Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Igen, pedig csak meglestem a híreket aszem az origón, mondjuk az is lehet külföldi szerón.
Szerencsére ritkán használom, mindig emeleik a díjat hihetetlen, ezután ezt sem fogom használni, esetleg email. -
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Jó lehet 2,8 MB volt, oda vissza irányban nemtudom, számold ki 10 KB-onként 12 FT .

Vodafone Internet Start
[link] -
zoltanz
nagyúr
Neteztem a Vodánál 2 MB GPRS fizettem 4 000 Ft. -ot tiszta jó.

-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
nem, soha nem sütöttem még muffint
és nem is vagyok skorpió...
csak csillagjegy ügyileg
BE: gyere ide és kaphatsz, de 9re már elfogy
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Nyilván nem. Az már elfogyott. Megette az ufó, sok minden más nyalánkság mellett.
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Egyedül megyek, wizzairrel. Szerintem kisebb helyem lesz, mint amennyi innen hazafele a buszon volt. Meg bőrülések sem lesznek.
Életemben nem utaztam még olyan kényelmesen, mint innét hazafele a nyáron.
A jobb térdem nagyon kényes, 1 óra autózás után is beleáll az ideg , ha nem anyósülésen, vagy sofőrként megyek, egyszerűen bizonyos pozicióban a lábam elkezd "hisztizni". Wizzairen kibírok két órát, viszont kocsi hátsó ülésén nem mennék, az ziher.
Egyébként meg qrvára nem értem , mit szólod le/szólsz be. Az egy dlog, hogy neked nem tetszik.

Nekünk bejött, láttuk Brüsszelt, jó volt hazafele menni. Ha csak olyan buszok lennének eurolineson, mindenkinek ajánlanám mert kényelmetlenebb repülni , főleg fapadoson . Sajna vissza nem olyan jött, hanem kb olyan, ami max BP- Szeged távolságra kényelmes.
Nolf: egyikünk sem kicsi, de ha azt mondom legalább 20 centi ha nem több hely volt a térdünk előtt... Király busz volt
Lehet izrelben is ilyen szaldgál.
El kéne fogadni, hogy van akinek az a lényeg, hogy A-ból B-be érjen, valaki meg szereti azt is, hogy A-ból B-be juthat , imád utazni. Ha kicsit szebb meg vékonyabb lennék, tuti elmentem volna stewardessnek. Mert imádok utazni. "Menni". -
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Skorpió + bagoly lány inkább.

-
Dylen
senior tag
na túléltük a team reggelit is
most jöhet a muffin -
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
onnan sokmindent lehet látni.

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
És a kormány mögött használtad a WiFi adta lehetőségeket?

-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
akármilyen csúcs, akkor sem ültem még buszon, ahol kényelmesen elfértem volna...
ja de, izraelben. ha olyan buszt hoznak ide is, mehetünk

-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
hát ha te elférsz, menj bátran. én fel nem ülnék egy 3000kmes túrára...
-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
miért jó egy napot végigutazni egy buszon? ha tájat akarok látni elmegyek kirándulni külföldre, de Ausztriáig csak, kocsival meg távolabb
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ebben a kontextusban valóban semmi gond nincs a buszozással.
-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
az hogy nincs kedvem egy napot végigutazni...
-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Londonból busszal? Kellemes lehet...

-
tildy
nagyúr
nov 25 -dec 1 valamikor SÖÖÖÖR??? Budapesten of course

-
Hmm mese-este van erre ?
Na akkor én is:
Réges-régen, 1 messzi-messzi vidéken, ahol a kúrtafarkú malac túr, innen az Üveghegyen által, élt boldogan a teknős és a skorpió, békességben, boldogságban. Míg egy nap megjelent a színen a gonosz boszorka, és elvarázsolta a skorpiókirályklányt. A teknős nagyon szomorú lett, nem tudta mitévő legyen, ámde szerencséjére, felbukkant a színen a varázsló. Szomoú teknős tudom mit kell tenni, mondta, itt ez a főzet, ezt kell megitatni a skórpiókirálylánnyal, és egyből megszünik minden tünet. A teknős hallgatott a szavakra és azonmód úgytett. Beadta a főzetet, és a skórpió szinte azonnal magához tért. Ó köszönöm kedvesem, mondta, végre valaki megszabadított a kortól. És azóta is boldogan élnek, míg ki nem múltak.
UI: 12 éves nézőink csak nagykorú felügyelet mellett nézze eme mesét
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Kedves gyerekek, a folytatást majd a 9674. részben olvashatjátok.

-
BlacKSouL
addikt
9673. rész
A teknőssrác felment a skorpiólányhoz megmutatni neki a képeket Svájcról és Franciaországról. Meg a nyaralásról. Meg sok másról. Vitt neki egy táblát a kedvenc narancsos svájci csokijából. Meg egy üveg vörösbort, két borospoharat, egy dugóhúzót. Azt hitte ő ad igazán. De a skorpiólány azzal várta, hogy süt neki muffint. És valóban. Olyan isteni muffint senki nem tud sütni. Aztán ahogy fogytak a képek, fogyott a bor is. És megtette hatását, és elérte célját, amely miatt azt a néhány fürt szőlőt valaha leszüretelték. A skorpiólány elvesztette az eszét, és végre majdnem teljesen szabadjára engedte azt a megnevezhetetlen ősi vágyat, ami a teknőssráccal összeköti. A teknőssrác nem tolakodóan, de kihasználta a helyzetet. És a lány végül a karjai közt úgy jutott el a mennyekbe, hogy mindketten ruhában voltak, és még a kígyó sem került elő.
Ehh, 11, de azért azt az egy pluszt már olvasd el, majd legközelebb csak 9-et írok

-
BlacKSouL
addikt
Ott fekszel az ágyban? ... Megyek!

Szóval mindegy?
1 Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy teknősbékasrác, akinek a legfőbb vágya volt, hogy szerethessen valakit. Sokáig keresgélt, válogatott, válogatták őt is, de sajnos alig akadt olyan akit vagy ő, vagy őt megfelelőnek találta. Egyszer a teknőssrác találkozott pár oroszlánnal, kecskével, nyúllal, zsiráffal, akik mondták hogy bulizzon velük. A teknősbékasrác megismert egy skorpiólányt, aki az egyik majomnak a párja volt. Később eljártak bulizni, és a teknős látta hogy az a hülye majom milyen szerencsés. Egy felfokozott pillanatban elmondta a skorpiólánynak mit érez, bár még igazán maga sem volt azzal tisztában. Ez után rengeteget beszélgettek, írtak egymásnak, és a teknőssrác menthetetlenül beleszeretett...[Kedves gyerekek, a mese további részeit a következő műsorunkban olvashatjátok]

-
-
BlacKSouL
addikt
Mai nyertes koktélunk a Dagiméri, alias Bloody Mary. Kinti hőmérsékletre(9°C) hűtött alapanyagok, 1/5 pohár vodka, 9 csepp Tabasco szósz, 30 csepp Worchestershire szósz, egy borsószemnyi őrült bors, két körömnyi só (ez már kinek-kinek ízlés szerint) és sajnos egyéb más híján már csak a paradicsomlé ráborítása jön. Jól megkeverem, kb 40 kanáltekeréssel.
Cuppogva, nyammogva, majd szipákolva, krákogva fogyasztandó.Ez már a tél közeledte.
-
lujó55
addikt
Tisztelettel tájékoztatom a fórumtársakat, hogy mától egri vagyok.

Sikeresen átcihelődtünk, pedig szakadt az eső. Szerintem megérdemlek egy sört...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Vezze a Károlyra a Karcsi becenevet ki nem találtam volna...

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
itt ősz van.
még.

-
venember83
nagyúr
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Szépet!
Úgy hűl a levegő, mintha tél akarna lenni! Sötét van és hideg. Az idei ősz lehet, hogy érdeklődés hiányában elmarad?
-
-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
kutyáról, macskáról nem is beszélve

-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére

-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Jobb lenne. (Amúgy legalább egy hónapnyi tartalék van rajtam.
) -
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Isteni volna, imádnám!

-
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Nyilván.

ToBeY: box meccs közben, a menetek között még annyira nem zavar, de az F1 alatt már annál inkább.
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Hehehe. Legalább tudatosabb fogyasztóvá válik a sok szemcigiztető... Jó ez, támogatom. Híradó -> 5eFt/hó. Esti nagyfilm -> 15eFt/hó. Esti mese -> 50eFt/hó... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Támogatom.
-
bnss
veterán
Nem gondoltam volna, hogy pont a német RTL kezdte el ezt az idegesítő reklámkampányt...
venember: UCI szabványosítani kellene ezt a női bringás mezt?

bolondember: teljes mértékig egyet kell értsek a "Gyula-teóriával", annyi kitétellel, hogy az új szakkommentátor - Walter Csaba - legalább tisztában az autóversenyzés fogalmával, az más kérdés, hogy "eladni" még nem sikerült magát.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A dilettancia földjén miért csodálkozol azon, hogy nem a megfelelő ember ül a megfelelő poszton?

-
ToBeY
nagyúr
Elhunyt Tony Curtis R.I.P
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Én inkább a bringás hölgyeket kedvelem, de ez persze ízlés dolga.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Én is inkább felvételről nézem meg, ha esetleg valami izgalmas verseny volt vagy sokan eldobták az autót, esetleg a rajtot ha tv közelben vagyok.
Viszont az időmérő izgi lett ezzel a kiesés módszerrel. -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Palik stílusa az, amiből elegem lett az évek során - olyan mértékben fejlődött az arca, hogy lassan már egy I-max kamera is nehezen tudná befogni úgy, hogy a feje minden részlete ráférjen a képernyőre - lehet, hogy emiatt is hagyja ott az ipart?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen, odáig vagyok a szimulátor világbajnokokért is és a vízilabdázó, boxoló futball kommentátorokért is

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Bubu79
üzenetére
figyu.
lehet utálni Palik "220-szal borult a sivatagban" Lászlót...
DE.Ez a "Gyulám", baszki, egymaga több hülyeséget mond, mint Palik egy szezon alatt. Laci mellett nem aludtam még el. Gyula meg a beszélni nem nagyon tudó versenyző mellett viszont nem nehéz bealudni.
Meg kéne néznem, a német rötölö van-e nálunk.

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
F1-et már jó ideje nem nézek - bár felcsillant a remény, hogy talán újra rákapok majd - ha Palik Laci nem kommentál többet

Régen úgy volt, hogy két műsorszám között volt egy kis reklám - mára ez úgy módosult, hogy két hosszú reklámblokk között van még egy kis műsor - amit lehet, hogy nézni sem érdemes, mert agyhalált okoz
-
Bubu79
addikt
Az átállás több tartalmat ... ígér.
Nem akarok véletlenül sem megbántani senkit, de amit a két csatorna tartalomszolgáltatás címszóval művel, azért én egy petákot sem vagyok hajlandó fizetni.
Szigorúan magánvélemény, de úgy érzem lassan egy kezemen is össze tudnám számolni, hogy a két csatornán hány olyan műsor van, amit szívesen megnézek - összesen.
Főműsoridőben ömlik a bulvárszenny mindkettőből, ami biztosan megfelel Pistikének és Mariskának, de épeszű, gondolkodó embereknek cseppet karcsú a felhozatal valóban nézhető, élvezhető műsorokból.
És mielőtt még előkerülnének a nézettségi adatok - egyen mindenki tehénsz@rt, több tízmilliárd légy nem tévedhet!

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Éppen ezen törpölök. 2012-ben nem csak világvége lesz, hanem befejeződik az átállás a digitális műsorszórásra. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő tunerrel rendelkező tv a tetőantennán keresztül ragyogóan veszi a földfelszíni szabadon fogható adásokat. Azt gondolom nem mernék megtenni, hogy csak a kábelszolgáltatóknak adják pénzért a műsort, az ingyen fogható műsorszórást pedig leállítják. Sok háztartásban van kábeltévé, de szerintem a családok minimum 1/3-a csak a földfelszíni ingyenes adást nézi. Semmi kábel, vagy tányéros tv.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Felőlem aztán kérhet*, csak arra leszek kíváncsi, hogy ezek után lesznek-e akkora reklámbevételek, mint pl. az F1 élő adást megszakításakor. Felháborító, hogy ezt is megtehetik.
*: egyszerűen nem fogom nézni - és ezzel nem hiszem, hogy egyedül leszek -, most sem nézem egyik adót sem, kivéve az F1-et.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
A digitális átállás
2011. december 31-én éjfélkor kapcsolják le az országos analóg földfelszíni tévésugárzást. A digitális átállásig a földi sugárzású csatornák (MTV, RTL Klub, Tv2) műsora szobaantennával ingyenesen nézhető. Az átállás több tartalmat, kifogástalan, zajmentes kép- és hangminőséget, új csatornákat ígér, emelkedhet az előfizetési díj nélkül elérhető tévék száma.
Ma még több, mint 800 ezer háztartás tévézik tető- vagy szobaantennával, analóg adást fogva: 2012-től minden egyes tévékészülékhez be kell szerezni egy-egy set-top-boxot, vagy új tévét kell a régi helyett venni, olyat, amibe a jelátalakítót már eleve beszerelték.
Az nem fog tv-t nézni aki nem fizet szerintem.Ki van ez találva rendesen.

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Én meg pénzt kérnék azért, mert nézem őket, mivel ők azért kapnak pénzt a reklámért, mert én nézem őket.

Amúgy a korszakalkotó ötletedet teljes mértékben támogatom.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
megkérdezem - ki fogja a földi sugárzást vevő emberektől beszedni a pénzt?!
Hmm - nem aggályos ez egy kicsit?!

-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Végül is van benne valami - a közös költségnek is része a szemétszállítási díj

Mindkét médium megegyezhetne a helyi szeméttelep üzemeltetőivel, hogy átveszik-e az ipari hulladékukat

-
kételkedem
addikt
Akárcsak az RTL Klub, a Tv2 is pénzt kérne a műsoráért
Ez most valami járvány, vagy mi a szösz? Szerintem kérjen mindegyik!
Korszakalkotó ötletem szerint háztartásonként mérni kellene a televízió használatot, majd részletes számla alapján utólag fizetni.
pl a kábel tv csomagban a 60-ból kb 10-re csak akkor kattintottam, mikor hangoltam a tv-t.
-
Bubu79
addikt
Két hete én is kísérleteztem a fülön át megvalósított levegővétellel, jellemzően éjszakánként, de sajnos nem sikerült kidolgozni a megfelelő technikát - viszont remekül tudtam tesztelni a hogyan éljünk túl egy napot fuldokló "alvás" után módszertanát
Nem kaptam rá az ízére, úgyhogy inkább visszatértem a hagyományos módszerhez - ez van

Aktív témák
Hirdetés
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerencsére ritkán használom, mindig emeleik a díjat hihetetlen, ezután ezt sem fogom használni, esetleg email.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

Sőt, a múltkori kolozsvári esős versenyen is találkoztam egy elragadó teremtéssel.