- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
-
venember83
nagyúr
Rosszul fogalmaztam. Nem a szerver túlterheltségével van a gond.
zolynet: Szívesen. Tipp: ha ott bal oldalt megjelenik a csak nekem ilyen lassú a PH topik, akkor valószínűleg a probléma oka nem nálad van.
-
Pisztillus
senior tag
Szépet neked is!
Annál a vonatnál lassan az lesz a hírértékű dolog, ha majd pontosan fog érkezni - manapság mindennaposak a késések. A MÁV (pályaépítés miatt) pedig vis maiornak tekinti a dolgot, és IC pótjegy árat vissza nem ad. (Pedig már induláskor tudja, hogy nem fog időben odaérni.)
-
Attól még van diplomája, persze sz@rt se ér vele
.
#48618 venember83: Én nem támogatom, mivel minden a pénzről szól, akinek van pénze, úgy is bejut, akinek nincs, az nem fogja tudni állni a felmerülő költségeket, tehát nem sok értelme van a két évenkénti b@szatásnak, ennek csak a diák issza meg a levét, a jobbak meg úgy is elhúznak külföldre (persze aki végig tanult egy normális nyelvet)
.
-
Sajnos mára már sok olyan került ki a felsőoktatásból diplomával a kezében, amivel szinte semmit se kezdhet, illetve eleve kevés ponttal/gyenge eredménnyel jutott be az nagy valószínűséggel később sem igazán lesz jobb, és sok bukás árán fogja végül megszerezni a diplomáját, de persze olyan szakágban vagy szakon amivel manapság el sem tud helyezkedni, és most nem akarok sorolgatni.
-
kételkedem
addikt
-
venember83
nagyúr
Ez olyan, mint gyilkost keresni, amikor csoportban követik el a tettesek az emberölést. Nem lehet egyértelműen egy személyre se rábizonyítani. Mindenki a saját seggét védi, az áldozatok meg megtapasztalják az igazságszolgáltatás árnyoldalát és tehetetlenségét. Demokrácia, jogállam, stb.
-
Pisztillus
senior tag
Pedig mindez megelőzhető lett volna, több tározó (akár menet közbeni) kialakításával, na meg a 2010-es év (az eddigiekhez képest) nagyobb csapadékhozamának figyelembe vételével, és az ennek megfelelő óvintézkedések meghozatalával és betartásával. De tudjuk, ha nagyanyámnak áramszedője lett volna, ő lett volna a trolibusz.
-
ngabor2
nagyúr
eléggé. és megyek még messzebbre is.
(valamikor minden ujjon egy törpe képet akartam összehozni, de azt egyedül kissé macerás.)
-
venember83
nagyúr
Még ugyanúgy, holnap megyek a kölcsönadott teleszkóppumpáért, aztán meglátjuk. Remélhetőleg semmi komoly, csak simán szépen leengedett nyár óta. Az lenne a szép és jó és örömteli. Mondjuk az nem magyarázná, hogy most miért is koppant akkorákat, mert a rajtnál is finoman mozgott, de koppantani semmiképp se tudtam, a verseny végére meg simán. Felettébb idegesítő dolog volt így menni, akkor már jobb lett volna egy merev villa is, azt legalább nem féltené az ember, és nem négyzetgyök 2 sebességgel közlekedne az utolsó kilométereken, ahol aztán kb. mindenki megelőzi, akiket simán maga mögött hagyott.
-
-
kételkedem
addikt
Annak örülnék leginkább, ha az ilyen trükközéseket nagy erőkkel keresnék a szolgáltatók. Az egészben az a legszebb, hogy az ilyen okosításokat jellemzően nem a kisnyugdíjasok kérik, hanem azok, akik a fűtött medencéből kiszállva még a szaunában is plazmatévét néznek.
FH: ezt meg is beszélem a szomszéddal!
-
venember83
nagyúr
Válts át SPD-s cipőre, az hamarabb megtelik, cserébe viszont kényelmesebb a hócipőnél, és az év nagyobbik részében tesz nagyszerű szolgálatot.
A családi képeket melyik merevlemezen tároljam? Van egy 2,5 colos külső meg a notiba beépített. Vajon melyik bírja több ideig? Azt hiszem, hogy felteszem mindkettőre, ez lesz a salamoni megoldás.
-
kételkedem
addikt
Versenyautó a főutcán
Drift az áruház előtt
Biztonsági szalag cserépléc karón(#41485) talpalavalo kivételek mindig vannak!
Tudnék ellenpéldát mondani, mikor teljesen más városba küldték az azonos nevű utcába a mentőket, mert valahogy félre értette az operátor a címet. -
Pisztillus
senior tag
A régiekkel könnyű volt haladni, mert először 3000 hsz, majd RI/OS 4-től 5000 hsz. A 43 már RI/OS 5 alatt indult, így az már 50000 hozzászólásos... No, egy kicsit nagyobb falat is...
De pl. onnan tudom, hogy NoLF is dolgozott kint Angliában...Fokukac:
Lett volna egy sokkal jobb bizonyítékom is (pont a fizuról), de azt mégsem akartam betenni...
Venember:
-
kételkedem
addikt
Mindenki szerencséjére nem történt semmi baj!
Szoktam mondani, hogy nincs baj, míg baj nincs! Elég lett volna valamelyik versenyautónak felugrani a szegélykőre, a járdát végigtarolta volna! Ehhez pedig nem kell sok. Egy durrdefekt, egy eltört felfüggesztés vagy egyéb műszaki hiba is okozhat balesetet, amit a versenyző korrigálni sem tud ilyen körülmények között.
A közönségnek természetesen a Ladák voltak a kedvencei! Az iskola előtti parkolóban drifteltek velük hatalmas füst és por kíséretében.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topik
- Netflix
- Formula-1
- Kerékpársportok
- EA Sports WRC '23
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest