. (Ugyanis beleöntötte.) A gép win98-al a mai napig gyönyörűen megy. Az ismerősöm egyenlőre nem akar fejleszteni, mert még nem nőtte ki a gépet.
-
Racecam
nagyúr
Ez szerintem nagyon jó ötlet.
Piszti biztos tudja, hogy mit lehet és mit nem.
Mi legyen a neve, PH!atika? Vagy ez azért már nagyon gáz?u.i.: Mondjuk azon is sok múlik, hogy Ő mennyit ér rá, vagy van-e még gyógyszerész a PH!-n, különben csak egymásnak adnak tanácsot az emberek és az nem biztos, hogy jó.
-
bolondember
MODERÁTOR
1-nem is vagyok, nem is voltam sikeres. Igaz, '98-ban Balatonlelle környékén más bank nem nagyon létezett
2-azért, látva milyen FuSikat kapnak szegény drazsésok, nem vakmerő kijelentés azt mondani, h jópár retek lakktokjuk van...
megjegyzés: már Japánban van egy Problem Ticket a FuSik miatt... -
zolynet
veterán
fs/hp notiktól azért van némi előítéletem nekemi is, csak h az öreg se maradjon egyedül
ismerősnek szar ramot tettek a fs notijába, ment 2napig aztán behalt az egész, összevissza küldözgették, de aztán 4-5nap múlva csak meglett ... csakhát vett 200e-ért egy notit és tiszta ideg volt ...így néztem h mennyit adott érte
(már nem tudom a konf adatokat)
ne legyen gondod vele, használd sokáig, ennyi
sziasztok, szépnapot
-
tildy
nagyúr
Hm, nem is a jéger a jó példa , jobb példa a sör
Na szóval mintha azt mondanáma sörre, hogy valami innivalószerű képződmény, de ihatatlan, rossz (az összes) satöbbi.
Közben meg a Flores Kriek finom, de nekem csak az a finomhiába na, ehhez kellett NOLF, aki tudta , mit kóstoltasson meg velem
Igazándiból lehet csak túlzottan hisztis a venember, hiába, mikorra az ember megöregszik rigolyássá válik
(Értem ezen a billt , meg a melegedést is (fura az én celeronos amilom nem melegszik , langyos, mindig ölben használom szinte) ) De ha az övé tényleg rossz, akkor hazsnáljon mást.Bár azt hiszem az ilyen leszólásokkal azt kérdőjelezik meg, amiben én bízom, amit én szeretek, ergó engem és a létezésemet kérdőjelezik meg. Magyarán ami nekem bevált, másnak meg nem, és leszólja, azzal tulajdonképpen rólam mond véleményt, hiszen milyen ember lehet az oylan akinek ez a "szar" bejön. És értem ezt pl. autók terén is.
Szóval mintha rólam mondana értékítéletet. Igen , lehet túlságosan magamra veszem a dolgot.Bolondember : sikeres ember nem lehet, akinek otpnél van a pénze...
-
Tim82
félisten
Ha szabad kérdeznem, miért is bánt Téged ez? Engem sem szokott bántani, amikor az IBM-emre azt mondják, hogy "jajdecsúnyaszarfosájbíem" - és szoktak ilyet mondani. Vállat vonok és használom tovább, az elmúlt egy évben bizonyított nekem, amióta megvan, ahogyan Neked is a régi Amilo Pro-d.
Mellesleg ki vagy mi "ez az emberszerű képződmény"?
-
venember83
nagyúr
Nem előítélet, mivel:
-lassan fél éve használom,
-celeronos gép, melegszik mint a veszett (mindenhol forró az alja, nem csak cpu környékén), ráadásul hangos és lassú az egész gép,
-pár apró kis lyuk van az alján, hogy ott fáradjon be a kedves hüvös levegő, a lyukak nagy részét elfedték, nem tudom, hogy miért,
-kritikán aluli a billentyűzet, a billentyűk elhelyezkedéséről nem is beszélve,
-kritikán aluli a touchpad a maga két gombjával,
-nehéz a laptop, de nem a merevítésektől, mert nyeklik-nyaklik szerencsétlen.Röviden ennyi. Most pedig jön a ventizúgás, ami enyhén idegesítő, nem beszélve a potenciális adatvesztészről. Hiába, ez nem Lifebook, csak egy Amilo V2030D.
-
kételkedem
addikt
Ők még talán megütöttek valamilyen szintet, de mikor egy fekete gatyás, rongyláb fickó azzal próbálkozott, hogy:"Hogy mit mond a doktor, ne hallgasd, butaság!"
Charlie- A Holnap Már Nem Lesz SzomorúA fesztivál nyertesei a legritkábban a dal, vagy az előadásmód miatt nyernek. Sokkal inkább politikai, vagy kultúrpolitikai okokból.
-
Tim82
félisten
Hogyhogy?
Mondom, nekem ment gond nélkül SATA-s vinyóra, csak egy olyan asztali géppel nem boldogult, amelyiknek RAID-vezérlője volt (ahhoz kellett a floppy).
Ja igen, SATA I-es vinyó volt, lehet, hogy a laposodban SATA II van és azt nem szereti?
Csak tipp.
Hmm... [link]
# 12842: aha, nálam is az volt anno a gebasz.
-
-
-
-
-
-
-
kételkedem
addikt
A szendvicssütőt direkt gyártják ilyenre. Nekem egy Philips évekig bírta, pedig szinte naponta volt használva, nem rég feladta a harcot és kettétört a kapocs. Néztem mindenféle márkájút és nem találtam értelmes megoldású kapoccsal készült sütőt. Eltörik egy ilyen 12 Ft-os alkatrész, lehet cxserélni az egész sütőt. A másik megoldás, hogy egy 5kg-os súlyzót raksz a tetejére
-
Helyes, mármint az, hogy nem látatlanba veszed. Mert szép lehet a fotókon, de ha élőben derül ki, hogy valami miatt mégsem az igazi... Nem szabad elsietni, ezt alaposan meg kell fontolni. (Most magamat látom, amikor a HP 6710s-t vettem: hónapokig net-túrás, aztán boltokban szemezgetés, majd a nagy elhatározás: ez kell nekem. Azóta is teszi a dolgát probléma nélkül.)
-
Racecam
nagyúr
Kicsi lányomnak is olyan van. Szerintem neki tökéletes és én is a kijelzőjével vagyok a legkevésbé kibékülve, meg azzal, hogy elég lötyögős az egész. A W910i nekem nagyon bejött, a nagy kijelzővel, meg szeretem is a csúszkákat. Minden rendben van benne. (A fényképező lehetne jobb, de mivel egyáltalán nem használom, nem nagyon érdekel.
)
-
ngabor2
nagyúr
lásd még: topiknyitás egyszeri problémának. ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne nyiss blogban ennek témát, hisz jó közelítéssel oda annak nyit az ember, aminek akar. viszont ha van neki szaktopikja, talán érdemes ott is próbálkozni, hátha a szakértőbbek arra gyakrabban járnak.
imho 1 próbát megér
-
-
Ha vigyázol a szállításnál (azaz mindig nálad van), akkor semmi. Körbenéztem egy kicsit, nos a keretbe jószerivel Celeronos, vagy kétmagos, de integrált VGA-s gépek férnek bele. Ha nem félsz az AMD-től, akkor nézd meg ezt is. Én most épp egy 6710s-ről írok, ez kapott már mindent, de megy.
Fokukac: Ezzel nem jutunk előbbre...
Én hoztam egy ötös mintát példának, amiből 4 gond nélkül megy. Az ötödik, egy régebbi Amilo már járt szervizben, azt hiszem, alaplapcserét kapott pár éve. Újrahúztam rajta az XP-t, azóta jó.
Tildy meg úgyis azt veszi, amelyik tetszik neki, meg amelyiket elbírja a pénztárcája. -
bolondember
MODERÁTOR
Drägernél (őket támogatom) FuSik vannak rendszeresítve.
van nálunk 2 példány, egy 13"-as és egy 15"-ös...
rettenet szar anyag, nyeklik-nyaklik a kijelző.
ha MINDEN FuSi ilyen, akkor soha ne legyen ilyesféle notim...
Tosibba? Ánusz? Ácser?
Dellát meg se merem kérdezni, a hápétot, lennóvót meg már kis merem ejteni szájacskámon...
-
<NewL>
addikt
tildy : MSI GX701X - ilyet vett egyik ismerősöm 150-ért zsir újat,gari nélkül még nyáron. gondoloma azóta olcsóbb meg garisba is lehet venni. De ez egy gamer laptop,a legújabb játékok full grafikán mennek rajta. Szóval egy pár évig jó lenne. wow3 stb stb
kolombusz : azért mert én pl Nokia párti vagyok nem mondom minden egyes SE-re ,hogy sz@r....
Algieba : látnád a Htc Touch Diamond dobozát
Gyönyörüszép ,hasonló anyagból van a doboz mint a hátlap. Gúla alakú.
ToBeY : sajnálom,akkor én is az vagyok
osztom a véleményét..mondjuk már néhol tényleg sok volt. De akkor is,ilyen szájjal?
-
fokukac
nagyúr
én attól a pár darab olcsó FuSi-től, amiket eddig láttam, visítok.
De a keresztanyám nemrég vett egy pici lifebook-ot, ami, habár 400 ezer Ft volt, és állítólag a csúcs-kategória a FuSi-nál, szintén gagyi, recsegős műanyag hatást kelt bennem a T60-am után. Hogy az ergonómiáról ne is beszéljek. Hol van pl. a fülhallgató kimenete? Elöl, velem szemben. Hol van a notebook általában? az ember ölében. Útban van a kábel? Útban. De ha az asztalon van, és a hifi-re akarod rákötni, akkor is elöl, a lábadnál kell elvezetni. JA, és nincs pöcökegér, se könnyített scroll-funkció.Az az igazság, hogy akinek volt egyszer egy Thinkpad-ja, ilyen finnyás lesz, mint én...
-
Ha nem lesz extra igénybevételnek kitéve (hurcibálás, főleg hátizsákban...
), akkor simán bevállalható. Nekem van egy kis U9200-em, meg ezen kívül 3 másik FuSi gépet felügyelek - mindegyik jó. Jut eszembe, van még a patikában egy P3-as Lifebook is. Tehát: ha az erre szánt pénzből csak a FuSi jön ki, akkor vedd meg nyugodtan, azt amit szánsz neki, kibírja. Ha azonban nagyobb a keret, érdemes szétnézni a HP, Lenovo, Dell, Toshiba gépek között is.
Szerk.: No, most aztán jól megzavartunk, mint vasorrú bábát a mágneses vihar...
-
ngabor2
nagyúr
én nemrég szabadultam meg egy hozzám került kb. 1,5 éves fusitól... borzasztó állapotban volt, pedig elvileg elég jó kategória volt (pontos típust ne kérdezd, taktikai okokból gyorsan elfelejtettem).
azt rövid ideig próbáltam használni, nem igazán győzött meg 2 hp és 3 lenovo után.
esetleg egy [link]
vagy innen valami
-
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest