Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #36499 üzenetére
és Blacki is örülhet végre
-
De szép idő van
.
-
Csabee.
nagyúr
Szééép napot
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #36496 üzenetére
A sorok között sincsen, mellesleg az számít, ami le van írva a sorokban. Ami nincs, azt el lehetne kerülni...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #36494 üzenetére
Egy szó sincsen erről a munkaszerződésemben.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #36472 üzenetére
De önként és szabad akaratomból vállalt. A céges rendezvény meg nem, jó nők, ingyen pia ide vagy oda. Eléggé elcseszi a dolgot, hogy kötelező elmenni. Utálom, ha elveszik a választási lehetőségemet. Másrészt meg vittem volna szívem szerint asszonykát, de persze a megjelenés csak kollégáknak...
Hazajöttem du. 5-kor és kiterültem aludni, most keltem egy fél órája...
-
dragonfx
veterán
wiwen olvastam egy gyöngyszemet:
ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye.
-
vgavga
tag
kérnék iwiw meghivot
küld valaki?
légyszi
köszi
vgavga(kukac)tvn.hu -
PH-User
addikt
-
Dylen
senior tag
voltam ma motorozni
végigmentünk 1 óra alatt a városon rendőri felvezetéssel!
megettem egy hambit, egy lángost és 8 gombóc fagyit!! -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #36485 üzenetére
Most olyan illatok vannak a levegőben...Az akácvirágzást pont tönkrevágta a monszun, de most valami egész mások árasztják a bódító illatokat... hmmm
És mindamellett a frissen reggel lekaszált fű mostanra megszáradt illatát is érzem..valahonnan hozza a szél..
igen, határozott kaszáló és rétillat van -
bnss
veterán
válasz
fokukac #36463 üzenetére
Teljes mértékig egyet kell értsek Veled. És még csak most kezdődött ez az "epizód"...
---
Szép estét! Végre volt aránylag sok napsütés, holnap kellene végre egy karikát tenni a biciklivel, kíváncsi vagyok, hogy a szokott útvonalon menni víz van.
(A napokban vettem észre, hogy az Opera kipróbálása meglehetősen hosszúra nyúlik, sőt. Csak ha véletlen a PH! más oldalai tévedek, újra be kell lépnem.)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #36479 üzenetére
Dejsze nem is panaszkodom
Végre egész nap napon voltam, lett is némi színem, a vállam kicsit meg is pirult. De évekkel ezelőtt június közepére már szép barna voltam. Kifejezett erőltetett napozás nélkül is. Mondjuk ma is szőlőt karóztam, füvet nyírtam, meg füvet nyírtam... mindezt egy szál alsógatyában. Élveztem a nap erejét. Úgy világítottam pedig, hogy rossz volt nézni.
-
Csabee.
nagyúr
Végre király az idő..
-
-
Pisztillus
senior tag
-
Tim82
félisten
De rohadtul utálom a kötelező céges rendezvényeket... Van ingyen kaja, ingyen pia, sok tűrhető vagy éppen kifejezetten bomba nőci. Csak épp kötelező volt megjelenni, én meg aludtam volna még fél délelőtt a barátnőm mellett befészkelve magamat!...
-
fokukac
nagyúr
-
pohár
félisten
Nem tudtok valami YT videót vagy bármilyen videót, vagy hangot, amiben azt mondják hogy "nem unjátok még?"
-
Killing
addikt
Szép napot!
Végre kisütött a nap, pedig már lassan kezdetem azt hinni hogy ellopták. -
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #36442 üzenetére
bréking nyúz, ápdét:
"A bizottság vezetője kijelentette: az elmúlt két napban a Fidesz vezetőitől elhangzott kijelentések "nem voltak szerencsések", messze nincs finanszírozási probléma, csődközeli helyzet, a kormány pedig nem ezzel, hanem "kizárólag" azzal foglalkozik, hogy a még a Bajnai-kormány által kitűzött, a GDP 3.8%-ában rögzített államháztartási hiánycélt tartsák."
AKKOR MEG MIRE VOLT JÓ EZ AZ EGÉSZ?
GRRR "+!%!+/%!%=/!!!
Csak és kizárólag ennyit tudok mondani, amit csináltak, arra nincs mentség. Ezek ilyenek, hallod És mi szívunk, mind. Hihetetlen, b+, hihetetlen. És ezek irányítják az országot, kétharmados többséggel. Bocsánat, de ezen teljesen ki vagyok most akadva.... -
Cicero
őstag
Jó reggelt! Egy kurva felhő sincs az égen!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #36456 üzenetére
Itt a válasz!
-
negyedes
addikt
Szep jo napot!
Szep napos ido van erre fele.Remelem hatra hagyjuk a rossz idod hosszu idore.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #36456 üzenetére
Erre az a megoldás, hogy priviben ír Viktornak, hogy igen mind a két nick az övé, ha lehet csak az egyiket dobják ki.
-
venember83
nagyúr
Mi lehet erre a jó válasz? Létezik egyáltalán ilyen?
kételkedem: Bizony, ma van a nagy nap! És itt bizony szép napsütés van, remélhetőleg Veszprém egén is.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #36453 üzenetére
A karlevágás nem segít! Szerintem foggal lerágná. Igazából az ilyen erkölcsi szinten élő emberen semmi sem segít. A rablás büntetési tétele alapesetben 2-8 évig terjedő szabadságvesztés. Tételezzük fel, hogy kap 2 évet. Gyanítom az értékrendje, az erkölcsi normái nem fognak változni ez idő alatt.
Bubunak és kedvesének sok boldogságot kívánok! Legyen nagyon szép idő rátok, érezzétek jól magatokat a násznéppel együtt!
-
válasz
kételkedem #36452 üzenetére
Erre felé minden előfordul
. De az semmi, pár éve ez volt itt
.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #36452 üzenetére
Legalább elkapták.
Kisvárdán nem szokás ilyen esetekben az ősi büntetésmód alkalmazása? Utána már tuti, hogy nem tudná lehúzni egy újabb nő ujjáról a gyűrűt. Legalábbis nem két kézzel.
-
kételkedem
addikt
A Kisvárdai Rendőrkapitányság pénteken őrizetbe vette azt a 28 éves dombrádi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint szerdán a kórházban erőszakkal lehúzta egy súlyosan beteg asszony ujjáról az aranygyűrűt.
Az ész megáll, hogy mik vannak!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #36450 üzenetére
Rá kellett ébrednem, hogy a nehéz, fűszeres kaják megviselnek, vacsorára ilyeneket többé nem eszem.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #36448 üzenetére
Kételkedem, hogy az intellektuális képességeiddel lenne gondja az epédnek. Inkább a sok káposztával van túlzottan elfoglalva. Amúgy én szeretem a káposztát, meg az epém is. Csak a hosszú zabálós ünnepeket nem szereti a gyomrom, és ezt tudtomra is adja a megnövekedett gyomorsavval.
-
Jó reggelt mindenkinek, ha már nekem nem olyan szép
.
-
kételkedem
addikt
Az este toros káposztát és töltött káposztát vacsoráztam. Éjjel nem aludtam, most küzdök a hányingerrel. Szerintem az epém nem igazán tolerálja a butaságot
Délig kell valahogy kibírni a melóhelyen. Hú de sokára lesz még dél! -
pohár
félisten
ez mi beteg
-
Csabee.
nagyúr
Mára ennyi elég, legalább az eső nem esik.. jó éjt
-
bnss
veterán
válasz
fokukac #36442 üzenetére
Lassan két hete inkább csak passzív szemlélődés a taktika, nem látom értelmét beszállni bármely részvénybe, amíg úgy rángatják a tőzsdét "nagyjaink", mint egy rongybabát. Inkább nem mondok semmit arra, hogy szándékosság áll a háttérben, pláne amilyen indokkal...
Lakáshittel kísértetiesen hasonlóan állunk, a kamatokat kifizettük, de a tartozás még ugyanannyi.
-
Psychonaut
veterán
K*rvaélet...Rock am Ringen kb. 40 percet játszott Slash...nem volt valami hosszú, nem érte volna meg élőben.
Szép napot mindenkinek!
-
fokukac
nagyúr
én egész héten shortoltam, nem panaszkodhatok, viszont az országom kilátásai nagyon nem tetszenek ilyen dilettáns vezetők / szóvívők mellett. és az a legdurvább, hogy ez valószínűleg szándékos, és közben romba dől az ország.
A 155 forintos árfolyamon felvett lakáshitelem 3,5 éve fizetem, és most 208 az árfolyam és még mindig ugyanannyival tartozom.
Most így belegondolva, 10-szer annyi a lakáshitelem elmúlt két napi árfolyamvesztesége, mint amit összeshortoltam a tőzsdén. -
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #36436 üzenetére
Amúgy az a legszebb az egészben, hogy délután óta Amerika is esik, és a nyugati gazdasági sajtóban konkrétan hivatkoznak ránk, mint az esés okára.
(a marketwatch-on címlapon vagyunk)Előttem van a kép, amikor Szíjjártó Petya mesél a dédunokáinak, hogy hogy döntötte be az antant tőzsdéket.... :Trianon 90 évfordulóján....
az a baj, hogy ez már annyira siralmas, hogy az ember kínjában csak röhögni tud.
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #36438 üzenetére
-menstruáció, menstruáció!
-ööö, nem demonstráció?
-Az mindegy, csak vér folyjon! -
fokukac
nagyúr
290 az euró (tegnap reggel 274 volt), otp -20% másfél nap alatt.
imádom az új kormányunkat... dilletáns banda.
(bocs, ha nem ide való, de ezt le kellett írnom valahova) -
bolondember
MODERÁTOR
Törökbálint - Római-part: ~2 óra.
nem egy idióta akadt az utamba. És legalább 20 ember telefonált az alatt a pár kilométer alatt körülöttem headset nélkül, vezetés közben.
Hogy is tartja a szólás? Minden törvény annyit ér, amennyire betartják? -
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #36427 üzenetére
ejjha, casting lesz?
-
Dylen
senior tag
a rakparton eltűntek a cipők
-
válasz
Tothgera30 #36430 üzenetére
Na igen, ma is esett nemrég 1 jó adagot, hogy ro#&@#&@na meg.
-
Kimentünk tájat nézni, hát... mindenhol áll a víz, szóval várjuk a szebb napokat.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
-
pohár
félisten
válasz
Bejáratott kell vagy valami frissebb darab?
-
venember83
nagyúr
Kész a hálószobai ágy. Menyecske kerestetik próbaüzemre.
-
Stylo
csendes tag
szép napot mindenkinek
reggel megint arra kellet ébrednem hogy szakad az eső,
reggel megint bőrig áztam sebaj
de most hála megint elállt,és talán a nap is kisüt -
tildy
nagyúr
Arteri erdo viz alatt, gat tetejetol kb 60-70 centire lehet a viz
Amugy nagyon elszaladt most a font, 345 ...
-
-
Cola111
aktív tag
Sziasztok!
Jártatok már Miskolctapolcán a kalandparkba? Tudna róla mesélni nekem valaki? Kicsit be vagyok parázva
-
bolondember
MODERÁTOR
hű, házibulis hómoffisz ftw.
csak nem ihatok - pedig itt birsalmapálesz is van..
-
Dylen
senior tag
hát nem hiszem el hogy mi van otthon
éjszaka átszakadt egy homokzsák gát, hajnali 2kor hangosbemondóval ébresztették az embereket, hogy menjenek, mert nagy gáz van
linkelni már nem is merek, nehogy valami bajotok essen -
Csabee.
nagyúr
válasz
bolondember #36375 üzenetére
Alsó rakpart már szakaszosan le van zárva...
-
BlacKSouL
addikt
sose kóstoltam..nem mertem
Pedig biztos jobb, mint a spaten, mert azt meg sajnos igen.Ja, megittam a 'portást', igazán fincsi volt
Valóban némi étcsokiíz van az utóízében. Kellően erőteljes, ízletes. Nem tűnik olyan tömény sűrűnek mint a Dreher bak pl., kicsit könnyedebb, mint a szlovák barnák többsége, de azoktól markánsabb.
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest