Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
Sasi001 #92971 üzenetére
Én ebben nem hiszek. A különböző darabok között nincs akkora eltérés ami átlagos felhasználónak szemmel érzékelhető lenne.
A kalibralas inkább ipari felhasználásra való vagy a tökéletes szinhuségre vágyóknak.
Ugyanakkor meg nem sokat ér egy kalibralas ha nincs megismételve rendszeresen, a nezesi körülmények nem ideálisak és/vagy változóak, és a forrás nem kizárólag BD eredeti lemez. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Sasi001 #92971 üzenetére
Ez a kalibrálás téma számomra olyan ,mintha veszel egy kocsit aminek alapból gyenge a motorja de még el kell vinned szerelőhöz ,hogy tuningoljon rajta egy cseppet (ami nem is ingyen van) ,hogy elérd a célod.
Pl. egy apple monitort vagy egy iMac kijelzőt mikor kell kalibrálni?
-Nem is tudod és nem is kell mert kész állapotban kapod.
Max. a fényerőt tudod tologatni ,kb. a Sony tv n sem csinálok többet. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Sasi001 #92954 üzenetére
Akkor hallgass olyanra aki csak képekről látta a TV-t ,de még élőben otthoni környezetben soha ,okos döntés.
ρσгτσ
Az emberek 90%-a nem kalibrálja a TV-t ,hazamegy ,bekapcsolja és szeretné használni kényelmesen.
Vannak olyan jelenetek a Samsungnal ,hogy a színeket is elmossa ,nem tudod valójában ,hogy milyen szín akar lenni amit a TV egyszerűen nem képes helyesen megjeleníteni.
A maximum fényereje meg az ember agyát is szétcseszi (hiába veszed lejjebb is) ,elég egy filmet megnézni rajta nem lesz annyira kellemes az emberi szemnek.
Nagyon kevés ember adja le a készüléket kalibrálni ,többsége szereti élvezni az alapból kiemelkedően kristály tiszta megjelenítést.Sony TV-n max. a mozgásmegjelenítést rakom max-ra (mert én úgy szeretem) ,más képi beállatáshoz még véletlen sem kell nyúlni.
Ezzel ellentétben a Samsung oled en 1,5 óra képbeállítás bütykölése után sem tudtam normálisan belőni.
LG-nél is kell manuálisan bütykölni ,de messze nem annyit mint egy Samsung TV n leszenved a kedves felhasználó. -
-
torma1981
veterán
válasz
Sasi001 #91497 üzenetére
Második panel csere után nem is adnak csereutalványt. Most addig cserélik amíg van panel. Legalábbis, ha a rendes garanciaidőn túl van a tv, és csak a panel garanciális. Az ügyfélszolgálat ezt írta nekem. Nekem most cseréltek a CX-ben a 3. panelt. Ha van panel még, akkor cserélnek. Ugye most a 2 év újra indult a panelra. Én még 2020-12-ben vettem a tv-t.
-
válasz
Sasi001 #91491 üzenetére
Szerintem a gyakori LCD-k között is a Samsungnak volt az egyik legrosszabb ügyfélkezelése, nézheted LG-hez is.
Volt szerencsém megtapasztalni és fórumot végigkövetni anno ott.
Pont az OLED Samsung szervíz tapasztalat hiánya miatt írja Celtis is amit ír az eddigi hozáállásukra alapozva. -
S@c@
őstag
válasz
Sasi001 #88762 üzenetére
Ezert mondom, hogy en csak sajat tapasztalatomat osztottam meg. Engem nem szeret a samsung
, pedig en a telefonjukat es orajukat tviket igen. Csak ha rossz a hozzallas akkor az elegge melbe vag. Plane ha 2 honapig szivatnak, ha lg tenne ezt a jovoben hidd el azt is megirom majd.
Samsungban a beeges ellen milyen vedelem van? Lgnel vannak ezek az oled care dolgok. Samunal ez hogy van?
-
Farkassacred
őstag
-
S@c@
őstag
válasz
Sasi001 #88754 üzenetére
A samsung új oled panelját aki nem ismeri el, hogy nagyobb fényerőt tud és hdr-ban erősebb, mint az LG az valóban elfogult. A samsungnál nekem nem a termékkel van bajom, inkább az eddigi saját tapasztalat a supporttal. (Lehet nekem nem volt szerencsém velük, de tv fronton cserélni nem akartak, inkább letereltek. LG-nél az első lépések kedvezőbbek voltak, mert rögtön másnap ott volt az ember és segített. Nekem ezek a tapasztalatok, de a samsung telefonnál, óránál is a supporttal volt csak baja többségében az embereknek, nem a termékkel.) *Kivétel az s22 exynos processzor ami közutálat tárgya, nekem meg spec azzal semmi bajom.
-
szkutyi
addikt
válasz
Sasi001 #88746 üzenetére
Igen!hdr-en annyira nem, sdr és dv esetén jobban...majd próbálok fotózni pár különbséget...de persze ez attól is függ hogy gyarilag épp milyen....nálam alapból sdren volt egy kisebb black crush....színekben volt ahol jó volt és volt ami meglepően rossz..lehető legjobbat hozza ki belőle
-
Tikakukac
titán
válasz
Sasi001 #88738 üzenetére
Gondolom részedről ez nem ellentmondás.
Ezt igazolásnak hívják, ebben hol az ellentmondás? Most írtam le neked még 2 módon ugyanezt, kott ugyanezt
Ezek alapján meg veszed a “gané” support-os terméket.
Nope, mondom én, itt durva szövegértelmezési gondok vannak. Mondjuk legutóbb a 20k-s elemtöltő 690Ft-ra elárazva bevallom nagyon sokat nem gondolkodtam, hogy vajon milyen meglepi lehet, de ezt remélem elnézed nekem 1,5 gömb fagyi áránál
Ismerek egy két hasonló jellemű embert de szerencse, hogy a baráti körömben nincs ilyen.
Mármint olyanokat akik dolgoztak nem kevés évet értékesítésben és szervizben és a mai napig százas-ezres tételben igazgatja egy cég elektronikai és IT flottáját? Lehet kéne 1-2 ilyen haver és mesélnének akkor a helyzetről
A másodiknál tényleg ágrajzot kell csinálnom, hogy megértsd mi a kettő mondat állításában a diffi?
szerk. Úristen, most nézem, mondom tényleg lehagytam egy szóközt? Ja nem, még az idézés sem sikerült helyesen.Figy, részemről ezt én itt elvágom, nem tudok mit kezdeni a szituval, ha akarod folytatjuk angolul priviben ha az jobban megy, mert ez magyar nyelven egy katasztrófa. A további legjobbakat.
lala666: Nem kevés, de hát kinek nincsenek
-
umek
tag
válasz
Sasi001 #88729 üzenetére
Semmit.
Még a tavalyi nagy kuponhalmozós akció alkalmával húztam be, már több mint egy éve nyúzzuk. Jellemzően Plexről 4K tartalom, gyerekeknek erre még rájön egy jó adag XboxSeriesS, minimális TV-adással. Egy szintén samsung soundbarral használom. Egyébként fali konzolon pihen.
Imádom, elképesztő TV. -
Tikakukac
titán
válasz
Sasi001 #88728 üzenetére
Alighanem a szőrszálhasogatás kifejezést nem jól használod amúgy, mert jelen eset minden, csak nem ez. Gondoltam szólok.
Következő hiba amit elkövetsz igen, az pont az, hogy eladási darabszámok nélkül próbálsz meg mindjárt statisztikát gyártani, csak, hogy igazold magad. Hiba, öreg hiba ismét.
De tudjuk te support minősítés alapján vásárolsz, mindegy milyen a termék.
Kik tudják ezt? Maximum azok, akik nem tudnak magyar nyelvet értelmezni, mert az teljes biztos, hogy ezt én így le nem írtam soha. Maximum azt, hogy ha nincs rendes support, akkor mindegy milyen a termék, nem érdekel, mert úgyis el fog romlani és akkor nem szeretnék tátott szájjal rohanni abba a bizonyosba. Vagy azt, hogy először a támogatást nézem meg és utána nézem meg mi akadt fent a szűrőn és azt specifikálom meg az ízléseim szerint. Megkérlek, hogy vagy idézz vagy pontosan fogalmazz, de olyat ne állíts ami nem igaz.
Nem igazán értem a kötekedésed.
Pedig egyszerű. Mikor kijelentesz valami nagyon-nagyon-nagyon általánosat és erőset, azt akkor támaszd meg rendesen ám érvekkel objektíven, ne szubjektíven és csapongva, mert roppant komolytalan tőle egy thread. De ezt már többen felhozták, x. alkalommal sem megy át -
lala666
őstag
válasz
Sasi001 #88729 üzenetére
Nincs,de ne foglalkozz vele. Én az lg oledeimen elfogadtam, hogy kompromisszum kell a panelhez. Samsungnál a panel tök homogén, ott meg mással kell kompromisszumot kötnöm viszont jobb a képminősége...legalább a samuban nem kell rózsaszín fehéret és sárgás füvet nézni. A G3 jobb panellel rendelkezik szerintem mint a többi lg. Azt lehet vennék.
-
-
szkutyi
addikt
válasz
Sasi001 #88689 üzenetére
Szerintem látott már Vhiktor mindent is amit én elmondtam az előbb a Samsungrol..hidd el nem hiába írtam amit irtAm
.de mondom sz@rok bele, nekem a legjobb vétel volt pont emiatt a c3...mert mindegyiken ott a tinting, a banding,, de tiszta fekete csak LG g3-IG!!!!
Ettől függetlenül azt elhiszem és belátom hogy Samsung ezeket a dolgokat jobban tudja korrigálni, így ott vagy kevésbé vagy semennyire nem latszik! -
S@c@
őstag
válasz
Sasi001 #88634 üzenetére
Konkrétan ma kijönnek személyesen megnézni, ha valóban tintinges csere. Hétfőn hozzák az újat. Ezt pedig addig használhatom. A pixeltisztitást elmondták, de azt mondták egy szakembert is küldenek. Bejelentés után másnap!
Samsungnál 2 hónap alatt jöttek ki! Úgy érzem vannak a forumon samsungos beépített emberek. Sok samsung termékem van, telefon, óra, stb. Amíg nincs gond velük tök jó, de ha gariztatni kell az pokol!
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Sasi001 #88581 üzenetére
No igen, az meg a másik... aki hibát keres előbb utóbb találni is fog, aztán már zavarni fogja.
Ismert "jelenség" ez.Nekem is itt van a 55B7, már lassan a 6. évét kezdi, tuti, ha állandóan tesztelgetném, hogyan áll épp most a panel, találnék valamit, ami utána csesztetne. Ehelyett leszarom az egészet és a mai napig boldogsággal tölt el, semmit nem észlelek a hibákból napi használat mellett.
Pedig nyüstölve van redesen (konzol game, meg streaming, stb).
Kézi frissítést meg sose futtattam rajta, megcsinálja ezeket magától amikor kell.Szóval az inkább "homokba dugom a fejem" és élvezem amíg lehet, a jobb stratégia, mint a panel lottóval szenvedni állandóan, meg cserélgetni. Az már messze van a boldog szórakozástól.
-
szkutyi
addikt
-
szkutyi
addikt
válasz
Sasi001 #88578 üzenetére
Igen..amíg nem látom nem érdekel....
biztos torzul valamit a szín stb de nem vettem.eszre meg tartalomnál....a bandingot észre vettem.ha volt kepvaltad és valamiért bejött egy szürke homogén ké0 1-2secre...de az levan tojva...a drive linket is azért tettem itt közzé hogy szerintetek panel hiba hogy pont egy sávban van ez vagy banding...túl határozott az a vonal...azt hittem a banding nem.ilyen határozott..
-
Tikakukac
titán
válasz
Sasi001 #88560 üzenetére
Nincs annál jobb, amikor ismersz ügyfelet, aki vett X márkából valamit, majd vett aztán Y-t, aztán Z-t, végül A-t és odajön eléd, hogy de mit vegyen, hát mindent kipróbált!
Nézek rá mosolyogva, ha az Y-ból megvetted volna azt, amit mondtam, ahol kijavították az előd hibáit és talán neked kevésbé kellemetleneket hoztak volna be helyette, akkor nem ott lennél 3 év és fél tucat gép után, hogy na, mit vegyek. Hanem otthon ülnél és ha gondod is van másnapra kijönne a muksi és cserélne neked mindent amivel gondod van, aztán 1 óra múlva folytatod ahol abbahagytad.Tiszta sor. Normális esetben nem a szervíz a döntő, hogy mit vegyek. Autót és egyéb dolgokat is olyat veszek ami tetszik, nem a szervíz érdekel.
Pár évet voltam modi a milyen notit vegyünk topikban. Nehéz volt ott is megértetni az emberekkel, hogy olyan világot élünk, ahol neked időd nincs semmire, mert rohansz, emellé piszok szutykot gyárt az összes gyártó rengeteg pénzért is, ergo a support az, ami legyen jó, mert garizni fogsz és rengeteg bajod lesz, csak nem mindegy ha azt másnap megoldja neked egy NBD-vel helyszínen a szerelő, vagy 4 hétig nézel ki a fejedből meg hadakozol és indítod a jogi eljárásokat. Na ezt itt sem megy át, pedig a legáltalánosabb bölcsesség ami csak létezhet egy ilyen fogyasztói társadalomban. Ezt tényleg hidd el attól, aki egy egész emeletnyi elektronikai cuccért felel és önmagamnak kreálok munkaidőt azzal, ha specre meg kinézetre fókuszálok only.Én próbálok sokat beszélni hasznos dolgokról, a fő gond az, ha ez tényleg úgy megy át, hogy "semmi". Itt ezt be is rekesztem akkor, mert tényleg van dolgom
-
Tikakukac
titán
válasz
Sasi001 #88542 üzenetére
Rosszabb is lehet?! Atya, Úr, Szent, Isten.
Mondok durvát, kösd be az öveket: laptopodban kijelzőt kell cserélni és simán lehet, hogy pixelhibásat kapsz! Sőt, lehet, hogy másik beszállító ad rosszabb színtérrel, kevesebb fényerővel panelt épp akkor. Azt a jó durva életit neki. Na most gondolom hirtelen mindenki elkezd nem panelt cserélni ha bekap egy csíkot vagy egy fehér foltot.
X hét vagy hónap kell csereigazoláshoz? Hány márka belsős szabályzatát szivárogtassam ki, hogy mindenhol ez van? Dellnél 1 hónap volt a főcsere pölö, addig vártunk és agyaltunk rajta mi lehet még, ha nem az adott fő rész.Ameddig nem gariztattál Samsung oled tv-t addig felesleges fikázni. Nem hajszárító topik. Ha majd lesznek hibák es nem javítják, akkor valóban lehet szidni.
Ez olyan, mint az Apple topik volt, hogy mikor rákérdeztem egy típushibára, és mondom utána, hogy ez amúgy gáz, akkor az lett a vége, hogy majd akkor szidhatom, ha megvettem azt a konkrét darabot?Amúgy ugyanazok viszik az OLED garizást is Samunál, nyugi, megkérdeztem, mert volt kalapban Samu OLED is. Ezért is nem lett az, mert ezzel a brigáddal én semmit, köszi.
Az, hogy elkezded relativizálni a dolgokat, már hidegen hagy, mert orbitálisan ciki, pont azért, amit leírtál.
junkpod: Mert itt cserélnek. 5110-eket gariztattunk anno rengeteget. Kérdezte emberem: ilyen nagy márka és lapcserék évente, hát ez miért jó? Mert mondom az MSI topikban már pertársaság alakult, mert ami itt 3 munkanap max, az náluk 4-5-6 hónap
Hát ezért.
-
Tikakukac
titán
válasz
Sasi001 #88517 üzenetére
Ha méltányosságból cserélik akkor egyes ügyfeleket miért hagynak ki?
Kérdez meg tőlük, attól, mert nem ismersz valamit ne verd az ajtót, hogy dögöljön meg a tehenész.Ezt írták priviben, hogy nem mernek beírni? Erősnek érzem, szerintem ez inkább úgy volt, hogy írtak neked, mert volt ilyen és neked sikerült, azt a részt, hogy nem nem mernek írni barokkosnak vélem
-
Tikakukac
titán
válasz
Sasi001 #88508 üzenetére
Nyissak egy üres füzetet és kezdjem felírni az ismert típushibákat onnantól kezdve, hogy kinyitom a szemem? A falban lévő csövekkel kezdem, mehetünk a falazóanyagokon át a burkolatokig és a festékekig, utána a bútorok elemeire, majd a minden felhasználói tárgyadra ami bent van a térben. Ahol most ülök, az 2,5mx2,5m, van úgy 100 féle elektronikai eszköz idebent. Nagyjából mindenre tudok írni 2-3 ilyet. Akkor ugye minden, de minden méltányossági hiba? Nyilván nem, csak valahogy rontani kell az LG-t is ilyen sztorikkal, mert a Samsung botrányos viselkedése egyeseket lelkileg tipor valamiért.
Ha neked ennyi elég volt és happy, hajrá. Nekem tele a zsákom velük. Ez a garipapír kérés és társaik nálam már kaparják azt a szintet, hogy jogira rakom egyszer a sztorit és kérek egy állásfoglalást, hogy hogyan tudják a jogszabályokat is felülírni. Mert azt csinálják.
bigdigit: Szervizeltem nem kevés ideig. Az egy jogos szervizelési igény volt. Perre kellett volna vinni és felmosni mind a két céggel a padlót. Már leírtam anno, hogy miért mindegy mit írtak és hova, de ha ez valakinek bejön, lehet hajtani a kereket tovább, kérdezzen meg erről egy jogászt ha nekem nem hisznek.
Én amit fixen tudok, hogy a teló garizás botrány, a monitorok minőségi szórása és az erre adott reakció botrány, amit a nagyon nem olcsó Samu okostábla felől tapasztaltam "support" részről pedig egészen nevetséges.
Ez mind a saját, illetve a cégben betöltött IT szerepemből fakadnak, nem olvastam sehol, senkitől, semmit, én magam nyomtam végig az összeset. És erre jönnek azok amiket olvasok meg hallok még a máshol dolgozó kollégáktól. Tetszik, nem tetszik, pixelhibákkal felhívtam az LG-t és kérdezték mikor hozzák az új panelt. Részemről sztori lezárva, az irodába az utolsó Samu cuccok tették be a lábukat, én nem kérek még egyszer szívességet belsős dolgozótól, hogy szerezzen már nekem telszámot egy rendes termékfelelősért, mert a sima support már azt sem érti meg, PN és SN után, hogy amiről szó van, nem Google alapú cucc, nem sima TV és nem tudok rá adni távoli elérést. Azt meg főleg nem, hogy a Fix és a support állítólag évek óta nem érti meg, hogy Fixék nem adnak szoftveres supportot, meg kb. semmit, csak tényleg a szervizelést -
-
vata666
tag
válasz
Sasi001 #86286 üzenetére
Reggel tettem fel. Csak gyorsan néztem meg pár dolgot. Nem volt időm még rendesen foglalkozni vele. De a menü olyan lett, mint az idei modellek. Úgy szabható személyre. A kalibrálatlan kép is pontosabb. Jobb mozgás, szebb hang, gyorsabb menü. Valaki az avs fórumon annyit írt, hogy most tényleg elégedett vele. Mondjuk nekem eddig sem volt problémám. Játéknnál elvileg most újra követi az eotf gorbet. Így hirtelen ennyi 😉 és elvileg beégés elleni védelem is jobb lett. Asblt én újra kikapcsoltam.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Sasi001 #86125 üzenetére
Szemből is, igen. Bal oldalán nem vettem észre zöldes elszíneződést. Hát reméljük nagyobb szerencsém lesz
Már első bekapcsolásnál is észrevettem mert ugye a setup szürke homogén. Csak hát ugye fel lett fúrva a konzol a falra innentől nincs visszaút, nem akartam elállni
-
-
Leonidas89
friss újonc
válasz
Sasi001 #85904 üzenetére
Ha nem venném észre én sem gondolkoznék azon,h visszaküldjem. Senkinek nem hiányzik a macera meg ,hogy vehessek valami mást jóval drágábban emiatt.
Ami pedig az ár érték arányt illeti. Ha annyira zavar hogy nem tudom megfelelően élvezni a filmet,akkor hiaba mondogatom magamnak, hogy 10%-ot spóroltam.
A gond itt az hogy a Sony 2.500.000 fogja adni az sajátját ami a Samsungnál majdnem fele annyi,és ha nem lenne a mozgásmegjelenítés rossz tökéletes tv lenne kb
-
Leonidas89
friss újonc
válasz
Sasi001 #85781 üzenetére
Szerintem 24P filmeknél nézhetetlen a Samsung mozgása mozgásjavítás nélkül. Én amit olvastam mindenki javasolta hogy valamilyen szintű mozgásjavítás legyen bekapcsolva a látható judder és stutter ellen.
Hiába vagy sas úgy látszik Te nem látod 😜
Komolyra fordítva a a szót:
Őszintén örülj neki hogy nem vagy rá érzékeny.
Azért néz meg egyet otthon 65 méret felett,77',83' mert 65 ön nekem sem volt vészes a CX en,ami most arcom vágott 50% nagyobb fényerő és méret mellet,és menj biztosra hogy vissza tudod vinni ha nem tetszik amit látsz.
-
blakey
titán
válasz
Sasi001 #85778 üzenetére
Nem 20 éves vagyok bőven használtam legalább 20 tv-t és még többet láttam. - nem a kor a lényeg, van, aki 25 évesen már több száz Tv-t látott, használt, konkrétan az elmúlt 15 évről beszélek, nem arról, hogy volt CRT, meg stb, a mozgásmegjelenítésnek leginkább az elmúlt 10-15 évben lett értelme, azóta van ez a sok elérhető anyag különböző fps-ekkel. 20 évvel ezelőtt, a DVD-ken 95%-ban 25fps volt, ott senki nem foglalkozott a többivel.
Valahogy mindig sikerül valakinek úgy értelmezni a dolgokat, hogy az eredmény teljes félreértés legyen. Amikor valaki azt állítja, hogy a többihez képest gyengébb, rosszabb, sz@rabb, akkor egyesek máris úgy értelmezik, hogy sz@r, pedig a többihez képest gyengébbet jelent, nem többet. Neked tetszik, elégedett vagy, hol a probléma? Az én TV-im sem tökéletesek, volt olyan TV-m a mi a többihez képest, azonos kategóriában gyengébb volt, mégis elégedett voltam vele, mert összeségében nem volt sz@r. Ha te az írod, hogy tapasztalatod szerint a TV-m sz@rabb, akkor oké, simán lehet, de én nem azt állítottam, hogy konkrétan a te TV-d sz@rabb, hanem azt, hogy a Samsungok nem a mozgásmegjelenítésükről híresek.
-
Leonidas89
friss újonc
válasz
Sasi001 #85778 üzenetére
S95B ről nincs véleményem mert,nem csak technológiát hanem egyszerre méretet is akartam ugrani.
Az biztos hogy a mozgásmegjelenítés 77' es méretben samsung Oled-en egy elég nagy csalódás.
Amikor minden más kábé 10/10 akkor a többi paraméterêhez képest nagyon kilóg a lóláb a tv alól.
Az LG-k jobbak OLED-ben mozgásban tapasztalataim szerint,amit most látok.
-
blakey
titán
válasz
Sasi001 #85775 üzenetére
Majd, ha 30-40 saját TV után is ezt állítod, akkor már jelenthet valamit, addig sajnos ez van. Ettől még nem kiemelkedően sz@r, de a többihez képest gyengébb " sok mindent alapból nem is lehet kikapcsolni, tehát az átlag felhasználó nem is tudja, hogy milyen lenne, ha minden kikapcsolt állapotban lenne.
-
DougButabi
tag
válasz
Sasi001 #85714 üzenetére
Igazad van.
Ez mondjuk nekem eszembe se jutott, hogy veszek egy tv-t mondjuk egy milláért, és csak azért mert cégre kérek Áfás számlát csak egy év a garancia, meg voltam győződve, hogy az Emag hülyesége.Felhívtam sony szervízt, azt mondták így van.
Ma is tanultam valamit. -
-
Lujo123
junior tag
válasz
Sasi001 #85442 üzenetére
Az egész elektronikai piac eléggé megszenvedte a Q1-et és egész 2023-ra sem számolnak sok jóval. Infláció miatt sokan elhalasztják a műszaki cuccok vásárlását. Szóval valószínű mindenre csökken a kereslet, ráadásul az LG részesedése az OLED piacon nagy, ott még nagyobb lehet a visszaesés.
-
so_ha
senior tag
válasz
Sasi001 #85440 üzenetére
Azt már korábban is olvastam, hogy az LG Oled beruházásokat halaszt későbbre a visszaesett kereslet miatt. Ennek tudatában érdekes a Samsung "előre menekülése" a több millió panel előszerződésére, miközben bőszen fejleszti a QD Oled tv-ket + ugyanakkor felvásárol egy olyan új Oled technológiát fejlesztő céget, akinek a vezére pár hónapja nyilatkozta, hogy 2024-re gyártás érett az új termékük. Nekem valami nem áll össze az egész üzletben/gyártásban ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest