-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Ennyiért tőled is megveszek egy 8 hónapos, makulátlan cuccot, pl. szívesen megvenném a 400-ért vett TV-det 175e-ért, annyit nekem megér. Azért ezt te sem gondolod komolyan, hogy ennyiért adod el. Pl. a 400e-ért vett TV, 8 hónaposan olyan 280-300e-t ér. A Tv ára csak példa értékű, nem kell erre "rászállni".
-
Pro Koryak
addikt
Viszont a vevő az adót/áfát is kifizette => az is benne van számára az áru értékében.
Az tényleg vicces, hogy az állam által kiszabott terheket a használt termék hirdetője engedje el neked.
Majd ha vállalkozótól veszel valamit, aki visszaigényelte az áfát, neki megemlítheted. -
Pro Koryak
addikt
Pontosan rendeld meg neten keresztül, 14 napig otthon nyugodtan "nyúzhatod".
Ha személyesen veszed, hiába csomagoltatod és próbálod ki ott helyben, normálisan nem tudod átnézni, tesztelni.
Ha utána otthon valamit mégis észrevennél, elhajtanak = nem cserélik ki és jöhet a gariztatás. -
GalaHU
addikt
De most komolyam, miből gondolod, hogy bármit is átállítottam volna? Bár láthatóan nem értek hozzá, azért hülye se vagyok... Éppen ezért kérdezek, bár nyilván vannak akik úgy születnek, hogy minden "is" a fejükben van... Eddig a képig eljutni nincs 3 kattintás, és semmi máshoz nem nyúltam...
A többieknek köszönöm a konstruktív hozzászólásokat!
-
Sza_Sa
senior tag
Van benne ráció, kibontják, átvetetik veled, aztán ha útközben összetöröd, van egy panelcseréd saját költségen. Sajnos nem ideális az áruházi kicsomagolás, nincs hely ahová a tv- le tudják fektetni, így kiemelik a polisztirol védőrészre és a fóliát húzzák le addig, amíg tudják. Aztán vagy látod a lényeget, vagy nem.
Futáros átvételnél ez könnyebb, na de a futár is megbolondul, mikor teljesen szétszeded a csomagolást és még be is üzemeled, hogy lásd a tv-t, különben semmi értelme, ha elmegy, általában cseszheted a sérülést. A sok visszaélés miatt várható volt, hogy nem nyelnek be bármit.
A mostanit futár hozta, az volt a szerencsém, hogy ismerős volt a futár, így némi borravalóval megtámogatva segített kicsomagolni, összerakni és beüzemelni.
-
-
törölt tag
A VRR problémás tud lenni még, és konzolokon a különböző videólejátszó appok is produkálnak furcsaságokat. Ezeket közvetlenül a tévén érdemes futtatni szerintem.
Nekem van XSX és PS5 is, csak a tévém nem tud VRR-t.
Volt olyan tervem, hogy az XSX-hez veszek távirányítót és azon megy majd a Stream,ill. a helyi hálós filmlejátszás (hogy eladhassam a Shieldet), de a Plexet kipróbálva le is tettem róla. Valami botrányosan szarul ment rajta. Fél percig töltögetett, fagyott, stb. Ilyen tekintetben a PS5 sem jobb a bszámolók szerint.
-
Sidorovich
senior tag
Köszönöm a visszajelzéseket. Jó látni, hogy nem vagyok egyedül.
A szerviz egyébként korrekt volt, még aznap visszahívott időpontot egyeztetni a szervizes kolléga, de mondtam neki, hogy már megoldódott. Azért elmeséltem neki a bajomat és kérdeztem, hogy mások is jártak-e így. Azt mondta, átlag havonta 1x ki kell menniük helyszínre a talp összeszerelés miatt, de olyan még nem volt, hogy talpat kelljen cserélni.Szerencsére csak 1x kell összerakni, költözni nem terveztem mostanság, úgyhogy azóta örömmel használjuk. A fényerőt kicsit nagyobbnak gondoltam, mondjuk a 100-as OLED fényerőn már megfelelő, csak nem tudom mennyire segítem elő a beégést ha folyamatosan 100-as fényerőn játszom (nem HDR-ben is).
A logós védelmet high-ra állítottam, képeltolást is bekapcsolva hagytam és sosincs áramtalanítva a TV.
-
GalaHU
addikt
Hát én meg a szememnek hiszek, ha megbocsájtod…
4k-ban játszom egy 3080ti-vel hajtva, és mióta a g-sync mint technológia elérhető, mindig is használtam, iszonyatosan bántja a szemem a töredezés.
Az Automobilista 2-vel megvan a 120, néha zuhan csak be 100 alá, de töredezésnek nyoma sincs! ACC-ben 90 maxra van korlátozva (botrányos az engine) de itt is 70-90 között mozog a frame-rate, röcc nélkül.A VRR mint gyűjtőfogalom miatt lehet hogy AMD-kártyákkal nyűgösebb, netán az XBox-al vannak gondok (PS5-ön még nincs is VRR) de PC-n nVidia 30xx kártyákkal tökéletes!
-
krx21
nagyúr
Este megnézem...
"azt hiszem ha a zöld gombot nyomod sokszor előjön az a kis panel "
Ez biztos? (E9) Az ott egy CX...Az eddigi gyakorlati tapasztat, hogy működik. Azt el tudom képzelni, hogy ha mégse, akkor 120fps esetén kikapcsolna automatikusan a VRR, de azt kiírná a box vagy azt észre venném...
-
krx21
nagyúr
Tudja, Az a frissítés előtti állapot.
"Update 12/12/2019: We retested the C9 with the latest firmware, and it no longer flickers when in Game Mode on an Xbox One with HDR and the variable refresh rate feature enabled.The LG C9 has a native 120Hz refresh rate, and it supports VRR, which is great. It only supports HDMI Forum's new HDMI-VRR format, which is only supported on new Xbox Ones, or with a recent NVIDIA graphics card. The C9 is officially supported by NVIDIA's G-SYNC compatible mode, which is enabled automatically when connected to a recent NVIDIA graphics card."
-
-
-
alaves
addikt
-
Jorgi Kormi
senior tag
-
belan
addikt
Miért rizikós ha nincs beégve és van rajta gyári garancia akkor nem kell parázni például ismerősöm oled tvje be volt égve és gyári gariba cserélték neki ! Nem egy oled tv adtam már el ! Rogiii köszi a infót ! Ha a gyári garancia le jár az se a világ vége ha nincs beégve még egy jó ideig lehet használni ! Amúgy is max 4,5 év a mostani tv-k életciklusa kb ! Másik fele akkor meg 2,3 évente kell oled tv-t cserélni mert ha garancia le jár mindenki parázni fog beég a kép akkor tényleg felesleges oled tv-t venni .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- Yettel topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest