- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Killing
addikt
válasz
venember83 #24772 üzenetére
[link] a lényeg be van karikázva.
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #24763 üzenetére
Gyönyörű vádlival és combokkal rendelkező "csajunk" nekünk is van.
Killing: Nem ezt akkor is így kellett volna írni, ha csak majdnem történik meg. Arra már nem is merek gondolni, hogy majdnem nyaktörést szenvedtél, mert azt biztosan egybe írtad volna.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83 #24763 üzenetére
Hogyhogy kár?
Gondolod majd megcsúnyúl a lába húszéves korára.... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83 #24756 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #24658 üzenetére
Hmm, szeretjük a szép, izmos combokat. Nagyszerű sport a női tenisz.
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #24728 üzenetére
Akár kényelmesre is megcsinálható, de inkább a látvány a lényeg
Bárcsak kész lenne a táborig -
kételkedem
addikt
válasz
Szerintem sokadlagos, hiszen ha kényelemre menne, nem műanyag korongokat keresne, hanem fát, bőrt, szivacsot.
Szia Bean!
-
NoLF
veterán
válasz
én épp most láttam nemrég babot, bableves formájában
-
válasz
venember83 #24718 üzenetére
Azt hiszem ezen kijelentésed csorbát ejt a gyerekek szellemi fejlődésének növekedésén.
UI: A gólyáról pedig egy szót se, mert az betenne végleg.
Szép napot mindenkinek.
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #24687 üzenetére
Van olyan is, amikor a kő nem annak akarja teljes fényét ajándékozni aki megtalálta, ezért nem simul bele annak tenyerébe ,akaratlanul felsérti azt, és így az kénytelen letenni....A baj az, hogy a seb a szívig , a sejtekig hatol, és a kő valódi letevése nagyon hosszú időbe telik....
Biztos érted.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #24694 üzenetére
csak ha magas!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #24687 üzenetére
okés, hozom a felmosórongyot, eláztatjátok nekem itt az egészet...
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #24670 üzenetére
Ez csak a kérdés egyik fele és nem a legfontosabb, én azt hiszem (bár van biztos, aki mást gondol rólam...
).
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #24670 üzenetére
Raf nem olyan...
NoLF : Ez nagyon rejtélyesen hangzik....
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
ne is mondd - az egyik dekoraív hölgyemény most még lengébb cuccot húzott a melegre való tekintettel...
hát hogyan dolgozzon az ember így?! -
kételkedem
addikt
válasz
Ja, engem is lenyűgöz a padló mintája, a csuklós busz harmonikájának redői, a fogantyú íve
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #24639 üzenetére
vagy "az ellenállás hasztalan!"
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #24619 üzenetére
kp-nak jobban örültem volna, vagy egy beszámítós (eee901) jáccásnak, de ez jött, lecsaptam rá hirtelen.
a tapipad hiányát még meg kell szoknom.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #24610 üzenetére
lenovo x61s. kicsit fel lesz öltöztetve (80 helyett 160GB vinyó, 3 helyett 4 GB mem, vista basic helyett ubuntu 9.04), és haccójjon.
-
phanzetomox
őstag
válasz
venember83 #24615 üzenetére
jó hogy nyertünk, (jót tett a szívemnek
) remélem hazai pályán már csak jobbak leszünk, (ja és Görbicz is remélem meg gyógyul addigra)
-
Killing
addikt
válasz
venember83 #24612 üzenetére
Látnád a szegedieket.
Mikor megyek a kocsival akkor nem győzök forgolódni.(Persze nem a barátnőm társaságában) -
válasz
venember83 #24612 üzenetére
sőt a legszebbek
szvsz -
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #24605 üzenetére
ha hamarabb szólsz, hogy érdekel téged is... viszont amire cseréltem ,azt nem szívesen adom el (12"-os subnoti).
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #24603 üzenetére
in progress..
de legkorábban holnap...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #24601 üzenetére
minnyán, na
előbb az ebéd. jó fogyókúrás: sült kolbász magvas zsemlével, 1 szelet mézes zserbó meg egy sör...
voltam kinn a vásárba', de semmi értelmes nincs. csak bóvli meg drágaság. ott éheztem meg egy kis sült kolbászra, de nem fogok 10 dekáért 400 nehezen megkeresett forintot adni, mikor itt figyel a fagyasztómban is...
mod: lecseréltem, nesze
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #24597 üzenetére
kaja megvolt, futam megvolt, most akkor...
akkor gó tacskó.
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #24589 üzenetére
Nem is a fetrengéssel volt a bajom, bár ennek a szónak eléggé pejoratív értelme van. De az adott szövegkörnyezetben és értelmezésben kifejezetten sértőnek találtam.
Nem vagy Te szocializálatlan, engem ugyan nem csapsz be. -
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #24587 üzenetére
Nem tudom, nekem ha valaki az árokban fetreng, az nem klassz. Legyen az akárki.
De mindettől függetlenül, nekem már a feltételezés egy hölggyel szemben is kiveri a biztosítékot. Nem így szocializálódtam.u.i.: Ha pedig nem vonatkoztatunk el, akkor pláne!!
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #24544 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #24540 üzenetére
Átvert a gugli
Örihari sosebocsi -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #24534 üzenetére
nem.
C20NE.
benzines.
@Motkány: mert én megszoktam, h tekerős, ilyen-olyan - ezen meg három csuszka, minden logika nélkül... nyócvanas évek ,mondom én..
@ll-kde-M: h egy klasszikust, Douglas Adams-et idézzem: "a pángalaktikus gégepukkasztó hatása olyan, mintha az ember agyát szétvernék egy lédús citromszelettel, melyet előtte egy vaskos aranytéglára rögzítettek"
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #24534 üzenetére
Én is dízelt mondok, de nem a fogyasztás miatt hanem az 50-ről gyorsulás 3-asban vagy 5-ösben ugyan úgy miatt. Vagy turbós benzines
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #24529 üzenetére
lesz.
tuti lesz...
de legkorábban holnap, most olyan vagyok, mint akit agyonvertek egy szívószállal, amibe higany volt töltve...
De nagyon nem semmi ahogy megy - ötödikben 50ről éppúgy megiramodik, mint harmadikban... Nagykanizsa-Balatonfenyves-Fonyód-Somogybabod-Budapest, köbö 7 liter. Pályán sokat mentünk, óra szerint 120-140.
Hely, mint állat, az első autó, amiben nem kell teljesen hátratolnom az ülést.. Még egy fokozat van...Persze a belső dizájn masszívan nyócvanasévek, a szellőzésen nem igazán ismertem ki magam, most se nagyon, de kívülről, hát, hat évesnél nem tűnik idősebbnek!
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #24510 üzenetére
Köszönöm.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #24499 üzenetére
Lehet. Én hiába jók, kb tárolásra használom csak a jénait, félteném, hogy elpattan...
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #24496 üzenetére
2-3napja csináltunk este mi is rakottkrumplit, de sajna nem hült el eléggé, viszont kinnt sem akartam hagyni, betettem a hűtőbe...pár perc eltetével egy nagyobb durranás, namondom ennek annyi, óvatosan kinyitottam a hűtőt, mert már éjfélkor nem akartam takarítani
de 'szerencsére' nem a jénai tört el hanem a hűtőben egy lap ami üveg ... azt is lehet pótolni, de jó
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #24492 üzenetére
á, nekem a három oldal is sok...
-
Sipi16
őstag
válasz
venember83 #24450 üzenetére
Én úgy vélem, hogy a problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket...
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #24456 üzenetére
Pontosan. Minden bugok forrása egy másik szervvel együtt.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Na, erről van szó.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Reggel meló, jó éjszakát Mindenkinek!
-
válasz
venember83 #24435 üzenetére
Pontosan úgy van, ahogy Philo írta. (Hiszen a gyógyszerrel biztosítjuk a normális szerotonin-dopamin-noradrenalin-acetilkolin egyensúlyt, így arra folyamatosan szükség van.) A pohár említette esetben meg sarkítva, de az történik, hogy előbb megbontjuk ezt az egyensúlyt, majd (esetleg egy másik gyógyszerrel) vissza is állítjuk azt. Nem meglepő, hogy az ilyen esetekben aztán a gyógyszer teljesen el is hagyható. Megint csak sarkítva: egy új lány, és pá tabletta... Találkoztam ilyen esetekkel is.
Venember: A szakemberek a viselkedésből, EEG alapján, stb., azaz az általuk jól felismerhető jelek után kutatva el tudják dönteni, hogy melyik esettel állnak szemben.
-
tildy
nagyúr
válasz
A rivotril függővé tesz nem kicsit. Leállni is csak adagcsökkentéssel lehet róla. Legalábbis amit én láttam. Viszont hatásos.
Én szakításom után kértem és kaptam exemtől 4 szemet. Ő annak idején 1.5 évig szedte, és voltak apróbb melléhatásai. Nekem a 4ből fél év alatt 3 el is fogyott, mert volt , hogy negyedet vettem be. Pszichológusom ellenezte, de volt mikro csak így tudtam lenyugodni, sírógörcseim és igen csúnya gondolataim voltak -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83 #24437 üzenetére
Ha a szedésre alkati okokból van szükség, akkor nem érdemes elhagyni őket azt hiszem. /Ha az illető hormon nem lelki okokból hiányzik/teng túl/ Ha olyan lelki megrázkódtatás okozza, ami elmúlik, akkor lassan elhagyható a szer, mellékhatások és elvonási tünetek nélkül.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Ezek évekig, esetleg évtizedekig szedhetőek, mivel a hozzászokás miatti adagemelésre nincs szükség általában..
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83 #24433 üzenetére
-
válasz
venember83 #24404 üzenetére
Nem könnyű téma ez... Ahogy Philo is írta, a vegyi kimutatást nem igazán alkalmazzák, gondoljunk csak a mintavétel nehézségére... Ráadásul nehéz különválasztani az olyan eseteket, mint pl. a Pohár által említett eset, attól, ahol valóban van kimutatható elváltozás (már a viselkedés is eleve kóros), és a beteg normális életkörülményeit csak gyógyszer segítségével lehet biztosítani. Egyetértek Tildy-vel, hogy a srác könnyen kapott gyógyszert, rendszeres pszichiátriai foglalkozásokkal is megoldható lett volna a problémája, csak ugye az rengeteg idő, valamint jól képzett terapeutát is igényel. (Na meg megfelelő együttműködési hajlandóságot is a paciens részéről.)
Az általános felfogás az, hogy depressziónál és a vele összefüggő betegségeknél a szerotonin szint magasabb a szükségesnél. Ezt több módon lehet csökkenteni. Egyrészt a szerotoninreceptorok gátlásával (klasszikus antidepresszánsok - a szerotonin kapcsolódását gátolják a receptorához), illetve az ún. reuptake gátlók (ilyen a Paroxat is). Ez utóbbinak az a kényege, hogy a munkáját elvégzett szerotonin sejtbe történő visszakerülését gátoljuk, így a sejtek közötti bontóenzimek elbontják azt. A Rivotril több támadáspontú vegyület, emiatt több mellékhatással is rendelkezik. Ez tényleg olyan gyógyszer, amelyet csak az előírt ideig és adagban szabad szedni.
És végül a saját véleményem: manapság túl könnyen felírják az ilyen gyógyszereket, ám nem vagyok abban biztos, hogy jól teszik-e. Ahogy már említettem, több foglalkozással sok esetben ez elhagyható lenne. Miért veszélyes ez? Mert így ezek a gyógyszerek is könnyen az antibiotikumok sorsára juthatnak. -
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #24426 üzenetére
ezt mind tudom, nem is nekem kell...
Philo: magyar kellene...
-
ádyz
addikt
válasz
venember83 #24415 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #24413 üzenetére
Meg mikor a nagy kék majomjelmezben ott pattog a csaj ablaka alatt, és kitesz egy kis makit az ablakba, és elkezdi: Téged keresnek...
Azon mekkorát visítottam
-
ádyz
addikt
válasz
venember83 #24413 üzenetére
Most mitől vagy ilyen tarack? Mert nem áll a pöcök?
-
ádyz
addikt
válasz
venember83 #24408 üzenetére
Valami Amerika 2?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83 #24395 üzenetére
#24404: nem laborban, hanem pszichiáter segítségével mutatható ki inkább a depresszió....
vagy [link] -
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #24401 üzenetére
És, ha nekem egyébként sem gyors az agyműködésem, akkor le is állítja? Vagy már megtörtént?
-
válasz
Most csak röviden: a nyugtatókénál összetettebb a hatásuk. Az agyban a depressziósoknál megváltozik a szerotonin-dopamin-noradrenalin egyensúly, az antidepresszánsok a szerotoninszint változtatásával ebbe a felborult egyensúlyba nyúlnak bele.
Race: Majd most!
-
Racecam
nagyúr
válasz
Hazament....
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #24395 üzenetére
Korrekt - és akkor a video ablakához tartozó hangerő csúszka felhúzását még nem is említettük
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #24382 üzenetére
Akkor szét kell nézni az egyéb női nevek környékén
A Béla nővért én kihagynám
Ez a nem gyenge
És tele van Olgákkal és egyéb gyévuskákkal
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #24378 üzenetére
Volgából is egyre kevesebbet látni mifelénk
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
-
Bubu79
addikt
válasz
Pedig állítólag az eszkimó vendégszeretethez hozá tartozik az is, hogy... Na jó - nem fejtem ki
Philo: Úgy könnyű, hogy eleve cirill betűkkel kerestetsz
Uramatyám - és én még azt hittem, hogy az orosz metált nem szárnyalhatja túl semmi - de ez a reggae üt
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #24316 üzenetére
a leghülyébb pénzügyi döntés lehetne, amit csak hozhatsz...
ha nincs elég lóvé lakásra, az nem jelenti azt, hogy el kell b.szni a pénzt hülyeségekre.
Az autó pedig csak veszít az értékéből, továbbá csak viszi a pénzt... -
ádyz
addikt
válasz
venember83 #24258 üzenetére
-
ádyz
addikt
válasz
venember83 #24254 üzenetére
That's not good.
-
Sipi16
őstag
válasz
venember83 #24251 üzenetére
Miről kéne beszélni?
Amúgy jó estét!
-
ádyz
addikt
válasz
venember83 #24251 üzenetére
Accepted.
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #24234 üzenetére
Elestél a bicajjal ?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #24212 üzenetére
Ez nekem új - lassan elfelejtek mindent, amit régen tudtam - ez már az öregség biztos jele
ádyz: A lényeg marad - a név a legkevesebb
Melesleg azért az AMD sem hangzik rosszul
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #24217 üzenetére
ezek nem az enyémek, csak hozzám kerültek, illetve én vettem meg.
viszont egyelőre nem fenyeget a gép nélkül maradás, a múltkor 9 darab többé-kevésbé működőképes gépet számoltam meg itthon, ami az enyém... próbálok a legtöbbtől megszabadulni, kevés sikerrel.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #24210 üzenetére
xvod? Ez valami új
Vagy talán xvid, csak elgépelted?
-
Sipi16
őstag
válasz
venember83 #24181 üzenetére
Nem zabáló inkább evő. Nem mindig tudunk szerezni, de amikor van akkor persze, hogy eszem.
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #24119 üzenetére
Igazad van, minden nézőpont kérdése.
Szia Bon !
zolynet :Keveset. Mindjárt iszok is egy finom kávét.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #24108 üzenetére
persze, h magamra gondolok.
az ember alapból önző, bármit is mond bárki.
ráadásul, mindenki magából indul ki (lásd még én-kép ->régebben a Nap forog a Föld körül, ilyenek). természetes, h akkor magamat veszem kiindulási alapnak.
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #24111 üzenetére
Már egy sem.
-
Timocicu
senior tag
válasz
venember83 #24108 üzenetére
Igenis értettem, kérek engedélyt meghunyászkodni
Érdekes, de többen is így értettük.
Szia rarri! Élénkítő jöhet?
-
Timocicu
senior tag
válasz
venember83 #24100 üzenetére
Ezt azért megcáfolnám, de legalábbis ne általánosítsunk légyszi.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #24098 üzenetére
ö, figyu, igaz, h (ki tudja miért, milyen megfonotlásból) kérdezték tőlem, h meleg vagyok-e, de nem.
és bi sem.
tehát ebből a 6+ milliárdból párat le kéne "faragni".
Akkor ugye, nem szabad eltenikteni a korbeli különbségektől is, mert 25 alatt, 35 felett, hát...
Máris ÚJFENT jóval kevesebben jönnek szóba.
Akkor vegyük a földrajzi elhelyezkedést is - nincs annyi pénzem, h világ végére menjek egy néniért/kledvéért, tehát újra töredékére zsugorodott az szóbajöhető egyének száma.Akkor esetleg lessük azt is meg, h nem feltétlenül tekintenék olyan nőket partnernak, akik nem szimpik/stb.
és máris így lett a 6+ milliárdból párszáz. mint a mekdóban, párszázas ajánlat.
mod #24100: hát, nem tudom. nekem annyira nem ez jött le eddigi tapasznyalataim alapján.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #24098 üzenetére
Szvsz a macskapárti pasik párkapcsolatban is jobbak .Jó nem nagy a minta
De mint korábban írtam én úgy vettem észre aki a kutyát jobban szereti az pont ezt a "szolgalelkűséget" preferálja jobban, szemben a macska majdhogynem egyenrangúságával (azt biza te meg nem simogatod ha ő nem akarja) , szóval ja, a macskákat szerető pasik párkapcsolatban sem akarják maguk alá gyűrni a nőt. Kivéve persze azt a bizonyos helyzetet.
.
Bolondnak igazat adok ebben.Na nem is mondtam, ma elkapott egy nő, hogy álljak meg pár percre, hiszek -e Istenben.
Legközelebb szerintem ilyen matricákkal fogok mászkálni, nem hiszek , nem kérek, nem adok.. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #24095 üzenetére
igen, van benne ösztönlénység, de attól még egy szolgalelkű állat.
ami nem baj.
de van akinek társ kell, nem szolga.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #24095 üzenetére
"Legrosszabb esetben kiömlik a halászlé." - na az lett volna még szép halál, a szőnyegből kiszedni
Nem értem ezt a macskarugdosósdit - ez valami elfojtás Bennetek?
Kutyát nem tartunk, mert összenyálaz - én meg azt nem bírom
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #24036 üzenetére
10 nap alatt én az egész 64 nm albimat kifestettem volna. De mivle csak 1 szobát + fürdőt+előszobát+konyhát + wc-t festettem, és egyedül a szobámat kivéve, ezért kb összesen csak 5 nap volt.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #24036 üzenetére
Számos nehézséggel kellett szembenézniük, de már én sem tudom, mire ment el ennyi idő! Közben már-már családtagként kezelem őket, egészen hiányoznak, ha nem kapirgál valaki a szobában.
Bubu: ezek nem isznak még vizet sem! Alkohollal elvből nem kínáltam őket, de az ásványvízre és az üdítőre sem mozdultak rá.Egyébként az a mondat tetszik a legjobban, amit esténként búcsúzáskor szoktak mondani: " És akkor kellene 10 ezer anyagra!"
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #24019 üzenetére
Degonosz...
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #24011 üzenetére
Tudomásom szerint pénteken igen. Azonban csak addig, míg magyarországból nem lesz kánaán, nem jár minden lakosnak alanyi jogon egy M6-os BMW és havi 250.000 Ft bánópénz.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #23991 üzenetére
szerintem ott a hó kvázi kizárt, max a csúcson mutatóba egy kicsi. de mindjárt kiderül
-
Sipi16
őstag
válasz
venember83 #23991 üzenetére
Nincs. Lehet, hogy csak dombok vannak a közleben a pontos magasságukat nem tudom.
Tildy: Nekem ez tetszik, kis autójellmenzés: Renault: En som sitter i och andra som pushar på...
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #23924 üzenetére
Már megint egy tecső?
De maga a link Tényleg szép... -
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #23895 üzenetére
Nem rossz - bár a karjaira ráférne egy epilálás
BE: Ahham...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #23877 üzenetére
Tulajdonképpen a lakatos is stimmel - valami minősített hegesztőként tevékenykedik per pillanat külhonban
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #23867 üzenetére
oda, sőt vissza is!
-
Eastman
addikt
válasz
venember83 #23849 üzenetére
Szép napot!
A Fiat-Opel fúzióról gondolom, hallottatok...
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #23849 üzenetére
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #23847 üzenetére
de legalább német, és nem olasz.
-
Timocicu
senior tag
válasz
venember83 #23782 üzenetére
Mégsem alukálsz? Kidobott az ágyikó?
Bubu: lehagytam a rajzfilmet
Akkor azért dobott minden érdekeset. -
válasz
venember83 #23764 üzenetére
madarat tolláról, embert meg tápjáról.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #23744 üzenetére
Az nem, igazad van
Mikulás: Monty Python - Always Look On The Bright Side of Life
Iscariah: Biztos Google Translate írta a cikket - egy pék segítségével
TImoka: A citrom tök tuti teában és limonádéban, tequilával is jól megy, de csak úgy magában fogyasztva nem az igazi
Zolynet-nél pedig a kettő arra vonatkozhatott, hogy két citromfogyasztó bukkant fel a hsz-em után
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #23709 üzenetére
Azt nem mondom, hogy bárkit, aki szembejön - legyen arra alkalmas személy
-
Timocicu
senior tag
válasz
venember83 #23714 üzenetére
Mondtam én ilyet?
Rossz az, Aki rosszra gondol ...
mert én nem
-
Timocicu
senior tag
válasz
venember83 #23709 üzenetére
na de bááááácsiiiii ...
háttérzajnak be van kapcsolva a tv: Mónika show: Jani aki Ádám
Ilyen bakit ... -
NoLF
veterán
válasz
venember83 #23652 üzenetére
aki pest felől ment kecskemét felé, az azért monnyon le, mert haladt. aki meg velem együtt kecskemét felől toporgott bp felé, azért monnyon le mert ott volt.
Aktív témák
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Sealed: Ugreen 25000mAh PD 145W Power Bank Abyss Blue
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest