- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Aktív témák
-
válasz
tiv83us #49700 üzenetére
kfc-ben van ingyenes refill, mekiben rég voltam, azt nemtudom. kecsap, majonézér mindenhol fizetni kell.
dehát magyarország... nemrégiben a kfc-ben voltunk, és egy kissrác 2 percenként ment újratölteni a poharát, ami már kicsit gyanús volt. a mosdó az emeleten volt és odafele menet vettük csak észre, hogy 5 hasonló korú gyerek issza azt az eg üdítőt.. gondolom ez odakinnt nem fordul előnameg ott nem számít luxusnak gyorskajáldában enni.
-
Tim82
félisten
válasz
tiv83us #45777 üzenetére
Műveletlen vagy - nem láttad a Miért éppen Alaszkát?
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #45663 üzenetére
Egyedül megyek, wizzairrel. Szerintem kisebb helyem lesz, mint amennyi innen hazafele a buszon volt. Meg bőrülések sem lesznek.
Életemben nem utaztam még olyan kényelmesen, mint innét hazafele a nyáron.
A jobb térdem nagyon kényes, 1 óra autózás után is beleáll az ideg , ha nem anyósülésen, vagy sofőrként megyek, egyszerűen bizonyos pozicióban a lábam elkezd "hisztizni". Wizzairen kibírok két órát, viszont kocsi hátsó ülésén nem mennék, az ziher.
Egyébként meg qrvára nem értem , mit szólod le/szólsz be. Az egy dlog, hogy neked nem tetszik.
Nekünk bejött, láttuk Brüsszelt, jó volt hazafele menni. Ha csak olyan buszok lennének eurolineson, mindenkinek ajánlanám mert kényelmetlenebb repülni , főleg fapadoson . Sajna vissza nem olyan jött, hanem kb olyan, ami max BP- Szeged távolságra kényelmes.
Nolf: egyikünk sem kicsi, de ha azt mondom legalább 20 centi ha nem több hely volt a térdünk előtt... Király busz voltLehet izrelben is ilyen szaldgál.
El kéne fogadni, hogy van akinek az a lényeg, hogy A-ból B-be érjen, valaki meg szereti azt is, hogy A-ból B-be juthat , imád utazni. Ha kicsit szebb meg vékonyabb lennék, tuti elmentem volna stewardessnek. Mert imádok utazni. "Menni". -
negyedes
addikt
válasz
tiv83us #42279 üzenetére
az majd az utolso lepesek fele lesz. van valami nemzetkozi program amivel ki lehet menni?
MAS: feszbukoltam az iment es ratalaltam, egy ismeros csajra, megneztem a kepeit(ballagasi kepek, studioban) es az egyik kepnel na mi volt a hatter? a birkenaui tabor bejarata(ha valakinek nem remlene [link]) . basssus ennyire ertelmes a fotos csavo????
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
tiv83us #41960 üzenetére
nem is vészes.
Legalábbis a régebbi "Ungarn hat 9 Unesco"-hoz képest...
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #41387 üzenetére
Múltkor bekapcsoltam a navigonomban a hangnavigáviót, US Englishre, és bakker bántotta a fülem. Muszáj voltam britishre állítani.
Amúgymeg nem esik .
A vízzel igazad vanfokukac: Valami olyasmi. Eső alig (esernyőm sincs, se esőkabátom) , júniusban végig kb 25 fok, napsütés nyami.
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
tiv83us #41141 üzenetére
az amerikai és a magyar kertész beszélget a magyar kertész kertjében. -ez mi? -alma. -jajj, nálunk az tízszer ekkora! .... .... mennek tovább, rámutat a körtére. ez mi? - körte. - nálunk amerikában az tízszer akkora. mennek tovább, rámutat a göröfdinnyére. -ez mi? - borsó, bazdmeg,..!
ennyit szerettem volna hozzáfűzni, köszönöm, leülök magamtól.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
tiv83us #41135 üzenetére
Tiv83us és Kidus:
Sejtem, hogy nem mindennapi látványosság, de nekem bőven elég az is, ami itt szokott lenni. Ahogy mutatják a műholdképen a hurrikánokat (annak egyik fokozata a trópusi vihar, ha jól gondolom), hát eléggé ijesztő kinézetük van. Arról már nem is beszélve, amit maguk után hagynak...
-
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #39204 üzenetére
Jaj tiv, csak gonoszkodok, meg huzom az agyatok... Tudod, tudod kik hasznalnak macet?
Ooo, szivas van, mert most en is arrol irok
Sajnos a desiret szerintem nem. Volt szerencsem mindkettot kiprobalni , de az utobbit vettem. Mondjuk ha dezi nem lenne, en is iphone4t vettem volna de mivel van.... El nem tudom mondani, mennyire elegedett vagyok vele, mennyire jo, hogy azonnal tudom hany fok van, mennyi a font, es hasonlo dolgok, hany uj email erkezett a gmailemre, hany szalekos az aku csak annyibol, hogy ranezek a kepernyore. Iphoneon ehhez kattintani kell.
Mondjuk nekem a windowsom is teli van jobboldalt widgetekkel.
-
kételkedem
addikt
-
-
-
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged