- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
válasz
Tikakukac #88741 üzenetére
Beszélsz fűt fát biztos én csinálok valamit rosszul, hogy 49 évesen vezetem a 23-éves cégemet 3-telephellyel. Feleslegesen próbálod kimagyarázni szerintem mindenki számára látható az ellentmondásod. Olyan homályos a fogalmazásod mint egy őszi reggel a köd ami “folytassuk angolul” társul egy nagyképűséggel. Eleve nem célom mások vásárlási szokásaival foglalkozni mindenki eldönti magának, hogy mi a jó neki.
Szintén a téma lezárása mellett szavazok, mert a semmiről vitatkozni eszmecserét folytatni elég nehéz.Üdv! További szép hétvégét.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Tikakukac #88737 üzenetére
“2023-ban ha valaminek jó a szervize az az alap. Onnan indulunk felfelé. Mivel minden hitvány, a csúcs a bármiből is, ezért én azon szoktam meglepődni pont, hogy gané supporttal is vesznek eszetlen drága elektronikai termékeket emberek
“
Gondolom részedről ez nem ellentmondás. Ezek alapján meg veszed a “gané” support-os terméket. Ismerek egy két hasonló jellemű embert de szerencse, hogy a baráti körömben nincs ilyen.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Tikakukac #88727 üzenetére
Unalmas ez a szőrszálhasogatás de ha neked ez jön be a te dolgod. Itt a fórumon nem volt ilyen hiba samsung esetében. Lg panelek esetében rengeteg a Tinting banding foltosodás, ( persze magas az eladási szám) hetente legalább ketten küldenek képet, ez jó vagy cseréltessem? Ezek tények. De tudjuk te support minősítés alapján vásárolsz, mindegy milyen a termék. Nem igazán értem a kötekedésed.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Tikakukac #88715 üzenetére
Nem célom vitázni de emiatt megy a folyamatos panel cserélgetés az Lg-nél is és igen ez a hiba nem igazán van jelen a samsungnál. Sőt sokkal kevesebb a Pana vagy philips esetében is ugyanazzal a panellel.
“Ezt és az egyéb kisebb hibákat kizárólag az LG fogadja el hibának. Aki háklis az ilyenekre, az csak LG-t vegyen.”Akkor ki erőlteti a dolgot? Ki az lg-munkatárs?
Akinek jó a folyamatos cserélgetés az vegyen, holott vehetsz olyat amivel nincs ilyen gond.
-
-
Sasi001
senior tag
válasz
Tikakukac #88538 üzenetére
Pusztán azért mert a fórumon azt a választ kapta, hogy mindegyiken van Tinting örüljön, hogy csak egy minimális, csere esetén rosszabb is lehet. Viszont mindegy, hogy mennyire minimális ha őt mint felhasználót zavarta ezért kérdezte privátban. De nem ő volt az egyetlen. Ameddig nem gariztattál Samsung oled tv-t addig felesleges fikázni. Nem hajszárító topik. Ha majd lesznek hibák es nem javítják, akkor valóban lehet szidni. Egyébként aki ilyen tv-t vesz nem az utolsót adja ki rá. Ha jól megnézzük egy jó telefon ára. Három év után az is megy a gyermekemnek, gondolom három évet elmegy a tv is. Addig sem a javításával foglalkozom hanem használom, legyen a szervíz jó vagy rossz.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Tikakukac #88512 üzenetére
Ha méltányosságból cserélik akkor egyes ügyfeleket miért hagynak ki? Nem pálcát török felettük, de akkor ez milyen hozzáállás. Mint írtam is engem nem érdekel, de mindkét félnél vannak hibák. Nem mindenkinek megy könnyen a panel csere, de nagyon unalmas a Samsung fikázása. Egyébként többen kerestek meg privátban, hogy hogy sikerült csereutalványt kicsikarni mert panel hibával elhajtotta az Lg. Nem mertek beírni mert itt mindenki ugrik ha az Lg-t nem isteníti valaki. Lehet hogy rossz a topik név, nem oled hanem Lg-oled topik.
-
Calogero
addikt
válasz
Tikakukac #88504 üzenetére
Távol áll tőlem, hogy fegyvert fogjak.
Az új kiszemelt tv-k között van a 77G3 vagy a 82G3 is Csak itt mindig megvan említve, hogy az LG szerviz így cserél, meg úgy cserél Oled tv esetén gari után is. Csak leírtam hogy nem mindenkinek.
Ha az általam beégett panel cserélt utasította volna el, akkor azt mondom hogy így jártam. De így, hogy állítólag gyártási hiba miatt fordul elő ez a hiba jelenség... kicsit rosszul esett az elutasítás. -
Sasi001
senior tag
válasz
Tikakukac #88507 üzenetére
Samsung support-al egyszer beszéltem ios SmartThings rosszul mutatta a panel üzemidőt ezért mondtam nekik, hogy szeretném tudni a tényleges üzemidőt. Engedélyeztem a táv hozzáférést és máris láthattam a valós panel üzemórát. Nekem nincs rossz véleményem velük kapcsolatban.
-
bigdigit
addikt
válasz
Tikakukac #88504 üzenetére
Kb 3 embernek volt itt valamiféle panasza amiből 1 eleve nem volt alapból jogos mert ahol vette eleve ráirták bemutató darab. Ha itt felmerül a samsung neve egyből lecsapnak rá mint a véres rongyra. A másik kettő meg nem az oled tv-k miatt lett ilyen rinya gép hanem másik topikban olvasta. Egy tény rohadtul unalmas és én eleve rosszul lennék ha már kicsomagoláskor azon aggódnék vajon itthon barmolják szét az új tvém vagy intézhetem a garis cserét. Na ha erre is rákeresel hány tulaj járt így ami nem samsung meglepődnél.
-
wallace 234
őstag
válasz
Tikakukac #87554 üzenetére
Szerviz és a forgalmazó közötti szerződés is lényeges. Samsung amúgy se könnyű eset ezen a téren! Nagyon sok mindent vissza dobnak a szervizeknek. Az a gond, hogy nincs itthon rendes fogyasztói védelem. Samsung ezzel vissza is él, és sajnos nemcsak ők.
Vhiktor
#87556Ez így van az Ászf ami lényeges, ki mit gondol vagy mond semmit se ér!
-
-
wallace 234
őstag
válasz
Tikakukac #87550 üzenetére
A probléma ott kezdődik, hogy a számlára azt írták, hogy ki állított darab. Ha nem írták volna rá lehet a Samsung is másképp reagált volna. Ismerem a kisker-nagyker világát. Nem egyszerű az egész. Tudnék mesélni. De ettől függetlenül Samsung vállalhatná a javítást. De nem tudjuk milyen a kapcsolatuk az euronics-csal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged