Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
akkor menj haza és pattints egy árpabort.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
tehát ez egy olyan noti ami akkor készül el, ha lemerül?

-
bolondember
MODERÁTOR
most lemerült a srác notija.
hát kész.
kész. -
ladybug
őstag
-
PH-User
addikt
Estét, jobbat, mindenkinek.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
na látjátok. ezért választom én meccs helyett a jó dolgokat

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Na, akkor ugyehogy?

-
BlacKSouL
addikt
Nekem eddig ez a vb meccse, bár kétségtelenül nem láttam mindet. De ezen mintha mindkét fél focizna. Azaz mindketten játszák a labdarúgás nevű játékot.
-
AMD Power
titán
Végre vége ennek a mai napnak....

-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
-
bolondember
MODERÁTOR
-
FehérHolló
veterán
A Magyar Telekom szerint DNS szerver leállás miatt szünetel(t) a szolgáltatás.
Kérdezem én, hogy közben hogy a francban sikerült pingelnem és traceroute-olnom domain alapján???
Ezek tök hülyének néznek engem. -
zolynet
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Hiába, Neked is bejött az Élet!

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Névnapod alkalmából kölcsönadhatod neki a kocsid?
ehh.
-
bolondember
MODERÁTOR
"kedves" "édes" "apám" felhívott, felköszöntött.
büszkélkedett a gambiai kirándulásukkal (na jó, nyaralás), kérdezte, mizu.
kérdezte, mizu a kocsival, stb - én elmeséltem. És belefutottam a késbe.kölcsönkérte.
ehh.
cserébe itt ülök és várom, h a belga ficak kicserélje a switch blade-et. Esti túlóra not really FTW.
-
Dylen
senior tag
meeeecss!!!!
kéne egy ph-s meccsnézés
-
más téma :

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A bal szemhéjamon van egy lila folt és a bal könyökömön. A fóka ennyi heroizmus láttán lepattintotta magáról a jeget!

-
ToBeY
nagyúr
Tadaaam újra a régi nick-el itt vagyok

-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
néha?
szerintem meg szinte mindig szép, csak a jó oldalát kell nézni.

-
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
pörkölt mellé ragu?

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Szerintem csak megemberelte magát a fóka, mivel látta, hogy saját testi épségedet kockáztatva próbáltad megvédeni, és csak lepattintotta magáról a gonosz, tojás nagyságú jégdarabokat.

Ej, disznópörköltszerűség zöldséges káposztás raguval, mellé egy finom hideg söröcske, néha szép is tud lenni ez az élet.

-
kételkedem
addikt
Szép napsütéses délutánt mindenkinek!

A tegnapi jégverést valami csoda folytán csaknem sértetlenül megúszta a kocsi! Egyáltalán nem értem, miért nincs tele dió nagyságú lyukakkal, de a lényeg az, hogy nem esett baja! A zálogház előtti parkolóban álló kocsik nem voltak ilyen szerencsések, olyan a kocsik lemeze, mintha egy csintalan gyerek gömbölyű fejű karosszériás kalapáccsal verte volna.
A szon is foglalkozik a viharral
-
válasz
ladybug
üzenetére
az én cégemnél?
itt azt is figyelik, hogy ki hány percet volt bent és kint az irodából, kajálni, vagy mosdóban, mikor, milyen oldalakat nézett, és hány percig, mekkora adatforgalmat generálva (erre belépéskor nagy betűkkel figyelmeztetnek is), nagyjából és egészében minden tilos, és hát jó a hangulat is, mert pár havonta kirúgnak 5%-nyi embert, mert válság van, és nem volt rajtuk sapka. szóval én a mobilomról netezek (bár lehet, hogy azt is figyelik, mert céges csomag az is
) tehát ezért. Ui. amúgy jó cég, szeretem
(uui: hátha ezt is olvassák, sose lehet tudni
) -
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
az egész internettttttttttttttttt
-
Killing
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Az északi romákról sem hallottam jót, mikor keresztapámat Borsodba vitték hogy segítsen a gáton, a rendőrségi buszból kilopták a gázolajat, meg az árvízi védekezéshez használt eszközöket elvitték. Ott b*sztak rá mikor meglátták őket a kommandósok, hát amit kaptak azt biztos nem tették zsebre.

-
Psychonaut
veterán
Benyomom ide is, mert fontos lenne: HELP
-
Tothgera30
veterán
válasz
Killing
üzenetére
Az is igaz hogy utána ha lekapnak, te sem úszod meg
.Miközben ezt olvastam: az udvarias formát használom, bármennyire is szeretném őket kinyírni/megverni átköltöttem erre: Az udvarias formát használom, bármennyire is szeretem őket megverni, kinyírni és felgyújtani
. Na, jó lehet kicsit beteg vagyok
.Sajnos Magyarország lassan egy nagy gettó lesz, és vagy roma leszel, vagy skinhead
. Szerencsémre, vagy nem még egyik csoporthoz sem tartozom, bár egy kis utálat benne van az emberben, mert én Sz-Sz-B megyében lakom, és itt már lassan mindennapos a cigányokkal való incidens
. Természetesen kerülöm őket, ha megtehetem vagy lehetőségem van rá, de azért mégis, elveszik azt amiért megdolgozunk, és még őket kell védeni, ez nem állapot
. Itt nem minden romára értem ezt, mert ismerek olyat, akivel nagyon jó barátságban vagyok, de ő kulturált, fizikai munkásember, és nem családiból él
. -
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
akkor még én is feleakkora voltam, mint én.
nem azon áll, vagy bukik a dolog, hogy mekkora, hanem hogy miként lép fel. határozottság powa, fellépés, ráordítás megrémítés.
-
Szasztok!
A hozzáértőket kérdezem, hogyha szereztem egy USB-s DVB-T adó-vevőt, botantennával,
akkor vajon milyen esélyeim lehetnek arra, hogy a munkahelyen a notimon meccset nézzünk rajta?Két éve már próbáltam ezt, de akkor siralmas volt (csak akkor volt kép, ha fogtam az antennát).
Igaz, azóta állítólag többszörösére emelték a Széchenyi-hegyi adó teljesítményét, és beindult a Hármashatár-hegyi sugárzás is.Esetleg van valakinek valami ilyen irányú tapasztalata?

Thx
@

-
Killing
addikt
válasz
pussy_cat
üzenetére
Államatyáink inkább az autódat pusztító (feltehetően a kisebbséghez tartozók) zsebét tömi, no meg a sajátját. A múltkor olvastam hogy egy munkanélküli akinek van pár gyereke, és segélyen élésre rendezkedett be, az jobban jár mint a normálisan, becsülettel dolgozó ember. A szomszédnak pár éve kromofággal öntötték le az autóját, meg betörték az üvegét éjszaka.
Most nagyon beharangozták hogy nagyobb közbiztonság lesz, kíváncsi vagyok hogy ez mikor fog megvalósulni, ha megvalósul egyáltalán.
-
pussy_cat
tag
válasz
Killing
üzenetére
Ide is küldhetnéd Keresztapudat, igencsak!
Engem is utólért egy-két semmirekellő ténykedése az autókámon
Társasház, járda melletti parkolóban álltam meg a lakás előtt. Bevásárlás után. Bevittem a szatyraimat, mire az ablakból látom, hogy jópár kiskölök ellepte az autó elejét. Kirohantam mint Zrinyi a várból, de már senki nem volt ott, csak a csüngő, félig letölrt embléma... és a kulccsal megkarcolt fényezés... az emberek az erkélyükön álldogálva meg végignézték mindezt... deákné vászna... Azóta nem kockáztatok, inkább a parkolóból cipelem a cuccaimat, még akkor is, ha sokat kell fordulni...
Olyan sokat dolgozik az ember azért a kevésért, amit államatyáink meghagynak, jó volna biztonságban tudni! -
Killing
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Igen, ezt meg is jegyezték.
Továbbá a múltkor láttam őket a lakó pihenő övezetben, a szaladgáló/játszó gyerekek között hasítani a motorral. Keresztapám a közeli rendőrörsön rendőr, remélem kinéz erre felé mikor legközelebb motorozni támad kedvük.
Tothgera: Ez nem megoldás, aztán még nekem lesz belőle nagyobb bajom, plusz erre rengeteg a 'c' kategóriás, küld egy visszahívót a testvérekre és már itt is vannak, ha nem most majd akkor holnap, holnapután ellátnák a bajom. Inkább az udvarias formát használom, bármennyire is szeretném őket kinyírni/megverni, így nincs baj. Lassan kezdem azt hinni hogy egy gettóban lakok, pedig csak Szeged tarján külvárosában.
-
Tothgera30
veterán
válasz
Killing
üzenetére
Az a valóság hogy egyáltalán nem alkarnak beilleszkedni, elvannak ők a saját közösségükben, de ugyan az a jog megilleti őket, és persze ki is követelik, mint a többi embertársát.
Én visszanyúltam volna a panelajtó rejtekébe rejtett villáskulcsért, és a három gyereket agyonvertem volna, mert hozzáértek a motoromhoz, nem kellett volna a szót pazarolni, csak ütni a hülye fejüket az acél kulccsal. -
bnss
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Szép napot, napsütést!
Nem is tudom, hogy mi lehetne ilyenkor kívánni, talán azt, hogy többet ilyen időjárás ne legyen, és kitartást a károk rendezéséhez.
Pécsett eddig megúsztuk az ilyen csapásokat, inkább a nagy mennyiségű eső és az emberi felelőtlenség okozta a problémát. Nagyon sok csatorna el van tömődve a télen kiszórt kaviccsal, így nem meglepő, hogy a mélyen fekvő helyeket elönti a víz.
Most is elég szépen szakad az eső, ha még holnap is így fog esni, megint "izgalmas" lesz a közlekedés.
-
Killing
addikt
Szép napot!

A kisebbség újra bebizonyította hogy szociális beilleszkedési problémákkal küzd. Tolom ki a motort a garázsból (panel aljában), felállítom a szenderre, zárom a garázsajtót, a semmiből pedig 3 14-15 év körüli roma ott terem, és az egyik már a motoromon ül.
Kérdezte hogy mehet-e vele egy kört, hát a nagy #&@! Utána pedig azt akarta hogy beindíthassa, miközben a motoron ült, persze tudtam hogy ha most beindítaná akkor mire menne ki a játék.
Szerencsére sikerült letessékelnem a motorról, de mi van itt, kérdem én?! -
tbs
addikt
AZONNAL mondjátok meg, hogy hogyan lehet üríteni az LDAP cache-t Solarison..!
-
neduddki
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
HI!
De kedves kollega Te nem tartozkocc magadnal, mijjen iget hasznalsz TE???:- (((
udv
neduddki
p.s.:- )
-
Tothgera30
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Sajnos. Nálunk errefelé dolgos hétköznapok kezdetét jeleni, amit nem igazán szeret az ember.
kételkedem: Nálatok nincs is elég munka, gondolják hogy 5 perc alatt végeznek, de előtte jót beszélgetnek. Küldjétek ide őket ha megcsinálták, itt most befogták a brazilokat dolgozni egy kicsit két gyerekcsinálás és családiért sorbaállás között. Pénteken fűnyíróztak, ma pedig ásnak valami árkot, gondolom vízelvezetés részére.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Psychonaut
üzenetére
á, nem fogja.

-
Psychonaut
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Na majd mindjárt jön, és elárulja, hogy mire gondolt...

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Psychonaut
üzenetére
A helyesírása gondolom angolul sem jobb, mint magyarul...

vagy csak üzletel....
-
Psychonaut
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Graceland =/= greeceland
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Psychonaut
üzenetére
-
dragonfx
veterán
go to greeceland....

-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem szeretnék olyan életszínvonalon élni, mint egy átlagos közmunkás. Az viszont elgondolkodtató, hogy aki három műszakban dolgozik a baromfinál és az előhűtött csirkét szedi le a szalagról alig kap néhány ezerrel többet, mint aki sétál az utcán a polgármesteri hivataltól kapott mellényben.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Meg gyorsabb is. Tudom, mondom, csak kipróbáltam

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
≠
Ok, csak kipróbáltam, működik
De nálam legalább 2 perc előhalászni Wordből. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Talán érthető anno miért hívtuk őket "közhaszontalan munkásoknak". Pedig velünk/nekünk dolgoztak.
A pénzt akkor is megkapják, ha egész nap csak támaszkodnak. Úgyhogy sport, hogy hogy kerüljék ki ugyanannyi pénzért a munkát.
Van aki ugyanezt csinálja, csak épp segélyt kap érte. Meg családi pótlékot 20 gyerek után. Lejjebb kell venni kicsit az igényeket, és máris milyen jól el lehet éldegélni ebben az országban, nem?Múlt héten valamelyik nap reggel sütött a Nap. Parkolóban felraktam a nap elleni takarókat a szélvédőre. 10 perc után beborult és egész nap esett.
Ma vastag sűrű felhőtakaró volt reggel, nem tettem fel semmit. Persze már fél órája süt a nap és égeti a műszerfalat, meg a hangszórókat, meg a kormányt, meg.. az idegzetemet. -
Itt is Hétfő, és még ramaty is az idő
-
kételkedem
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Itt is hétfő!
Egyes helyeken a víz olyan sok jeget hordott össze, hogy még mindig arasznyi vastag rétegben van. A közmunkások csoportokba verődve vidáman beszélgetnek a szerszámnyélre támaszkodva, amivel elnyerték mélységes megvetésem. A város tele van letört ágakkal, levelekkel, sárral ők pedig még a látszatát is kerülik, hogy egy picit dolgoznának.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
felétek is? errefele is ezt mondják...
-
Tothgera30
veterán
Megint Hétfő
. -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
elvagytűnve.
-
mayerlaci
senior tag
Sziasztok.
Bocs ha van ilyen téma, de elég sürgős lenne
Szóval ha ingatlan közvetítőnél anyu aláírja a szerződést, akkor ugye ő csak rajtuk keresztül veheti meg az ingatlant. Én mint a fia ( 18 év felett), megvehetem rajtuk kívül is, vagy van valami szabály erre?Köszönöm. Ha van ilyen topic átrakatom.
604: Rakatom...

-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Dehogynem. A szájukba kell tömni, akkor nem tudnak sípolni. Bár most inkább a túl kevés sípolás és a túl kevés büntetés volt a gond...
-
válasz
kételkedem
üzenetére
Ez nem jó hír.
Viszont az a szerencse, hogy nektek nem lett bajotok. Itt is volt zuhé, villámlás-dörgés és felhőszakadás, de jég nélkül.Venember: Csak az a baj, hogy ezen nem segít a patikában kapható pelus.

Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Posta, csomagküldés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- További aktív témák...
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
. Na, jó lehet kicsit beteg vagyok
.
. Természetesen kerülöm őket, ha megtehetem vagy lehetőségem van rá, de azért mégis, elveszik azt amiért megdolgozunk, és még őket kell védeni, ez nem állapot
.
Kérdezte hogy mehet-e vele egy kört, hát a nagy #&@! Utána pedig azt akarta hogy beindíthassa, miközben a motoron ült, persze tudtam hogy ha most beindítaná akkor mire menne ki a játék.