Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére

-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
jointot?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
nincs forgalod? nekem sincs.
-
coqito
tag
Na UFF nektek!
Ha valaki szokott Counter Strikozni, annak elárulom, hogy most nyílt meg az új, most már szervergépről menő szerverem, steam, és non steames kliens is csatlakozhat. Ip: 79.172.195.191:27141
Jertek, egyelőre átlag csak délután vagyunk, de ha beindul a szerver tuti leszenk rajta állandóan
Jah, igen, hogy ne unjátok el magatokat, 4 bot van fönn, de azok lecsatlakoznak ha 4 fő fönt van. Jó gamet! -
Tothgera30
veterán
...voltam reggel tekerni, hát jó volt, pláne így hogy nincs forgalom...

-
Bubu79
addikt
És még múkodik is

Egyébiránt pediglen Manah manah...

Remélem megy a link - bentről nem üzemel a tecső...

-
Csabee.
nagyúr
Nagyon baba! : [link]
-
NoLF
veterán
na, de hát van ma olyan is, hogy lol

-
NoLF
veterán
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kész szerencse, hogy nem cimbalmos, azon kényelmetlen lenne

-
FehérHolló
veterán
válasz
Cicero
üzenetére
Elektronikusan jelentkeztem MSc-re, bankkártyával fizettem. Körülbelül 2 perc volt az egész, utána meg kijelezte nekem, hogy örülhetek. Nem kellett külön a pénzfelvételért fizetni, nem kellett postán sorba állni, satöbbi. Legolcsóbb és leggyorsabb megoldás. Optimum.
bolondember: A barátnőm zongorista. (Ez kivételesen komoly.) Részletezzem?

-
kételkedem
addikt
Most vettem néhány mázsa tűzifát. Szerintem hívhatjuk ezt akár előtakarékoskodásnak is.

-
Cicero
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Jól jön ez a hosszú hétvége, leghamarabb kedden lesz fejlemény..
Figyelj itt azt írja, hogy:"Az eljárás díját az elektronikusan felvételizők folyószámláról banki átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel az interneten keresztül fizethetik be, míg a hagyományosan (papír alapon, postai úton) felvételizők a banki átutalás és a jelentkezési laphoz csatolt sárga csekkel befizetése közül választhatnak."
Ez most hogy is van? Hol találom a számlaszámot, megjegyzésként a felvis azonosítómat kéne beírni?
-
Cicero
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Azt én sem értem, hogy miért nem lehet elkezdeni a küldözgetést rögtön a hitelesítőlap határideje után. Szerencsétlen érettségizőnek van elég problémája így is, még erre is gyomorgörccsel gondoljon (pánikbeteg vagyok)? Ennyire még sohasem akartam kifizetni 9k forintot.
én hülye miért elektronikusan jelentkeztem? ismerős már februárban befizette (papíros).
-
hoffman_
nagyúr
- Vodkanarancs sohatöbbet, életemben először attól rugtam be, és annyira durván azóta se sikerült... Most a vodkanarancs hígitási arányom durván 96% narancs - 4% vodka. De a bubis pia ötlete télleg nem rossz Bubu

Amúgy olyan gány beteg lettem, hogy nem tudok elmenni a végzősök éjszakájára, mindjárt falnak megyek, teljesen elrontotta a kedvem is. A rohamsisakos nudi rontott a dolgon, de előtte is éreztem, hogy ebből betegség lesz.
Fene egye meg 
-
Cicero
őstag
Aki 2010 szeptemberében megy felsőoktatásba, a jelentkezős sárga csekket megkapta már? A környezetemben mindenki megkapta csak én nem, úgyhogy kezdek kissé ideges lenni.
-
zoltanz
nagyúr
- Jean, miért van itt ilyen hideg?
- Mert nem tudtam hogy hazajön és csak 1 személyre fűtöttem be, uram. -
frame>24
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ez meg kész teljesen, kb. az év videója, visítva röhögök!

-
válasz
bolondember
üzenetére
Bocsi ezt csak neked ajánlom
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
jaj

-
válasz
bolondember
üzenetére
Magas vérnyomásúaknak veszélyes link következik
Inkább ilyet kérnék a szemem elé
Én szóltamSzép napot
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
csekk szerk.

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
nem kimondottan - ne bulvárosodjunk már el, az ég szerelmére!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
beszéljünk inkább a zenéről!
dugtál már zongorán?

szerk: hogy Tépettvarnyú is megelégedéssel dőljön hátra.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Beszéljünk inkább a pneumobilokról! A dolog látszólag egyszerű, de ha jobban belegondol az ember, nem is olyan könnyű a megvalósítása. Járművet hajtani olyan pneumatikus munkahengerekkel, mint pl ami a busz ajtaját nyitja? Aztán ugye a balesetveszélyt sem lehet kizárni. Ennek a hajtánynak a kereke törik el 0:42-nél!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem biztos hogy a viccet kell minősíteni azért, mert a közönség minősíthetetlen
Csomó olyan vicc van, ami mondjuk személyhez, helyhez, történelmi időszakhoz, eseményhez köthető, és aki nem ismeri az nem érti. Kérdés hogy milyen minimumszintet üt meg a háttérinformáció. Sajnos ma nem érzem hogy a fiatalabb generációban benne lenne valami alapfokú műveltség. Ismerősömnek aki amúgy nem is különösebben műveletlen, mondtam hogy a szoba egyik üresebb falára a bútorokat elnézve adja magát egy Vasarely. És akkor gáz volt nem tudni hogy most akkor nekem ciki ismerni, vagy neki nem. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
nem kimondottan - ne bulvárosodjunk már el, az ég szerelmére!
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
erre mondják, hogy költői kérdés?

-
zolynet
veterán
na megvolt a TÉR is, ezen is túl vagyunk, eddig jó vagyok
kár h nem volt internetezés pontja, kimagasló lett volna (az is)
8p és vége a hétnek, jó hosszú hétvégét mindenkinek
-
pohár
félisten
Fú milyen baleset volt a héten nálunk...

Meghalt egy 2 éves kisgyerek, 5 felé szakadt
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ezek ilyenek hallod!

-
Dylen
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
...jobb helyeken ahhoz is kell

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
a Te kedvedért sokmindent...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tothgera30
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
...én általánosban, szóval...
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Nincs semmi gond. Köszönöm!

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
elnézést, legközelebb szarós-baszós viccet teszek be, h Te is jól szórakozz.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
16 éves korig (újabban azt hiszem, már 18) iskolaköteles a magyar ember. Van, akinek nem sikerül addig elvégeznie. Másrészt én ezt középsuliban tanultam emlékeim szerint. De végül is mindegy.
-
Tothgera30
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
...ahhoz viszont nem kell műveltség. De itt a ph-n gondlom elég sokan értik a viccet, mondjuk ezt általános iskolában is tanulják a gyerekek, és az alapvető kötelesség hogy az állampolgár elvégezze...
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Ez szar vicc, mert bizonyos fokú műveltség kell ahhoz, hogy az ember megértse. Beszéljünk inkább a punciról.
-
bolondember
MODERÁTOR
Angol lord megkérkezik ausztráliába, a reptéren az útlevél vizsgáltanál emgkérdezi a határőr:
-Uram, volt már büntetve?
Mire a lord:
-Oh, az ide még mindig kell? -
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ha kell, hát kell.

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Majd valahogy kompenzálnak a többiek

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Panaszkodom. Az nyújt néminemű vígaszt, hogy jó lesz a társaság, no meg kapni fogunk valamennyi kaját a repülőn

-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Fene a jó dógát étted´ [link]
-
7
addikt
Möhöhö, vicces lesz a júni 13-ám.
Megyünk ki gyermektáborba dolgozni páran magyarok. A tábortársaim közül hatunknak foglalt a munkát biztosító szervezet repülőjegyet, ebből öten szinte egyszerre kaptuk meg a jegy kiállításához szükséges vízumot, a hatodik dolgozó pár héttel később.
Tegnap megtudtuk, hogy hogyan repülünk. Ötünknek reggel 7 körül indul a gépünk Pestről, alig 1 óra után pedig leszállunk Münchenben, és várunk a 15:25-kor(!) induló gépünkre. Azt a néhány órát majd elmalmozgatjuk a reptéren.

A gép pedig keleti idő szerint 18:30-kor fut majd be New Jerseybe. Mindez alig 17 és fél órányi utazást jelent.Bezzeg aki később kapta: Pestről indul 12:45-kor, átszállás nincs, befut keleti idő szerint 17:00-ra New Yorkba. Mindössze 10 óra alatt letudja.

Igazából most nem tudom, hogy szegényt irigyeljem vagy sajnáljam, mert kevesebbet utazik ugyan, ráadásul át sem kell szállnia, cserébe tökegyedül lesz.

-
BlacKSouL
addikt
Mi meg régen kipróbáltuk a buborékos vodkát. klasszikus szifonpatronba vodka beönt, CO2 patron rábüfiztet, rázogat 1 percig, majd poharakba szépen belespriccel
Nagyon nem nyeli el a gázt, nem annyira mint a sima víz, de meglepő 'ízt' ad neki. És mekkora állatság már szifonból kínálni a vodkát 
Amúgy üdv mindenkinek, túléltem Szerbiát. Kifejezetten jó volt. Még a szerb miniszterelnök-helyettessel is spanolgattunk, az alábbi első videón úgy 0:55-től valahol a főnököm is rajta van vele.
42 €-ból 4-en jó étvággyal bőven, előétellel, főétellel, sörözve pálinkázva úgy bekajáltunk helyi kajákat és piákat, hogy a szemünk majd kiugrott a helyéről.. Hihetetlen. Amúgy meg mé' nem szólt senki hogy 190 centi alatt nincsenek szerbek? De az átlag valahol 2 m körül van. Így már szinte világos miért kosaraznak meg vízilabdáznak annyian.
-
7
addikt
Mi a különbség a depressziós és a transzvesztita között?
depressziós: depi vagyok, öngyi leszek
transzvesztita: Peti vagyok, Gyöngyi leszek
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
pfff b+
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
imdb segít.
vagy gugli, jor besztfrend!Amúgy nem vesztettél semmit, én a Radiátor végén már az arcom kapartam, annyira szenvedtem.

-
hoffman_
nagyúr
A lzakolohl mérgzás szép halál _DDD
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Eh - be jó is lenne... Meglátjuk...
Bon3ss: Ez biza nem éppen örömhír - sajnálom szegény jószágot

fokukac: Tudsz élni vazze - május 20-án, alig pár órával a határidő lejárta előtt adóbevallást készíteni... Rulettel hogy állsz?

-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Azt nem tudom, de jó iqteszt

Én február 5-én már elküldtem, sé tök egyszerű volt megcsinálni, LAjosnak is megvolt fél óra latt mindne adat kitöltésével. Nekem az a fura, ha avalakinek nem megy.
Jahm, hugom sme vágta hogy kell, azt hitte elég leszedni az abevjavat, holott kell a 0953as nyomtatvany is, tegnap neki is kiszamoltuk, atszamoltuk...Mondjuk neki sem eletbizti, sem suliba befizetes nem volt...
-
bizony!

na, bevallottam. Kicsit csaltam, a negyed fizetésem átutaltam ennek a feneketlen, lyukas zsáknak...
áldottam az APEH programozóit rendesen (a bevallóprogram nemhogy a ctrl+V-t nem ismeri, de ha átmész másik ablakba, pl. hog ymegnézd a számlaszámod, majd visszamész, törli a rublikába addig beírt számokat... imádni való
)
de végül is nem rossz, kiszámolja magától az egészet. Elküldtem az egészet elektronikusan, ügyfélkapun keresztül, ez a része tök király volt, hogy nem is kellett sorban állni.
Amúgy ha én lennék ezért felelős, én egy olyan programot írnék, ami egyszerűen, magától bekéri azt a 4-5 adatot, ami kell, és nem kéne 23 adatlap között bogarászni a megfelelő rublikákat... hogy Mari néni vagy Józsi bácsi hogy tölt ki egy ilyet, nem is tudom.
-
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Még fiatal, 3,5 éves. Idegrendszeri eredetű, a doki is mondta, hogy lehetett volna májgyulladás, de "sajnos" nem az. Az kezelhető lenne. Reménykedem, mert kb. egy hét is lehet, mire beáll a szervezetében a rohamok megelőzéséhez szükséges mennyiségű gyógyszer.
-
venember83
nagyúr
Három a magyar igazság. A szezámmagos pogácsa jobban ellenáll a penésznek, mint a sajtos, ez már tuti.
Bon3ss: Az elég csúnya baleset. Pedig nem is idős, igaz? Van még remény, hogy más, gyógyítható az oka a fura viselkedésnek?
-
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Sajnos nem az adalékanyag az oka, vele született epilepszia tört ki rajta.
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nem is láttam a Radiátort, így fogalmam sincs, ki rendezte...
De így már érthető, szóval RH tulajdonképpen egy más korabeli és konjunktúrabeli Gladiátor. Legalábbis a rendező és a verekedős ausztrál értelmezésében.Ez a régi, enyhén penicillines pogácsa nem az igazi... Még sörnek címkézett italszerűség kíséretében sem. Amúgy az enyhe utóízen kívül fogyasztható.
-
pohár
félisten
Ehh...
-
sziasztok! adóbevallást töltök.
elbizonytalanodtam. a végkielégítés bérjövedelemnek számít?
amúgy csókoltatom az apeh honlapján, órákat csesztem el, mire megtaláltam azt a k... programot... és mire működésre is bírtam...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Az étterem hol a Mcdonalds -on túl vagy innen?

Aktív témák
Hirdetés
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Spórolós topik
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- iPhone topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- EAFC 26
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jah, igen, hogy ne unjátok el magatokat, 4 bot van fönn, de azok lecsatlakoznak ha 4 fő fönt van. Jó gamet!

Fene egye meg 
...

.