Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Gyere hozzám pakolni, a gépen is rendet tehetsz (de csak az én rendszerem szerint), év végéig meg is lenne a garantált elfoglaltságod

-
FehérHolló
veterán
Uh, de rég volt már velem ilyen, hogy nem tudok magammal mit kezdeni.
Napi tanulás/munka adag kivégezve. Mentálisan nem vagyok többre képes.
Elmosogattam, rendet raktam (lakásban és a számítógépeken is). Álmos nem vagyok. Napi söradagom is elfogyott. Mitévő legyek? -
Tothgera30
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
A go-kart, hát isteni, egyszer mindenképp próbáld ki, a hobbiim közzé sorolható, pedig nem sok van
. -
Winner_hun
félisten
Sosenem gokartoztam még de egyszer ki szeretném próbálni. Az elkövetkezendő 1 hónapom nagyon zsúfolt (még neked is lógok, de lehet az csak az 1 hónap után lesz

)Más.
16:10 elég kényelmes, böngészőben végre elférek. 1280x1024 után az 1680x1050 eléggé kényelmes, de lesz itt majd full hd is. Igaz filmet nem nézek, játszani alig játszok (majd ha lesz SC2 akkor ez változni fog egy kicsit) de legalább elférek és még jobban el fogok férni. -
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hja, én mondjuk igazodom a forgalom ritmusához, őrült ritkán anyázom sebesség miatt...
Persze, ha csak 2en vagyunk a "pályán", akkor harc..! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Apropó, perverzeknek: nem akarunk egy gokartos estét szervezni..? G1Kart centert javasolnám hirtelen. 3x8perc körözés (bőven elég amúgy
) 5eFt... BE..? NoLF..? Dylen..? Race..? Winner..? Stb..? Így hirtelen. -
7
addikt
Elolvadok a gyonyorusegtol
-
BlacKSouL
addikt
Én már rájöttem, hogy kétféle autós van alapvetően: Aki siet, és aki nem.
Aki siet, az úgy érzi hogy mindenki aki nem, az feltartja őt. Aki nem siet, azt meg marhára nem izgatja, hogy más sietne esetleg. Így van az sokszor, pláne itt felénk, hogy vagy 45-el megy az autós 50 helyett, vagy 70-el. Mondjuk egy egészségesnek mondható gyorshajtást, 55-öt senki nem tart, mert olyan nincs aki csak úgy haladna mindenhol a megengedett 105-110%-ával.
Tehát én aki 55-el akarok menni, nekem el kell ugrálnom a 70-esek elől, és kerülgetnem kell a 45-ösöket. -
tbs
addikt
7végi autós dohogásom jön...
Rajtam kívül is borzasztó sok marha van az utakon. Stornya - Újpest viszonylatban 6(!) balesetet sikerült "megelőznöm" (éljen a szerencsém
) a partnerek 100%-os figyelmetlensége miatt. Ebből mindössze 2db a majdnem ÜRES M6-oson, a többi Bp.-en történt...Sorrendben:
-M6, motoros, bőven 200 fölött, előttem lévő indexel, kihúzódik, hogy elhaladjon egy kamion mellett, ~130 környékén haladunk, kamion ~80-90, utána mennék, de látom hogy veszettül jön a 2kerekű - és DUDÁL... Satu, mert már ott vagyok a kamion seggében, és a másik kolléga is épp melléért - ő is satu és bevág a kamion mögé, és közém. Motoros el. (Pólóban, farmerban...)
-M6, visszafelé, gyakorlatilag ugyanez a szitu, motoros helyett egy Audival, személyautó helyett kisbusz előzte a kamiont... Mindenki satuzott, kisbuszos parasztkodott (csigamód a kamion mellett), Audi durván be a leállóba előttem átvágva, és el a konvoj mellett...
-Bp., 6-os bevezető, előttem kvázi rövid hely, értelmes ember nem előzne benne. Nem úgy egy aranyszínű kombi Audi, szőke, telefonáló hölgysofőrrel. Le kellett állnom a padkán, hogy elférjen... De nem rajtam múlt, hogy nem történt baj...
-Bp., szintén 6-os bevezető, szakadt ford tranzit, úgy sorol be elém, hogy nem néz tükörbe, vagy ha igen, nem látott...
-Lágymányosi híd környéke, a fenti tranzit ugyanazt a mutatványt teszi mint az előbb, de ez sokkal melegebb helyzet volt, satuznoim kellett, kész csoda, hogy észrevettem a mellett haladó tranziton, hogy át akar jönni oda, ahol én vagyok...
-Rakparti lehajtó, a Lágymányosi híd alatt, lámpák sárgán villognak, mennék egyenesen, nem az alsó rakpartra. Rakpartról feljövő sávban megáll egy saab (nekem van elsőbbségem), mögüle lenületesen egy pug206 zöld kivág és be elém, szemben, keresztben át... Satu nekem...A többi incidens nem volt ennyire necces...
Brrrrr... És felfelé még volt egy olyan ötletem, hogy párom vezessen, gyakoroljon kicsit...

-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
HI'
mese habbal amikr a keyem alat kerusyt 10sec utan voroslik a jfejejd es iyyacc jobbr abalra:- )))
udv
neduddki
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
A nagy melegre való tekintettel nem árt 2 l betű

Na ez a mecs se lesz a összesítőben, amint vége beleesek a medencébe
-
McKane
senior tag
ma reggel mentem a cseszneki szerpentinen..
az őrült gyorsaságis, meg előzött a kanyar elején,záróvonalnál..
a kanyar közepén látom előttem 20 méterre a motor megy a dzsindzsásba, a srác meg bukdácsol az aszfalton.. a padka felé..szerencsére nem ütöttem el,ahogy tudtam lassítottam nem kellett megállnom,de mögöttem a kamion nem is tudott volna megállni..
a srácnak nem lett baja,szerencséjére szemből nem jött semmi..
pár pillanat múlva a srác felpattant és ment a motorja után..szerk1: a k*rva annyát az ilyen idióta motorosoknak.. ha szemből jött volna valami máshogy is alakulhatott volna a dolog..
főleg ha teljesen meg kelett volna állnom..
a kamion mögöttem biztos eltarolt volna a pi*sába 
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
férfi + nő (gondolom
)Nolfi... mutass már nekem egyet kérlekalássan, csak hogy belőhessem az irányt

-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
és 500 ft-al többet kell fizetni, merthogy ugye legalább üvegkorsóban adják, amire vigyázni kell, vagy ha széttöröd, 'evvan.
de persze visszaadják az 500at, ha visszaadod nekik miután végeztél a söröléssel.
és igen, nagyon drága. de csak csapolt söröket láttam, nem kevés félét. belgákat nem ittam, de ma este szerintem az is bekövetkezik, van egy pár a honlapon, amit még nem kóstoltam

-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
A nyár az egyik olyan évszak , amit nagyon szívesen kihagyok az életemből, max tengerparton vagyok képes elviselni. London , 16 fok, fájó torok , taknyolás.
De még mindig jobb, mintha lerohadna rólam a bugyim is

-
BlacKSouL
addikt
Én szeretem a nyarat, a napsütést, a nyárhoz tartozó meleget, a csajok rövid szoknyáját. Lerohad rólam is a gatya, de lélekben legalább valami mediterrán országba képzelem magam, néha még a tenger illatát is érzem.
Ha pedig nagyon melegem lenne, akkor bejövök melóba és benyomom 24 fokra a légkondit. Mint most is. Előtte-utána kint a szabad levegőn élvezem a nyarat.
És ne essen az eső. -
NoLF
veterán
az a rendesen, normálisan, érzékkel és érzéssel megszerkesztett zenéket foglalja magában, amiket általában hallgatni szoktam.
nordic lounge és café del mar chillhouse 1-2-3-4-5 volt a tegnapi menü, szerencsére senki nem panaszkodott.
és most gyógysör, takarítás, aztán irány a strand!
(a sörfesztiválon 1100 ft a guinness...)
-
zolynet
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
azaz, most jöttem meg a boltból, csak 1 sarkot mentem napon, elég is volt
-
Tothgera30
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én szeretem az esőt, de ami az utóbbi időben volt az már túlzás
. Most is, amilyen meleg van, hát az eszméletlen
. Elég lenne egy 25C-os hőmérséklet, de itt a szobámban van most annyi, kint meg 32-34C
. -
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Én személy szerint örülök neki, hogy nem zuhog naphosszat az eső, és nem kell télikabátot húznom, mint pár hete.
Eddig mindenki mondogatta, hogy ne legyen már tavasz végén, nyár elején ősz. Hát tessék, itt van a várva várt nyár. -
Tothgera30
veterán
Rohadt meleg van
. -
zolynet
veterán
Normál taxi. Most abban nem vagyok biztos h náluk volt az h ha 12órával hamarabb rendeled akkor csak 2700huf.
szép napot
-
Szép napot, légkondit, ventillátort, medencét, banyek már most 32 fok van
-
7
addikt
Javasoljatok nekem Pesten jofajta taxitarsasagot. Holnap reggel legkesobb fel 6-ra ki akarok erni Ferihegy 2-re a XVI. keruletbol.
-
kételkedem
addikt
Lenyűgöző ez a szélsőséges időjárás!
Egy hete be kellett fűteni, mert a munkatársaim kardigánban is fáztak. Most reggeltől estig megy a klíma, mert a munkatársaim ujjatlan blúzban is csak pihegnek
venember: nézd meg jobban, annak ott kell lennie!

-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Attól hogy "elektromos" zene még nem zárja ki önmagában, hogy bármilyen hangszer megszólaljon benne. Bár lehet, hogy tévedek, nem végeztem a zeneművészetin sajna.
-
Killing
addikt
Szép napot!

A tegnapi foci VB meccset hol tudom visszanézni? -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kedves ritka madár!
nem értem a problémádat. Az általad leírt cselekménysor ideális módon erősíti az immunrendszert, ami nagyon fontos dolog!. A gyerek kellő mennyiségű koszt kap ahhoz, hogy ellenálló legyen.
Hidd el, hogy ő nem lesz allergiás, mint többségi társai...
Ez kérlek, evolúció, túlélés.
-
pohár
félisten
béta-D-fruktofuranozil-alfa-D-glükopiranozid
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Így van. Nyáron legyen nyár. Esernyőt se lássak szeptemberig.
HAJRÁ NAPSÜTÉS, HAJRÁ NYÁR! -
Dylen
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
te egy droid vagy!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igyekszem hű lenni.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én meg rég láttam fehér hollót!

-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én sem láttam még mókust izzadni, igazad lehet.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
bnss
veterán
Szép estét! Kicsit enyhülhetne már az idő, a jövő hét közepére ígért hőmérsékletek kitarthatnának egész nyáron.

Nem gondoltam volna, hogy van olyan hely a Mecseken, ahol még ennyi sár van... De ha már eltekertem odáig, akkor egy kis mászás a sárban belefért. Holnap takarítás.

-
FehérHolló
veterán
Egy ideje kevés dolgon tudok meglepődni, de most sikerült.
Idősebb (~30 éves), kisebbségi anya ~1.5-2 éves gyerekével sétál az utcán. Gyereknek odaad egy 10 forintost játszani. Gyerek leejti az állati és emberi melléktermékekkel teli járdára, az érme elgurul. Anya hátranéz (pénz irányába). Gyerek odaszalad, felveszi, bekapja, lenyeli, felköhögi.
Ezután az anya reakciója: Megvárta, amíg visszafut hozzá a gyerek, utána sétáltak tovább kézen fogva. -
Tothgera30
veterán
Itt most járkál a szúnyogirtó helikopter, sajnos nagy hangja van, belerondít a gépem morajába
. -
NoLF
veterán
na és akkor most régi régi jóbarátok, Békéscsaba, sör és csülökfesztivál, hmmm....
induljék a kertiparti
én vagyok a dj, mindenki fusson ki merre lát, mert csak minőségi zenék fognak szólni

egészségünkre!
-
7
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Továbbra is az esőre és a borús időre szavazok, én abban remekül éreztem magam. Le is lettem baszarintva, hogy minek örülök én annyira.
Persze az árvíz szomorú, azt én sem néztem valami vidáman, de azt leszámítva sírom vissza azt, ami eddig volt. Fuldoklom ilyen melegben.
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A nyárnak örülünk, de simán lehetne vagy 5-10 fokkal kevesebb, franc se bánná. Max a mezőgazdaság. De azt már úgyis gallyra vágta a többhetes eső meg a ki nem mondom mi.
Most akkor meccs, közben ebéd, aztán meccsnézés, edzés, újabb meccsnézés közben takarítás. El fog telni ez a nap is elég hamar, úgy érzem.
-
BlacKSouL
addikt
Hálistennek NYÁR van végre, mert az 5 hónapos télből, és a 2 hónapos őszből(tavasszal) már marha elegünk volt szerintem..
Amúgy meg 24 fok van. Idebent. A napomból 9 és fél órát itt kell elroh.. töltenem. A legmelegebb időszakban kellemes hűvös alatt ücsörgök.A többiben meg kiélvezem a napsütést, a fényt, a meleget, mindent ami melatonint, endorfint, meg egyéb vidámító, felderítő, boldogító hormont termeltet velem.

-
tildy
nagyúr
Lehet otthon orulni, hamarosan sult hal lesz beloletek

(hogy en mennyire utalom a magyar nyarakat , kiveve, ha vihar van, mert azt szeretem)
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Mondjuk nem tudom, miből gondolod, hogy a JPG-k laktatóak.

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
nekem is bővült valamelyik nap, én az Így jártam anyátokból szedtem: "Lehetségtelen."

-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
a fagyisnál

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
én súgtam Timnek.
holafagyim?
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Ki, ki, hát Kiszel Tünde!
-
kételkedem
addikt
A naptárdíva nagyszabású zsúrt rendezett
Kiről szól ez a mondat? A megfejtőnek egy gömb citromfagyi a jutalma!
Bővült a szókincsem! Ma is tanultam valamit!
Még ízlelgetem egy kicsit.
naptárdíva
naptárdíva
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

)
ha lehet gndoljatok ránk is

.

Még ízlelgetem egy kicsit.