- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Joshi
titán
válasz
#24536576 #16308 üzenetére
A plazmásokban benne van az a tudat, hogy bizony a VT szériájukat(mert ugye csak is ez a király) sok-sok pénzmagért vették. Most van egy jobb, ráadásul fejlettebb technológia, ezért nem csodálom hogy nem szívesen cserélik le.
Hozzáteszem Ijk fórumtárs nem rég vett egy 65VT60-at ~400K-ért ami valljuk be nem kevés pénz főleg úgy, hogy az LG 65B7 volt 700K körül is. Ilyenkor mindig az a duma hogy "azt a pénzt inkább másra költöm". Én már kívülről fújom ezeket a dumákat.
-
törölt tag
válasz
#24536576 #16235 üzenetére
Nekem az eARC kéne nagyon, a kibővített sávszélesség és reményeim szerint CEC-től független működés miatt. Minden eszközömnek más képmód, beállítás lenne az ideális, és közvetlenül a tévére kötve ezeket be is lehet állítani. Csak úgy a hanggal kellene kompromisszumot kötnöm, mert a jelenlegi ARC olyan, amilyen. (Véleményem szerint vacak ahogy van.)
PC-s játékra a 4K@120 támogatás és egy FreeSync implementáció is hasznos lenne, vagy inkább lesz, mert a jelenlegi kilátások szerint van ezeknek realitása.
-
Dadan01
senior tag
válasz
#24536576 #16227 üzenetére
Neked mi a hosszútáv?
Az első 40es tvm 4 évig volt meg, utána 2 évet tűrtem a 48ast, majd lett egy ugyanolyan samsung csak 55-ös, azt is 2 év után tettem lapátra egy 55b7 kedvéért. Lesz ameddig lesz, ha beüt a sokak által vízionált olcsó oled időszak, majd valami 77es tévé lesz a következő.
-
-
-
Skylukos
tag
válasz
#24536576 #15893 üzenetére
Köszönöm amiket írtál, nagyon hasznosak ilyesmikre gondoltam.
Ezeket pontosítanád nekem, mert nem szeretném félreérteni őket:
"A C verzió HDR+120FPS+4K, a B-s egyszerre csak 2-t. Viszont mivel nincs ezek átviteléhez alkalmas
csatlakozó a tv-n(agyfasz), streamelve működik" -
PuMbA
titán
válasz
#24536576 #15825 üzenetére
"Nem is értem, hogy miért nem 16:9-es-ek a filmek/szélesvásznúak a tv-k."
Sok film van 16:9-ben, a rendező döntése. Például Back To The Future, Godfather, Dunkirk, Avengers: Infinity War, Saving Private Ryan, hogy a nagyobbak közül párat említsek
A TV adások 16:9-esek, a fényképek pedig általában 3:2-esek (14:9), szóval a 16:9 a közép út, amin a legjobban néz ki a legtöbb dolog.
-
-
-
Joshi
titán
válasz
#24536576 #15609 üzenetére
A 4 üzemórát meghaladó működés után kikapcsolás után lefut a kompenzáció minden jel nélkül. Egyszerűen lefut és te arról nem tudsz semmit, a Sony még csak nem is kattan. Az a lényeg hogy ne legyen áramtalanítva a készülék. De neked ezzel nem kell foglalkozni, használni kell a tévét amire kitalálták. (#15602) djg esetében valami nem működött megfelelően, ha nem javul meg a manuális frissítéssel sem, akkor egyértelműen gariztatni kell. Ugye ezzel akkor van szívás, ha már nem garis a készülék.
ui.: mindenesetre djg fórumtárs hogy a francba nem vette eddig észre azt a foltot, arról elképzelésem sincs.
-
Jugar
tag
válasz
#24536576 #15523 üzenetére
A B7 belső lejátszója is lejátszik külső merevlemezről usb-n, H.265 hevc 4k 120fps 12Mbps-t. De 4k HDR 120fps-t nem próbáltam, de szerintem nem lenne vele gondja, mivel tudja a HDR-t is. usb 3.0 szerintem már mindegyikben van ahogy a B7-en is. HDMI 2.0a tudja a DV-t. Valószínű hogy a tv-n a hdmi interfész is 2.0a, de ha nem, akkor firmware megoldja. A tv belső lejátszója nem mindent tudó, de sok mindent megemészt. Sok médialejátszó van, érdemes a [link] topikban érdeklődni, miért érdemes venni a tv mellé, feltéve ha ki is használod.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
#24536576 #15523 üzenetére
"Nem is értem, hogy lehet a TV funkciói között, ha nem adott hozzá minden technikai adottság(menjen streamelve, hdmin, usbn)"
Mit nem értesz ? Ha minden klappolna, nem kellene venni 20-300e Forintért "tisztességesebb" lejátszót elé. Bár azoknál sincs 100%-ig hibátlan megoldás mindenre. Ezért (is) jó ez a formátumháború, mert így legalább sosem érsz a végére a csereberének.
-
Jugar
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest