Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Kávéillatosat!

Legyen szép napod, mit is kívánhatna mást az ember ...

Természetesen Mindenkinek!
Elállt az eső végre.

Mókás lenne esőben gyerekkel, esernyővel, eltekerni az oviig. Gyalog még inkább. Kisfiam az összes tócsát megtalálná.
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemes reggelt.
új fővezérünk van, köszöntő mélt is küldött - legalább kétféle betűtípussal írva. Jó kezdet.

-
7
addikt
Köszönöm a tippet, közben kaptam privátot egy fórumos kollégától, így lehet, hogy buszvezető bevonása nélkül is át tudnám venni a csomagot. Na majd meglássuk

-
7
addikt
Ötlet kéne: milyen úton-módon vehetnék kézbe Pesten egy csomagot Mohácsról úgy, hogy relatíve olcsón megússzam, de azért mégse keveredjen el útközben?

-
Black-core
aktív tag
Sziasztok.
Kérlek mutassatok valami hosszabb idézetet vagy születésnapi verset amiben hangsúlyozva van kicsit a barátság is..Lánynak lesz.Természetesen használom a google-t de ilyen barátosat elgég nehéz találni.Köszönöm a segítséget
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ne ríj mán!
Inkább örüjjé' hogy ha már egyszer ott voltam, akkor intéztem nektek egy kis könnyítést.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tegnap jelentkezett hogy akivel beszélt ő nem hívta vissza, így ma fog szólni.
Délután keresett valaki más hogy azonnal elvinné, mondtam ácsi, van már rá vevőjelölt, holnap hívjon vissza.
Ma este hív a srác aki itt volt hogy kéne neki csak van egy kis gond, nem tudná átiratni, ugyanis amikor tőlünk ment el (a változatosság kedvéért kispolákkal volt itt, fanatikus) akkor nem messze innen a kispolákja kereke kitörött, de szerencsére személyi sérülés nem történt....
Beszéltük itthon hogy hogyan is lehetne elintézni az egészet, arra jutottunk hogy ha kifizeti a kocsit akkor az övé, de nem viheti amíg át nem tudja iratni, addig marad nálunk. Neki tetszik az ötlet, csak nem neki lesz a kocsi, holnap kiderül hogy a leendő tulaj bele megy-e (szvsz bele fog menni)Amúgy amivel itt voltak polákkal azzal nem rég értek vissza Lengyelországból, ha azt elviszik ami nálunk van akkor az még Angliát is meg fogja járni

-
kételkedem
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Kaják között érdemes a száraztésztákat átnézni.meglepően sok kis dög tud lenni benne. Bár megjegyzem az inkább zsizsik, ami a babot, tésztát, rizst szereti.
A moly az állati eredetű anyagot kedveli. Úgymint gyapjú, nercbunda, párnatoll, stb. ezért ők inkább a szekrényben laknak.
moly:

zsizsik:

Ha zsizsik, akkor dobd ki a kaját, vagy tedd fagyasztóba egy hétre, ha moly, akkor tegyél a szekrénybe levendulás tasakokat, vegyél molyirtó szert, permetezd be a szekrényt.
-
ngabor2
nagyúr
moly ellen mit lehet csinálni? tele van velük a lakás
azon kívül, hogy megkeresem, hogy mibe költöztek be (liszt, rizs, egyéb kaja), és azt gondosan kidobálom a kukába. -
bnss
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Nem, illetve részben. Opera böngészőt használok.

-
bnss
veterán
Szép estét! Szüret második felvonás is letudva, de még egy felvonás legalább hátra van.

-
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
-
fokukac, bolondember: Tudom, sajnos ez van
. Legalább sok közelebbi barátom/ismerősöm szerint ez cáfolandó
.Most épp ezt olvasgatva megjött a kedvem autókázni, természetesen egy kicsit öreg, de nem agyonvert CRX-el
. -
gyerekek, hogy ez a telenor (és az ő céges alszolgáltatói) mekkora egy inkorrekt rablóbanda, hihetetlen.
A bicska nyílik már a zsebemben, hogy minden áldott hónapban túlszámláznak 2-3-4 ezer forinttal. És mindig a mobilinternetet, amire ráadásul átalánydíj van, 0 ft-os túlforgalmazási díjjal... Eddig azt mondták, hogy jajj, bocsi, most először azt, hogy márpedig az jogos... Egyszerűen vérlázító. Írtam is megint egy oldalas levelet nekik.
-
zolynet
veterán
lehet ilyen topikot nyitni hogy 'de mennék már haza'
avagy 'afk in da wörkplész' ?
volt egy telefonbeszélgetésem, és komolyan úgy éreztem magam mintha Győzikével barkóbáznék/aktivitiznék .... nekem kellett kitalálnom h mi a baja, mert a problémát nem tudta összefogalmazni ... én nem is tudom hogy jutott el abba a pozícióba (nem is szép, de legalább hülye)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
a többieknek meg kerülgetni kihívás...
-
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Van benne igazság!

-
Timocicu
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Bízom benne, hogy csak nincs harag ...

Megígérem Neki, hogy készíthet sziklakertet, ha kertes házba költözünk. Panelban mókás lenne, addig itt a csobogó.

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Semmi kitartás nincs a mai fiatalokban.

-
Timocicu
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Az se lenne rossz, csak tudnám a mostani életemet élni, akkori korommal ...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pár dolgot kitörölnék vagy meg nem történté tennék az életemben.
-
Timocicu
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
De még, hogy ...

Azt már nem is említem, hogy lehetőség adott rá, hogy Érdre költözzünk ...

-
Timocicu
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Húúú, az már mikor volt ...
Nem emlékszel rosszul, de azóta történtek változások az életemben.

Mondhatnám: sok víz folyt le azóta a Dunán ...
Napokon belül megkapom az új személyimet, amiben már 7betú mínusz szerepel.

Erre Drágám mit mondott? Jó, hogy elintéződött minden, megvannak a papírok, lehet is felvenni egy másik nevet ...Azt tudnám, hogy sírjak vagy nevessek? Felvenni olyan egyszerű, de mikor vissza akarja kapni az asszony a régit ... , na az nem egyszerű, ... utánajárás, költségek ...
-
Timocicu
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Helyesbítek!

Valakik!!
Ne hari, de jó érzés volt a szóvá tétele.

-
Timocicu
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Sziamia!

Hébe - hóba előfordulok.
Köszi, tudom, hogy Neked nem gyere be.

A yenai egyik fele mentes övezet, mert a kisfiam magában megeszi, de ha beleteszem valamibe, akkor nem. Ki ért ezt?
Jól esett, hogy észrevette Valaki a megjelenésemet!

-
Jó étvágyat, ebédet az éppen étkezőknek, illetve ama cselekedetre készülőknek

-
Timocicu
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Éééééén? Olyat én nem tennék!

Úgy tetszik ismerni??

-
Timocicu
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Vagy Te vonzod?

Itt még szépen süt a Nap, ágynemű kint az erkélyen ...
Viszont pár napig ismét esős időt mondanak ...

-
Timocicu
senior tag
Ramius : Boldog Szülinapot!

Csapadékmentes napot Mindenkinek!
No és persze jó étvágyat a közelgő ebédhez.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
igen, még NÁLAD is idősebb.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
az európai rallysok versenyeznek, ő nem wrczik és hasonló, hanem minden sportban kipróbálja magát + nyomatja a DC ruháit, amit ő talált ki. nagyon okosan összehozott marketing, s közben dulván jól is érzi magát.
nagyon ügyes srác, de kétlem, hogy bármely akár magyar, akár európai versenyzővel fel tudná venni a versenyt egy normál hegyi rallyn - de nem is ez a dolga.
-
válasz
kételkedem
üzenetére
Nem érzed? látod, milyen érzéketlen vagy?

tegnap egy suzukis kb. egy centira parkolt az én kocsimtól. Ő érzi...

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
azt is vedd figyelembe, h amcsi - ott azért mindjárt mások a szponzori helyzetek és kőccségek...
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Jóvanna!

Európai világsztárok vannak, de mégis ezt a Ken gyereket komálják a szponzorok!
Kicsit több mint 20 éve van jogsim, ügyesen előzök, parkolni is sikerül többnyire, de a kb 2 éve használt fókámat sem érzem ennyire, hogy centire tudjam, melyik sarka hol van!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
mondom EURÓPAI.
én is tökéletesen érzékelem térben az autómat. Csak az nem elég erős, h ilyeneket műveljek vele. Meg benzinem sincs annyi.

-
-
válasz
kételkedem
üzenetére
Rákattintottam, jó volt, bár szerintem 1 helyen tuti neki ment valaminek, még hallani is lehetett az ütődést.
Szép napot mindenkinek
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
tud valamit ez a ficak.
És mekkora reklámértéke van - bezzeg az európai rallysok...

-
kételkedem
addikt
Ken Block /ne kattints, videó/
-
válasz
bolondember
üzenetére
"inkább velünk ébredj, mint egy lófejjel...! "

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
remélem ettél a topikgyilkolás örömére..

-
venember83
nagyúr
Gyerekek, lehet ezt privátban is, sőt, akár személyesen is.

Valamit még kellene enni így éjfél körül, mi a köz véleménye?
-
nincs digim, mert a ház 2 hete hello hd-ra váltott, mert a mélyen tisztelt nyugdíjas lakóközönségnek az ad ingyen 20 csatornát, ami így benne van a közös költségben.
De én már nem is idegesítem magam ezen. A digis netet még meghagyták ideiglenesen... Remélem marad, mert ez a legolcsóbb stabil és gyors net a városban... Persze a nyugdíjasokat ez nem érdekli. De a kábel a házé, és pár vénember dönti el, hogy mi jön rajta... -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30
üzenetére
már késő.
Meg kukuc elvtársnak igaza van - mi már réges-régen megmondtuk. -
válasz
Tothgera30
üzenetére
pedig mi már mióta mondjuk...!

más.
Itt ülök a Bem téren egy padon. Egyszer csak jött egy kutya, megállt előttem, úgy másfél méterre, és ideszart... Ez már egy ilyen nap :-) -
Ma jöttem rá hogy milyen bunkó vagyok
. Ej, ha ezt korábban tudom, biztosan megváltozom
. Jóéccakát
. -
bolondember
MODERÁTOR
napi moonwalk adag...

Aktív témák
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

azon kívül, hogy megkeresem, hogy mibe költöztek be (liszt, rizs, egyéb kaja), és azt gondosan kidobálom a kukába.

.