- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
válasz
Lelahel #17642 üzenetére
Szia ! Most látom, hogy lejárt a garancia. Szerintem próbáld meg javíttatni ( garanciálisan ) . A Sony topickban az elmúlt héten írta egy károsult, hogy a garanciaidő lejárta után 1 hónappal romlott el a készüléke és a szervizes Kolléga hívta fel a figyelmét rá, hogy a 2 év garancia után jár még 1 év szavatosság. Próbálj meg a szervizzel, LG Vevőszolgálattal, vagy végső esetben a Fogyasztóvédelemmel beszélni. Veszteni nem veszthetsz rajta, legfeljebb egy kis szabadidőd megy rá.
Ez egyértelműen mondható típus, vagy gyártási hibának, mert azt nem lehet elkerülni, hogy a tévécsatornák emblémája ott legyen a képernyőn. Azt, hogy kinagyítsad és torz képet nézzél nem gondolhatja senki komolyan . Írjad meg légyszíves milyen sikerrel jártál !
Üdv. -
AL
addikt
válasz
Lelahel #17656 üzenetére
Szia ! Nem értem ezt a sok szemrehányást, a készüléknek az a neve, hogy Oled TV és benne van a TV tuner egység is, akkor miért mondja mindenki, hogy milyen hülyeséget csinál, aki TV műsort néz rajta.
Ha nem akarják, vagy nem szabad TV műsort nézni rajta, akkor ne Oled Tévét, hanem, Oled monitort kell gyártani. Az hogy a TV csatornáknak ott van az emblémájuk, arról meg nem a Tévénéző, a használó tehet.
Ezért nem mondhatják, hogy nem garanciális hiba. Én is több, mint 80 százalékban TV adást nézek és ha hiba lesz biztos, hogy bejelentem garanciális hibaként, ha vacakolnak, akkor megyek a Fogyasztóvédelemhez.
Felesleges a károsultakat még idegesíteniük a " szemrehányó hozzászólóknak ", mert annak ellenére, hogy nem tévéznek lehet, hogy Ők lesznek a következő áldozatok . Üdv -
alaves
addikt
válasz
Lelahel #17644 üzenetére
Sajnálom, hogy ez történt, látom a képről, hogy 2016-os model (vagy 2015-ös?), azoknál még előfordult, 2017-es, pláne 2018-as OLED-eknél szinte kizárt. Persze, ha kikapcsolják a képernyőváltást és a komp. csak ritkán fut akkor van rizikó. Én vállalom inkább, nem akarok többé pausz papíron keresztüli látványt (egy kolléga írta korábban), a háttérfény okozta képi dolgokat meg már nem bírom.
-
Joshi
titán
válasz
Lelahel #17650 üzenetére
Gyanítom C6-os tévéd van, a 2016-os még eléggé érzékeny volt a képvisszamaradásra. Gondolom nem áramtalanítottad a tévét kikapcsolás után, mert amúgy nem tudott lefutni a kompenzáció. És gondolom fokozatosan égett be, nem 2év 3 nap után egyből. Szóval igen te vagy a hibás, mert ha pár hónappal előbb jelzed az LG felé, akkor még kicserélték volna a panelt. A másik meg hogy bizony el kell olvasni a használati útmutatót, mert abban fehéren-feketén le van írva, hogy kerülni kell a statikus képeket, beleértve a csatorna logókat is. Magyarul gyakrabban kell csatornát váltani, a fényerővel meg okosan bánni. Én pl soha nem ajánlottam többnyire tv csatorna nézésére az OLED-et, arra inkább LCD.
-
-
PuMbA
titán
válasz
Lelahel #17656 üzenetére
"Nehogymár az legyen a baj, hogy túl sokat megy."
Nekem nincs OLED TV-m, de sajnos ez a baj, főként nagy fényerővel párosítva. Az OLED technológia miatt nincs egy állapotban a panel sosem, mint egy LCD TV-n, hanem folyamatosan változik, néha frissíteni kell, 10 éves távon pedig degradálódik és nem lesz már olyan képe, mint újkorában. Ezeket sajnos nem mondják el vásárlás előtt, de ez van. Sajnos oda kell figyelni, hogy mire mit veszünk, mert az összes gyártót csak az érdekli, hogy vegyünk tőlük minél többet, minél több pénzért.
-
Pro Koryak
addikt
-
krx21
nagyúr
válasz
Lelahel #17656 üzenetére
Sajnálom ami Veled történt. De az oled TV nem mindenkinek és legfőképp nem minden felhasználásra ajánlott... Ennyi... Ez valami olyasmi, mint hogy a drága hifi sem szabadtéri falunapra való, úgy az oled sem jó háttér tv-s szokásokhoz.
Képernyő törlés volt manuálisan indítva???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged