Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Sasi001
üzenetére
Nincs annál jobb, amikor ismersz ügyfelet, aki vett X márkából valamit, majd vett aztán Y-t, aztán Z-t, végül A-t és odajön eléd, hogy de mit vegyen, hát mindent kipróbált!
Nézek rá mosolyogva, ha az Y-ból megvetted volna azt, amit mondtam, ahol kijavították az előd hibáit és talán neked kevésbé kellemetleneket hoztak volna be helyette, akkor nem ott lennél 3 év és fél tucat gép után, hogy na, mit vegyek. Hanem otthon ülnél és ha gondod is van másnapra kijönne a muksi és cserélne neked mindent amivel gondod van, aztán 1 óra múlva folytatod ahol abbahagytad.Tiszta sor. Normális esetben nem a szervíz a döntő, hogy mit vegyek. Autót és egyéb dolgokat is olyat veszek ami tetszik, nem a szervíz érdekel.
Pár évet voltam modi a milyen notit vegyünk topikban. Nehéz volt ott is megértetni az emberekkel, hogy olyan világot élünk, ahol neked időd nincs semmire, mert rohansz, emellé piszok szutykot gyárt az összes gyártó rengeteg pénzért is, ergo a support az, ami legyen jó, mert garizni fogsz és rengeteg bajod lesz, csak nem mindegy ha azt másnap megoldja neked egy NBD-vel helyszínen a szerelő, vagy 4 hétig nézel ki a fejedből meg hadakozol és indítod a jogi eljárásokat. Na ezt itt sem megy át, pedig a legáltalánosabb bölcsesség ami csak létezhet egy ilyen fogyasztói társadalomban. Ezt tényleg hidd el attól, aki egy egész emeletnyi elektronikai cuccért felel és önmagamnak kreálok munkaidőt azzal, ha specre meg kinézetre fókuszálok only.Én próbálok sokat beszélni hasznos dolgokról, a fő gond az, ha ez tényleg úgy megy át, hogy "semmi". Itt ezt be is rekesztem akkor, mert tényleg van dolgom
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 3D nyomtatás
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor