- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Benoe77 #18193 üzenetére
Lehet hogy félreérthetően fogalmaztam. Én csak azért kérdeztem hogy mivel amcserikában sok Sony OLED-et adnak el, talán az LG-vel való összehasonlítás is reálisabb. Remélem így már érthető.
Természetesen nem a hírhedt piros Sport csatorna logós beégésre gondolok, mert azt amcserikában általánosan benyalták az OLED-ek.
-
Bencuz74
újonc
válasz
Benoe77 #18167 üzenetére
Igen az ár miatt gondoltam így, mivel az FZ800 beesik 500ezer forint alá (
), és az azért nem egy B8 kategória, hiába belépő Pana oled, Sonyra meg relative nagy a kedvezmény a többihez képest, leginkább itt az AF8-ra gondolok hiszen az van egy ligában a C8-al.
Ellenben A1-et kicsit meredeknek tartom a C8-hoz hasonlítani, mégiscsak van több mint 1 év a két tv között.... @G_P
-
-
Partizan182
senior tag
válasz
Benoe77 #16646 üzenetére
3D ugye csak SDR, oda bőven elég a jelenlegi fényerő fele is. Szvsz vastagság-növekedés is tizedmilliméter nagyságrendű lehet, semmivel nem lett karcsúbb a 7-es széria mint a 6-os volt.
Itt kizárólag a piaci igényekről (illetve annak hiányáról van szó), 100%-osan üzleti döntés volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged