- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
Igen nekem anno felül volt c9 írtam szervizesnek küldtem képet is és mondta panel csere ! #101270 8 évig oledet használtam én ajánlom azt vedd , de amúgy tcl c845 is jó választás Mini ledbe . Ez attól is függ mennyi hud tartalom megy a TV-n mert ha sok és sok ideig akkor Mini ledet ajánlanám és abból c845 .
-
Pro Koryak
addikt
-
gulyasa
őstag
Ezt én nagyon jól tudom. De...
Amikor még csak terveztem a tévé vásárlását és rákérdeztem az MM-nél a helyszíni összeszerelés/beüzemelés és a kalibrálás szolgáltatásokra, azt már írtam, hogy a beüzemelés vidéken nem lehetséges, kalibráció meg...
Szóval azt (is) már írtam, hogy egy kicsomagolt tévét kapsz. Mire hozzád kerül, ki tudja, mi történik még vele, stb. De legyünk optimisták...Na de azt nem írtam, hogy rákérdeztem arra is, a kalibráció során megváltoztatott paraméterekről és azok beállított értékeiről kapok-e emailben vagy kinyomtatva valami dokumentumot. A válasz az volt, hogy nem.
Ez azért problémás, mert ha valami miatt "factory reset"-et kellene csinálni a tévén, akkor cseszhetem az előzőleges kalibrációt, meg a kidobott 20ezret...
Plusz ott az OLED panel változása a használat során.Egyébként 3 éve monitort vásároltam (más cégtől) kalibrálással, és emailben elküldték a CAT/INF/ICM fájlokat is az otthoni kalibráláshoz windows újratelepítés esetére, plusz még mellékeltek a Cielab összesítésről is egy képmentést.
Na ez már SZOLGÁLTATÁS.Szóval így tévé vásárláskor gyakorlatilag semmit sem kapsz, semmi bizonyíték nincs arra, hogy egyáltalán végeztek rajta valamit...
A két szolgáltatás között van némi különbség, összesítve nekem ezért nem érte meg a 20ezres plusz kiadást.
-
gulyasa
őstag
Én akartam... Meg beüzemelést is...
De kiderült, vidékről nem elérhető a beüzemelés szolgáltatás, így inkább a kalibrálást is elengedtem.
Ebben az esetben bontatlan dobozban jön/jött a tévé.Ha kalibrálást is kérsz, de nem kérsz beüzemelést (vagy azért mert nem akarsz, vagy azért mert nem vagy Bp-i vagy Pest megyei), akkor egy bontott dobozt kapsz.
Amiből egyszer már kibányászták a tévédet...A bekalibrálást pedig az itteni tanácsok és ez az oldal instrukciói alapján végeztem:
LG C1 OLED Calibration Settings -
ricsip
addikt
Én ilyen kalibráltat vettem MM-ban. Itt meg az okosok azt mondják, pénzkidobás, mert pár hónap bejáratás után változik annyit a kép az első bekapcsolástól számítva, hogy elvileg újra kéne 500-1000 üzemóra után kalibráltatni. De akkor megint össze kellene csomagolni, elszállítani ahhoz aki megcsinálja, otthagyni x napig, aztán visszacipelni. Vagy házhoz jövő kalibrálás, na de az meg már nem 20 ezer lesz!
Én úgy voltam vele, ennyit rászánok, talán nézhető marad a kép a "beállt" állapotában is. -
Pro Koryak
addikt
-
ricsip
addikt
Én most 1 hónapja vettem 65C1-et. A 65G1 annyival lenne jobb, h. ÁLLÍTÓLAG jobb panelt (EVO néven megy a marketingrizsában) kapott, ami ÁLLÍTÓLAG a C1-nél valamivel nagyobb max. fényerőt tud. Mivel nincs rá mód, h. az ember demo keretében pár hetig az egyiket, majd a masikat is kipróbálhassa az otthonában, minden embernek egyedileg kell meghoznia a jó v. rossz döntését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest