Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
[Ez] mindent elmond Bárány Atilláról. Ezen a kis képen nem kell meglepödni.
18-as karika a linkhez...

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ez például felér egy viccel

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A csajt nem ismerem, valami tarjáni kiscsibe lehet. De ismeretlenül mégsem mondhatom ezt rá. Mert lehet hogy karancslapujtői

A vén fasz(i) Bárány Attila, a vicc meg a rönójel. Kell ezt magyarázni? -
BlacKSouL
addikt
mekkora kép!
[link] -
válasz
bolondember
üzenetére
Én azt se bánnám ha Október végétől lenne csak ennyi, de ne 3,5 nappal a 35 fok után.
Sipi: Kell neked olyan közel költöznöd az Északi Sarkhoz

-
Szép napot, eső nem esik (most), de a hideg itt van
-
BlacKSouL
addikt
ohaió gozaimaaasssz
-
Tothgera30
veterán
Na, felkeltem, megyek nézem a Spancsereket
. -
válasz
kételkedem
üzenetére
Csatlakozom a véleményedhez. Úgy vettem észre, hogy a legtöbb esetben azok néznek ferde szemmel a nagybetűsökre, akiknek valami okból félnivalójuk van tőlük. Aki nem jár a tilosban (szándékosan), azoknak a nagybetűsök is ugyanolyan fórumtársak, mint bárki más. Szvsz.
-
kételkedem
addikt
A modi ojjan,mint a kapo?/Ha tudod,hogy ez mit jelent/
#2. lecke: nem csak a nick nevével, vagy avatarjával nem gúnyolódunk a másiknak, de totálisan butának, vagy műveletlennek sem nézzük ismeretlenül! Természetesen egy idő után rá lehet jönni, hogy az adott személy mennyire intelligens, vagy buta, de ez néhány sor után nem mindig megy.

A moderátor természetesen nem kápó. A házigazda sem. A moderátortól nem függ az életünk, a munkánk, a fejadagunk. Ja és nem vagyunk munkatáborban.

Annyi hasonlóság talán mégis van, hogy a fórumozók közül kerülnek ki, és egy picivel talán több jogosultsággal rendelkezik, mint a többi felhasználó. Meg persze sokkal több felelősséggel, de ezekről ők tudnának neked mesélni.
A moderátor nem feltétlen nagy tudású informatikus, bár kétségtelen, hogy olyan is van köztük. Abban azonban biztos vagyok, hogy nem gonosz egyik sem!

-
greenmukk
tag
jóestét nnincs ötletem hogy hova írjak úgyhogy írok ide
az lenne a kérdés hogy szerintetek mennyire lehet meleg ez a kabát? veszek alá egy hosszú ujjút nemfagyok meg télen? [link] -
degu
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Lecci..lecci...
Ragozd le a titulusokat!
A modi ojjan,mint a kapo?/Ha tudod,hogy ez mit jelent/
Egy gonosz embert?Egy nagytudasu informatikust?/
Pontositok! NEM kapo,hanem kaaapoo
/ A f*szomba az ekezetekkel!/
Es kerek szepen mindenkit,hogy most ne havazzon a hejesirassal! Mert akkor sikitok! -
venember83
nagyúr
Ezért kell inkább sportot nézni, ha már tévé.
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor nekem nagyon szelektív a szemem...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
én eddig erről nem is értesültem. és ezután is nyugodtan fogok aludni tőle, nem muszáj nézni.
-
gyerekek, tavaly, amikor bent a benkő feleséget keres című agyrém, akkor azt hittem, ennél már nincs lejjebb.
De van, mert ma elkezdték ugyanezt Kozsóval, akiről már azt is tudjuk, hogy nem csak a tincse nagy...
Kultúra, na. -
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Rossz nyelvek szerint az utóbbira is!

venember: neked lehet

-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem is te lennél, ha erre nem csaptál volna le

-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
A nick és az ember marad
Előbbire van ellenpélda

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Ebben azért kételkedem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kételkedem
addikt
Biztosan nem tűnt még fel, de a PH!-ra előbb beregisztrál valaki, majd a fórumon töltött munkássága alapján megkérdezik tőle, hogy nem lenne-e kedve moderátorként segíteni a fórum normális működését!? A nick és az ember marad, csak a rang változik.
Regisztrációkor a felhasználó vagy a hasára csap, vagy valamelyik régi becenevét használja. Sem a nicknévvel, sem az avatarral nem szoktunk viccelni, nem gúnyoljuk emiatt a másik fórumozót, különösen ha nem ismerjük a másikat személyesen.
Ez is egy viselkedésforma. Szerencsére tanulható, megszokható! Jó tanulást!

-
degu
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Mit mondhatnek erre...?
Megtert... -
degu
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Viccen kivul!

Te tudod..hogy honnan szarmazik a loginom?
Nemtom mennyi idos vagy..de mond Neked Valamit Ez a Nev..hogy GUGA? -
zoltanz
nagyúr
Melyiknap akkora sikerélményem volt, 4 óra után eljutottam a WC re.

-
degu
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Rombadontottel!

Lehet ilyen loginnal Valaki rohoges nelkul...moderator?
-
Tothgera30
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Mert mondjuk még nem volt szerkesztve a válasz
.ui.: Szilvaszedés off, go Zsurk, pálinkázás
. -
bandus
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
what does facepalm mean?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30
üzenetére
mert mondjuk nagyobbat vett?

@kmisi99: az ferráris, nem áemmdés...

-
kmisi99
addikt
Ma láttam AMD-s kabátot

[link] -
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Vett egy macbook prót

Ezért adta el
Nagyon elégedett volt vele, az áráért meg főképp (250 font volt novemberben , és akkor a font 300 ft volt) , egy piszok jó gép volt. 7 órás akkuidő, jó billentyűzet , jól összerakott, nem recsegő műanyag. És olyan könnyű, hogy rendszeresen bele kellett lesnie a hátizsákjába, elrakta-e

Ami miatt váltott: 10 óra akkuidő, jobb oprendszer, nagyobb képernyő , meg gyorsabb proci.
Arra amire neked kellene: TÖKÉLETES.
1005HA-t, és 1005PE-t ajánljuk nyugodt szívvel. Egyik lakótárs 199 fontért vett 1001HA-t , ő is elégedett vele.
tbs: Valaki ma nagyon gonosz
-
BlacKSouL
addikt
Érdekes az indexcímlapmod: má' jó
-
Tothgera30
veterán
Annyiért megvettem volna én is
. De mik a tapasztalatai róla
? Mert ha hónapokig használja, nem hiába adja el
.#43036 bolondember: Fentebb leírtam hogy mennyit szánok rá, de ez teljesen mindegy, az eltérhet 10-20k-val, mivel hosszú időre keresek netező gépet. Ezzel el is mondtam hogy mire használnám időm nagy részében, tehát a "nagy gép" mellett lenne netezni, skypolni, letölteni, és néha utazásra elvinni ahol egy-egy pár éves játékot nyomék rajta (GTA Vice City, Mafia 1, NFS Hot Pursuit, stb.).
#43040 tildy: Akkor érthető
. Nekem a kijelző elég lenne 9-10 colnak, több nem kel, esetleg 12", de az már nagy lenne utazásokhoz
. Még az MSI Wind U100-at néztem, de ahogy látom érdemes 4-6 cellás aksival vennem
.#43037 tbs: Nagyon jó érv, esetleg a feleséged is leírhatná a tapasztalatait vele (előnyei, hátrányai), ha lesz rá ideje, örülnék ha priviben elküldené, mert sokat segítene a döntésben. De szerintem Asus EEE lesz, így is közel áll hozzám a márka
. -
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
70-80k. EEE +1. Jól összerakott vackok. Páromé ~2éves, perfekt. Napi használatban van, nincs kilazulva semmije, masszív, mint újkorában. (Pedig nőitáskalakó...
)Tildy: ja, elég baj ez nekem, hogy macákok kontárkodnak a szakmámba... Nem győzöm javítani az "eredményeiket"...
szerk.: 901-es, én ugyan tudok rajta gépelni, de kicsit azért küzdelmes, párom viszont perfekt: inkscape, scribus, openoffice... Alkot rajta. És nem akarja lecserélni.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30
üzenetére
a legfontosabb az lenne, h elmond, mik a kívánságaid!

na, meg ugye mennyit szánsz rá..

-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Esmein hónapokig használt egy EEE 1005HA-t, 45 ezerért adta el végül.
-
Tothgera30
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Ajánlj azok közül is valamit. Nem nagyon vagyok ezek közül otthon, kissé lemaradtam laptop ügyben. Valakinek van-e tapasztalata velük, mert az lenne a legfőbb érv valamelyik gép mellett/ellen.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30
üzenetére
Asus EEE-k?
-
Tothgera30
veterán
KIslapit kéne vennem, valaki tud ajánlani egy 9-10"-os kijelzővel rendelkező notit, mondjuk 70-80k-ig?
-
-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
...? Ki hogy szokta...
-
tbs
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Ja, tényleg... Ha esetleg szabadulna arrafelé egy IT jellegű hely (pl. erősen túlfizetett takarító pozíció is jöhet), szólj! Itt most csak srácok vannak. Nem mondom, helyesek, meg minden, de...
Érted. (Van egy titkárleány -> hát, jódolgavanitt...
) -
-
FehérHolló
veterán
De utálom azokat a tehetségtelen mitugrászokat, akik rarba csomagolnak több gigás rart, és pár semmitmondó szöveget biggyesztenek mellé. Örülök, hogy ezzel sikerül elérniük, hogy dupla annyi idő legyen kicsomagolni a lényegi részt.
bandus: Azok az erős emberek másfajta lyukakat is tágíthatnak, úgy hamarabb szabadulnának.
-
tbs
addikt
Nnnna, most futottam össze Kálmán Olga MKKP-s riportjával.
Hát B+.
Még mindig szerelmes vagyok a hangjába, most meg még néha mosolyint is picit...
El vagyok alélve kéremszépen. 
-
bandus
veterán
egyik munkatárs megemlítette most a chilei bányászokkal kapcsolatban, hogy elég szar helyzetben vannak így, hogy csak karácsonykor jöhetnek ki. de még rosszabb lenne, ha kiderülne, hogy a 10 legerősebb ember homokos

majdnem kiköptem a kakaómat
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
varnyú-banhammer?
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Erre a megközelítésre még nem is gondoltam. Amilyen effektíven csinálják, én biztos nem fizetnék érte.
Remélem, nem haragszol rám a tegnapi miatt.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
A gyomirtás is munka.
-
FehérHolló
veterán
Irtják egymást az utcán. Rendőr már kétszer jött ki. Ilyenkor nem dolgozni kéne?
-
zolynet
veterán
Az a szép mikor a közlekedési rendőr nem tudja a szabályokat, mint az én esetembe mert ugye ma kaptam egy jóféle eljárást rossz helyen parkolásért.
Íme a képek árulkodnak h szó sincs vétségről:
Első képen szépen látszik a tábla, DE a kerszteződés is mely után állni lehet és meg is tettem, kép2. Több mint fél éve parkolok ott munkaidő alatt. Idióták. És még nincs vége mert a fellebbezést csak póstai úton lehet elküldeni, email-ben nem, mert az nincs!!!!

21. század, Mo., mert én így szeretlek!
Arra van péz h Szombathelyre költöztessék az országos rendőr főkapitányságot, it rendszerre már nem maradt.
Szánalmas!kifakadás off
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Költői túlzás, na. De szoktak női különítményeket kiképezni, Ázsiában tuti.
szerk, #42998, FehérHolló:
És tényleg..! 
szerk2, Dr. Pasztilla: ja, akkor annyira még nem jó. Pihengess odahaza nyugodtan.

-
-
tbs
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Bocs.
De igen. 
Aktív témák
Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Házimozi belépő szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vírusirtó topic
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak annyi a kikötésem hogy ne olyan tipikus kabát alakja legyen hanem inkább olyan amit linkeltem is pulóver szerű legyen.

.

? Mert ha hónapokig használja, nem hiába adja el
Szánalmas!