- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
válasz
Black-core #42270 üzenetére
A kérdésem az lenne hogy ha egy 1500 km/h val haladó repülőgépből kilövök egy 1200 km/h val haladó golyót akkor annak az álló emberekhez viszonyítva kb mennyi lesz a sebessége ? és a repülőgép megelőzi? - 1. - Fent olvasható. 2. - Igen.
Ami még érdekelne hogy ha fénysebesség 2xeresével mennék és világítanék előre akkor látnék valamit? vagy lehagynám a saját repűlőgépem/űrhajom lámpájának fényét? - 1.- Hülyeség, a fénysebesség sohasem állandó. 2. - Még nagyobb ökörség, a te lámpád és a nap fényéhez viszonyított fénysebesség.
Szerintem le kellene kötnöd magad valamivel, ha ennyi feles energiád van hogy fantáziálsz.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Black-core #42270 üzenetére
az 1500km/h-t és a 300000km/s sebességet ne hasonlítsd össze, nagy sebességnél előjönnek a relativisztikus hatások.
ha a repülőből előre lövöd ki a golyót, akkor 2700, ha hátra, akkor 300km/h-val fog haladni a földhöz képest. ha fénysebességgel haladsz (ami a tudomány mai állása szerint tömeggel rendelkező testek számára nem lehetséges), és előre világítasz, akkor a fény ugyan úgy c sebességgel megy a földhöz képest, és hozzád képest is. legalábbis a relativitáselmélet szerint.
-
csaba54
tag
válasz
Black-core #28985 üzenetére
áruld el minek
-
venember83
nagyúr
válasz
Black-core #20753 üzenetére
Válassz, de vagy viszont, a kettő nem megy együtt. Minek ismételnéd magad, nem vagy te szerver táp, hogy pozitív tulajdonság legyen a redundancia.
Különben szerintem inkább tízezer van, amit rendszeresen használnak.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Black-core #20753 üzenetére
Az a szám az aktív tagokra mondható inkább
-
venember83
nagyúr
válasz
Black-core #20743 üzenetére
Az nem baj reklám szempontjából pl.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Black-core #20743 üzenetére
Nem törlik és nem is törlődnek.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Black-core #18902 üzenetére
én egy centit nem nőttem 14 éves korom óta.
már akkor is ilyen daliás legény voltam
--------------------------
mára szabit vettem ki, hogy itthon maradok diplomamunkát írni...
szerintetek hány betűt haladtam eddig?
természetesen fúrnak megint... -
NoLF
veterán
válasz
Black-core #18899 üzenetére
őt is edzik, s bajnokot nevelnek belőle
-
venember83
nagyúr
válasz
Black-core #18899 üzenetére
Mi lenne? Abbamarad a növekedés. Vagy szerinted még nő vagy másfelet?
-
Tim82
félisten
válasz
Black-core #18881 üzenetére
Tekintve, hogy a Kolima partján főleg haláltáborok voltak az erre a célra elsőrangú klíma miatt, valószínűleg mindenki megfagyott, aki igazolhatná.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Black-core #18878 üzenetére
Antarktisz, Vosztok állomás 1983 -89,2°C
-
NoLF
veterán
válasz
Black-core #18878 üzenetére
Itt mérték a Földön a leghidegebb hőmérsékletet: -89,2°C (Vosztok állomás, 1983. július 21.).
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest