- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
A dokihoz mindenféleképpen menj el. Addig - ha van rá mód - naponta többször is mérd meg a vérnyomásodat, és ezeket az adatokat írd fel, mutasd meg neki.
Tothgera: Ne foglalkozz azzal, mit mondanak...
A lényeg az, hogy amit vettél az neked tetszik és jól érzed magad benne. Használd őket egészséggel.
Szvsz. mindenki olyan cuccot vesz magának, ami tetszik neki és ami belefér a keretbe. Ebben sem vagyunk egyformák - de mint mondtam már párszor, épp ez a szép az egészben.Ja, és nem vagy sznob.
-
Pisztillus
senior tag
Pedig nem ártana minimum egy 24 órás vérnyomásmérés, hogy kiderüljön, állandósult a magas vérnyomás, vagy ingadozik. A magas pulzus miatt minimum egy EKG sem lenne megvetendő, nincs-e szívritmus probléma is. A gyógyszerezés ugyanis a két esetben nem feltétlenül azonos. Mellkas bal oldalán szorító fájdalomérzés nincs?
Kételkedem: Nálunk is valami hasonló őskövület radiátorok mentek a levesbe, és ugyanilyen szép lapradiátorok ugrottak a helyükre. Jó beruházás volt.
-
bnss
veterán
Nem gondoltam volna, hogy pont a német RTL kezdte el ezt az idegesítő reklámkampányt...
venember: UCI szabványosítani kellene ezt a női bringás mezt?
bolondember: teljes mértékig egyet kell értsek a "Gyula-teóriával", annyi kitétellel, hogy az új szakkommentátor - Walter Csaba - legalább tisztában az autóversenyzés fogalmával, az más kérdés, hogy "eladni" még nem sikerült magát.
-
Bubu79
addikt
Az átállás több tartalmat ... ígér.
Nem akarok véletlenül sem megbántani senkit, de amit a két csatorna tartalomszolgáltatás címszóval művel, azért én egy petákot sem vagyok hajlandó fizetni.
Szigorúan magánvélemény, de úgy érzem lassan egy kezemen is össze tudnám számolni, hogy a két csatornán hány olyan műsor van, amit szívesen megnézek - összesen.
Főműsoridőben ömlik a bulvárszenny mindkettőből, ami biztosan megfelel Pistikének és Mariskának, de épeszű, gondolkodó embereknek cseppet karcsú a felhozatal valóban nézhető, élvezhető műsorokból.
És mielőtt még előkerülnének a nézettségi adatok - egyen mindenki tehénsz@rt, több tízmilliárd légy nem tévedhet!
-
-
bolondember
MODERÁTOR
persze, h az lesz.
És jövő héten a Mars akkora lesz, mint a Hold.
Gyereket meg ne vigyél teszkóba, vagy ha mégis, akkor nagyon vigyázz rá, mert ellopják. Legjobb esetben megtalálhatod a vécében beszedálva, kopaszra nyírva. Ha meg már ott vagy a tacskóban és sört veszel, ne dobozból idd meg, mert a patkányok ráurinálnak a dobozra, sok gyilkos vírust rajtahagyva, ami a halálodat okozhatja.Még szerencse, h nem nyitok meg olyan méleket, amiben "ájlávjú" vagy "oszamabinládenelfogása" vagy ilyen van, így az olimpiai láng nem égetheti le a merevlemezem. Mondjuk az is igaz, h Bill Gates pénze az AOL-től még nem érkezett meg. Biztos eltart egy darabig, míg feldolgozzák az adatokat.
-
-
tildy
nagyúr
Jó neked. Én idén nem voltam nyaralni, vagyis de, csak azt úgy nem igazán nevezném nyaralásnak, hiszen családlátogatás volt MO-n...
MEg amúgyis nyista pénz, fizu késik , csóró vagyok , mint a templom egere. Igaz van a fejem fölött fedél, és az albi is kurvajó, csak mocsokdrága volt ...
-
kételkedem
addikt
Ez az egy, amitől tartok! A jelenlegi szolgáltató beton stabilan adta a netet. Az 1,5 mega és a 3 mega is mindig pont annyi volt, sosem kevesebb. Öt év alatt talán 2-3 alakommal nem volt szolgáltatás, akkor is csak azért, mert a villám hazavágott valami erősítőt.
venember: olyan egyik csomagban sincs ennél a szolgáltatónál, hogy a letöltés sebességének a felét elérje a feltöltés sebessége. 30/3 mega a maximum.
-
BlacKSouL
addikt
Szimmetrikusan.
Kéket középen legyorsítod, két színt keresztben a lefelé gyorsító felé, a kéket meg a fennmaradó fölös balossal elkanyarítod balra. [link](Most 5 percet tököltem vele, mármint a 2:5-el - de muszáj addig végigjátszani - elsőre kb 1 perc alatt megvolt, nem is gondoltam hogy pont ez nehéz lehet)
-
neduddki
nagyúr
HI!
ket kivalo szineszen fagyisztam tavajjnyaron es aszonta az egyik /tobbek koztt/, aki benn volt a kedilek hazahozatalban, hogy 3.5M volt az egyik otobanulonek a gazsija, es gondolj bele mennyore szar pez is volt ez, mondta miutan a masfeloras musorra leszalaztak 6xxk huf-ot /felreertes ne essek nem sajnalom toluk, mert kivaloan szorakoztatnak/
udv
neduddki
mod: a modasara nem eskuszom meg, de leszamlazott osszeg az bisztos
-
aesir
veterán
Ebben egyetlen konkrétum sincs leírva. Egész pontosan "fogyasztócentrikus" cikk, amitől mindenki aki olvassa egyből "jól tájékozottnak" hiszi magát, holott a Velvet sem állított semmit, és a Vasárnapi Blikk sem. Az egész cikkben egyedül az a konkrétum, hogy sem a Koltay, sem a Rényi nem erősítette meg ezeket a feltételezéseket.
Mindamellett ha konkrét összegek lennének, azokat akkor is bruttó kell érteni.
-
frame>24
addikt
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
javasolnam hogy az elso sort tessek ertlemzni a diszes tarssasagnak asztan elgondolkozni ,majd leesni:- )))
udv
neduddki
mod: ngabor2: gondolkodik gondolkodik gondolkodik leesik DOJJJGGGGGGG amugy egy nc6320as joszg volt majd tolok a supermicrorol is csak hogy menyugogya:- )))
-
frame>24
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Valld be férfiasan hogy a következő párbeszéd hangzott el:
- Doktor Úr, vizsgálja meg a kutyámat, mi baja lehet, olyan rosszul van egy ideje.
- Hümm, hümm, ... Így elsőre valami fertőzés vagy vírus lehet, esetleg gyulladás. Adok neki antibiotikumot, aztán ha nem lesz jobban hozza vissza.
- Rendben. Ja, amúgy az nem lehet hogy amikor hétvégén egy fékezésnél előreesett és beverte a fejét akkor agyrázkódást kapott?
- Aha..hát akkor Húszezer forint lesz... -
-
-
fokukac
nagyúr
én is jártam így 2006-ban, el volt írva a matricán a rendszám, nem 531 volt, hanem 831. 130 ezer ft-os csekk jött (merthogy oda is mentem, meg vissza is), de fél évvel később, dobtamis tőle egy hátast. de pánikra semmi ok, ha láthatólag csak egy számjegy van felcserélve, akkor be kell menni az autópálya-ügyfélszolgálatra, és törlik a rendszerből, csak 1000 ft adminisztrációs költséget kell fizetni.
-
NoLF
veterán
"amelyik az Old Street metrómegállótó nem messze található,"
hihetetlen a magyar online "média"
bár ezt az oldalt nem sorolnám oda, inkább a szenny közé.
Tildy, te meg mit gondolsz, ott lesz minden nap ez a szerencsétlen? ezer étterme van, nyolcvan műsora, alig van Londonban.
és ha összetalálkozol vele, akkor mi van? rózsaszín tehenek hullanak az égből?
vagy csak túl sokat mozogtam a "celebek" közt, és tudom, mennyire senkiházi az összes, és szót sem érdemelnek?
vagy az egész hozzászólásnak semmi értelme?
Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged