Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Nem látok benne egyetlen autót se.

-
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ilyen qrvázást is régen hallottam.

zolynet: Eléggé alábecsülöd a kultúra-szintemet, ha szerinted még ez is a kulturálódásomat szolgájja.

-
Én meg egész nap Hendrixet hallgatok, nézek, és gitározok.
még mindig zseniális. -
negyedes
addikt
Ha mar zene: elkapot a nosztalgia es elokerestem kolesz eveim egyik legnagyobb zenejet Smells like teen spirit Egy-egy buli utan jelemzo volt ram a nyakmerevseg, kek-zold foltok, egyszer meg az inyem is verzet, de megerte.

-
zolynet
veterán
válasz
venember83
üzenetére
csak h kultúrálóggy

-
zolynet
veterán
ma reggel kaptam el ezt a förmedvény remix-et, hogy adhatta oda a jogokat Sabrina

Boys boys boys egy kicsit másképp, új 2010es beledkifordul feldolgozásban
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
szép gyűjtemény...

-
pohár
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
még jó hogy tavaly meg se vettem a könyveket, 18 ezer volt, semelyiket se használtuk volna év közben

-
kételkedem
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Igen, a nagy találmány a munkatankönyv, amit teleír a gyerek, tehát semmi esély az öröklésre, használtként eladásra!
Egyébként tényleg sok függ attól is, hogy az adott iskola melyik tankönyvkiadó szerződött partnere, ahogyan azt FehérHolló is írta!Könyvosztás közben beszélgettem a tanárnénivel, mondtam neki, hogy nem látom értelmét annak, hogy gyakorlatilag ahány iskola, annyiféle könyv és módszer. Sőt, az iskolában minden évfolyamon más és más összeg a tankönyv ára osztályonként, ugyanis iskolán belül sem ugyan abból tanulnak adott évfolyamon az "a"-sok, mint pl a "c"-sek!

Mikor én tanultam, az egész országban pontosan ugyan azt a könyvet kapta minden általános iskolás.
Meglepetésemre a tanárnéni teljesen egyet értett velem!

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Ez így a helyes. Ne is diszkrimináljuk a kicsit használt könyvekkel és füzetekkel.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
a másik nagy okosság a munkatankönyv. egyszerre tankönyv és munkafüzet, egy könyvet kell vinni, nem kettőt. viszont mivel bele KELL írni, nem örökölhető, elméletileg se. ahogy látom, itt már ismét a külön könyv + külön munkafüzet a divat. sok-sok egyszerű dolog lenne, amivel a diákok és a szülők életét meg lehetne könnyíteni, csak egy kis odafigyelés és minimális munka kellene az iskola részéről. valahogy nem látok sehol rá példát, csak kifogásokat, hogy azért nem, mert...
-
FehérHolló
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Régi szép idők, amikor a fizika tanár ráuszított minket a könyvre, hogy keressünk benne hibákat. Amit találtunk ellenőrzés után elküldte a könyv szerzőjének. Ismerte az ürgét, és nem tartotta szakmailag annyira jónak, hogy szíve szerint megengedje neki szakkönyvek írását. Igaza volt, de sajnos nem ő dönt az ilyenről. Mint ahogy arról sem, hogy melyik fizika könyvet használjuk. Bár ez még furább.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Helyesírási gyakorlófüzet 7.
Nyelvtan és helyesírás tankönyv 7.
Fogalmazási feladatgyűjtemény 7.
Olvasónapló 7−8.
Szövegértést fejlesztő gyakorlatok 7.
Irodalom 7.
Irodalom 7.o. munkafüzet
Informatika 7
Matematika tankönyv 7. I. kötet
Matematika tankönyv 7. II. kötet
Matematika felmérőfüzet 7.
Biológia 7.
Biológia munkafüzet 7.
Földrajz 7.
Földrajz munkafüzet 7.
Fizika 7.
Fizika munkafüzet 7.
Kémia tankönyv 7.
Kémia munkafüzet 7.
Történelem 7.
Történelem munkafüzet 7.
Etika
Hetedik daloskönyvem
Technika és életvitel 7.
A képzelet világa 7.
My English Book Class 7 -
My English Workbook Class 7 -
Tájékoztató füzet 7. o.Apáczai Kiadó
Hiába van két gyerekem, hiába jártak ugyan oda suliba, egyetlen könyvet, vagy füzetet sem örökölt a kisebbik a bátyjától!
Az okokat ngabor már részletezte!

-
FehérHolló
veterán
Végre találtam egy ingyenes file-megosztót. Koksz sebességgel jönnek le a dolgok, csak 20 másodpercet kell várni a 200MB-os részek letöltése között és támogatja a letöltőszoftverem. Egyetlen pici bibi van vele. Minden letöltés előtt ad egy captcha kódot és 1 percet vár a válaszra. Ha rosszul, vagy egyáltalán nem válaszolsz, kitilt 1 órára...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
azok az idők már elmúltak. itt minden évben új tankönyveket kell nyomtatni, a 2 éves fizikakönyv már "elavult" a tanárbácsi másik, jobb könyvből fog tanítani. igaz, hogy a különbség mindössze az ára (=drágább), meg esetleg 1-2 fejezet fel van cserélve, de akkor is, vegye meg a szülő minden évben a tankönyvet! miből élne meg akkor a nyomda, meg a tankönyv-kereskedő lánc, ha pár %-kal kevesebb könyvet lehetne eladni? megállna a gazdasági fejlődés

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
nem szívbajosak bakker.
Lehet olcsóbb lenne még egy gyereket csinálni és megvárni, h megkaphassa a nagyobbak könyveit..
amúgy mik ezek a könyvek, h ennyibe fájnak?!

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Arra gondoltam, ha egy balesetből kifolyólag tolókocsiba kényszerül, aztán kiröhögik, mikor egyedül képtelen bemenni a postára!
Tegnap megvettük a kisebbik fiam tankönyveit. Általános iskola 7./c 25 000 HUF.
Még jó, hogy egy tanévben csak egyszer van ilyen kiadás!
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Ha meg nem maradandó a sérülésük, akkor ugyanott folytatják felgyógyulásuk után.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Mind a kettő sajnálatos. Az is ha valamit elszúrnak a kórházban és az is ha egy főnöknek az okoz örömet, hogy gúnyt űz a beosztottja betegségéből!

Az ilyen lelki sérült, empátia mentes öntelt emberek akkor lepődnek meg, mikor ők is ilyen élethelyzetbe kerülnek, csak addig sajnos képesek más embereket lelkileg hazavágni... -
válasz
ngabor2
üzenetére
Én nem szoktam nyalni, kitartok az elveim mellett a végsőkig
. De most megyek, mert a pillanatragasztó eltávolítási projektre kell koncentrálnom
.#42874 kételkedem: A gyereknek jobbulást
. Én is hasonlóképpen éltem át mindezt, bár nekem csontom még nem, tört, de annál több sérülésem és zúzódásom volt már, legfőképp motorbalesetekben, borulásokban, csúszásokban
. Aludni nehéz volt, de a fürdés még nehezebben ment, főleg ha nem volt aki segítsen, az öltözködés meg végképp kiakasztott
. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
örülök, h jó vége lett.
Anyám a kaposvári kórház "ápoló gondoskodásának" köszönhetően lett masszívan nagyothalló. Ami azzal is jár, h a főnöke gúnyt űz belőle időnként. Időnként elég gyakran.

ha bemásolnék a magyar és a "német" nyelven írt leveleiből...

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Azt mondta, hogy most egy darabig nem deszkázik! Ahogy reggel elnéztem, most az a legnagyobb gondja, hogy hogyan kellene aludni egy néhány órácskát!

(#42872) tbs gyútúbon lehet látni ilyen videókat, ahol a végtag teljesen természetellenes alakot vesz fel a törés következtében. Mit mondjak, első ránézésre elég ijesztő!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
most már hiába nyalsz, bolond nem egy megbocsátó típus
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Hajrá gyógyulás. Durvának hangzik azért. 
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Te kellett volna szóba hozzad, tán arra vártak, szerintem. De sürgősségin elég nagy szemétség hálapénzt kunyerálni, oda mindenki égető szükség miatt megy gyors és akár életmentő segítséget kérve.
A gyerek gipszelt kézzel tud vajon deszkázni?
Gyors gyógyulást neki. 
-
kételkedem
addikt
Magyarország 2010. augusztus 27. kb 17:30
A fiam gördeszkázás közben szerencsétlenül esett, a bal alkarjában az orsó és a sing csont is eltört. Ezt teljesen laikusként ő is rögtön tudta, hiszen az alkarja a csuklója és a könyöke között nagyjából középen felhajlott.
Autóval bementünk a kisvárdai kórház sürgősségi osztályára. A gyerekem a lakástól 100m-re esett el, az eséstől számított legfeljebb 10 percen belül már a sürgősségin voltunk.
Az ügyeletes doki megerősítette a diagnózisunkat, ez bizony törés! Felküldött bennünket a másodikra, a röntgenre. Sokszor voltunk már a kórházban, de az alagsorból nem könnyen tudtunk feljutni a másodikra. Tájékoztató tábla, nyilacska, vagy bármi ami segítené a tájékozódást természetesen nincs. Beteghordó, nővér vagy bárki akire rábíznák a balesetet szenvedett beteget az nincs.
Röntgen után vissza a dokihoz. Üljünk le a váróban, várjunk türelemmel. Fájdalomcsillapítót nem kaptunk, otthon pedig a nagy sietségben elfelejtettem adni a gyereknek. Félórás várakozás után irány a gipszelő! A gipszelő srác és a doki helyre illeszti a törött csontokat. Fájdalomcsillapító még mindig nincs, a fiam elég szürke.
Menjünk vissza a röntgenbe, hogy kiderüljön, hogy sikerült-e helyre tenni a csontokat, vagy műteni kell.
Újabb felvétellel vissza a dokihoz. A felvételen szinte nem is látszik a törés! Nem kell műteni, lehet haza menni! A gyerek is rögtön jobban érzi magát, már nem szürke és poénkodni is van ereje.
Szakszerű, gyors ellátásban részesültünk. Hálapénz szóba sem került!
Rengeteg rémtörténetet lehet hallani, olvasni a sürgősségi osztályokról. Lehet nekünk pont szerencsénk volt, de azt leszámítva, hogy nem adnak fájdalomcsillapítót és a betegnek egyedül kell bolyongani a kórházban ahol nincs semmi, ami a tájékozódást segítené, egy szavam sem lehet az ellátásra.
Kicsit hosszú lett, biztosan nem sokan olvassák végig!

-
válasz
bolondember
üzenetére
Rendben mester, lassan de biztosan tanulok belőle
. -
válasz
bandus
üzenetére
Ha olvasás nélkül kitörlöd ezt az e-mailt, akkor neked tényleg nincs szíved!
Lécci küldd tovább, de aztán tényleg!
Ugyanis Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi 114 éves szőke tősgyökeres stockholmi kislány többszörösen áttételes súlyos anorákban szenved.
Ezért apukája, Björn Allah bin Vejnemöjnen egyezséget kötött a Világkereskedelmi Kamarával, hogy ha valaki elolvassa ezt az e-mailt és nem törli ki, hanem kinyomtatja és zöld szövegkiemelő filccel megjelöli a szövegben szereplő összes olyan határozatlan nevelőt, amely jambikus pentameterben íródott és főnévi igenév előtt áll, továbbá ezen kinyomtatott példány felmutatása mellett a karancsi ABC-ben három darab friss vajaszsemlét vásárol, akkor az egyik zsemle árát a Világkereskedelmi Kamara arra fogja fordítani, hogy minden - tavaszi napéjegyenlőségtöl számított első holdtölte után született - vörösharántcsíkos kiscica fényképét elküldi Fatimának, ezzel járulva hozzá, hogy a kislány megnyerhesse az iskolai papírgyűjtőversenyt.
HA VAN SZÍVED, - MÁRPEDIG MIÉRT NE LENNE - NE TÖRLÖD KI EZT AZ E-MAILT, HANEM KÜLDD TOVÁBB LEGALÁBB HARMINCNÉGY BARÁTODNAK!!!
Ugyanis például Monica Lewinsky nem küldte tovább, ezért másnap orálisan ki kellett elégítenie Bill Clintont.
Kovács István csepeli öntőmunkás továbbküldte, ezért másnap nyert a céllövöldén egy piros alapon fehér pöttyös vattamacit.
Szaddám Huszein például nem küldte tovább, le is rohanták Irakot.
Kovács Hajnalka erotikus egyéni vállalkozó és szellemi szabadúszó sem küldte tovább, másnap AIDS-et, Hepatitis C-t, és szifiliszt kapott egyszerre, ráadásul az öngyújtójával tök véletlenül leégette a haját, majd elesett és eltört huszonhárom csontja, később pedig levágta a lábát a villamos, fél szemét kicsapta a saját melltartópántja, mire az egyik melléből kiesett a szilikon.
Úgyhogy ne törölj, küldj!
Köszi -
válasz
bandus
üzenetére
NAGYON FONTOS!!! Vettem 6 db zsömlét a mai napon, de anyukám mondta, hogy nem kell csak három. Légy szíves írjatok, ha kell a maradék három vagy szóljatok az ismerőseiteknek, hogy nem kell-e nekik a többi zsemle.
Továbbítsátok az üzenetet minél többen, nehogy rám száradjon a zsömle, mert édesanyám nagyon mérges lesz rám. Légy szíves segítsetek túladni rajta!!!Ezt az üzenetet anyukám indította már 3 órával ezelőtt! Ne szakítsd meg a láncot, mert megszárad a zsömle!!!
Ezt az üzenetet a Microsoft is figyeli, és minden levél után -mert Bill Gates most osztja szét a vagyonát- 220$-t küld neked, nem vicc!!! Anyukám zsömleárusa is továbbküldte, és már rögtön 3 perccel később kapott 3 kiflit! A következő órában még további 6-ot! Ez nem vicc!
Próbáld ki!!! Küldd tovább minél több embernek!!! De ha nem küldöd tovább akkor 332021 évig szerencsétlen leszel a szerelemben, és szegény is maradsz!Egy lány nem küldte tovább, és 3 évig azt hitte magáról, hogy BKV busz. Egy Seattle -i férfi továbbküldte rögtön 3 perccel később, és rá három órára nyolcas ikrei születtek!
Micsoda szerencse!!! Igaz mindegyik sárga lett, holott ő és a felesége is fekete volt! EZ IGAZ!!!!! KÉPZELD CSAK EL, KÉPZELD EL ÉS MEG IS TÖRTÉNIK!!! Érezni fogod a változást!!! Segíts így TE is a zsömléken!!!EZT MINDENKÉPPEN TOVÁBBÍTSÁTOK, egy ügyvéd úr küldte, akit én nem, de édesanyám élettársának a főiskolás szobatársának a mosógépszerelője ismer! TOVÁBBÍTSD!

-
ezt a fasságot....
iwiwről:
Egy próbát megér. Veszteni való nincs. Hátha!!!
Normál esetben nem küldök tovább ilyen fajta üzeneteket,de ez a levél egy nagyon jó baráttól jött,aki ügyvédnõ, és egy érdekes lehetõségnek tûnik!!!Ha õ azt mondja nekem, hogy ez mûködik, akkor mûködik is.
Minden esetre nem veszt vele semmit az ember.
A következõket mesélte el nekem: Ügyvédnõ vagyok és ismerem a törvényt. Ez egy tény.
Ne csapjátok be magatokat, az AOL és az Intel tartja magát az ígéretéhez a bíróságtól és milliós nagyságrendû követelésektõl való félelme miatt,ahogy ezt nemrég a Pepsi Cola csinálta a General Electic-kel.
Kedves barátaim, ne tartsátok ezt egy buta viccnek.
Bill Gates most osztja szét a jövedelmét. Ha most nem reagáltok rá, késõbb megbánhatjátok.
A windows még mindig a leggyakrabban használt program. A Microsoft és az AOL kísérleteznek ezzel az e-mailen keresztül elküldött szöveggel (e-mail beta test).
Ha elkülditek ezt az e-mailt a barátaitoknak, akkor a Microsoft 2 hétig követi a nyomotokat. Minden egyes személyért, aki ezt az e-mailt elküldi 245 EUR-t fizet a Microsoft. Minden egyes személyért, akinek elküldtétek és õ továbbküldte ezt az e-mailt 243 EUR-t fizetnek, a harmadik személyért, aki megkapja 241 EUR-t fizet a Microsoft. 2 hét után a Microsoft küld nektek egy levelet, amiben kéri a postai címetek megerõsítését és küld egy csekket.Üdvözlettel:
Charles S. Bailey General Manager Field
Operations Ext.
1085 or 904/245-1085 or RNX 292-1085
mailto: Charles_Bailey@csx.com_Én ezt csalásnak tartottam, de két héttel késõbb,miután ezt a levelet megkaptam és továbbküldtem,a Microsoft kérte tõlem a címem és kaptam egy csekket 24800 Eur-ról.
Válaszolnotok kell, mielõtt vége a tesztnek, ha valakinek megadatik ez a lehetõség, élnie kell vele.
Bill Gates számára ez a kiadás csak egy reklámköltség.
Kérlek küldjétek el ezt a mailt annyi embernek, amennyinek csak tudjátok. Legalább 1000 EUR-t kell kapjatok.ügyvédnpt mióta hívnak csárlsznak?

bocs, hogy ezzel fárasztottalak titeket

-
Tim82
félisten
Szép kis sztárparádé, még a mellékszerepekben is... mintha Eric Roberts volna a trailerben lévő korrupt harmadik világbeli elnők, egy villanásra még Angel nyomozó is feltűnik a Dexterből, mint latin-amerikai katonatiszt. Ja és egy Thinkpad is szerepel.
Stallone fejét mintha kicsit szétszabták volna a plasztikai sebészeten... Rourke-t meg ugye tudjuk, hogy tényleg szétszabták, meg agyonbotoxozták.
-
válasz
bolondember
üzenetére
Háj, ezt neked küldöm az expendables-ből.

[link] -
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Erre nem nagyon lehet mit írni.
"Na de nagyon elkanyarodtunk a kaja-pia-pin@ szentháromságtól!"
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Kényszermunka. Bár így csak az ittas bicajt lehet "megoldani", az autó kárát nem.
Ezt érdemes megnézni: [link]
Ha elkezded, akkor végig légyszi, a vége a durva. Véletlenül találtam miközben valami effektív megoldást kerestem a maihoz hasonló esetekre, amikor már majdnem a lakás ajtaja előtt kötöttek ki. -
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szerintem törvényileg nem megengedett, hogy segélyből pénzbüntetést vonjanak le.

-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
akkor egy kis tömény kénsavat a fejére, azt majd megérzi ő is meg a többi is
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Ha a gyerektartást is közvetlenül le tudják vonni a fizetésből, akkor ezt is a segélyből.
Ezen a környéken nem a zsákfalukban megszokott szegénység van a köreikben.pohár: A trágyagránáton már gondolkodtam, de nem vagyok benne biztos, hogy megéreznék a szagát.
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
ilyenkor kár hogy nincs nálad valami villanógránát, és csak annyit mondani hogy figyeljen mert vakuznak

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
fizetni? A fazon?! Miből?!^^
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Benne leszek a tévében?
Valószínűleg a csávó is érzi, hogy ebből nem jöhet ki jól. Ha megvernek, kiderül a tettes. Fizetheti a százezreket az autóra, meg testi sértésért dutyiba is mehet. Ráadásul elássa végleg a helyi kisebbséget. Vannak köztük rendes emberek is, akik sokszor visszafogják a deviánsabbakat az utcán, satöbbi.
Szemtanúim voltak a szemközti ház erkélyein, én szintén szemtanúja voltam egy részeg bicajozásnak (ennek is van bírsága) és egy károkozásnak. Túl sok van a fickó számláján ahhoz, hogy megkockáztassa az azonosítást. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
miért nem mondtad,h 1-2 gárdás/t fenyegetnek cigányok?

-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Ide a rendőr egy órás késéssel ér ki, nem véletlenül. Ez a hosszútávú (4 éves) tapasztalat. (A 9-dik kerületi rendőr-főkapitányság légvonalban olyan 200 méterre van egyébként.)
Ha kiérnek, akkor is csak annyit tudnak ketten tenni, hogy szétszélesztik őket. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
kérdés: miért nem hívtál az elején rendőrt?

tudom, h hülye kérdés, de mikor többen visszajöttek akkor legkésőbb hívtam volna őket...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30
üzenetére
igazából csak arra próbáltam felhívni a figyelmedet, h nálam vagy fiatalabb, nem tőlem.
Az tájnyelvi kifejezés, elterjedt, mint a lájkolás, de utolsó keresésemkor még nem találtam rá referenciát...
ui.: már elhegedülted magad egy életre...

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
A rendőr is félne tőlük.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ejj, de intoleráns vagy.
-
FehérHolló
veterán
Bocs, ez most hosszú lesz, de megpróbálom rövidíteni.
Kiálltam az ablakba friss levegőt szívni. Jött egy részeg bicajos, a kisebbség nemes képviselője. Elég gyorsan hajtott, elég indefinit volt a pályája, majd teljes erőből találkozott egy parkoló autóval. Az autónak letörött a tükre, betörött a bal első ablaka és behorpadt az ajtaja. A bicajos továbbhajtott.
Én nagyon felhúztam magam, leordítottam neki, hogy normális, mégis mit képzel?
Erre elkezdett buzizni, köcsögözni, szidta a kurva anyámat és hasonlók. Meg ha bátor vagyok, menjek le és megbeszéljük. Mondtam neki, hogyha bátor, írja oda a telefonszámát a szélvédőre, mert nem lesz olcsó a javítása. Erre elhagyta a száját a legdurvább sértés, amit ismert: te magyar.
Erre csak annyit válaszoltam, hogy ő is pontosan ugyanannyira magyar állampolgár, mint én. Ekkor elkussolt, elment és hívta a családját.
Én sem voltam rest, besötétítettem és számára felidézhetetlenné tettem az ablakom. Olyan matt részeg volt, hogy a többieknek nem tudta elmondani, hogy melyik ablakban álltam. Végighívogatták az összes kapucsengőt, senki nem vette fel. Majd amikor épp rendőrt akartam hívni, leléceltek.A torkomban dobog a szívem.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Mer' gyűjtünk neki.

-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Dehogy szegény.

-
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Azért is
numerátnőt veszünk neked belőle!
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Élőben? Úgy, hogy mivel rövidlátó vagyok, szemüveg nélkül az orrom is nedves lett, mint az egészséges kutyának? 2010 júliusának egy sötét éccakás szombatján.
Mi volt még a kérdés? Hatása? Háát.. Ja, irgalmatlan merevedésem lett..na nem tőle, addigra már. .
Egyéb?Más: 18:52:00-kor még 31 fok volt és szélcsend. 18:53:00-kor 21 fok volt, viharos nyugati szél és a levegő megtelt zacskókkal, lábtörlőkkel, cserepüket vesztett virágokkal, falevelekkel... És ez ugyanazon a mai délutánon. Most viszont már megint 23 fok van.
-
Kérdezzük már meg Setétlélek kollegát, hogy mikor látott utoljára puncit, és milyen hatással volt rá a látvány?

-
válasz
bolondember
üzenetére
Hát ez szörnyű, ki tudja mit művel szegény kisgyerek szervezetében a látvány
. A perverzitást én sem komolyan gondoltam, de azért van mellette a smiley, hogy ne nézd magad perverznek
. "jóval fiatalabb lehetsz NÁLAM" - Biztosan, és ezt abból állapítod meg hogy nem ismerem az istennőidet
. Oh, jaj, mit tettem, pár mondatban megbántottalak és megsértettelek mert máshogy értelmezted mint gondoltad, óh, jaj megyek kukoricára térdepelni és a 80-as éve kebelcsodáit bámulni hogy legyen valami értelem is a hülye fejemben
. -
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Jó tudni, ez után magam elé engedlek az ajtónál...

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
nem vagyok perverz - teljesen egészséges vagyok, leszámítva közepes erősségű fenékfétisem.
mod: Tehát nincs mit szégyellnem - pláne, h a nőknek bejön a fenékfétisem...
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ne szégyelld már ennyire a perverzségedet, kedves farkasbőrbe bújt nagybetűs bárány.

-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
+1 a perverzes meglátásodra
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30
üzenetére
tehát egy pár ~15 éves lengő csöcs (ami összesen uszkve 27 másodpercig láthatóak) egy 3-4 éves kiskölök számára olyan lelki megrázkódtatást okoz, h csak na.
tehát nem szabad otthon a szülőknek se meztelenül lenniük - pláne, a biztonság kedvéért ha gyermekük meztelen, a szülők is forduljanak el - így is le lehet mosni a gyereket!Prűdkém, elhiszem jó leperverzezni BÁRKIT, aki nem csak sötétben szereti csinálni vagy akár nosztalgikus emlékeket felelevenítve szívesen megnéz fiatal korából egy ilyen videót, de nem perverz.
A perverzió istenigazából (szvsz persze) az animál/halottak, ilyesmi. ami itt zajlott pár hsz-en keresztül az kérlek, minden csak nem perverz...Szerintem azért jóval fiatalabb lehetsz NÁLAM - de azért kérdezd meg a 30 feletti barátaidtól, tudják-e ki volt ez a két kebelcsoda. Esélyes, h tudni fogják - hiszen két extraordinális emlő látványának élvezetéhez nem kell szeretni a mellek tulajának zenéjét, elég ránézni, s elmerülni a látvány élvezetében. Jajj, mégse, hisz az perverz dolog...
-
kételkedem
addikt
Ennél minimalistább automata váltó kezelőszervet még nem láttam!

S mindez egy Lotusban...
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
"Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul..."
Funkcionális analfabétákról beszéltünk..? Elnézést. -
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
1 - Csak megjegyezném, hogy jóideje már a windows is MUI. Jó pár éve meg a secure home-ok miatt nem is látható más user mappája... Persze ha vki birkamód használja a gépét, az vessen magára.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
vagy fordítva..

-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
vissza kell írni (válasz mindenkinek), hogy "Ejnye Erzsike, régebben sokkal diszkrétebben hívtál randira"

Vagy valami ilyesmit. -
FehérHolló
veterán
Volt melóhelyem HR-es kolléganőjétől kaptam ma egy emailt. Viszonylag sok embernek elküldte. Mindenkinek a céges címére, nekem a privátra. Olyan témában írt, ami engem már nem érint. Az általa sürgősen bekért iratok leadási határideje március 31 volt. Sőt, az is kiderült a leveléből, hogy halvány lila gőze nincsen arról, hogy meddig szólt a szerződésem.
Jót röhögtem volna az eseten, ha nem adja meg ezzel 15 embernek a privát email címem...
-
válasz
bolondember
üzenetére
1. - Azt látom, sok perverz
. Na, komolyra fordítva a témát, tudom hogy hogy van ez, de cenzúra azért kellene oda, mert a közösségi videómegosztót bárki nézheti, akár 3-4 éves kisgyerek is, és lehet neki nem esne olyan jól, nézni az ilyen dolgokat ha véletlenül rákattint, apu utolsónak nézett weblapjai között. A néni meg mondhatni megdolgozott azért ami lett belőle, ő is a semmiből indult. Mivel nem olvasok újságot és nem nézek TV-t, így azt sem tudom hogy ki mikor nyerte a Megasztárt, szóval nálam ez felejtős, mert nem vagyok otthon a hírekben.2. - Azért olyan fiatal én sem vagyok,inkább picit fiatalabb tőled, de ebbe most nem menjünk bele, majd máskor egy hideg sör mellett, mondjuk egy PH talin, ha egyszer eljutok oda. 30-on felüli férfiak az én közegemből (barátok, ismerősök) mind Metallicát hallgattak és azóta bandát alapítottak, mint Sanyi a Falkában.
3. - A mai médiában felkapott nőszemélyek legtöbbjétől már a hányinger jön rám, nem tudom mit esznek rajtuk. A macskákat én is szeretem, jelenleg van is négy.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
akkor köszönöm, nekem jó lesz továbbra is "normális" embernek maradni...
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ők éppen ezért rendkívül különleges és értékes emberek, mert mindent másképp tesznek, mint a normális emberek.

-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
meg kellett volna dobni egy kővel

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
2-látszik, h fiatal vagy - a "nyócvanasévek" a nemrég említett két nénivel voltak tele... Kérdezz meg harmincon felüli férfiakat: esélyes, h elég soknak volt kinn poszteren egyik-másik vagy akár mindkettő néni a szobájukban...
Kollégiumban a szobákba nem nagyon engedték, de a szekrényajtó belsejére fel lehetett ragasztani!

-
bolondember
MODERÁTOR
jaja, neked a makka negatív..

Soundon a borudvarban fröccsöztek a csajok (én asszem szörpöt toltam), amikor láttam, h valami fekete hajú spiné teszi-veszi magát, ZABÁL gusztustalanul, meg minden (lényegében mindent előadott, amire Mamám és Anyám tanítottak, h NE!).. Egy darabig eltartott, mire leesett ki is ő.
Lehet nekem is fel kéne szednem pár kilót (még), aztán eladni a naptáraimat..
Vagy inkább szemöldököt növesszek? 
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
nekem a macska is negatívum, meg úgy minden azzal a nővel kapcsolatban
node ízlés, pofon, and so on and so on.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
én sem, csak röhögök rajta

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
zolynet
üzenetére
jaja..
a szabados, melltartómentes nyócvanas évek...
de jobb később, mint soha..

@Tothgera:
1-kaptam, s vannak itt olyanok, akik értékelték - láthatod..
A cenzúra meg mint olyan, elvetendő szerintem - vagy úgy véled néni nem tudta, h róla akkor és ott felvételeket csinálnak?!
Amúgy is "page three modell"-ként kezdte karrierjét...
2-látszik, h fiatal vagy - a "nyócvanasévek" a nemrég említett két nénivel voltak tele... Kérdezz meg harmincon felüli férfiakat: esélyes, h elég soknak volt kinn poszteren egyik-másik vagy akár mindkettő néni a szobájukban...
3-közelmúlt VS '80-as évek...
na ja.Bódi Szülviről meg csak annyit - ha már láttál nőt undorítóan enni, akkor az ő. Igaz, vékonyabb, mint a "tévébe'", de a viselkedése gusztustalan. Az egyetlen pozitív, ami mellette szól, h szereti a macskákat.

mod: perverz lennék? hm. Ezt így látatlanban eldönteni az felér számodra egy "PRŰD VAGYOK"-bélyeggel..
Eddig egy nő se pervezezett le...

-
válasz
bolondember
üzenetére
Nem arra térnék ki hogy milyen régi a klipp, hanem inkább arra hogy ebből is a videóból azt találod meg amely semmilyen cenzúrázáson nem esett át. Az hogy te "öreg" vagy, azt nem mondanám, inkább kicsit idősebb mint én és perverzebb mint én, "a néni" pedig nem sokat mond, bár én Marilyn Monroe után nem igazán tudok nagy neveket mondani, és számomra nem is mond olyan sokat egyik sem, bár szívem szerint abban a korszakban éltem volna életem virágát. Bár teljesen más stílus, a diszkók világában sohasem voltam otthon, így szinte bárkit mondhatsz a közelmúltban, nemigazán ismerem fel. Vagy itt Magyarországon is az lesz 20 év múlva hogy Bódi Szili lesz a a retró istennő, bár az kissé röhejes lenne.
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
kár h most álltak össze és nem anno, ez így nem az igazi ... sok a textil

-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Vannak késönérö típusok...

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
zolynet
üzenetére
együtt a két kebelcsoda
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
jóég Sabrina, ne is mondd tovább, alap: boysboysboys

NoLF: telibe
Aktív témák
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hajrá gyógyulás. Durvának hangzik azért. 

.