Hirdetés
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #54656 üzenetére
Na most meg csak arrol nem beszeltünk ,hogy esetleg nem egyforman latunk !
Kitudja hogy az en szemem ugyanugy lassa e mind a tied ?
Masik meg a kulcsszo ,kinek mi tetszik ?!Elektromos auto,Benzin ,vagy Diesel Auto ?Renault ?Toyota?
Erre nem is gondoltatok?
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Nalam parszor probara levettem 50 re a fenyt ,de nem birtam nezni ,elvezhetetlen volt .Marad a 75 ös feny .
Es en nem ertem honnan jön a 25 % os fenyerö ? Minek akkor a 100%
Eleg lett volna ha a gyarto 50% ot adott volna maximumot ,elvegre 25% a tökeletes .
Mindegy nekem 75% optimalis .Nappal en a rollot felszoktam huzni .
[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Na tegnap este 30 as Kontrast bealitassal neztem .Ha jol emlekszem a sima Kontrast a hattervilagitas ,ugye?Philips 65oled754.
A menüben minden kepjavitot kikapcsoltam .Volt aki ugy ajanlotta .
Most igy kevesebb lehetöseg lesz a beegesre?Vagy fakulasra?[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Na mostan akkor az Oled mernökök azon vannak hogy 2 - 3 ev utan beegjen a t v ?
Es ha hoszabb garanciat veszek a tevehez ,peldaul 5 ev garanciaval veszem meg ,akkor a tv mernök kitolt sajat magaval ?
Probalom csak magamnak megmagyarazni hogy egy atlag ember hogyan tud többet egy oled rv röl mind akik megterveztek ?
Nem szertnek lenezö lenni sem veszekedni .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #49110 üzenetére
De nem ertem , valahol extrem teszt ala vettek ala ezekwt az oledeket es normalis hasznalatnal biztossak benne hogy nem törtenhet több evig beeges.
-
djpundro
aktív tag
válasz Calogero #49109 üzenetére
Probalgattam 30 on ,de fakonak tünt .
Mondjuk ha nalam 3 evet megy es utanna 3 at a felesegemnek is a masik szobaba en megleszek elegedve .
Mindeg tovabbitom es utanna aposomnak megy .Na ottan mar mindegy hogy milyen ! Mar beegve is mehet
Tehat 6 ev jo lenne ha birna nem beegve ,kb 6 ora napi hasznalat max melett.[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz blakey #49101 üzenetére
En erre azt tudom csak mondani ,hogy megmaradhat izles szerintinek .
De felteszem a kerdest a mernökök akik csinaljak kifejlesztik eveken keresztül ezeket a teveket es felelnek esetleg a sok beegett teveert ,akkor miert 70 es 100 közötti ertekre hangoljak be a teveket?!Ezek a mernökök akkor nem ertenek hozza?
Üzletekbe is nem mindegyik Oled eg be ,ott pedig 100 as fennyel mennek egy huzamba.[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
ez OLED803 as. Egy darab a sok 10 000 böl . Ezt en nem tartanam bizonyiteknak .
Szerencse jatek ez .Ki nezi 30 as fennyel ?En nem tudom ,az egy biztos.Ez egy nagy kamu es az emberek bedölnek ilyeneknek .Valamelyik gyarto ajanl eggyaltalan ilyent hogy 30as fennyel nezzetek ,mert beeg a tevetek?!
Vicc !
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #48553 üzenetére
Szia
Nekem is 65OLED754 van ,updateltam az uj szoftokra ,de nem vettem eszre semmi külömbseget ,de ugy nez ki kell probalgatnom .Mit jelent hogy gradient és near black jelenségek? Ens szellemkep ottmaradast a kepernyön (sötet reszeknel latszik)latok több helyen es bandingot ,de csak müholdas müsoroknal .Netflix gyönyörü ,Kodin 1080P s tartalmaknal semmi ilyen nincsen.
De maskor mindha a videokntrasztnal
30 as erteket mondtal volna ?!
En gyari bealitassal nezem a Termeszetes bealitassal es ottan azt hiszem 70% on al videokontraszt. Az a hatter fenyeröt jelenti ,ugy tudom, van meg a standard na ott 100% on van ,tetszik is ,csak nem mertem azon nezni ,nehogy beegjen .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz blakey #44822 üzenetére
Akkor valoszinü hogy rendbe is van igy ahogy van .Ha nem latnam az info t ,akkor nem is tudnak rola ,mivel minösegben semmit nem veszek eszre .Nekem különösen a Netflix minöseg nagyon bejön .
De mind mondtam csak a DV nel van hogy 12 bit helyett 8Bit et ir ki .
Hdr+10 es normal HDR nel mar 12 Bit .(#44840) alaves
Sajnos a belsö Netflixnel nem tudom elöhivni az info t .
Ma meg megnezem hol mikor mutat 12 bit helyett 8 Bit et .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
A philips nel van egy extra gomb aminel kimutatja hogy milyen minösegben adja le az adott targy .Peldaul ha Plexnel nezek hdr vagy 1080p filmeket ( Amazon Prime 4k Stick ) akkor 12 Bit ,ha Netflix es csak DV akkor 8 Bit et ir ki .De szemmel nem erzekelek roszabb minöseget ,de a 8Bit az zavar .Meg valami szignal minöseget is kiir.
Mar gondoltam es olyan erzesem van hogy az Octagon 8008 OPENATV roszabb kepminöseget ad le (eleve joval olcsobb az Octagon , 100€ a vu duo meg 400€ volt)mind a regebbi VU+ DUO 2 öm .Csak lusta vagyok a masik szobabol athozni ,mert azt a parom nezi mas müholdas bealitasokkal es akkor atkell mindent alitanom .
Csak par pelda .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #44732 üzenetére
Az uj Firmwaret felsem tettem ,szerintem ilyen dolgokban mind a kepminöseg semmi ujat nem produkal .
Akkor semmi segitseg nincsen a banding ellen ?Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Köszi a valaszt .
Lenyegeben a Netflixen DV ben nincsen banding ,söt nekem a legszebb kepminöseg et ott latom csak .8 bit ben megy ,de akkor lenyegeben a 8 bit ben is tud eezek szerint jo kepmiönseget produkalni ?
Bandingot csak HBO Go meg Müholdas müsoroknal latok ,habar jo lenne valahogy azt minimanizalni , csak ugy tünik nem lehet ?
Erdekes modon Libreelek 912 ön ha 1080p es filmeket lejatszok ott sem talakozom a bandingal .
A lenyeg hogy az lcd nel nem tünt fel ennyi banding .Na de volt mas ami roszabb volt ,de attol függetlenül zavar a banding ha van kurvara.Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz salapp #44682 üzenetére
Veletlen nem Chros nak üzentem ,bocs .De mas is valaszolhat .
Neked is Chros 754 Philips van .Nem ertem miert 8 Bit be adja le a Dolby Vision filmeket ? De mar összekeveredtem nagyon ,de sokszor 8 Bit be adja a legtöbbet ,nem csak DV be .
Itt a forumon beszelnek bandingrol [link]
Itt [link] pedig az eggyiknek a Philips ezt valaszolta " A developer at Philips told me that the 12 bit ICtCp Dolby Vision signal + Metadata is encapsulated inside the regular RGB 8 bit video signal. RGB tunneling is what it's called " Most evvel megvan magyarazva hogy a 12 bit jo 8 bit ben is ?Ezt nem ertem .Több helyen az Apple tv re panaszkodnak ,de nalam az Amazon Stick nel is 8 Bit ,csak nalam nem latok Color Bandingot .Nalam a Parabolas Szat belterin latok sokszor Bandingot ,de az mondjuk zavar is sokszor .
Most nem 12 bit be kene mennie a tv nek? Miert 8 akkor ?Color Bandingot meg en az LCD nel ugy erzem nem volt ennyi mind az olednel .Vagy a Philips 754 nel van csak ez a hiba ?
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz blakey #43557 üzenetére
Haver ,Nekem Philips 65oled754 van .Gyönyörü.Menü hdmi atvaltas lassu ,kepminöseg mind minden OLed .Különben van egy 912 esem es egy Amazon 4k Fire stickem es azon hasznalom a Netflixet vagy Kodi stb t .De en 1420€ vettem az Amazonba a 65 Zollost.Olcso volt es azota sem volt ennyiert .Kb 4 honapja .
Nem, azt mondtad hogy OLed teved van ?Nem szep hazudozni .Ha nem jol tudom cafolj meg .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Sokszor Csehül megy a HBO HD en a film ,masnal is igy van ?Peldaul most a Auta 2 .Sokszor meg Angol csak a nyelv .
Iszonyu idegesitö ,a national geo hd en is csehül nyomjak a reklamokat.
Nalatok is original belterivel is ez a helyzet?Sajat boxal nezem Vu+ ,lehet azert van ?
-
djpundro
aktív tag
Lehet hogy Sony Trinitron tevet nez . [link]
-
djpundro
aktív tag
Sajnos 1 estet tudtam kibirni 40 es oled fennyel nezni a tv t .
Visszatettem 70 re az Oled fenyt es a kepjavitokat kikapcsoltam .
Nekem egyszerüen 40 es oled feny nagyon hokanak nez ki .
Philips 65 Oled754Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #41953 üzenetére
Ratettem 45 re a Konstraszt fenyeröt Igy elmegy valahogy .
Tegnap keresgettem a hibakat ,meg nem volt szellemkep .Ja igen minden kepjavitot kikapcsoltam .A sötet reszeknel ,de csak neha es egyes hd filmeknel ,van vibralo felhös flekkek ,ez a jelenseg van neha nalad ?Mondjuk gondolom a sugarozastol függö lehet ,vagy?
-
djpundro
aktív tag
Tegnap este probalgattam 30 ason ,de olyan jo erzes volt visszaalitani plane 100 ra.
Ennek van tudomanyos alapja is lenyegeben hogy az ugy jo ,peldaul 30 -40 fenyerö?Es azt meg is szokom ?Ja igen ,a Philipsnel a hattervilagitas honnan van hogy a Kontraszt helyettesiti ?Lehet megse ? Vagy valahol irtak meg ,peldaul a Philips visszaigazolas ?Miert akkor nem mas a neve ?
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz daneel_hu #41888 üzenetére
300 ora kb .De azelött egy jo Philips LCD em volt es persze mas kephibak vegett vettem meg az oledet 3 honapja .
Es miota latom ezeket a Szellemkepes adokat ,megijesztett es allandoan figyelem a hobakat .Borzaszto .De hozzateszem ritka jelenseg a szellemkep ,de a sötet reszeknel FOLTOS felhös reszeket amik vibralnak lebegnek latok sokszor .Persze ezeket mind HD adoknal müholdrol .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz hunspikey #41883 üzenetére
"sötét jelenetnél látsz egyértelmű sávosodást "
Hat ez gyanus ,mert lattam sok sötet resznel olyan felhös foltos dolgokat ,nem tudom maskepp megmagyarazni .
Van ilyen kep esetleg valahol a jelensegröl ?En különben a müholdas HD adasokat nezem , Sky De ,vagy HBO HD ,a HBO HD nal vettem töbször eszre peldaul a szellemkepet .
Van a NAS on filmjeim es is Kodival nezhetem a filmeket ,de innen sokkal nehezebb mar hibakat eszrevenni .Habar igazabol nagyon keveset nezem a Nas rol es nem nagyon mervadonak tartom innen a problemat .Tehat inkabb egy Octagon 8008 as OpenAtv Linux E2 szoftal amit nezek .A masik szobaba elvittem a VU + Duo t es mar gondoltam ra ,nem e az uj Octagon a bünös a kephibakert ?!Lehet a VU+ duo 2 jobb kepminöseget anna ?
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #41880 üzenetére
Most egy tisztitast csinaltam es nekem valahogy a 30 as Kontraszt -Feny kevesnek tünik .De a termeszetes gyari bealitason 70 - 100 Kontraszt -Videokontraszt van .Az igy elmegy ,de eddig 100 -100 on neztem .
Es mind ezt honnan veszed ?marmint ezeket a bealitasi modszereket ,hogy peldaul igenis a 30 as hatterfenybealitas a jo es stb ?Ezeke csak tapasztalaton alapulnak csak vagy van ra (hogy is nevezzem ?) szakemberi javaslattok is ?
Akkor ez a szellemkep ami nem beeg hanem csak egy darabig ottmarad meg ,az a nagy feny erötöl van ? Ez lehetseges?
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #41824 üzenetére
Na csinaltam egy manualis Pixeltisztitast az oled754 en .
Tegnap is eszrevvettem egy filmnel hogy ottmaradt a szellemkepe par masodpercre meg az embereknek amikor mas kepkockara mar valtott. Ilyent lattatok mar ?Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Ti ,akik Oled tv et hasznaltok ,tik is szoktatok a pixeltisztitast töbször bekapcsolni ? En ugy hallotam az koptassa nagyon es hamarabb kifakul .Hogyan van ez ?
Lenyegeben ha fontos lenne ,akkor eppen a gyartok ezeket bevezetnek ,mert eppen nekik is fontos hogy ne kelljen panelt cserelni ha beeges van .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Ja igen ,a Tisztitas 6 orankent van es azelött 10 ora utan volt .(ez Januartol 2020)
Tehat nem 4 orankent es nalam 5 es valamennyi akkor okesnak kell lennie . Link
[link]
De te elinditod magatol is hogy tisztitjon 60percet ?Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #41817 üzenetére
maradékkép törlése most a tv csinalja magatol es nem ertem hogy miert nalad 10 is volt es nalam 1 sem .
Valami oka csak van ,szerintem szügsegtelen volt neki .
De most azt gondolod inditsam el manualisan menü alatt?Meg sehol nem halottam hogy azt külön elkell inditani .
Ennalam 300 ora kb ment eddig es a Philips 1500 ora utan kapcsolja be a 60 perces tisztitast .Akkor miert kelett volna nalam mar megtörtennie?Link [link]
Das gründlichere JB-Verfahren ist mit rund 60 Minuten deutlich langwieriger, kommt dafür jedoch erst nach rund 1500 Stunden zum Einsatz und kann auch manuell über die TV-Optionen („Bildrückstände entfernen“) angestoßen werden.[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
referencia anyag letöltését,
Itt van több minden ,pontossan melyiket kell levenni es bealitani vel a fenyeröt?
A You Tube s Calibracios videot lekell venni ,vagy direktbe lejatszani es ugy bealitani?Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #41786 üzenetére
A 100 as ertekröl leveszed 25 -ös kontraszt értékre ? Pontossan melyik kontraszt erteket ,mert 2 van .
Akkor maradékkép törlést manualisan nalam kell vagy nem ?
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #41782 üzenetére
helo
en standard kepbealitason nezem .Az nem jo ?Milyenre alitod te be ?Napi este 18:00 tol 23:00 kb megy teve ,tehat 5 orat hasznalom .
Maradekkep törlest csinalja magatol ,en ugy halottam a hoszabb törles karositja koptatja a szineket .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Megint megijedtem az Oled tevemnel Philips 754 hogy ,egyszerüen amikor egy kepkockanal ,jelenetnel es majd jön a küvetkezö kepkocka ,tehat az ember eltünik a kepröl es mas kep (kepkocka ,vagy hogy mondjak?) jelenik meg , meg ottmarad halvanyan az alakja a keparnyeka es lassan tünik el .
Ez a HBO on volt tegnap esti filmnel .
Azt mondja Djnice kolega hogy ez az Oled nel neha megtörtenik .
Mondtam en ,na ne ez borzasztoan zavaro .
Ti lattatok ilyen jellegü problemat az Olednel ?Mindeg felek ezektöl a kephibaktol miota oledem van .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz blakey #40201 üzenetére
Sikerült lekapnom es velvettem a filmet .Feltettem a Dropboxra ,esetleg megnezheted ,meg mas is .A film legelejen ,a halyo ket oldalan a vizben az színátmenetek ,foltos hullamok .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz blakey #40201 üzenetére
Csak nemelyik Sky DE adon ,neha neha meglatok ilyent .Persze nem mindenütt .Mar csak a hibakat figyelem ,borzaszto .
HD adokon valahogy en ugy gondolom nem szabadna lennie .
Egy Octagon 8008 ason nezem OpenAtv ,arra meg mind jot mondanak .
1080i re van alitva .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #40145 üzenetére
Erre gondoltam .Ilyen .Van valakinel ilyen ?Marmint hullamok ?
Nem ennyire brutal ,de igy valahogy nez ki mind ezen a kepen .
De csak nemelyik adason filmnel latom .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #40145 üzenetére
Hat ha lessz kedvem lefenykepezem.A sötet hatternel ami lenyegeben egyszinü kene hogy legyen olyan több soros mind a vizhullamok jelennek meg .Azt hiszem menü alatt van egy pont ahol direkt ez ellen lehet bekapcsolni a kepjavitast .
Nem tudom jobban szakszerüen kifelyezni magam .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Van egy 65oled754 esem es azt vettem eszre par nemet SKY adonal is hogy hullamok jelentek meg .Ez a tipukus hullam vonalak az olednel egy betegseg ?Vagy megis mik a tipikus kephibak az olednel?
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #39873 üzenetére
HDMI jelerősség mérés ? Ez meg valam uj? Hol mutassa ?Kicserelem a hdmi kabelt es letudom merni hogy jobb az uj vagy nem ?
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #39864 üzenetére
754 es egy gagyi smart tv. Nekem ez van es azert vettem meg mert Oled es kb 470 000 be került a 65 zollos.Netflix jol megy, menüje a hdmi valtasnal lassu.
De ez mind nem erdekel van szat Octagon 8008 beleri külön, 912 lejatszo külön. A CEC jol müködik mindennel. Egyedùl nalam csak a bekapcsolast muszaj elöször a tevet bekapcsolnom es utanna az Octagont. Utanna szepen müködik a tv taviramyitoja minden eszközön.Egy Sony Sounbart is jol kezel ARC on keresztül, meg egy Denon 7.1 hifi t is.
A Pixel eltolast ha valakit zavar akkor az mar egy Autista dolog szerintem.Töbször raneztem a keretre es kurvara nem tudom megertemi kit zavar es miert,? Keretet figyeli, nem a tevet? Pedig kurvara erzekeny vagyok en is a hibakra különben.
Na ja, vannak hibai, de 1400€ ert nagyon jo valasztas volt.
Nem beszelve meg a jo Ambilight röl.Az nem tudja, akinek ilyen meg nem volt.
Nekem ez a 4 ik ambilightes az utolso 7 evben. Szeretem.[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz blakey #39319 üzenetére
Lg 5 eves lcd nincsen folt ? Az összes Lg lcd egy Clodingos (felhös ) .Es kontrasztszegeny es a fekete is gyenge mindegyik ips teven .
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #39102 üzenetére
Ma ujra tettem a Firmware t .Utanna 10 percre aramtalinottam ,vissza gyari bealitast .Eďdig nem volt gond .
Az a helyzet mondjuk Soundbar Arc ,CEC több keszülek is S912 , Vu+ Duo .Es a cec konfiguracio is összezavarhat es kell külön egyes dolgokat kikapcsolni vagy bekapcsolni a cec bealitasoknal.
Nalatok van aki kalibral ? Peldaul szerintem a feherszint bealitas nal lenne fontos ,de azt szemmel szerintem nem lehet bealitani ,kell müszer.Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz sebgutkopf #39089 üzenetére
A feheret ugy teszthelheted ,ha felragasztasz egy A4 es feher papirt a kepernyö egyik sarkaba ,majd akkor mondjad hogy feher .
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #39047 üzenetére
Helo
Latom neked 754 esed van .Probaltad aramtalanitani mar?Kihuzni majd bedugni?Mert nalam töbször felakad utanna a philips logo es semmi nem törtenik .Meg kell többször ismetelnem ,egyszer megjön rendesen.Feltettem ujra a legutobbi Firmwaret is reszet ,gyari bealitas stb volt .Volt Firmware frissites ujitas utan amikor ujra startolt ,hogy felakadt .Felelmes.Kiprobalnad kihuzni arambol aztan viszza ?
KösziPlayer: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz snpetit #39012 üzenetére
55 kicsi ,65 kell ,dehat az van mar .Ha q85 ös lenne az erdekelne ,mas nincs csak q90 az draga.de miert arulod ?
-
djpundro
aktív tag
egy led teve csak Q85 Samsung jöhet szamitasba ,mas mind sokkal rosszabb lenne.De az nem olyan egyszerü ,nem kis penz
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #39004 üzenetére
Hu de szepen megbombaztatok irasokkal ,nagyon szepen köszönöm
Neked is 754 van ? Kepminösegben mondjuk nem tudnak mas Oled tevenel sem külömbseget elhinni ,lehet van de az nem nekem most nem fontos annyira ,mert ezt a hibat szerintem eggyik Oled sem tudja korigalni (a piszkos feheret)
Vannak azert rendes emberek ,nagy szamban es ilyenkor ugy tudok örülni .
-
djpundro
aktív tag
válasz Kriszbmx #39007 üzenetére
Igen szürkebb ,a Nemetek erre piszkos feheret mondanak .
Persze lehet sokat nem zavar ,de sokszor van reklamoknal is nagyobb feher hatter es engem pedig ez nagyon zavar .Csak a q85 ös most megint dragabb lett ,baris nalunk ,valamelyik nap meg birtam volna 1600€ ert rendelni .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz snpetit #39008 üzenetére
Te milyen tevet hasznalsz? Persze nagyon ,meg a Samsungosok is ajanlottak (baris azon aforumon) hogy az oled nel maradjak .
-
djpundro
aktív tag
nemet forumon is sokan azt irjak az oled csak egy piszkos feheret tud nagy felületen leadni .Hat tovabb kutakodok .
[link]
Itt irtam en is be (djpundro) [link]Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz djpundro #38998 üzenetére
Nem szeretnem ha valaki provokacionak alitana be a panaszaimat ,vagy az oled vagy a qled iranyaba ,csak leszeretnem kompromisszumokkal zarni a vasarlast es dönteni melyik is legyen ,nalam van a Philips 754 -65 zollos oled 1420€ ert vettem 2 hetem van meg februar vegeig elkell döntenem ,megy e vissza es ha igen akkor kb 1600€ ert birok most 65q85 öst rendelni tehat az oledre meg 200€ ot rafizetni .
Persze a szakik velemenyet tovabbra is varom ,amit meg irtak mar ,ragodok rajta meg egy kicsit .Felek ha q85 ös lesz ott meg több lesz esetleg a zavaro tenyezö ,peldaul a booming ,nem tudom ,nem hasznaltam itthon ,hogy milyen lenne nalam ?!Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Tegnap este Orban evertekelöjet neztem es a magyar zaszlo a hatamögött sokkal szürkesebb volt mind az ingje.iszonyuan elöben zavaro volt a külömbseg es pedig nem is egesz tevenyi felületröl van szo.
Amikor messzebröl mutattak akkor gyönyörü feher volt a magyar zaszlo az resze.
Engem nagyon zavar .
De ha meg egy q85 re lecserelem ,valoszinü ott mas dolgok lesznek rosszak.Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz junior19 #38967 üzenetére
Köszi szepen .
Van e tapasztalata valakinek esetleg Sat belteri teren hova irjak ? Mivel szeretnem lecserelni a regi nem 4k as Vu + Duo mat, masok Octagon SF8008 4K ast ajanlottak ,mivel csak mert olcso ,vagy mert valamiben jobb is a Vu + nal ? Vu sokkal dragabb.[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Amugy tudja e valaki hogy az epg t ha csehül irja ki a Vu+ Open atv softnal lehet e magyarra atalitani? Alitgattam magyarra több helyen de cseh maradt .
Bocs hogy ide irtam ,de van Müholdas topik itt valahol?Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Köszi ,probalgatom meg,az isf utanna nezek meg.
Megneztem isf nincsen es nem ertem ha teszteltek honnan vettek ?
Lenyegeben tudom van a masik modeleknel a philipsnel isf ,de ennel most neztem csak van külön egyeni bealitas es HDR modban is[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
A film modusz nekem olyan fako ,nem tetszik ,a kontrasztnal van 2 az egyszerü kontrasztra gondoltal?van videokontraszt is.
A feherszint bealitas szerintem jo lenne tudniPlayer: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Helo
Köszi az ajanlatot.
Lefenykepeztem a dropboxon elerhetöve tettem.
[link]
Ha valami hianyzik akkor szoljal.
Van itt par teszt az Oled754 röl esetleg megnezheted .
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz salapp #38939 üzenetére
Köszi a valaszt es a többinek is.
Ugy nez ki inkabb maradok az oled 754 Philips nel .Egy Lg c9 400-500€ külömbseget okozna ,mivel egy jo akcio napon az Amazonbol 2 hete vettem meg a Philipset 1420€ ert. 65 Zollost.
Van a menü alatt valami feher bealitasi skala .csakhat nem tudok miket beiirni .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Mivel van egy Philips 65Oled754 es oled tevem it kerdem meg hogy mi a velemenyetek amit ide is beirtam a QLED Topikba [link]
.Feher iszonyuan zavar a nagy hatterben ha van .Hogyan lehet ezen allitani ?Mivel valaki mondta bealitasban lehet allitani ,de mas is mondta a feher az olednel kekes marad .A masik ,nappal (oldalrol gyönyörüen süt be a nap ) szebbnek tünik a kep ,pedig a menü alatt kikapcsoltam azt a falevel ikont ,ami a szenzort iranyitja hogy nappal vagy ejszaka van e?! Ez csak fenyt korigal es hogy sporoljon az arammal vagy jobbnak is tünik az emberi szemnek?
Harmadiknak meg ,tenyleg hülyeseget csinalnak ha visszakpldenem az oledet es egy Samsung 65q85 öt vennek helyette?
Kerem avelemenyeteket .
Köszönöm .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz daneel_hu #38627 üzenetére
Sajnos nincsen itt semmi nagyitas ,ez valo igaz es nagyon latszik a külömbseg ,sajnos .az alatta levö kettön is ,az is mind a kettö lcd .(habar az alatta levö lcd ek also kategoria tevek ,azokat nem kene a jobb kategoriakhoz hasonlitani)
Pontossan egy kicsit kekes a feher ,de ingen kis feher reszeknel nem ,csak ha nagyobb területen van feher szin .
Ez valo igaz ,ami engem peldaul per pillanat zavar ,mind mondtam nekem is Oled van Philips 65oled754 es mar töbször meg hasonlitas nelkül is eszrevettem hogy nem feher a feher .
Most meg veletlen mashol voltam Oberwarton (Felsöör) a Mediamarktban ,na ott aztan majden mhanyatt estem amikor egymas melett meglattam a q85 öt es a 804 oledet .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Ma voltam a Mediamarktban es bar ellenem beszelek ,mivel nekem is egy Oledem van Philips 65 oled754 ,de amit egy Samsung a 804 es melett FEHERET produkal ,az kidobta nalam a biztositekot .
De meg az alatta levö ,mar nem tudom milyen tipusu teveknel is latszik mennyire feherebb a feher hatter.
Kepek magukert beszelnek.
Mondjuk egy normal studio kepnel nem latszik ,csak hogy vilagosabb .
De a feher vegett mar volt regebben egy irasom es akkor egy q70 el hasonlitotam össze.[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz djpundro #38456 üzenetére
Ja igen ,a sajat teve taviranyitojaval megnezheted a philipset hany orat ment meg a pixeltisztitast is pontossan.
1,2,3,6,5,4, taviranyiton es utanna csak lapozol arra az oldalra ahol van CSM6Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz Pro Koryak #38463 üzenetére
A pixeleltolast en peldaul a Philips 65oled754 nel soha eszre sem veszem .Lattam ,igen figyeltem ,egyik oldal masik oldal szele vastagabb ,de plane ambilight melett eggyaltalan nem tünik fel ,nem zavaro. Inkabb nalam az ACR valamiert bekapcsolja ,de nem jön meg a hang a Sony sounbar on .Ekkor a menüben ki es be kell a CEC t kapcsolnom .
De hatha meg ezt javitsak .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz rothfb #38458 üzenetére
En nem is vettem kialitott darabot ,csak veletlen az Amazon bol joval ar alatt volt .2000€ helyett 1400 €
Ja igen ,a Nemet hifi forumon mind mondjak hogy semmikeppen ne vegyenek kialitott darabot ,mert ott es nalunk Ausztriaban is meg az LG sem csereli ki ha beegve van .
Na most hallotam Magyarorszagon elnezöbb az LG ,nem tudom mi ebböl az igaz?!En megbirom a szervice menüböl nezni is hogy mennyit ment meg hogyan al a pixeltisztitas ,meg azt is kiirja (ami nalam 0) ha nem engeded hogy tisztitjon .
Ujonnan kicsomagolas utan 1 oraval kb .Es több nap utan ,irja hany ora utan csinalgatta a tisztitasokat
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Nekem a 65 zoll van ,pazara kepe ,meg ambilight .Menü Lassu .De Netflix jol megy .De 715€ ert lekell tesztelni es ha nincs beegve ,annyiert nagyon megerne .
-
djpundro
aktív tag
A Q90 nel tevedtem .De ha a Q85 nel ennyire latszik ,akkor biztos a Q90 nel is van .Az biztos ,egy mediamarktban nagy feny melett is feltünik ,akkor ott nagyon nem stimmel valami.
Erdekes modon a Sony 9505 ön nem lattam ilyen bloomingot ,csak ott meg a HDR kepminösegnel elöjöttek ugyanazok a kephibak mind a visszaküldött 65pus8102 nel..
Lenyeg Oled nel nincsen jobb.Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Rendszeres idöközönkent szoktam menni mediamarkta es nyomkodom tesztelgetem a teveket .
A lenyeg a Samsung 65q85 öt akartam venni vagy egy Oledet .Vegülis mivel olcsobban megkaptam veletlen egy Philips 754 et vettem .
De most ugy nez ki ,megsem bantam ,mivel tegnap kicsit megint nyomkodtam a q85 öt a mediamarktba es iszonyu nagy blooming van nala is (a teszten allitolag a q90 esnek meg nagyobb ) a N netflixes betünel vettem eszre ,hogy mennyire vilagit a betü körül .
Szerintem ha mar a nagy vilagossagban igy latszik ,akkor sötet szobaban meg zavarobb lenne .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz icemad #38149 üzenetére
en 1 orat vartam .meg kicsomagoltam felszereltem a tartot es a falra akasztottam ,kb annyi telt el .Nem 5-6 ora .a kivancsisag megölne olyan hosszu ideig .
-
djpundro
aktív tag
válasz renziNNN #38119 üzenetére
Nem mondasz hülyeseget es eppen ezert mondtam ,hogy nem aramtalanitom sosem ,mert csinalja a pixeltisztitast ,söt a Philipsemnel meglathatom a Szervizmenüben hogy hanyszor ment es hogy peldaul 10 Ora utan ha keselteted a Pixelfrissitest ,pont ugy van ahogy mondod es nagyon sokat olvasok ilyenekröl ,csak az en felyem nem tud olyan jol memoriazni es sokszor felejtek
Hanem azt szeretnem kerdezni ,hogy a beegest az elenk szinek okozzak jobbban ,vagy vilagos feheres ,szürkes szinek is ?
Mivel latom a History HD en is a Discowery HD is a logo feheres szürkes .Lehet pont ilyen vegett valtoztattak meg ?
1 ora utani allapot hogy megkaptam[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz sebgutkopf #38114 üzenetére
Hat vallamit valamiert .Ez legyen a legnagyobb gondom vele .Mondjuk amikor mar a Netflixet navigalod az mar jo gyors.
Csak remelni tudom ,hogy nem fog beegni .Habar soha nem aramtalanitom ,meg nem jatszom ,este 18 oratol 23 ig megy a tevem .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Hat nagyon örülök ,voltak bibik elment a Soundbar hangja ,egy kis reset es ment tovabb .
Lenyegeben nem hibatlan ,de a legfontosabb a kepminöseg ,az meg nagyon jo .
Megnyomom a HOME gombot par masodperc eltellik ,de utanna gyorsan megy .
Netflix megint mondom ,gyönyörü .
Nagyon fontos szamomra a CEC ,mivel külsö VU+ nezem es a kanalisokat a TV taviranyitojaval valthatom .
Meg a belsö lejatszoja ,ami nagyon meglepett .Nincsen cover persze ,de nagyon jol mennek a filmek .
Tegnap volt azt hiszem az Amazonnal 1000€ körül az 55 ös model akcion .
Csak birja ki 3-4 evet ,jo lenne .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Megjött sracok a Philips 65OLED754 .Egy biztos a kepminösege pazar ,Dolby Vision super .Menü lassu ,gagyi Smart ,Netflix amim most van az gyönyörü ,gyorsan megy ,Amazon prime stb ami van .De ugyis külsö lejatszot hasznalok .
A masik a pixel eltolas jobbra balra nezzük figyeljük ,de eszre sem veszi az ember .Ez biztos nem zavaro. Az ara az jo volt 1400€ .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz rothfb #37980 üzenetére
Mondjuk most rendeltem egy Philips65OLED754 et (Kedden kapom meg)
es a teszten kihangsulyozza hogy a Dolby Vision sötetebb HDR10 tol es hozzatette ,hogy lehetseges hogy a mernökök igy alitottak be a ennel a tevenel hogy kontrasztosabban latszodjon a kep . .
Mindesetre a lenyeg ,hogy a DV sötetebb a Philipsnel mind a HDR10 es szebbnek is tartja a tesztben a tesztelö . Mondjuk itten nem a + os HDR ert mondta .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz LógaGéza #37791 üzenetére
Ne ne ,nem a frissen nyitott boltot nezd ,en meg direkt az Amazonbol vettem .ezek a többi eladok sok resze csalo ,sajnos .de sok van .Es nem is retem hogyan nem tudjak szürni?
Közben nezem megint 2100€ körül az ara ,en 1418€ ert meg rendeltem .Jo szerencsem volt .
A csalot kilöttek
[link][ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Elfogyott ,en vettem meg az utolsot?
-
djpundro
aktív tag
válasz Squirrel #37785 üzenetére
Az Amazon.de n a Philips 65oled754 1417€ .Jo ara van ,ingyen Posta söt mind tag ,nalam 285€ 5 Honap lefizetesre.
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz sebgutkopf #37613 üzenetére
a, Mi a csere oka?
b, Mit csináltok a régi tv-vel? (kuka, elszállíttatjátok az új kiszállításakor mit veszélyes hulladék)En azert cserelem mert a tehnika fejlödik es mert van is ra lehetösegem .
Az utolso 5 Evben 2 X ugyszolvan kiharcoltam hogy kephiba vagy Szoftver hiba vegett hogy visszavegyek es igy visszakaptam az összeget amiert vasaroltam es vettem jobbat dragabban .
Nem tudok azonosulni dolgokkal ha valaki ,valamit reklamoz es eladja nekem ,en fizetek erte es otthon azosonulok a hazugsagokkal hogy peldaul nem is igaz amit irnak ,nem ugy müködik vagy nem azon a minösegen ,ez szerintem csalasnak minösül ,csak sokat megsem erdekel ,el vele. .Peldaul nalam PERFEKT HDR el hirdettek .Hat azt a szot hogy PERFEKT masfel ev utan feltettem nekik ,hogy mit is jelent ?!
De idegfeszitö tud lenni ,de erre nekem megvan a kepessegem .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz LógaGéza #37606 üzenetére
Szia Geza
En mar vagy 10 eve mindeg Philipset veszek (2-3 eve cserelek) ,nem azert mert a legjobb ,hanem mert ambilghtes .Na most mar 2 eve rendeltem 2x is 9005 ös oledet a Philipstöl es meg annal a modelnel elcsesztek az Ambilight iranyt a beepitesnel (mivel az LCD ekhez kepes az olednel kisebb terület van a ledeknek mashogy van a beepites) es mert feltem egy kicsit a beegestöl ,visszaküldtem öket .
Na meg ami zavart hogy az csak 55 Zoll volt es szerettem volna mar egy 65 Zollosat .
Ami meg az arat illeti , emlekszem 2017 ben arrol almodtam hatha ev vegere olyan 2000€ ra lemegy az akkori Oled803 as peldaul .(de ez sem DOLBY VISION os volt meg akkor ) .
Hat megis egy 65PUS8102 2017 Oktoberebe .(direkt ledes HDR es igazi 10 Bit nagyon jo LCD ,most mindegyik 8Bit + FRC es 50HZ )
Mivel iden ,pontossan 2019 decemberetöl a tegnapi napig harcoltam a Philipsel (kephibas a HDR sötet reszleteknel)es legyözhettem öket ,most kaptam egy eselyt hogy egy Oledet vehessek magamnak .Visszavette a Kephiba miatt az Online aruhaz Universal.at es tudtam egy 65OLED754 megrendelni ugy hogy csak a 620€ különbseget kell kifizetnem ..A lenyeg ,2017 ben meg almodtam ambilightes OLedröl hogy 2000€ ert megkapjam .Most 2020 ban siman meglehet venni , 1800€ ert ,egy Dolby Visonos Ambilightes uj 65oled754 est.
Tehat azert egy kicsit megy lefele az Oled ara.Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
De en nem is ertem ,a gyartosoron nem leszoktak ellenörizni az ilyen hibakat ?Szerintem Pixelhibas teveket nagyon gyorsan robotizalva lelehetne a gyarto sor vegen ellenörizni.
A masik itt vagy te vagy mas mondta Foliaval van leragasztva a panel elöl .
En töbtöl hallotam hogy nincsen folia elöl a panelon es en is ketszer meg 2017 ben rendeltem Philips 9005 oledet es nalam csak nejlon foliaban volt az egesz es elöl meg egy kartonlap volt a panel hoz ragasztva .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Es most mit nezel ? Egy negyedik E9 est ?
Tehat mindegyiknel megtörtenhet .Es hogyan teszteled Piros hatterel ?Különben nem lehetseges hogy Magyarorszagra mar eleve masodosztalyt adnak ?Mivel halottam peldaul a mosopor vagy Dezodor ,vagy peldaul a Nutella sem nem az amit külföldön arulnak .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz blakey #37579 üzenetére
Tehat hülyeseg külön a C9 re mondani ?! Erre en is gondoltam ,hogy szerencse dolga es mindegyik nel megtörtenhet .
Nalam nem lesz gond a visszaküldes mivel en nagy Online bevasarlo köszpontol vettem es oda szo nelkül visszaküldhetem .
[link]
Innen es meg kaptam 200€ jovahagyast .Különben ebböl az aruhazbol veszek mindent mivel 3 ev garancia van mindenre 2 ev helyett es mindent inygyen szalitanak ki .Különben hogyan kelle megnezni? piros TESZT foto val?
Ja igen ,es a pixel hiba mar ujonnan megjelenik es nem egy idö utan is bir ?Vagy az beeges ?[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Neharagudj ,de milyen Oled et vettel ? ami pixel hibas ?! Mivel a Dj nice kolega nagyon ugy gondolja hogy a C9 es panelek közütt sok a pixelhibas es sokan visszaküldtek .Mivel en most egy Philips 65OLED754 et vettem es alitolag abba is C9 es panel van .En azt gondoltam egy C9 es panelnak örülnöm kene ,erre fö egy kolega azt mondja hogy sok a pixelhibas .Most GONDBA VAGYOK
a philipses haverod kerdezd mar meg hogy mit gondol a 65oled754 sröl ?
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Itt irja ebbe a tesztbe [link]. Wrgb-Matrix-Panel alitolag ezek vannak a C9 es meg dragabb Oledeknel .
De most nem is ott akadtam le ,hanem hogy mondta sokan visszaküldtek ca C9 est pixel hiba vegett .Hogy a sok mennyi ,azt nem mondta .Ezert kerdem meg benneteket ,mert erre a forumra utalt .
Most tenyleg sok C9 est visszaküldtek pixelhiba vegett ?Vagy egy paran csak ?Az meg miert sok a par ember ?
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz junior19 #37512 üzenetére
Köszi a valaszt .
Lenyegeben most örülök mert visszakapom az LCD 65pus8102 re a penzt es rendeltem egy Philips 65OLED754 est [link] .Nem android hanem az a Saphi megy rajta .Es alitolag a C9 es panel van benne.
A Dj Nice azt mondta "Na lessz akkor pixelhibas teved ,mivel sok pixelhibas C9 est visszaküldtek "Neki b8 as van ,lehet tenyleg a b8 as jobb ?en nem hinnem .
Ebböl mi lehet az igaz ?Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz junior19 #37503 üzenetére
Ez a bealitas csak Oledre vonatkozik ?Mert nekem Lcd van es csak fenyeröre van bealitas es nincsen hattervilagitasra bealitas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Renault, Dacia topik
- Bestbuy játékok
- Mobil flották
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest