- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
negyedes #45211 üzenetére
Szeretem ezeknek a leveleknek a felépítését, nyelvezetét.
A feladó általában egy általánosan elterjedt név. A levélben két általánosan elterjedt nevű ember van megemlítve, majd egy teljesen hihetetlen sztori.
Ebben is szexi rucit keresett aztán akciós gyerekkönyvet talált! Imádom!Látom magam előtt, amint beírja a gugliba, hogy latex short és a nagyjából 10 900 000 találat között úgy eltéved, hogy a gyerekkönyv.hu-nál köt ki!
Illetve esetedben a http://adkk.eu/index.php?cPath=366-nél
-
runner 125
nagyúr
válasz
negyedes #43447 üzenetére
Én sem nyugi. "" -lemaradt, de azt hittem egyértelmű a kitörésem.
Faxom, más megdolgozik érte, kőkeményen vért izzad, ők meg csak úgy elrakják. Tojok rá, h heccből, vagy, h "bizonyítási" vágyból tették azt, loptak és kész.
Mellesleg egy 15 éves gimnazista ne védekezzen már ilyen idióta okokkal.., lett volna annyi esze, h ilyet nem csinál! - Hozzáteszem, h nekem édesanyám 5 évesen el tudta magyarázni, h "kisfiam, ezt a csokit nem rakjuk el, majd azután, ha kifizettük"A rendőrségnek meg tessék példát statuálni. Igen is jól tették!
-
lujó55
addikt
válasz
negyedes #43208 üzenetére
Köszi! A felhasználót többszöri figyelmeztetés után kitiltották. Szóval nem velem van a gond. De te sem vagy úri ember, mert nem itt hangoskodnál, hanem küldenél egy privátot ha már figyelmeztetni akasz és nem bajba sodorni. Ismerem ezt az "óvónéni, a Pisti bepisilt!" stílust.
Hányingerem van
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
negyedes #42708 üzenetére
Csak a fehérürmöt tartalmazó abszint tilos, mert hallucinogén (=drog). Egyébként legális, még a 80%-os is. Régi szép idők...
Errefelé a srácok szinte mindent, még a "csajosokat" is.
Kezdek öreg lenni, mi már csak a sör/bor + abszintnál maradunk, amikor kollektíven elmegyünk kocsmába. Régen minden csúszott, a fent felsoroltak, pálesz, Unicum, Gin, viszki (3-féle írásmódból helyettesíts be egyet), konyak és metaxa. Ezek csak a gyakrabbak voltak.
Eltolódtunk a minőségi ivás felé, azt hiszem. De talán így van ez jól. -
FehérHolló
veterán
válasz
negyedes #42690 üzenetére
A pálinkának szerény véleményem szerint is szobahőmérsékleten érződik rendesen a zamata (=hogy miből van). De mások a -10 fokra hűtésre esküsznek.
A Jéger meg női pia, bocs!fokukac: Én is rengeteget ittam nagyfater borát kisebb koromban. Akkor értettem meg, hogy mit jelent az évjárat szó. Ettől függetlenül nyitott vagyok másra, sőt beismerem, hogy mások sokkal jobban csinálják nagyapámnál.
-
tbs
addikt
válasz
negyedes #42646 üzenetére
Magamnak..? Dehogy. Másnak. Fiatalka ritkán köt ki hamar. Jobb is ha nem.
Amúgy tanulni sem rossz.
BE: megvan 2T-ás nagydarab. Lassabb, mint a 1.5T-ás volt. ~10%... Degradálta a raid teljesítményét -> 300M/s-ről 265M/s...
szerk.: Áááá, együttélek vele. Még egy kicsit.
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
negyedes #42243 üzenetére
Igazából már annyira hozzászoktam, hogy a múltkor már az is teljesen hidegen hagyott érzelmileg, amikor ugyanezek sírtak az utcán emelkedett hangon, hogy a legújabb (sic) gyerek már egy hónapja megszületett, de még mindig nem kapják a megérdemelt magasabb családi pótlékot és az önkormányzati támogatást.
-
válasz
negyedes #39551 üzenetére
Hát az tényleg kemény hogy három havonta újítják. Errefelé a kamionosok már "szétbarmolták" a 4-es főutat és Kisvárdánál már újítják újra, pedig nem olyan régen volt megcsinálva. Most voltam Sárospatak felé, ott annyi kátyú van hogy oda már traktor kell.
#39549 lorcsi : 24" és még Full HD is
? Ej, hát jobban élünk mint 4 éve
. Nekem csak egy 22-es 1680*1050-re képes moncsim van, és az LCD TV vásárlását is rendesen átgondolom, mert nem kevés lovetta, persze akkor már jó lenne mindkét TV-t egyszerre lecserélni
.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest