Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Racecam #18043 üzenetére
Jaja, valami ilyesmire gondoltam én is
Amúgy csak szimplán meglepett, hogy hirtelen 2-3 ismerős arcnak lett csupa nagybetűs rangja. Az meg szintén, hogy hogy serénykednek!Jó választás volt.
Na ja, titkos csatorna... egy olyan topic amit csak egy megadott felhasználói kör számára látható... Ismerős, ilyen volt a phpbb-ben is anno... -
Timocicu
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #16849 üzenetére
Sebaj, úgyse volt benne senki számára semmi érdekes. Gondoltam hogy csillagozom, de vagy indulatból írok negatív véleményt, vagy ne írjak. Majd igyekszem inkább nem írni
Jobb ha az ember nem olvas újságot, nem néz híradót, nem olvas híreket interneten, és nem hallgatja meg a munkahelyi pletykákat sem. Meg úgy egyáltalán, nem figyel a körülötte lévő eseményekre, vagy csak azokra, amiket van ideje akár napokig vagy hetekig is megfigyelni.
Egyébként tegnap annyit olvasgattam pluszban a Metaxáról, meg írogattam, hogy vettem egy üveggel, meg hozzávaló pohárral, gyömbért is, és narancs híján mandarinnal kevertem egy jégkocka nélküli téli sungingert.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #16552 üzenetére
neszpresszó? ahol zajt mérnek csészében forrón?
Cégünk a 18 Millió € éves árbevétel mellett nem tud fizetni egy sofőrt, aki szaladgál csipcsup ügyekben a városba, meg beszerezni eztazt. A labornak kell gombelem a műszerekbe. Ki menjen ki a városba? 8km. Természetesen mindenkinek dolga van, az aszisztens csaj beteg, én meg mint stratégiai beszerző le vagyok tiltva a városba mászkálásról. De valakinek mégis ki kell, hát szartam rá, kimentem én.
Megállok a házunknál, de már csak az ovoda kerítésénél volt hely, onnan 150 m a bolt az elemekkel. Elszaladok, jövök vissza, ott a közterületes cédula. Persze legális parkolóhely sehol nincs a környéken, azaz mind foglalt. Na, fasza. Visszajövök a céghez, kollégám mondja hogy ha most bemegyek személyesen akkor 2000, ha kiküldik akkor 6000. Hátakkornekikak.rvaanyjukat. Visszamentem, bementem a polgárjenő hivatal hoz. Közterületesek, csekk, 3000(!) egyébként 7000 lenne. Posta, befizet, visszajön. Dél van, és még csak elemet vettem ma 20 000-ért, meg kidobtam 3000-et a szemétbe. Dolgozni ki dolgozik helyettem amíg a nem létező sofőr munkáját végeztem?Ezt a faszt nem büntették meg. Feljelenthetem? Gondolom nem. Mellettem több hely volt.
Szóval szopjanak le egy talicska aprómajmot kétszer. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #16137 üzenetére
Naná..már itthon vagyok, de még a hatása alatt. Hogy bájos és szép, az nem kifejezés. Csináltak fotót a társaságról, majd ha megkapom megmutatom, de élőben úgyis ezerszer jobb.
Sipi: hát épp ezaz, hogy tud, de ha egyszer belenézett, utána nehéz melóra meg egyébre koncentrálni.
Valahogy olyan jelenség volt. Normális modern divatos ruhában volt, váll alá érő sötét, nagyon sötét vörössel árnyalt haj, csodás arc, és sötétbarna szemek. Isteni alak. Semmi kihívó, hangját is alig hallottuk, de mint mikor a hárfán végigszalad az ujj, amerre jött-ment, a faszik velem együtt mint a húrok elkezdtünk rezegni
Na, megyünk mi még Londonba, az most már fix
És hogy intercompany kirándulásokat is szerveznünk kell, az is tuti
-
Crystalheart
őstag
válasz
Racecam #16090 üzenetére
Nyilván gyorsabb a géped az enyémnél.
De akkor is elgányoltak valamit, ha tömeges probléma, és mindenhol máshol jól megy. Na ez meg a másik, hogy nem tudtam beletekerni. Engem is irritált. Flash-el tiszta használható volt, csak az RTL-nek valamiért mániája, hogy ne lehessen letölteni. (Mert mintha felvenni nem lehetett volna anno VHS-el.) Olyan hatalmas értékű, magas minőségű magazinok ezek ám...
-
Crystalheart
őstag
válasz
Racecam #15999 üzenetére
Na, most néztem, már tegnap föltöltötték az RTL Mostra a kecskéinket. Hehe.
Itt megtekinthetők a jan. 7-ei Fókuszban, fél másodpercnyi édesanyámmal egyetemben.(Amúgy kiakasztó ez a Silverlightra váltás az RTL-nél. Nem igaz, hogy 2,8- GHz-es processzorral percekig töltsön, bocsánat, fagyjon az egész gép. Pedig már tökre örültem, hogy a Flasheket jól vitte. Mivel más Silverlight videókat visz is gond nélkül, és felhasználók tömegének vannak hasonló panaszaik, gyanítom, hogy valamit nagyon elfuseráltak az RTL-nél. Ráadásul letölteni sem lehet semmi módon, nem úgy, mint régen a flasht.
Van valaki, aki bevállalná nekem a Nagy Feróval készült - kecskés - riport screen capture-os felvételét, még mielőtt leszedik az oldalról? Az én gépem túl gyenge hozzá, még 10 fps-nél is a nézhetetlenségig beakad, csak a kis videó méretében, nemhogy 20-nál. Itt csak vannak erőműgépek.
)
-
fokukac
nagyúr
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Racecam #15938 üzenetére
Jogos, ezt ezzel együtt benéztem.
Hirtelen megörültem, hogy megtaláltam őket, de azt nem néztem, hány naposak.
De majd jön Winner_hun, és elmondja, ebben nem kételkedem!
Race: Inkább ne, ezt már megszoktuk!
BE: Na de a kettős (vagy többszörös) reg tiltott. Képes lennél kitenni a Télapó-t?
-
Tim82
félisten
válasz
Racecam #14956 üzenetére
Főznöm kell (ha van rá időm, előre szoktam a hétre és most van, ráadásul most akkora adagot, hogy barátnőmnek is jusson, mert szereti a rakott krumplimat
), megyek egy Vaterás eladótól megvenni a Dragon Age: Origins-et, délután újévi vendégségbe megyek apámékhoz, este hozzám jön egy barátom, sörözünk és filmet nézünk. Ha most ellustulom a délelőttöt, az egész napom szétesik.
Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged