- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #36286 üzenetére
nekem azt mondta anyukám, hogy az a hüje, aki mondja
-
Csabee.
nagyúr
Remélem ma már nem fog esni...
-
BlacKSouL
addikt
na mi a
lófaszcsuda van itt kéremszépen? most akkor lehet csúnyán beszélni ha áthúzom? -
fasirTTT
őstag
reggelt mindenkinek ^^
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #36282 üzenetére
most épp magamat
-
Dylen
senior tag
áá, utálom
-
7
addikt
válasz
bolondember #36269 üzenetére
Basszus, akkor itt csesztem el!
@tope: Vizsgaismétlés meg a tudás kurva anyja, mint tudjuk
-
NoLF
veterán
origo főoldal, vezércikk részlet:
"Újabb felhőszakadástól tartanak a helyiek Pásztón, ahol a város feletti víztározó vízszintje miatt kétezer embert kellett kitelepíteni. Ha a tározó gátja átszakad, percek alatt többméteres víz öntheti el a házakat pár perc alatt."
-
kételkedem
addikt
válasz
Lortech #36266 üzenetére
Nagy keletje van a szemfényvesztésnek! Látók, gyógyítók, jósok, sámánok és kuruzslók igyekeznek megélni a hiszékenységből, butaságból és a reménytelenségből.
Napsütésre semmi esély, de most legalább nem esik.
Tegnap voltam Nyíregyházán a Korzóban. Nem jártam be az egészet, de úgy saccolom a kiadható üzletterület harmada üres. Vagy még ki sem adták vagy már be is csődölt az üzlet. Vevőt csak a földszinti élelmiszer üzletben láttam, a többi helyen csak az alkalmazottak ténferegtek.
-
Jó reggelt mindenkinek
.
-
válasz
bolondember #36269 üzenetére
+ még jól is kell válaszolni
Szép napot, bár a felhőtengertől takart égboltól ezt nehezen lehet kivitelezni, bár délután pénz áll a házhoz, szóval annyira nem rossz azért nekem
-
7
addikt
Hurrá, harmadszorra megyek vizsgázni egy olyan tárgyból, amiből már első két alkalommal is teleírtam a lapot. No mindegy, ezúttal remélem meglesz
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac #36265 üzenetére
Hát hogy engem is megérintsen az aranyvíz csodálatos hatalma.
Dehogy nézem, pár napja beizzítottam a szobaantennával a digitális vételt, hogy legyen tv a vb-re.
Éjfél után befejeztem egy filmet, aztán végigpörgettem a csatornákat, tv2-n épp a tények ment, ott maradt, közben elkezdtem dolgozni, aztán csak úgy ment a háttérben, és egyszer csak valami kegyetlen süketelésre lettem figyelmes. kb. 10 percig néztem, amíg szedegettem az államat a padlóról.
Amúgy be kell vallanom, hogy bizonyos mértékig szórakoztatott, akkora süketelést nyomtak, a szépséghibája a dolognak, a műsor nem a kabaré műfajban fut.
-
Lortech
addikt
Úristen, mi a szar megy a tv2-n. Rúna, számmisztika, inga, römi, jövőmondás, reiki mester, tarot, jósnó, cigánykártya, aranyvíz, meg még a l.f.sz is karikára vágva, ezoterikus nagymester várja a telefonokat, emelt díjas számon, hogy máshogy. Hát ez félelmetes. Hogy süllyedhetnek le emberek ilyen szintre.
meg még médium és karma elemző, tisztánlátó/tisztánhalló.
Használja ki az aranyvíz hatalmas erejét, hát mindjárt pössentek egy kis aranyat. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #36253 üzenetére
köszke
A végén már számoltam: 11x kezdett el ma esni, és állt el. Az aprókat nem számolva, vagyis legalább 10 perc megszakítások nélküli folyamatos esést és nem-esést számoltam csak bele. Gyakorlatilag ami felhő a közelbe jött, az lehugy... lepössentett egy nagy adag vizet maga alá. No mindegy.
De ma láttam földtől-földig szivárványt, méghozzá a dupla és nagyon fényes fajtából. Isteni volt.Amúgy nemtom figyelted-e, hogy kb nagyjából két dolog hiányzott korábban. Nnna, mondhatjuk, hogy ezekből most már csak a jó idő hiányzik
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #36205 üzenetére
ha megyek balatonsuttyogósra tuti így hívlak fel majd a sátorból: heiNekeM
-
negyedes
addikt
válasz
philoxenia #36255 üzenetére
Ez a gravirozas nekem is tetszik. Holnap keresk ilyen helyet. Lassan kezd alakulni ez.
-
negyedes
addikt
válasz
philoxenia #36251 üzenetére
De van. Valszeg egy medal/nyaklanc lesz(jobb otletem nincs sajnos). Holnap szet is nezek.
venember83:Tudsz valami jo helyet?
-
venember83
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #36249 üzenetére
hogyne. lehet, hogy az imageshack nem megy romániai testvéreinknél?
-
negyedes
addikt
válasz
philoxenia #36244 üzenetére
Ja hogy olcso.......... ha egy nullaval kevesebb lenne akkor azt mondanam, hogy igen az.
Viszont a medal az nem rossz, dehat nem Magyaro. vagyok, szoval itthon kell szetnezni. bar nem tudom ha veszek egy medalt ahoz nem kellene egy lanc is?
Az ilyen dolgokhoz fingom sincs sajna. nem vagyok valami kreativ lelek.
A masik probelmam az hogy mindenki ezt fog neki venni(a kulfoldi rokonok eleg tehetosek) es kicsit cikinek erzem, hogy en is.
-
negyedes
addikt
válasz
philoxenia #36241 üzenetére
Erre en is gondoltam, de nem nagyon hord gyurut(par honapja aszem csak 1 van a kezen, az elot volt tobb). Meg nehogy fereertsek..........
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia #36241 üzenetére
-
Én már nem bírom, megyek aludni. szegény nagyik
.
-
Cicero
őstag
Ennyivel is több vagy mint én.
Akkor már inkább gyesznyó, az jó is valamire.
@negyedes: Nekik csak félig mártsd bele
- tapasztalat. -
negyedes
addikt
Udv!
Ma baratnom megvette maganak(vasarlasmania
) azokat a dolgokat amit en akartam neki venni ballagasra/szulinpra(fulbevalo, karkoto, nyaklanc). Most mi a fenet vegyek neki? Ajandektargy, konyv,ora(nem hord soha, pedig van), porfogok kiesnek mert 3 ev alatt eleg sokat kapot, sajatkeszitesu dolgog is, nincs idom meg arra is. Teljesen el vagyok keserdve.
Bocs h ilyen hulyesegeket postolok, de ma nagyon pocsek napom van.
Tim82: regebben gondoltam ra, hogy valami kalapos kisebbsegivel beszereztetek egyet de valahogy nem bizom bennuk.
-
Cicero
őstag
Utána néztem, igazad van a magyarban a bernáthegyi a helyes írásmód, angolban viszont már Bernard dognak hívják -
ami az igazat megvallva a helyes forma.Nevét St. Bernard-ról kapta, pontosabban a hágóról, mert ott használták először hegyi mentésre.Amúgy a hágó és környéke gyönyörű, egy vizitet megér (tavaly még A bicósok is áttekertek rajta)
A privit meg nem értem.
Golden-retriever. Hát igen, mindenki a saját lovát, helyes állat, remélem hogy torkot is könnyen harap át, akkor jöhet.
@tim82: Nem. Csak egyet képes befogni szerény szürkeállományom, a másik verziót sikerült. Rábasztam?
-
Cicero
őstag
Egész nap a pincéből szivattyúztuk a vizet, 5cm magasan állt. Előbb lenéztem, visszakúszott 1 centire. Öt házzal lejjebb a kertben tavacska van, a polski fiat félig elmerült.
Szerintem ideje elkezdeni a hajóépítést.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #36216 üzenetére
De, csalodni fognak. Otthon esokabat kellett, itt szikrazo napsutes es meleg van
-
7
addikt
válasz
venember83 #36213 üzenetére
Á, Lóri alacsony. Alig 20-30 centin múlik, hogy fölé tudjak tornyosulni.
-
-
tildy
nagyúr
meg 5 ora, es megerkeznek hugomek... Ijj... A hazai londoni idojarabol a londoni hazai idojarasba
23 fok, szikrazo napsutes.
-
Dylen
senior tag
Paul Potts koncert ma este 8tól sportarénában
2 jegy eladó, 6900 HUF / db
ha valakit érdekel akkor kontakt ember: Nyíri Sándor - 06-30-677-9176köszi
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #36210 üzenetére
alacsony is vagyok, béna is, és a bokám örök életre elfelejthetem, sportolás szempontjából.
-
Ma locsolni akartam erre nem esett vagy
kurvakissé sokat -
NoLF
veterán
válasz
venember83 #36207 üzenetére
irányítónak hívják, és az a dolga, hogy irányítson és kvülről jól dobjon, ügyesen passzoljon és úgy általában összefogja a csapatot. ezekből adódóan nem feltétlenül kell hórihorgasnak lennie
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #36205 üzenetére
A halakat most szedegetik össze épp. A Tóstrandi tóból állítólag leengedték a víz fölöslegét. A zsilipet picit megnyitották. Hallal együtt.
A vizibiciglik meg ugye fémből vannak....Tehát közterületen őrizetlenül .... errefelé az ilyesmi gyorsan szublimál.
Ja nem, most mondják hogy a vizibiciglik csak részben vannak fémből. Na az gyorsan kikerül belőlük és elkereskedődik. A többi anyag meg elég a tesvírek masinájában. Itt minden újrahasznosul ám. Ami fém az eladódik, ami nem az meg elég. Ami egyik sem, olyan nincs. Mindent el lehet adni vagy égetni.
-
BlacKSouL
addikt
Itt már megint leesett egy fél Balaton 3 perc alatt. És ma már másodszor.
-
Dylen
senior tag
juhú, kaptam egy rozét a többiektől
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #36198 üzenetére
Szerintem inkább photoshop ez
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ZIDOO médialejátszók
- GTA VI
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest