Hirdetés
Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
jó reggelt...ma is kukorékolsz?
szabadtéri program: ma még tart a borfesztivál
tibi666: asus wl-500g de ez már lehet tudásban sok neked, nekem atomstabil évek óta
-
Tothgera30
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
...viszont
.Én is most ébredtem, remélem kialakul az idő, mert most hideg van egy kicsit, és a reggeli bringázás már be van tervezve
. -
kételkedem
addikt
Jó reggelt!
Madárcsicsergős, napsütéses pünkösd vasárnap van! Aki teheti, menjen ki a szabadba, ki tudja meddig tart a jó idő?!
-
tibi666
senior tag
nem értek hozzá, azért kérdezem.
mert sok gyártónál látok 5 ezer forintos eszközt is, meg 50 ezreset is. nekem kínai a szolgáltatás lista, azért érdeklődök, hogy mi az, ami tényleg olyan, hogy egyszer bekonfigurálom és utána hozzá sem kell nyúlni, nagy terhelésnél sem dobálja a kapcsolatot. -
tibi666
senior tag
kell a fenének d-link.
meg a tp-link a másik hulladék.dobálják a kapcsolatot össze-vissza.
igaz, az egyik valami ősrégi, di-524 vagy mi a fene, frissítettem a szoftverét, de ugyanolyan hulladék. a tp-link nem tudom milyen, már levittem a garázsba, még rosszabb.vagy eldobják a pppoe-t, vagy a wifit bontják a laptopokkal. a d-linkkel még a telefonom sem működik.
vezetékes kapcsolattal betonstabil volt az internet, de mióta több eszközt használok és kell a wifi, azóta rettentő rossz. valami megbízható eszköz kell nekem, olyan, amivel irodaházakban is osztanák az internetet. komolyabb összeget is rászánnék, mert ez 10 ezer forintos kategória röhejes teljesítményt nyújt stabilitás terén.
-
tibi666
senior tag
wifi routerekhez ért valaki?
szeretnék vásárolni egyet. -
venember83
nagyúr
Persze, mert "a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges". Úgy könnyű.
-
pohár
félisten
Nyammnyamm

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem tudatosult ennyire bennem ez a dolog. Kaptam egy üveg piát, és csak mikor megittam egy pohárkával belőle, akkor tudatosult, hogy nem azt iszok, mint amire számítottam

-
Tothgera30
veterán
..na, én megyek alszok...

-
ngabor2
nagyúr
The symbol kb has historically been used for both kilobyte and kilobit. Using an uppercase B for byte (kB) and bit for a binary digit (i.e. kbit) prevents this ambiguity.
tehát a kb az kilobit, a kB az kilobyte vagy a gügyögős újítók kibibitnek meg kibibyte-nak mondanák.
-
hoffman_
nagyúr
- Ebben lehet valami
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na látjátok, ilyenre gondoltam
Köszönöm
(bár nálam lenne p2p, de nem vészes, most egy hónap alatt 6-7 gigát generálok mobilnettel, ezt szeretném maximum megduplázni, úgy, hogy a mostani 3-400kb/s legyen stabil 5-600. Bár lehet, hogy túl sokat akarok 
Egyébként azt írja, hogy garantált le: 5120 kbit/s. Ez edurván soknak tűnik nekem, tekintve, hogy soha nem töltöttem még 420kb/s-nél gyorsabban

mod: Hoho, el kellett osztani, most jöttem rá, mert ez csak kbit... De még úgy is elég jó

-
Tim82
félisten
válasz
hoffman_
üzenetére
Mert mindig az elégedetlenek írnak ilyen topikokba.
UPC FiberPower 15-öm van (15 le, 5 fel elméleti maximum), eddig még nem tapasztaltam szolgáltatáskiesést, csak olyat, hogy a kábelmodemet kellett újraindítani. A sebesség nem esik, elég gyors. Igaz, gyakorlatilag nem p2p-ezek és fájlszerverről sem gyakran töltök le mostanában.
Én is Vodafone "korlátlan" netet váltottam ki kb. 3 hónapja az UPC-vel, eddig azt mondom, hogy megérte. Mellé van most egy Pannonos (Telenor-os) 1 GB-os mobilnetem, csak arra, ha utazok vonaton, vagy ha apámhoz elviszem a notebook-ot, hogy megnézzük az emailjeit.
-
7
addikt
Ma az egyik ismerosomnek radioban hirolvasas kozben sikerult egy olyat kinyognie, hogy ívóvíz...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
akár ihattál is, elég kevés maradt az üvegben.
-
hoffman_
nagyúr
OFF ON Segítsetek légyszíves ha tudtok, mert én a PH! topocokból eddig nem lettem teljesen okos. Érik a wireless vodafone net cseréje, szeretnék végre egy megbízható kábeles netet... Lényeg, hogy végre korlátlan legyen, és - ártól függően persze - kellőképpen gyors, tehát nem 1Mbit-et szeretnék. Mit tanácsoltok, ezt honnan kéne, Ti mit használtok? Az is jó nekem, ha elküldtök egy topicba, de én univerzálisat nem találtam. OFF OFF
-
Csabee.
nagyúr
Mindjárt Bajnokok Ligája döntő! Lehet pattintani a sört

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
pedig voltál a táborban tavaly...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
és a zöld dión érlelt borpárlatot?

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Színéből nem látszott, hogy nem likőr? Körtepálinka... De finom az. Még a barackot is szeretem. A szilvát csak simán megiszom.

-
kételkedem
addikt
Kaptam egy üveg kisüsti körtepálinkát. Valami román 25 %-os likőrös üvegben volt. Az első pohárka lehúzásakor világos volt, hogy nem 25%-os és nem likőr!

-
NoLF
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
gyopárosfürdőn egész nap csodálatos idő volt, bár délelőtt fújt kicsit a szél, de semmi extra.
délután ki is feküdtem napozni, végre van egy kis színem.
viszont a szállodában a szauna megzabolázhatatlan, 60 fok fölé nem megy... kénytelen leszek a szaunaparkba befizetni az éjszakai fürdőzés alkalmával.
-
Csabee.
nagyúr
Megjött az eső..Bp-re
-
7
addikt
Lajharok: [link]

-
aludtam majdnem 15 órát, jól esett nagyon.
csak aztán hazajött az alsó szomszéd, és elkezdett valamit szerelni már megint... -
Tothgera30
veterán
Az előző kutyám evett valami patkányméregből, amit a kedves szomszéd rakott ki
. Szegényt úgy megviselte (elhúzódott, morgott mindenkire, nem evett, nem ivott), de végül 2 hétig csak tejet itattunk vele (erőszakkal), és rendbe jött (inkább lelkileg hathatott rá a méreg)
. Sajnos egy éve döglött meg, már 11 éves volt, egy nagyobb kutya szétszedte, úgy hogy 3 lába letört, és el kellett altatni
. -
pohár
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Ej de hülye vagy már megin'

-
kételkedem
addikt
Reménykedtem, hogy csak a falazásnál használt speciális cement és mészhidrát keverékéből szippantott...
Sajnos nem az adalékanyag az oka, vele született epilepszia tört ki rajta.Nem szívós, epilepsziás!
ÉKE!
(#35130) Bon3ss: Reméljük gyógyszerrel tünetmentessé tehető az epilepsziája!

-
bnss
veterán
Sziasztok!
Jobban van a kutyus - el ne kiabáljam -, reménykedünk, hogy most már folyamatosan javul az állapota, és olyan lesz, mint régen (a szükséges gyógyszer segítségével).
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
itt nem volt kár, úgyhogy nem kártérített. túl sok cucc veszett volna el, amit egy kártérítés nem pótolt volna.
-
Dylen
senior tag
(#35119) pohár
háááát, igen!
és teljesen összekavart mindent
ilyenek ezek a kutyák -
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
tünetmentes tápegység kell.
a nagygépem nekem is alig egy hetes, mert volt egy csúnya vihar.
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Igaz, váltóáramról van szó, valószínűleg csak rosszul értelmezik a váltóáram fogalmát.

-
ngabor2
nagyúr
hehe, van egy ilyenem:
Firmware: DD-WRT v23 SP2 (09/15/06) std
Time: 23:26:42 up 102 days, 21:07, load average: 1.07, 1.08, 1.11vén: kit zavar? ha most elkezdenénk szankcionálni, vagy kitenni minden 0-hsz-os, vagy régóta be nem lépett újoncot, akkor igen határozottan leesne a regisztráltak száma.
cica: mi lelt?
-
Dylen
senior tag
áááááááááááááááááááááááuuuuu

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nem egészen

valamikor regisztrálta egy nyereményjáccás miatt (nem nyertem semmit), aztán jól el is felejtettem. aztán jött egy problémám, megint a ph-hoz vezettek a szálak. akkor megint próbáltam regelni a jól bevált ngabor2 néven, de az foglalt volt. így regeltem más néven. aztán pár nap múlva rájöttem, hogy azért foglalt az ngabor2, mert én regisztráltam valamikor réges-régen, úgyhogy felélesztettem, és kértem egy bant az újonnan regeltre.
-
tibi666
senior tag
azért nem szeretem a hússütés+nagy ivás párost, mert másnap mindig izzadok.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
tud az. csak a nick regisztrálása és a valódi aktivitás között van "némi" különbség.
szerintem társkereső, és/vagy munkaerő-közvetítés. rosszabb esetben szervkereskedelem
mottó: fél vesémet egy jó gépért 
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Nagylelkű vagyok, viheted ingyé' Csak kattints a linkre alant
-
Bubu79
addikt
Done:
Ahoy Poplacsek!
Köszönöm a lehetőséget - ajánlanék néhány sikermárkát én is, a teljesség igénye nélkül:
Ceed Kia Fa Somat
Valamint szeretnék leiratkozni a hírlevelükről MOST!
Elküldeni felesleges, mailer daemonnal nem tárgyalunk tovább - ha mégis valós lenne, akkor is csak annyi történne, hogy tudnák, a cím valós, lehet rá szórni a szemetet ( jó esetben ).
Az összes spammer sz@rjon sünt

-
NoLF
veterán
na megyek, meglávakövesmasszíroztatom magam.
-
ngabor2
nagyúr
Regisztrált 2003-07-18 09:56, azaz 2500 napja

(valójában 2153 napja, de psszt
) -
Bubu79
addikt
De jó nekem...
"Üdvözlöm !
Gratulálunk mert ön tulajdonosa lett egy DB-Kártyának mellyel igényelhet 1 évnyi ingyen üzemanyagot gépjárművébe.
- Spóroljon akár 1.000.000 Forint !
Nincs gépjárműve? Az se gond:
- Lepje meg szeretteit egy évnyi ingyen üzem anyaggal vagy adja el és tegyen szert egy hatalmas bevételre.
Érvényesítse DB Kártyáját az alábbi címen: http://auditcr.ro/uzemanyag/
Üdvözlettel
Uzemanyag LTD."From ertesites@benzin.hu
Miért van olyan érzésem, hogy nem szeretnék rákattintani a linkre?

Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hosszú haj, rövid ész...

.