- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
freddirty #61923 üzenetére
Ehhez a talphoz szerintem nem is az igazi a soundbar, mert nagyon a tévé elé kerül. Nekem az a kialakítás tetszik (ettől függetlenül is egyébként), amikor egy-egy kis láb tartja a tévét a széleken. Pl. a Sony ilyen, vagy a G1-hez lehet ilyet venni külön.
De amúgy értem amit írsz, és igazat is adok benne.
-
törölt tag
válasz
freddirty #61918 üzenetére
Vágass egy bútorlapot amire teszel filc tappancsokat hogy finomul álljon, és tedd rá a tévét. Értem, hogy ez így kókány főleg egy ilyen tévénél, de a problémát egyszerűen megoldja.
Több HDMI tényleg jó lenne, de sajnos egy olyan tévé sincs, amelyikre négynél többet raktak.
-
-
freddirty
senior tag
válasz
freddirty #61516 üzenetére
Aha, aszt hiszem rájöttem. Ha nincs rádugva a hdmi switchre a Chromecast akkor működik szépen.
Vszleg a ez egy Chromecast ultra ami tudna 4K 60Hz-et, észleli a tévét kinyomná az adatot, de a HDMI switchen meg csak 4K 30Hz megy át. Hát asszem kell 30 eurót költeni egy némileg újabb hdmi switchre
Egyébként jó darab a C12, gyorsan toltam rá egy LCD tesztet, tinting valami nagyon minimális talán zöldes a jobb szélen látható ha nagyon erőltetem, near black banding meg semmi. Ez utóbbi jó hír a 910v már nagyon sávosodott, sötét közeli képernyőknél sajnos láthatóan játékokban vagy mondjuk filmben űrjelenetben.
Ami kifogás lehet az a Steam link full HD megjelenítés. Az láthatóbban homályosabb mint a régi natív fullHD tévén. De még nem próbáltam semmit állítgatni rajta, lehet még nem ez a legjobb állapot. Pl régi Samsung TV-n is PC-re kellett állítani a bemenetet hogy kitisztuljon a kép a sok vicek vacak "képjavító" lekapcsolásával. -
rendon
tag
válasz
freddirty #8222 üzenetére
Én is játék közben vettem észre a szürke xbox menüben. Nagyon halvány lehet látni. Gondolom a szerviz nem foglalkozna ilyennel. Vagy kapnék egy új tv-t, mondván hogy, abban is lenne valamennyi?
daneel_hu A pixelfrissítés nem tünteti el, csináltam már párszor. Mondjuk csak 2 hete van meg a tv.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
freddirty #4503 üzenetére
3 HDMI port nekem bőven sok. Egy kell a Med600-hoz és passz, mert jupicis mediacardot használok.
A Med600-at én is nagyon szeretem, nem is akarom cserélni semmire, pedig megvan 3-4 éves.(#4504) daneel_hu : Ódzkodok is rendesen... Attól, hogy valami drága, még lehet ergya, erre akad bizonyíték bőven...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával! (500 / 580 )
- SteelSeries Arena 9, USB 5.1-es gaming hangrendszer 14 hónap garanciával.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest