- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Lortech #44025 üzenetére
Én is hasonló kategóriát szeretek, de van olyan zombis film ami már annyira gagyi, hogy jó (vicces).
A Cannibal Holocaust is jó lehet ha az állatkínzós részeket kivágnák megnézném, a kannibalizmusról forgattak filmet csak túl jól sikerűlt mert a filmesek is az étlapra kerűltek (állítólag eredeti felvételekkel.).
-
tbs
addikt
válasz
Lortech #42687 üzenetére
Jah, én is írtam. "A bor száraz mint a sivatag és vörös mint a vér. A többi az szörp." Azért bubis vizet/jégkockát tenni bármilyen alkoholtartalmú italba szvsz pazarlás. Purista vagyok ebben a tekintetben (is). A fekete dzsoni is szobahőmérsékleten ízes igazán, nem jéggel, meg hűtve, meg mittomén...
Amúgy most az ausszi Shirazokra vagyok rákattanva: borzasztó zseniálisak.
szerk.: a fröccsös rész.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Lortech #42682 üzenetére
Bocktól én személy szerint a Cabernet Sauvignont, a Cuvée-t (2000-es évj.; Cab. Sauv. + Cab. Franc + Merlot) és a Royal Cuvéet (2005-ös évj.; Cab. + Pinot Noir) ismerem. Mind kiváló.
Fehér borait még soha nem kóstoltam. Most lett volna az első alkalom, de máshogy döntöttem. -
kételkedem
addikt
válasz
Lortech #36266 üzenetére
Nagy keletje van a szemfényvesztésnek! Látók, gyógyítók, jósok, sámánok és kuruzslók igyekeznek megélni a hiszékenységből, butaságból és a reménytelenségből.
Napsütésre semmi esély, de most legalább nem esik.
Tegnap voltam Nyíregyházán a Korzóban. Nem jártam be az egészet, de úgy saccolom a kiadható üzletterület harmada üres. Vagy még ki sem adták vagy már be is csődölt az üzlet. Vevőt csak a földszinti élelmiszer üzletben láttam, a többi helyen csak az alkalmazottak ténferegtek.
-
tbs
addikt
válasz
Lortech #22076 üzenetére
Nem tudom megmagyarázni. Némi zsigeri ellenkezés van bennem a használatakor, de nem vészes: tudok vele dolgozni - csak nem tartozik a kedvenceim közé. Még a CP/M-es TurboPascal1.0 editorán (tán '85? C128-on) és vi-on szocializálódtam, ezek voltak az első "komolyabb" fejlesztőeszközök, amikkel találkoztam. Vi (illetve a a vim) máig kedvencem, Pascal-ból NAGYON hamar kinőttem - Modula(2) és Oberon ami meghatott a továbbiakban Wirth prof. munkásságából.
Klikkelgetős eszközök valahogy nem a kedvenceim; az Eclipse a workspace-eivel, working sets-eivel, view-jaival akkora kavarodást tud bennem okozni, hogy ihajj..!
Azért elboldogulok vele, ne aggódj.
Azt látom, hogy nagyon erős összerakott fejleszőkörnyezetek hurcibálásában és team-meló támogatásban. Azért évek óta (mi több: a kezdeteiben is dolgoztam vele) együtt tudunk "élni". A hiba bennem van.
-
xabolcs
őstag
válasz
Lortech #17402 üzenetére
https://www.usereasy.com/components/images/cases/TW001.jpg
www.usereasy.com-ra szol a dragan vett tanusitvanyuk.
azert szolt ff, mert www-nelkuli volt a link.
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilhasználat külföldön
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Vírusirtó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest