Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
Itt is megy a robot, de szerencsére jó a csapat - jobbat nem is kívánhatnék. Kollégámat áthelyezték egy másik patikába vezetőnek - azóta ott is rend van. De majd augusztusban 2 hét szabi, Velence (Szent Márk tér, Sóhajok hídja, Lido, stb.) Várom már...
Amoroso: Remélem meg tudtátok enni a kaját...
Én - akár egyedül, akár a feleségemmel együtt - nem tudok úgy főzni, hogy jópárszor meg ne kóstolnám...
-
Bubu79
addikt
A Bakony felől bárányfelhők próbálják meg meghódítani a tájat, míg a Balaton felől érkező kora nyári fuvallatok tartják a frontot a rendbontókkal szemben. Helyenként átütő sikere van a zsenge napsugárnak, s hívogatva csiklandja arcát a kíváncsi nézelődőnek, ingert keltve a sétára.
De mivel az eső errefelé bármikor meglephet, nem indulok útnak esernyő nélkül, úgyhogy magamhoz is vettem a kocsi kulcsát
-
bnss
veterán
A szárny mintha letörött volna a Subaruról, de a személyi sérülés a fontosabb. (Remélem a pályabíró nem egyenlő a sportbíróval, mert...
)
Igen, azt hiszem a sátai gyors lett etapolva rajt rádió hiánya miatt. Ezek szerint volt keveredés bőven - sajnos. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy Turi mit csinált, amiért visszaesett két helyet?!
Venember: úgy látom, hogy vágott slick volt a Subarun, önmagában egy murva gumi sem segített volna - szvsz.
-
Pisztillus
senior tag
Élünk. Próbálunk megmaradni a patikában, mert decemberben konkurenciát kaptunk - de az újdonság varázsa már elmúlt. Még hátra van a nyári szabik kérdése - eggyel kevesebben vagyunk, így ez érdekes mutatvány lesz.
Itthon már nem rombolunk tovább - a felújítás már befejeződött, most élvezzük az eredményt. Még egy ágy lesz kicserélve a lomtalanításkor és kész. -
bnss
veterán
Tényleg! Ott mintha az autó nem is nagyon kapott volna, de volt több(?) személyi sérülés is. Vagy rosszul emlékszem?
Itt van három komoly perec, ha jól tudom, ezt a kanyart hívják "halálkanyarnak".
A rádiós etap miatt mekkora felháborodás van... Mondjuk megértem, pláne olyan esetben aki, az ország másik feléről megy versenyt nézni. Ilyenben sajnos nekünk is volt részünk tavaly. Viszont azt is látni kellene, ha a rajt nem tud rádiózni, akkor személyi sérülésnél ki küldi be a rescue-t, mentőt, időmérésnek is annyi...
-
venember83
nagyúr
Ja, minden folyik a megszokott medrében, azon kívül kezdem belakni a lakásom, már kezdem megszokni a helyiségek méreteit, már megfelelő ágy is van benne, jól megy sorom na, már csak 1-2 fronton kellene javítani rongy életemen, s akkor már csak mosolyogni látna mindenki.
Dylen: Fari?
fokukac: Én? Az adóhivataltól sem.
-
bnss
veterán
Láttam videót, nem semmi perec volt (ezen kívül volt még pár nagyon nagy perec gyorsaságin, amit megörökítettek). Szvsz ha egy kicsit elveszi a kijárati "íven", simán elfordul, és nem átfordul. Persze azt tanítják, hogy WRC-vel drasztikusan kell kigyorsítani...
Szegény Subaru-ra rájár a rúd, TK a Mecsekben (és kiszálltak szinte karcolás nélkül, csak Tomi kulcscsontja bánta meg), most meg ez. Igaz, a mecseki kaland után nem sok mindent kellett átpakolni ebbe a kasztniba
szerk.: mindenki azt kapja, amit megérdemel.
(palacsinta)
-
Tim82
félisten
Vagyok én itten elég rendszeresen a fórumon, csak ritkásabban szólok hozzá. Lefoglalnak az olyan dolgok, hogy ágyba vigyem a reggelit.
-
venember83
nagyúr
Munkát könnyű találni, csak épp valaki fizessen is érte.
topickillercat: Most nem.
Hagyjátok már a sírást az időjárással kapcsolatban, ezt kell szeretni s kész. Nekem meg a gravitációval vannak gondjaim, de az ellen se tehetek semmit. Szóval szálljon lelketekbe béke és nyugalom.
-
Bubu79
addikt
Pénteken érkezik egy szállítmány jóféle disznótoros - isteni finom sütnivaló kolbásszal...
Boldog névnapot!
Véncsont: Háddevau - pedig szorítottam azért, hogy legyen valami svédcsavar is a dologban ( nem, nem nyakig gipszre, vagy lavinára gondoltam
)
zoltanz: Korodhoz képest nehezen tanulsz - nem mondták még neked, hogy busz után, nő után nem futunk?
-
Timocicu
senior tag
Pöttömfiú már 100cm és 16kg, mindehhez februárban lesz 3 éves.
Bölcsiben Ő a legmagasabb. Kész égedelem. Szombaton kis híján leáztatta a lakást, mondván: meg kellett pancsiztatni a flexét és a fútóját, az egész szerszámos ládájával amit karácsonyra kapott, mert fürdeni akartak. Beküldtem a szobájába, míg feltakarítottam a romokat, mindez idő alatt zsírkrétával összefirkálta a televízió képernyőjét. Nem mondom, hogy nem voltam ideges ...
De tudja mikor kell udvarolni ... ilyenkor az első amit mondd: " anya én szeretlek " .
Ilyenkor legyél észnél és szidd le a kis huncutot ...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest