Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
NoLF
veterán
én még mindig szeretem
"- mondja meg a kapitánynak, szálljon le sürgősen. a beteget kórházba kell vinni.
- kórházba, miért, mi az?
- egy ház betegeknek, de ez most mellékes. beszélnem kell a kapitánnyal.
- szólok neki!
- kapitány úr, mikor száll le?
- nem mondhatom meg.
- nyugodtan, orvos vagyok.
- nem tudom megmondani.
- saccolni tud?
- hát, talán 2 óra múlva.
- csak 2 óra múlva tud saccolni?
- dehogy, leszállni tudok 2 óra múlva.""- cigaretta?
- igen, az." -
Mawyx
őstag
Helyes ez a mackó

(#49008): Boldog névnapot

Olyan, de olyan finom aluljárós pizzát ettem ma. Az aluljárókon lehajtott fejjel gyorsan átjaszkarizok, ijesztő alakok laknak ott, a kajáldákat se szeretem ilyen helyen, nem hinném, hogy túl higiénikusak, de megláttam sonka-gombás pizzát, 270Ft volt egy szelet és roskadozott a feltéttől, vettem egyet. Még kecsapot is raktak rá meg majonézet és nem kellett plussz egy százast fizetni érte. Úgy faltam, mint aki nem evett a héten

Most meg főztem levest, nyamii
-
zolynet
veterán
Normál taxi. Most abban nem vagyok biztos h náluk volt az h ha 12órával hamarabb rendeled akkor csak 2700huf.
szép napot
-
kételkedem
addikt
Szerintem ps. 40 évesen csak van annyi esze, hogy ne Csobolyó-Programozó Jánosra változtassa a nevét.

NoLF: oda a francia kapcsolat
A fenébe!Mai hozzászólás gyöngyszem:
"hát é még nemvettem meg ezt a telefont de eggyik jóbarátomnak isien van és aztmondja h jó kis telefon hát szerintemisaz. majd..."
A kutya füléért tapogatja az ilyen kommunikációs szinten levő a billentyűzetet?

-
7
addikt
Á, mög is van: a világ minden nyelvén képes beszélni

-
BlacKSouL
addikt
Nem olyan hihetetlen az...a cápa is kiszagolja a vért messzi kilométerekről, mert éhes.

Mondjuk a gondolatmenetet folytatva, de egy mondatot kihagyva, én azért nem vagyok Gyuri
Meg amúgy már a hallásom is erősen szelektív. Irodában általánosan szűri az agyam a szövegelést ( 8 nővel vagyok összezárva+1 srác közvetlen munkatársam), mégis ha félreértelmezhető, mondhatni pikáns mellékértelemmel felruházható mondatot hallok, akkor rögtön kihúzom magam és elkezdek figyelni.
Csajok meg már ismernek és röhögnek. -
tiv83us
veterán
5:31 van, mi mar elore allitottuk az orat ket hete.
Viszont a masodik kerdesedre nem tudok valaszt adni. Metallica-t, Megadeth-et hallgatok ezres hangeron, negy fajdalomcsillapitoval /ez egy szo?
/ a fejemben es probalom feldolgozni a dolgokat. 
Ja es varom, hogy el kezdjek arulni azokat a nyalcsorgato chilli hotdog-okata benzinkuton 6-kor. Ha azt az achievment-et elerem, akkor vegre pontot tehetek a nap vegere.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

Gyakorlatilag az összes messzebbi külföldi utat csak azért szerettem, mert volt repülő!