- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3481 üzenetére
Ertem.
Nincs valakinek felesleges 86mm es UV szuro olcson?
Por meg sar miatt kene. -
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3481 üzenetére
Sz@rd le, ne foglalkozz vele. Én 3 hete adtam el szintén 20k-ért.. és még kerek egy év gari volt rá.. Viszont ha annyiért nem ment volna el, akkor inkább kő helyett dobálom, mert ez az ár érte tényleg nevetségesen kevés..
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3477 üzenetére
Mi lesz helyette?
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3477 üzenetére
Az egy raktarsopres volt mert 78k er gondolom nemment el a keszlet.
Miert adod el, vettel 12-60 at?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3475 üzenetére
Nem sok, annyiért teljesen jó..
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3467 üzenetére
Sikerult kideriteni mi a problema?
-
Játékos
addikt
válasz
Mr.Csizmás #3462 üzenetére
Most, hogy odapillantottam, 26800 exponál jár a masina...
-
Játékos
addikt
válasz
Mr.Csizmás #3460 üzenetére
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3456 üzenetére
Nade kiolvastad mar hogy van-e hibakod?
Masodik alatt azt ertitek amit ma toltam fel ugye?
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3449 üzenetére
Ilyen halisten nemvolt ,az indexen is kerdezd meg ott sok 520 tulaj van.
Nekem olyan volt hogy elkezdett brutal zajos kepeket csinalni mar a kis LCD-n is nagyon latszott ISO100 kb olyan volt mintha 800 on lett volna,nemjottem ra mi okozta de egy reset megoldotta a problemat.510-520 nal szeret a kartyaajto 2db pocke eltorni de ezis csak extrem sok hasznalat utan.
Lepj be a szervizmenube hogy kidob-e valamilyen hibakodot ugyhiszem ha van valami gaz a D: utan ir valamit ki, nekem ott semmi nem szerepel.
Most nezem tulvagyok 25k expon
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3449 üzenetére
Na ilyet még sosem tapasztaltam. Nincs másik akksid, hogy megnézd? Lehet, azzal van a gebasz. Vagy valami csodálatos érintkezési probléma...
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3441 üzenetére
Nekem ilyen taskam van, pont belefer a cucc ugyis hogy az E-510en a 70-300 mellete a 14-42 esmeg pont elfer a Nikon+18-55(ezis egybe) igy lehet gyorsan barmit fotozni, ezekmellet meg ketoldalt bizbaszok elol is sok hely van....
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3446 üzenetére
Ha van náluk jófajta agedashi tofu akkor hozzál már egyet, meg pár jó makit.
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3444 üzenetére
Pedig rád akartam sózni.
A táska igen jó vétel, főleg, ha még mindig adják mellé az akksit is. -
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3442 üzenetére
Egy ilyen Dörr lenne elfekvőben... Kétszer használtam eddig.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #3441 üzenetére
vagy inkább egy Dörr Action No.5?
-
Játékos
addikt
válasz
Mr.Csizmás #3439 üzenetére
-
Játékos
addikt
válasz
Mr.Csizmás #3437 üzenetére
Ez most komoly?
Nem gyártanak kifejezetten hozzá valót?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3432 üzenetére
Javaslom az XD kártyát dobd ki a kukába, amúgy sem ér semmit.. Nem zárlatos, csak szimplán elhasználódott..
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Mr.Csizmás #3432 üzenetére
én azt az xd karit nagyívben dobnám ki. kidobás előtt másik xd karival teszt?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #3430 üzenetére
modositok....akku+cf+xd kiszed, akku vissza, bekapcsol. cf vissza, ok, kepeimet is latom, xd vissza ott mar kuss van, be se kapcsol....es ezekutan csak xd+cf ki, ures bekapcs, cf vissza...szoval zarlatos lehet az xd kartya?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3397 üzenetére
Köszönöm, meglesem majd
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3377 üzenetére
Az ember használatban nyilván alkalmazkodik a rendelkezésre álló technikához és azzal is meg tudja oldani amit kell.
Saját magamon megfigyelve én kimondottan gyakran használom az 50-200-nak az 50-70 mm-es tartományát (nem csak rallyn, hanem emberek fotózásánál itt nagyon szép eredményt ad az obi), míg 200-on kimondottan ritkán koppan az obi. -
FEDman
addikt
válasz
Mr.Csizmás #3390 üzenetére
Így első ránézésre én azt mondanám hogy utólagos madgie szűrő került rá.
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #3388 üzenetére
Pilótakeksz helyett elrágcsálni
Viccen kívül: kis gépeknél jó dolog, de ez a 25-ös sajnos elég pocsékra sikerült.
Kis gépek alatt inkább a Micro 4/3-os E-P2-t vagy GF2-t értem, oda van is ilyen palacsinta. Mondjuk nálam a GH1-re is rá van nőve ez, jó kis objektív ez, tegnap két képet csattintgattam vele. Persze nem nagy szám, de végre nem csak zajtesztet csináltam a GH1-gyel -
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3380 üzenetére
Nem kell ide ezer obi, nekem a 14-54 van a gépen 90%-ban, mióta megvan.
Viszont egy nagylátót még jó lenne panorámára.
De ha már itt tartunk, akkor ezzel a sorral pofám befognám:
7-14 mm, 12-60 mm, 50 mm, 50-200 mm (jó lenne ennél durvább is, de ezt talán össze tudom szedni 5 év alatt)
Nektek mi lenne? -
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #3380 üzenetére
Jaja, jó kis szett az. Nekem egy 50/2 kéne még, ha megint sima négyharmados lennék, de hát az meg nem egy filléres cucc...
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Hülyeség, egyetértek
-
madgie
titán
válasz
"sztem ez hülyeség...."
Szerintem is
Régen egy (két) fix-szel is megoldottak mindent, most lefedünk agyba-főbe minden millimétert, közben a zoom-okat 95%-ban a két végpontjukra koppintjuk oszt kész.
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3373 üzenetére
En egy hirtelen mozdulatot szoktam alkalmazni megse moccan mikor leveszem, felrakasnal az alaphelyzet miatt meg nincs gond.
Szerintem ezt nemerdemes tulbonyolitani,viszont kezzel ne forgasd inkabb az elektromos gyurut hasznald.
A fenyt szereti ez az obi de majd majd kitapasztalod, szurke idobe fogalma nincs hogy merefele induljon el, most hogy mar van eleg feny nappal egybol tudja az iranyt.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3373 üzenetére
Óvatosan tekerd, a 40-150 (régi) is ilyen, mozgó frontlencsével rendelkezik..
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3367 üzenetére
Kemeny vagy
Es hogy milyen, nemerzed tul picinek? -
Messer22
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #3351 üzenetére
HI
Kb. c 450D/1000D, n 60D/D3000 között valahol.
Obik: csak konkrét összehasonlítás esetén érdemes ezt kijelenteni. a zd 17-45, 14-45 elég gyenge darabok.
Miért?
-
asthring
tag
válasz
Mr.Csizmás #3351 üzenetére
egy olyan kérdésünk lenne, hogy az E-520 kb. mivel van egy szinten Nikon-Canon téren?
milyen szempontból? a műszaki adatok látszanak, szubjektíven meg a canonos, a nikonos, meg az olympusos is azt fogja mondani hogy semmivel, csak épp más előjellel
(azt már tudom, hogy az objektívek egy szinttel feljebb vannak a konkurencia hasonló árkategóriájánál...)
egyébként szerintem ezzel ám lehetne vitatkozni.
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3327 üzenetére
Igen, de kozel ugyanezt kihuztam volna JPG bol is, miert kerded?
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3310 üzenetére
9 ropiért nem elég akciós?
Pont hattal olcsóbb, mint boltban és ez is van olyan jó. Max még egy ezres.... -
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3310 üzenetére
Úgy látom, Te is veszel már minden féle öbit össze-vissza...
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3308 üzenetére
Rád mindig lehet számítani.
Mondjuk 9 ropi. -
aldebaran
addikt
válasz
Mr.Csizmás #3301 üzenetére
Ha 1-2 hónap múlva megunod, vevő leszek rá...
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3301 üzenetére
Szerda, péntek. Vasárnap mit veszel?
-
aldebaran
addikt
válasz
Mr.Csizmás #3277 üzenetére
ennyiért én is megvenném.
Ha valakinek van 60k-ért, vevő vagyok rá...
-
nesa
veterán
válasz
Az arakat elnezve realis az ar ,en egy canonostol vettem az enyemet ugy hogy a napellenzo meg kisevolt bontva alitolag csak kiprobalta nagyon uj szaga volt peddig a gari a fiokba jart le miutan eladta az 520 at, mostmar lehet a sirba viszem hogy mennyibe vettem az enyemet, de hogy ezen nemfogok bukni ha eladom azis biztos.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
Attól függ milyen a whiskey
Egy 40 éves Glenfarclast azért ne adj oda érte
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Ha garancia van még rá akkor mindenképp, de a Whisky hogy kerül a képbe?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3260 üzenetére
Szerinted Én nem?
Köszi
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3251 üzenetére
Nálam már fennáll a veszélye.
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3248 üzenetére
70-75, annyi szerintem reális. Ha viszed a 35 makrót, majd megmutatom.
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3241 üzenetére
Na jól van. Tudod hol találsz.
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3239 üzenetére
Oszt' 35mm makrót vennél é?
-
aldebaran
addikt
válasz
Mr.Csizmás #3234 üzenetére
Eladod, vagy veszed?
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #3224 üzenetére
Reflector
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3224 üzenetére
Milyet és milyen célra?
@Nesa: majd körülnézek, mi van még.
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3222 üzenetére
Szerintem felesleges holmi, LV be bebirod alitani tokeletesre ,vagy otthon a RAW-ot oda huzod ahova akarod.
-Shadow-
Johet meg kep
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3211 üzenetére
Megvan, nem vettem semmit, csak bolondoztunk kicsit
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3195 üzenetére
En nemmennek el vaku nelkul az biztos.
Templomba kellenei fog. -
-Shadow-
aktív tag
válasz
"meg nem is indokolná az esküvőfotó a vakut"
Ezt azért gondold még át egy kicsit. Nem kis hasznát lehet venni egy vakunak verőfényes napsütésben is. A megoldás a derítő vakuzásban rejlik, csak baromi nagy gyakorlat kell összehozni a megvilágítás arányait, hogy ne üssön el a környezeti fénytől.
Erősen a próbálkozós stádiumban vagyok én is.
Van itt ilyen, de kereshetsz Metzet is nyugodt lélekkel, nekem is az van, teljesen okés a cucc. -
madgie
titán
válasz
Legyen kültéren a polgári
Szerk: van az mindenütt, nekünk itt az Alföldön is kint lesz, mert borzalmasan szocreál a helyi házasságkötő terem
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #3192 üzenetére
Nincs wireless vakuzásra lehetőség. Azon kívül asszem tud az mindent, amit kell, csak főleg gépvázra való használatra való. Ha a gépvázad képes a wireless vezérlésre, akkor inkább addig figyelném az aprót, míg szembe nem jön egy olyan XY vaku, ami képes a vezeték nélküli vakuzásra. Anno Konica-Minoltám volt Sigma rendszervakuval, az tudta, jó móka volt, csak én eleve nem vagyok egy vaku-ász
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #3189 üzenetére
Ööö, nemtom, írjanak olyanok, akik vakut használnak
Öcsémnek sima FL-36 van ,az már mai szemmel kicsit fapados. Az utódja (FL-36R) jó választás lenne, de most nézem, majd' 70 ezer darabja, nem olcsó ez sem
(öcsémnek 30 ezerért vettem anno használtan FL-36-ot)
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3189 üzenetére
Nekem ilyen van, teljesen korrekt..
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #3187 üzenetére
Konyhanyelven: sima középérintkezős a nevéhez méltóan csak a középső érintkezőn kommunikál. Ez annyit jelent, hogy megkapja ott, mikor kell villanni és pont. Azt nem, hogy mekkorát, meg mennyi elővillantással tegye. Egyszer villant, olyat, amilyet a valun beállítasz neki. Tehát középérintkezőst akkor ajánlunk maximum, ha a gépen van a vaku, és van türelmed belőni mindig, hogy milyen érzékenységen, milyen rekeszértéken van a géped és akkor talán jól fog villanni. Előnye: olcsó és a gyors belepislogósoknak sincs ideje pislogni.
A rendszervaku minden infót megkap a váztól, fejlettségi szinttől függően wireless is elvezérelhető, elővillant a piros szemek ellen, ilyesmi. Előny: kényelem, vezeték nélküli használhatóság, több vaku egyszerű használhatósága/vezérlése, stb.
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3185 üzenetére
Ez nem rendszervaku hanem sima kozeperintkezos.
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3179 üzenetére
Abban az árban inkább egy Metz MB-48 használtan, vagy az utódja újonnan, Metz MB50. Természetesen Oly verzióban. Ezek ugyanúgy támogatnak minden funkciót.
Minek neked vezetékes távvezérlés??? Élvezd a szabadságot vezeték nélkül.
Ez egy Metz MB-48-cal, meg egy FL50-R-rel készült, távvezérelve. -
csarlifirpo
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #3174 üzenetére
Köszönöm, de ez sajnos duplakit, nekem meg inkább csak a váz kellene...
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #3179 üzenetére
Az FL-36 jó cucc, bár a két elem miatt kicsit lassabban töltődik, mint a böszme négyelemesek (annyira nem vészes, öcsém ezzel bulifotózik). Vezetékes távirányítás tudtommal Canon e-TTL kábellel is megy (valaki ebben erősítsen meg
), az meg relatív olcsó ebay-ezhető.
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3177 üzenetére
Egy jó rendszervaku nélkül el se menj, de inkább kettő nélkül.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #3176 üzenetére
sz. idő. off.
muszáj rágyúrnom az ilyenekre, a nyár végén lesz egy esküvői fotózásom, ami egy "visszautasíthatatlan ajánlat", szóval addigra kellene tudnom valamit
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3171 üzenetére
Rendszervakud van? Ha akad és elég kreatívnak érzed magad, akkor akár neki is állhatsz barkácsolni egy kicsit. Az anyagköltség elhanyagolható. Bővebben: itt.
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #3171 üzenetére
Jól gondolod
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3167 üzenetére
vannak nagyon jo regi vakuk is, ill van talpfesz atalikto aramkor hazilag olcson...
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3165 üzenetére
Regi vakut ne rakd ra digit vazra, elobb merd meg talpfeszt, 6v korul jo .
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #3161 üzenetére
Nem véletlenül, az olcsó LED akkor használható max, ha két három fajta, különböző színhőmérsékletű pilácsot kevernek össze, hogy ne legyen annyira szűk gamutú a fénye. Bár nem tudom, ez-e a jó szó rá, mindegy, én koncerteknél is utálom az új LED-trendet, elhiszem, hogy a gitáros kevésbé fő meg a színpadon, de fotó- és videoügyileg egy borzalom a végeredmény, vörös és kék fényeknél különösen
-
nesa
veterán
válasz
esetleg ilyesmi
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
[link] 3828-tól
-
tzimash
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3154 üzenetére
Eredeti makró vakuk valami horror áron vannak tényleg.
Ezt láttad már? kompatibilitásról nem tudok, az eladó szerint mindenféle vakupapuccsal működik. Ezt azért nem ártana biztosan tudni. Mondjuk, hogy te veszel egyet és kipróbálod -
Szten Márs
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #3136 üzenetére
Ja értem, a gúnyos hangvétel nem jött át az írásból
Mondjuk Pentaxosként szerencsére engem még nem néztek hülyének, hogy miért azt a gépet vettem, amelyiket... olyan gyakran előfordul, hogy ha kérdezik, hogy milyen gépem van, és mondom, hogy Pentax K10D, akkor látom, hogy fogalmuk sincs, mi a túró az a Pentax, és leginkább valami egzotikus ételre gondolnak, esetleg valami trópusi betegségre
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3124 üzenetére
Inkább a képeket mutasd meg az mindig többet ér.
Nikon azért nagyon erős versenyző. Ha veszed a d300s-t már az is szigetelt (croppos) váz és már tudja az AF trackinget, ami jóval kifinomultabb mint a sima követő fókuszok. A gond az, hogy egy ilyen vázra én biztosan nem raknék simga, tamron stb 70-200-at, hanem a nikon 70-200/2.8-at akarnám csak az meg 600k. Mondhatom azt is, hogy nehogy már azért legyen valakinek egy szuper félprofi váza, hogy egy gyengébb 3rd party obival sárgás ködöt adjon a képekhez, vagy kevésbé legyen éles és agyon kelljen rekeszelni.
-
tzimash
őstag
válasz
Most mikor vettem a Sigmát, az eladón kívül volt ott még 2 másik tag. Mikor elővettem az e520 vázat a próbához, az egyik nem tudta megállni, hogy ne szóljon be..
- Olympus? úgy hallottam fényképezőgépeket is gyártanak...Rubbi: Ez azért elég gáz, azt nézik mivel készült és nem a végeredményt...pfff.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Sajnos az a baj, hogy akár a Nikon vagy a Canon fanoknak hiába mutatod az Oly-val készült képeket, azok számukra értékelhetetlenek lesznek. (Két Nikonos ismerősömön is tapasztalom)
De ez engem nem érdekel -
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3117 üzenetére
De melyik obidhoz kellett ND8 szűrő?
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3115 üzenetére
Köszi, de nem pia, annál rosszabb.
Nő... -
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3112 üzenetére
Nyugi, nem felejtettem el, csak tegnap nem voltam a csúcson, hogy válaszoljak....
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3112 üzenetére
Én tzimash
kollégától vásárolok
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3110 üzenetére
Beelőztelek
Lecsaptam egy 35mm macro-ra..
Vagy csak bolondozol itt április elseje eljövendölő alkalmából?
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3104 üzenetére
Pedig ha jól láttam, akkor csak ma, csak itt, csak most, csak neked "akció" volt.
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3077 üzenetére
Az még csőd nélkül is lehet eladó, ha találok egy jó árban lévő 50-es obit. Az úgy 100mm, portrézni best of. A 35-nek igen jó rajza van, csak annyira nem kapott el a makró láz. Ha eladnám, gondolok rád.
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #3073 üzenetére
Az a két Sigma tényleg elég alja, gyakorlatilag bármelyik Zuiko kitobi lenyeli rajzilag keresztbe'. Ráadásul ezek az olcsó Sigma obik sárgás alapszínűek, eléggé elviszik sárgás-zöldbe a fehéregyensúlyt, amit ugyan vissza lehet rawból hozni, de szvsz kár az E-400 szép színeit (főleg a kékek gyönyörűek a Kodak CCD-nél) elrontani ezzel. Egy 14-42-vel jobban járna, telének még talán-talán jó a Sigma is, de a Zuiko kit-telék szinte biztos jobbak. Nem nagyon telézek, így nincs nagy tapasztalatom abban, de annak idején a Panasonic L1-emhez ilyen Sigma tele volt, felüdülés volt utána a Zuiko 40-150/3.5-4.5. Ez utóbbit csak azért nem ajánlom teljes szívvel az E-400-hoz, mert még 7.5 MP felbontással szépen elboldogult, 10 MP körül már nem túl acélos a rajza nyitott rekesznél. Meg eléggé ritka már, nehéz elcsípni egyet, talán az újabb, de kevésbé fényerős (viszont apró) 40-150-ast egyszerűbb szerezni.
Az E-400-at akkor ajánlom, ha nem sokat akar beltéren, vaku nélkül dolgozni. Úgy értem, elég zajos a kicsike magasabb érzékenységeken (mondjuk ez nem baj, mert nagyon jól szűrhető ez a fajta zaj, főleg a Noiseware-rel, vagy a Lightroom-mal RAW esetén) de elég sok olyan példány jutott az országba, ami a szenzor szélén szeret lilulni magas érzékenységű képeknél (extrém helyzetekben látható, mondjuk ISO 1600-as koncertképeken).
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #3071 üzenetére
Csak a váz kéne abból a kombóból (az utolsó Kodak CCD-s Oly váz, gyönyörű képe és színei vannak alacsony érzékenységen), volt már jó pár hasonló Sigmám, az volt velük a legnagyobb öröm, ha tizenezrekért meg tudtam tőlük szabadulni
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #3065 üzenetére
Huhh, hát ebből vastagon alkudni kell...
-
szaby_gyerek
tag
válasz
Mr.Csizmás #3065 üzenetére
Kb. 40-50e huf-t érhet együtt. De egyébként abból a kitből inkább a 14-42-t tartanám meg a helyedben, és a sigma 18-50 meg mehet el.
Egyébként ez az én előző felszerelésem, vicces viszontlátni.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3063 üzenetére
Nem sikerült megvenni?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3061 üzenetére
Először is ennyiért szerintem sok. Másrészt Manuállal fotózni elég pepecselős dolog szvsz.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #3060 üzenetére
[link] OM 1,4/50.... erről mi a véleményetek? vagy inkább egy ZD 35mm-t hajtsak fel?
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3050 üzenetére
ohh es masikat nembir venni 50-200 szinte mindig van 1-1db elado...
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3047 üzenetére
Szerintem a jövőhéten Én is veszek egy 35mm macrót, meggyőzött ez a kis obi, már egyébként is régóta akarok..
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3043 üzenetére
Na hogyhogy nemjott ossze azzal akit ajanlottam?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3045 üzenetére
Aztán kérünk tesztképeket is!
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3043 üzenetére
Ezzel a makróobival szerintem nagyon jól járnál..
Bitang egy üveg ez az árához képest. Ha teheted, vedd meg!
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3037 üzenetére
Ez kell neked vag ykicsit dragabban Zuiko Digital ED 50mm f2
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3028 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest