Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
mindenképpen rá fogook mozdulni, mert még a tavalyit sem volt időm meghallgatni
amúgy kabaré-rajongó vagyok, több, mint száz órás gyűjteményem van...
Az összes szilveszteri kabaré is megvan az elmúlt 15 évbőlUi. azért szeretem, ha jobboldali a kormány, mert olyankor - habár az országnak szar a dilettantizmus - de legalább a kabaré sokkal jobb...!

-
BlacKSouL
addikt
-
kételkedem
addikt
BS mint rugózatlan tömeg!
Merre járnak a gondolataid mond csak?
2010.11.07 09:22-kor megkaptam a biztosítótól az automatikus visszaigazoló emailt a kötelezőről, de azóta se elektronikus, se papír biztosítási kötvény nem érkezett. Értem, hogy nagy a hajtás, de 23 napnak szerintem elegendőnek kellene lennie

-
BlacKSouL
addikt
-
bandus
veterán
inkább az árát tekintve luxus. ha jól gondolom, amerikában ezt inkább a kevésbé tehetős réteg teszi meg, akár naponta. itt magyarországon, egy kiadós kaja egy gyorsétteremben legalább két matyi. namost ezt elég kevesen tudják kiköhögni és ráadásul szar is. amúgy ha márválasztani kell, szerintem még a kfc ami a legkevésbé mocsok...
-
venember83
nagyúr
-
lujó55
addikt
Pofon egyszerű:
Fogsz egy befőttes üveget, letekered róla a kupakot. Festesz a kupakra néhány ecsetvonással körömlakkot. Hagyod, hogy szépen megszáradjon. Kb 10 óra elteltével mikor már teljesen térhálósodott a lakkréteg szépen kiteszed a kupakot a jó hideg teraszra. Ha reggelre nem pattant le a lakk, akkor szerencséd van, mehet tovább a kísérlet. Beviszed a hideg kupakot a fürdőszobába és engedsz rá meleg vizet. Utána megszámolod, hogy hány repedés keletkezett a bevonaton.
-
Tökéletesen érthető.
Ugyanez van nálunk a patikában, a gyógyszereknél és egyéb termékeknél is: mindig a nagyobb kiszerelés éri meg jobban - és igen, minden nap legalább egyszer megkérdezik ezt.
A kisebb kiszerelésre meg azért van szükség, mert van olyan is, akinek az bőven elég (nem kell tovább szednie).adyz.: Szépet neked is!

-
Mawyx
őstag
Ha időben beér a vonat, akkor semmi gond vele vagy hazafele kell csak sétálni.
Odafele busszal, de vissza gyalog jöttem én is a Cházár András utcától (Keleti után még 2 megálló) a Petőfi híd budai hídfőjéig
és amikor egy barátom melózik, akkor minden nap megyek elé a Petőfi híd budai főjétől a Lágymányosi híd pesti hídfőjéig és együtt sétálunk vissza
Ő világéletben gyalog járt onnan, nekem dupla, hogy én innen megyek érte és ide jövünk vissza. Nincs km- hiányom
Drága a bérlet is meg a jegy is, a séta meg nem, csak időben kell indulni.
Szerk: mondjuk ma a hátam közepére se kívántam a sétát, főleg, hogy egy kocsi be is terített, jött a szélső sávban mint az állat, én meg a járdán sétáltam
Szerk2: ha más fizeti, akkor mehet a bérlet, kettőt is és lesz nekem is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Muszáj óránként legalább felállni és mozogni kicsit, na én ilyenkor az agyamat is igyekszem másfelé orientálni, ekkor jön az F5. Ha a 2-3 perces szünetben is mindig a melón agyalnék valószínűleg már az idegosztályon lennék leszíjazva.
Más kérdés, hogy örülök hogy vannak olyan szerencsések, akik péntek déltől már leszarhatják hogy mi van. -
lujó55
addikt
Nemán!
Nagyon baba csajok, de a legtutibb a 8. másodpercnél mutatják kis időre az arcát.
Na, vele gyűrném a lepedőt, csak a mama ne legyen itthon
-
bolondember
MODERÁTOR
igen, Mátyást pedig a Duna jegén választották meg.

Ez egy változó rendszer, nem lehet semmiféle következtetést hosszú távon levonni ilyen kevés adat ismeretében.
Pláne, hogy ~10k évente van egy pofás jégkorszak is (az előzőnél ugye kihaltak a mamutok).Régen voltak farkasok a havsokban, aztán nem, most megint igen. Vagy az izlandi-kimondhatatlan-nevű-vulkán. Mennyi port nyomott a légkörbe? Nem kicsit többet, mint amennyit az ember. Vagy Krakatau.
Sorolhatnám még. Változik sok minden (lásd a te példádnál a gleccsereket) - de vajon MILYEN változás ez?! Lehet (esélyes), hogy egy teljesen temészetes, csak most itt vagyunk mi, akik látjuk és feljegyezzük és csodálkozunk rajta. És tizenegyezer éve, mikor jött a hirtelen jégkorszak, senki nem írta fel, nem csinált fényképeket, semmi - és nem is nagyon tudott levonni következtetéseket...
-
kételkedem
addikt
Nem irigyellek!

-------------------------------------
Imádom, amikor üveggyöngyökkel akarják megvezetni az embert!
Az egyik pénzintézetnél ha 2010. november 8. és december 31. között nyújtok be Komfort Hitel igénylést és válok ügyfelükké, garantált ajándékként egy gofri sütőt tehetek a fa alá!
Egy gofrisütőt! Egy kétezer Forintos haszontalan konyhai eszközt!

Az oldalon ott a hitelkalkulátor is. Felveszek 400 ezret, majd 46 hónap alatt visszafizetek 687.700 Ft-ot. Havi törlesztő 14.950 Ft + 400 Ft csekkes fizetés esetén. Ezek meg ajándékba adnának nekem egy gofrisütőt! Kihagyhatatlan!
-
-
-
venember83
nagyúr
Már fészekkeresés is téma volt.

-
-
-
tildy
nagyúr
England and Wales 2010 2011 2012
New Year's Day 1 January 3 January* 2 January*
Good Friday 2 April 22 April 6 April
Easter Monday 5 April 25 April 9 April
Early May Bank Holiday 3 May 2 May 7 May
Spring Bank Holiday 31 May 30 May 4 June*
Queen's Diamond Jubilee - - 5 June
Summer Bank Holiday 30 August 29 August 27 August
Christmas Day 27 December* 26 December* 25 December
Boxing Day 28 December* 27 December* 26 December -
kételkedem
addikt
Katy Perry - Hot N Cold
Katy Perry feat. Snoop Dogg- California Gurls
Nagyjából ez a két száma van. ( Elnézést a Kati rajongóktól!)A trémobillal reklám szerződést kötött, közösen reklámozzák egymást. Ennek az együttműködésnek a gyümölcse az imént látott videó.
Ja, nem magyar!
venember: a discoban csőrözik két fiúnak látszó, persze lehet, hogy nem buzik

Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de most már leesett nekem is.

De ne add fel, a végén úgyis te jársz jól.