Hirdetés
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
persze, h az lesz.
És jövő héten a Mars akkora lesz, mint a Hold.
Gyereket meg ne vigyél teszkóba, vagy ha mégis, akkor nagyon vigyázz rá, mert ellopják. Legjobb esetben megtalálhatod a vécében beszedálva, kopaszra nyírva. Ha meg már ott vagy a tacskóban és sört veszel, ne dobozból idd meg, mert a patkányok ráurinálnak a dobozra, sok gyilkos vírust rajtahagyva, ami a halálodat okozhatja.Még szerencse, h nem nyitok meg olyan méleket, amiben "ájlávjú" vagy "oszamabinládenelfogása" vagy ilyen van, így az olimpiai láng nem égetheti le a merevlemezem. Mondjuk az is igaz, h Bill Gates pénze az AOL-től még nem érkezett meg. Biztos eltart egy darabig, míg feldolgozzák az adatokat.
-
ToBeY
nagyúr
Januártól tényleg fizetős lesz az rtl klub ki tud erről valamit?

-
válasz
kételkedem
üzenetére
Hmmm... Hasonló a hasonlóhoz? Vagy ez már nagyon gonosz volt?
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
lujó55
addikt
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Akkor ezek olyanok mint a kutyák,megérzik ki fél tőlük és rátámadnak

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ezek nem menekültek semmi elől! Simán el lehetett kapni őket. Az erős fényt biztosan nem komálták, azért lapultak a fiókban, illetve annak a szivacsos ujjnedvesítő micsodának a szivacsa alatt.
ToBeY soha nem okoztam neki kellemetlenséget. A csótányok tőlem függetlenül tették amit tettek!

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
De
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lujó55
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
a csótányok pislognak?! Azok nem elfutnak fény hatására?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Vald be, hogy te kezed is benne volt hogy az ő fiókjába landolt a csótány?!
-
lujó55
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Gondolom felkoncoljátok azt aki előző este babgúlyást evett...

-
Dylen
senior tag
b+, itt egy muslica az irodában

beszabadult a természet
ilyen nem volt a 2 év alatt -
lujó55
addikt
Akarod, hogy rossz napod legyen?
Olvad el! -
zoltanz
nagyúr
Csak ez a fránya másnap ne lenne, de legalább nincs sok dolgom, jeee.

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Hát, ha Blackie az éjszaka valóban tudott valamit, és megmutatta valakinek, akkor ma panasz nem lesz a részéről, mivel nem is esik az eső. Annak viszont így megvan az esélye, hogy így hozzá se szól a topikhoz.

-
lujó55
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ó, hát én meg 55-ös vagyok. Az semmi gáz. Azt hittem idősebb.
-
lujó55
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Hány éves?
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
toljunk vmi panaszkodós napot, öntsük ki a szívünket
btw nem egyszerű faterom van nekem is, haverral már gondolkodunk h kiadunk egy könyvet, merthogy az ő faterja is szinte 1az1be ... azt hiszem a könyv címe mindent elárul: 'A bibó' ...
ennyi lenne nem több, rövid, velős -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
zolynet
üzenetére
az nem jó.
nézd a jó oldalát - nem hív fel ritkán látott "apád", jópofizik telefonba (mondjuk: -van biciglid? -nincs, mostanában akarok venni. -Milyen kell? Férfi? -ja. -kár, h nem fér be, nem tudok vinni), meg faggat az unokák felől (szó szerint: "mint csak magánember érdeklődök!"), meg találkozni akar.
Azóta azon filózok, vajopn halálos beteg és rám akar iratni mindent?!

-
zolynet
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
jobb reggelt ... úgy mondanám kár volt felkelni, nem látom túl optimistán ezt a napot, úgy globál ezt a hetet

-
lorcsi
veterán
hét utolsó előtti munkanapja..csak végre lennénk már túl rajta

-
Bubu79
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Magad uram, ha Olgád nincsen
-
runner 125
nagyúr
Mér' nincs nyitva a szextopik?

-
BlacKSouL
addikt
nnna, azé' az öreg Bleki tud még egyet s mást..

-
pohár
félisten
még mindig szúr a jobb szemem, nem jó ez így, lassan kezdem unni

-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ajánlást viszont nem láttam, csak azt, hogy mit ne. Vagy nem a megfelelő topikot néztem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pedig a másik sokkal szebb, sokkal kívánatosabb.
Nagyapám: Igen, a megfelelő topicban pont ezeket a paramétereket adtam meg, és kérdeztem, hogy ki mit ajánl.

-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azt vedd meg.
-
válasz
venember83
üzenetére
Kétségtelen, megvan neki ez az oldala is, nem véletlenül lett a neve a kéjgáz (ahogy azt FH is említette).

Bár ha egy kicsit erősebb lenne a hatása, akkor a nitrogénoxidul lehetne az ideális narkotikum (altatógáz), így azonban más anyagokkal kell keverni a kielégítő műtéti narkózis (altatás) eléréséhez. -
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Amikor topikgyilkosok találkoznak...

Amit én vennék, legyen felültöltős, minőségi gyártótól, meg legyen viszonylag olcsó is. Most aztán sokat segítettem, igaz?

-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Hogy végérvényesen megöljem a topicot, azt is beírom, hogy Magyarországon forgalomba lehet helyezni jobb kormányos autókat is.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
De rég hívtak már így...

Sőt, olyan partyn sem voltam még, ahol kéjgáz lett volna a fő attrakció. Valóban nem láttam még eleget.
Inkább segíts nekem mosógépet választani!

-
Ramius
őstag
[link]
keressétek a hibát
(aláhúztam) -
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ööö, nálunk nem szokás nitroval partyzni. Fura hely ez a Románia.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Igen, a dinitrogén-oxid lényegesen bulisabb gáz, igazi partiarc, hogy modernül fejezzem ki magam.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Szia,
tudom, hogy nem viccel, ezért alapfelszerelés a gyertya. Muszáj volt lemenni, le kellett vödrözni a rosé alapanyagot. Mondhatni rutinos vagyok, egész kis korom óta járok szüretre, és az idő előrehaladtával egyre több feladat jut nekem.
-
-
Ramius
őstag
Mennyire gyűlölöm az olyan embereket akik konstans 70-el mennek. Városban megelőz, mer' siet, de kiérünk lakott területről, és...mi a picsa...hát most is csak 70-el megy...
Persze ott már visszaelőzni nem lehet, mert csúcsforgalom van. Lőjék le mind!
-
bnss
veterán
Szép napot!
A pincében a földtől mérve kb. fél méter magasan elalszik a gyertya, lesben áll a csendes gyilkos. A kádból sem egy élmény kimerni a préseléshez a szőlőt, nem kell levegőt venni a kádban.

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
De megmunkálása legalább az aranynál is macerásabb.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Így van, de az alumínium edények miatt felépő betegségeket alumínium tartalmú gyógyszerekkel kezelik sokszor. (áttételesen gondoltam persze.)

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Fémek között a titán a király! Munkámnál fogva az aranyat is szeretem, az ezüst is elmegy, de a titán az valami csoda! Rendkívül ellenálló, könnyű, nem kerül olyan sokba mint az arany.
@Zoltanz sajnos ma már a szervezetben felhalmozódott nehézfémek komoly népbetegségi kockázat rejtenek magukban közismerten.
Bár ennek van némi valóság alapja, de a nehézfém felhalmozódást ne hozzuk fel az alumínium edényből alumínium villával elfogyasztott gombás tojással!Az alunak csak az egyik gondja az, hogy reakcióba léphet egyes anyagokkal vagy, hogy a gyenge savak is oldják, Az alu eszközök felülete nem megfelelő és a megtapadhatnak rajta a bacik.
-
Bubu79
addikt
válasz
zoltanz
üzenetére
Kis hazánkban a biokertészetek jó része megáll ott, hogy nem kell permetezni és hogy ha valami mégis megterem, akkor jó vastag cerkával lehet kiírni az árát - engedd meg, hogy eltekintsek a trendi és média által nagyon nyomatott marhaságok étrendembe iktatásától jó?

Sosem ettem még alumónium edényt - sózni, vagy borsozni célszerűbb inkább?

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Sőt, egyeseknek meg titán. Mer' az jó, nem rozsdásodik, az aluval ellentétben nem reped, és tovább is bírja, mint a gazdája, felhasználási területtől szinte függetlenül.
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Ne gonoszkodj már te vérmedve! Te is tudod, hogy kivonták a forgalomból az alaménijum evőeszközöket, edényeket! Éljen a rozsdamentes acél, gazdagabbaknak az ezüst, vagy arany étkészlet!

Mikor katona voltam alu edényekben főztünk, és ha jól emlékszem, az evőeszközök is abból készültek...

-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Induláskor és leállításkor, meg első hálózateléréskor istenítem a dolgot, de bármi mást kell csinálni, plusz 5 perc míg testreszabom, vagy kikeresem, vagy újraírom.

bolond #45102: nincs..meg nem is gondoltam hogy ezzel jár. úgy kezdődött, hogy mondtam hogy valami hálózati kínja van. Erre lett egy új XP-m. Vagyis úgy új, hogy minden megmaradt, csak úgy mintha épp most esett volna a gépre.
lujó55 #45109: síkosítót, fogamzásgátlót, óvszert, egy jó árú bort, kagylót vagy osztrigát, és a kísérőszöveg ezek mellé lehet bármi
sőt, elég egy fülig érő vigyor és egy határozott tekintet -
zoltanz
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Ma már ismert, hogy az alumínium edényben — különösen a város által szolgáltatott fluoros vízzel — való főzés gyorsan mérgező anyagot állít elő.
A kutatások szerint, a víz alumínium edényben való forralásakor hydroxid méreg keletkezik. Ha alumínium edényben tojást főzünk, foszfát méreg keletkezik, ha pedig húst, akkor chloride méreg.
Az alumínium edényben főzött ételek semlegesítik az emésztőnedveket és fekélyt okoznak.
Az ivóvizes alumínium kulacsok belsejét általában tartósabb bevonattal látják el.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ne alumínium edénybe mert az egézségtelen.

-
MarioAna
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
(#45110) MarioAna off: igen barlangban laktam eddig, 20éves létemre ilyet kérdezek,de valamikor el kell kezdeni önállósodni
.
Eddig még nem készítettem magamnak teát, mostmár fogok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk:
majd lehet blogolni fogom a kolis mindennapjaimat, vannak érdekes dolgok.
(1óra 10perc alatt megsütni 2tányér sültkrumplit etc.
)
szerk2:
(#45124) Dylen: igen, nagyon alapos vagyok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kételkedem
addikt
-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
ajmán

-
bolondember
MODERÁTOR
-
MarioAna
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor tehát felforralok 3,5 dl vizet és a forralást abbahagyom, a teafiltert (1db-ot a 3.5decihez?) belerakom, hagyom ázni 5percig, hozzáadom a mézet és fogyaszthatom?

-
MarioAna
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Erre nincs
, azért kérdeztem. (Sir M*rton Almás-fahéjas gyümölcstea keverék).
A lényeg, hogy forró vízbe kell belerakni a filtert és ott áztatom? (hány percig kb? egyik ismerősöm azt mondta, hogy amíg "színe" nem lesz.)
Mikróban megforrósított víz az megfelel erre a célra?
Vízforralóm az sajna nincs.
Az arány tehát 3-5deci vízhez 1filter?
szerk: cukrom sincs, a méz az helyettesítheti a cukrot gondolom (méz van kéznél). -
MarioAna
senior tag
Hello!
Teát hogy kell főzni?
Adott a teafilter, meg van fazekam(fazékom
) vagy bögrém-poharam (kolis életmód).
Kérdésem az, hogy egy fazékba (kb 4deci víz) hány filtert kell belerakni?
Ha valaki leírná nekem akkor hálás lennék.off: igen barlangban laktam eddig, 20éves létemre ilyet kérdezek,de valamikor el kell kezdeni önállósodni
. -
lujó55
addikt
Mit lehet venni egy szőke, 50 éves bombázó főnökasszonynak névnapra?
Oltári jó alakja van és céges bulit rendez, de a férje nem lesz otthon, mert nem szereti a társaságot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
"nana, elpilledtél Narancs?"
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Szomjas! Ha gyenge lennék, valami szteroidot vettem volna

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
gyenge vagy?!
"mi van Narancs, elpilledtél?"
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Backup? Viccelsz? Az csak a vérprofiknak és a kezdőknek van!
Vettem egy 2 literes ásványvizet. A kupakot képtelen voltam letekerni a palackról! Kénytelen voltam késsel lefaragni! A palack falvastagsága lassan vetekszik a folpackkal, bezzeg a kupakot úgy ráépítik, hogy nem jön le!

Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.