- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Nem lesz más. De élj ebben a tudatban, ha ez téged megnyugtat.
Régebbi munkahelyemen panelek átnézésével foglalkoztak a kollégák és nekem is volt szerencsém párat megtekinteni. Brutális nagy szórás van 2 panel között is. Oké OLED-ról nincs tapasztalatom, de minden más tipusról igen. Volt hogy a 100ezres készülékben jobb volt a panel, mint a másfél millásban.
Ezért is szokták mondani: Panel lottó.
Szerencsés vagy a Panával, ennyi. -
belan
addikt
Full hd ez jó 😂😂😂 hát kérje el a pénzed nem érdekel de igen láttam a mm-be mind 2 tv-t , és nem ájultam el panatól kicsivel élesebb volt a kép meg mozgás megjelenítés picivel jobb volt ennyi gondolom elektronika is picivel jobb de nekem akkor se ér annyit . max ha aranyból lenne akkor kellene .
-
-
Skyhunter
őstag
Akkor megkapja a JZ1500 is, nem? Szemezek eggyel, 550k most az ára az 55-ösnek. Várható még egy kis csökkenés? Mondjuk csak a kerek talppal nem vagyok kibékülve, remélem a 2022-esekben visszatérnek a szögletes formához.
A90 is tetszik, de az +200k. (nem tudom van-e szerepe abban, hogy az avforums a 2021-es bestnek hozta ki...)
-
krx21
nagyúr
Ha most a HZ2000-re gondolsz, az közel sem azonos árban van…
A grafikonhoz azért erőteljesen hozzátartozik az is, hogy a fórumnak simán adhatnánk “hol keressük a hibát az Oled panelon címet”…
Minden TV technológiának megvolt az achilles sarka. Valamint még mindig nem látom bizonyítottnak, hogy Panasonic vagy Sony Oled TV-n ne lennének hasonlók… -
krx21
nagyúr
“Nekem a szerelő direkt mondta, hogy azt a manuális pixel frissítést nagy ívben felejtsem el, mert hamar "elöregedik" a panel.“
Szerintem az a szerelő sem nagyon tudja, hogyan működik ez…
Ez nem plazma TV, hogy öregedik tőle a panel…
Mondjuk én is azt mondom, hogy akkor fusson le, ha van látható probléma… -
alaves
addikt
Mindig hangsúlyozom, hogy extrém napi üzemóra és/vagy rengeteg statikus elem (pl. PC monitor) esetére ajánlom a kézi pixelfrissítő gyakoribb futtatását. Nálam nem az a kérdés (napi 14-16 üzemóra), hogy mennyire öregszik a kijelző, hanem az, hogy ne legyenek kifakulás nyomok.
-
daneel_hu
addikt
"Gyári visszaállítást nincs kedvem csinálni, mert lehet akkor is így marad így. Nem tudom, lehet hogy ez valami új ficsőr lenne..."
LG E8-ason is az egyik fw-update után muszáj volt ezt megcsinálni, mert lehetetlen volt beállítani a tévét és fele fényerőn ment minden.
Visszaállítás után mindent újra be kellett lőni, de jó lett. -
viera
őstag
-
alaves
addikt
Csak a kritikus képi paramétereket néztem, amelyek számomra fontosak. Minden gyártótól becsomagoltak előre 1-1 db távot az MM-es eladók, így csak 5-6 db-ot kell kint tartani az eladótérben és nem annyit amennyi TV-t kiraktak. Gyakorlatilag azokat a kritikus hibákat írtam le, amikért nem kell nekem A1, QN95 és QN85. Közben beszélgettünk az "LG OLED promóter" feliratú kék pólós sráccal (éppen egy 77B1-et installált az eladótérben
). Nem "elvakult" felfogással képviselte az LG OLED-et, hanem korrekt módon.
Megjegyzés: a kiállított TV típusok közül azokból fogy majd a legkevesebb, amelyiknél ez a felirat látható: "Színhelyes vagyok" (calman). -
still2
tag
Szia,
Szerintem a TV nézők 95%-a átlag felhasználó aki nem keresi vagy látja a hibákat mert (talán) nem is léteznek. Csak azért írtam le a lényeget egy átlagember szempontjából mert ha valaki betéved ebbe a fórumba és azt az információt szűri le LG panel milyen sz..r, nagy eséllyel majd panelcserés lesz., BX-t kerülni kell talán a CX de ott is erős alkut kell kötni mert az igazi kép csak Panasonic vagy Sony tévén látható stb. Miközben külföldi oldalokon található teszteken azt lehet olvasni hogy mindennapos használatra tökéletesen megfelel egy átlagember számára LG BX és ezt három hetes használat után alá tudom támasztani. És innen csak feljebb van. Azért mert Neked nem felel meg a kép attól függetlenül sok sok ember boldogan nézi. És mindkét oldalnak megvan az igazsága.
A panelcseréhez nem tudok hozzászólni, remélem nem is kell majd. Viszont ha olyan sok lenne annak komoly visszhangja lenne a sajtóban is. Azt viszont sajnálom hogy Veled ez megtörtént.
Minden technikai eszköz meg tud hibásodni vagy van esély hogy hibásan kerül le a gyártósorról és ebben megvan az igazságod. Ebben az esetben az arányokon van hangsúly 1-2 ezrelék vagy egy picivel több lehet peches vásárlók aránya. Ez is hozzá tartozik az információkhoz. Továbbá gondolom a többi preferált márkánál is megvannak a hasonló esetek. -
Ebbe már nem érdemes beleállni. Ne keressünk hibákat, hiszen azzal csak magunkat stresszeljük, ha netán kiveri a szemünket akkor méltassuk az ugyfélszolgalatok korrektségét. Márkákat pedig végképp ne akarjunk összehasonlítani hiszen hibák mindenhol elofordulhatnak. Dicsérjük a panel vekonyságát és a távirányító kézhezallosagat. . Ez a boldog élet es a stresszmentes forumozas receptje.
-
no!smak3r
kezdő
Kicsit utána olvastam külföldi fórumokon mi a helyzet, sajnos egyre inkább arra jutok, hogy mégis elengedem az OLED-et, ugyanis Panasonic/Sony ide vagy oda, panel lottózó van mindenütt. Azt is látni, hogy LG-ből is vannak jó darabok is és szerintem szimplán a nagy eladási számok miatt jön ki, hogy azokkal van a legtöbb gond. Arra tudok még gondolni, hogy az új gyárak amiket az LGD nyit kevesebb tapasztalattal bírnak, netán valós a quality check probléma a gyártósor végén.
Itt pl. egy Pana HZ1000 felhasználó, de vannak ilyenek Sonynál is bőven:
Ha valakit érdekel ez a forrás: [link]
-
krx21
nagyúr
-
Segal
veterán
Nem a felsorolás volt a cél csak annak a kettőnek a leírása amit megemlítettél.
Én is aláírom hogy jobb a Panasonic (Sonyval nincs tapasztalatom), de ennek ellenére én tökéletesen elégedett vagyok a 48 colos LG tévémmel, mert ez meg olyat tud amit a többi OLED nem. (G-Sync) -
Jorgi Kormi
senior tag
-
daneel_hu
addikt
Igen.
De értsd meg TE és ÉN is 1-1 user vagyunk csak.
Neked lehet 3-4 LG oleddel volt tapasztalatod, nekem 2-vel. Ott negatív a mérleg, itt pozitiv.Ettől még nagy átlagban létezik mindkét gyártónál probléma oled esetében. (pl inhomogenitás)
Nem szar egyik sem (sőt!), felesleges ennyire túlrugózni ezt. -
daneel_hu
addikt
Nem ez volt a hozzászólás lényege, ott van leírva.
A cikkben inhomogenitást tapasztaltak Panasonic HZ2000 esetében is. Amit nagy gálánsan elfelejtettél megemlíteni, gondolom az nem támaszotta alá azt, amit mondani akartál.
Igaz, ez csak 1 készülék, mint ahogy sok másik is van Pana és LG esetében is.Te is, én is csak 1-1 user vagyunk.
Statisztikailag mindkét gyártó esetében probléma az inhomogenitás, teljesen mindegy, hogy a saját példád alapján milyen következtetést vonsz le. Ahogy én is, nyílván.Akkor ezek szerint boldog ember vagyok, mert hiába megyek be egy MM-be, valahogy nem látom azt a fene nagy HZ2000 előnyt a többiekhez képest.
Boldogok a lelki szegények. -
ribarszki
őstag
Én ezt az alacsonyabb oledfénynél jobban szembetűnő hibát nem tapasztaltam. Nem a 10%-os szürkeábrával kevered?
Nálam amúgy szinte tökéletes a panel. Banding nulla, tinting minimális van, de maximum teljes képernyős fehér képnél, vagy focimeccs zöld gyepén látszódik valamennyire. (De én speciel ilyen nem nézek)
Filmnézéskor soha nem tűnt fel a tinting. Igaz kellet 2 panelcsere, azok tényleg kukásak voltak.Bekalibráltam, öröm boldogság. Lg 65B8
-
daneel_hu
addikt
Akkor ezt is idézhetted volna.
Ugyanebben a PH-cikkben ez is le van írva:"A betekintési szög hibátlan, ugyanis még nagyon oldalról, teljesen kiszorított pozícióból nézve a képernyőt sem érzékelhető a tónusok torzulása, fakulása. A homogenitásról viszont ez már nem mondha tó el: fénymérővel történt vizsgálataink során arra jutottunk, hogy ez egyes képtartományok között akár 15,81 százalék is lehet a differencia. Szerencsére az eltérés fokozatos, és ennek köszönhetően a hétköznapi használat során a felhők-foltok nem tűnnek fel."
De mivel a mi kutyánk kölyke, gondolom ez csak LG-logo esetén probléma, ha Pana felirat van akkor elnézzük neki.
Elég belenézni az avforums Pana-topikjaiba, ott is probléma az inhomogenitás. Ez egy ilyen technológia, ez van. Élvezni kell, nem tesztelgetni.
Ha valakinek nem megfelelő egy készülék – csalódott benne – akkor vigye vissza, válasszon másikat.Elhiszem, hogy megszívtad az LG-vel, de sokan vannak akik nem és elégedetten használják.
Nekem 8000 üzemóra van a 65E8-asban, kifogástalanul működik és a nappali egyik éke még mindig. Nincs pixelhiba, minimális banding és tinting van csak. Van ilyen is...
Az, hogy valami vásárláskor 1,2 millióért megy majd később csak 700-ért kb így működik ha műszaki cikkről van szó.Unalmasak ezek a szélsőséges vélemények már, lassan már ott tartunk, hogy az LG-oled egy xy márkájú LCD minőségét sem üti meg, hulladék mind, nézhetetlen stb...
Nem válik ez a topik javára.
-
no!smak3r
kezdő
Értem én, hogy HZ2000, ami végképp nem filléres TV, de anélkül is értem mi az, hogy homogén. Mint írtam fentebb, 600.000 a plafon amit rászánok. Azért ezt az összeget sem mondanám éppen filléreknek és nem kellene ilyen problémának lennie, főleg az "új cserélt" panelnél, ami konkrétan rosszabb.
Ok, véletlenül kijött 1-2 db a gyárból, előfordul. De az, hogy a cserére szánt panelek is szarok.. no comment. Mostmár kezdem azt gondolni, hogy a cserére szánt panelek eleve a szarul sikerült darabok, amiket félre tesznek erre a célra. De elég szétnézni külföldi fórumokon és látni, hogy rengeteg a probléma velük. Igen, lehet hogy az LG a ludas abban, hogy ilyeneket kienged a piacra, de az összes többi gyártó készülékébe is az LG gyártja a paneleket, szóval most akkor, hogy is van ez? -
daneel_hu
addikt
"Nem adja vissza, ugyanazt tv-ét kell(ene) venned és ott, vagy azon a webhelyen, vagy másik tv-t drágábban.
Honnan vettétek ezt a marhaságot? Ez törvény. Bár az MM adja az ajándékkártyát, amit eladhatsz. (nyilván ár alatt).
De mivel én is mindent az MM-ban veszek, ezért a kártyát kértem, mikor egy elég drága drónt vittem vissza. Pénzt vissza nem adnak. Ezután már bármit vehetsz az MM-ban, de csak ott."Mert ez nem is csereutalvány.
Az LG ad egy igazolást amivel visszamehetsz a kiskerbe (mondjuk MM), és eldöntheted, hogy levásárolod-e az eredeti vételárat, avagy visszaállíttatod a szerződés előtti állapotot. (pénz vissza)Magyarán igaza van Alavesnek.
És igen, ez a törvény.
2018-ban végigcsináltam a procedurát, és pontosan ez volt. Meg is kérdezték, hogy mit szeretnék, levásárolni avagy vissza a pénzt. -
alaves
addikt
Területi LG szerviz elküldte nekem a csereutalványt ---> elküldtem az MM központba, a megadott címre levélben ---> Utalást kértem, pár napon belül a számlámon volt a pénz. Sőt az 50 eFt-os ajándékkártya összegét is megkaptam, hiszen a számla tartalmazta azt az összeget is. Semmilyen megkötés nincs, máshol is vehettem volna új TV-t, vagy nem is vásárolok.
-
alaves
addikt
Úgy értettem, hogy "élénk" képmódra állítod és ott kikapcsolsz minden javítót, szűrőt, élesség: 0, stb. ahogy kell rendesen beállítod, viszont a fw érzékeli ezt a képmódot és engedi a nagy csúcsfényt.
(Az már valami, hogy még a vendég is 77CX-et nézhet, a nappaliban meg 83AJ90-et)
-
alaves
addikt
Próbáld meg az AJ90-et "vivid" képüzemmódban konfigurálni, mert a jelenlegi fw-ben csak így engedi a kijelzőnek HDR/DV-ben az 1000 nit-es (pár másodpercig pedig az 1300 nit-es) csúcsfényeket.
Amúgy pedig ez a két gyártó is máshová helyezi a hangsúlyt az EOTF, gamma tracking, fényesség értékek, stb vonatkozásában, ezért kicsit más lesz a végeredmény, kinek melyik tetszik jobban. -
crm
csendes tag
Egyrészt, nem akarok foglalkozni cserével/javítással, ha hibásat fogok ki, másrészt van két kisfiam, akiktől nem lenne biztonságban, harmadrészt hiába engedhetem meg simán magamnak, azért sokallok ennyit egy tv-ért. Az akkor miért vetted meg kérdés teljesen jogosan merülhet fel...
-
Egy ideje csak olvasgatom a fórumot és az biztos, hogy nekem az jött le, hogy van manid, de ha költesz egy tv-re, arról kegyetlenül elmondod a véleményed. Ez tetszik. Nincs ezzel semmi baj. Ha LG-ről mondtad volna, hogy jobb, mint a többi, azzal sem lenne baj. Legfeljebb a többiek (lg-sek) nem estek volna neked.
Eleinte kicsit arrogánsnak és cinikusnak néztél ki, de az őszinteség beszél belőled. Ezen a fórumon csak az a baj, ha az LG-t valaki gyengébbnek mondja bármiben, az szentségtörés. Mert az oled maga az LG. Szerintem meg a Pana tökéletesítette a panelt, ezért jobb a képminőség, amit most te, az őszinte megmondóember be is bizonyított.
Kíváncsian várom a 83-as Sony-s megnyílvánulásaidat... -
Archttila
veterán
Ugye panelcserekor a beállítások nem vesznek el, de az új a panel mégis más, aztán idővel, kb beáll egy szintre és én nagyon jól tudom, hogy bekalibrálva milyen volt a kép, szóval azért eléggé a közelébe állítottam
Nem az a baj, hogy sértegetsz meg ilyen butaságokat írsz, hanem az, hogy nem fogadod el a kritikát.
Szóval te szemre (majdnem) képes vagy arra amire egy colori/spektrofoto meter? Mert ezzel azt állítod...De a többinél, kb sehol nincs az LG, a fények, a színek és kb úgy néz ki mellette, mintha nem is 4K lenne a tartalom. De ezt anno a Sony-nál is írtam, hogy már észrevettem, hogy egymás mellett ugyanannál a tartalomnál az LG felbontása valamiért nem az igazi.
Ez is mi?
Na jó, részeméről unsubscribe!
Sziasztok
-
BusinessGuy
őstag
A porrá verés gyalázás amit hajtogatsz nagyjából ezt takarja. Tudtam hogy ez lesz "dehogy volt". Rád is hagyom, röhejes vagy, ha valaki tapasztalatból az ellenkezőjét állítja az írásodnak az rögtön "köze sem volt hozzá". Meghagyom neked ezt a gyermeteg játékot.
Amit írsz az nem igaz szimplán az agymenésed szó sincs itt arról hogy ez LG szent topik szimplán nevetségesen túlmisztifikálod a c és hz2000 közti képminőségkülönbséget, sót most te tolod a gyerekes" jobb mint az LG" sallangot szinte kommentenként, ennyi a történet. Senki sem mondta hogy a hz2000 képminősége nem jobb, a jelenlegi über, de bizony ha csak a képminőséget nézzük messze nem akkora az előny hogy közel 2x árcimke fityegjen rajta és igen egy 8-as és 9-es qled között is nagyobb ilyen téren a difi de ha úgy tetszik egy B és C oled között is.
-
krx21
nagyúr
Az a szerencse, hogy a kedves fórumtársak tudnak még tájékozódni az interneten és nem csak a Te túlzó véleményedet olvassák...
Ha nyitnak a boltok megnézem még egyszer élőben ezt a HZ2000-t, hátha csak eddig nem vettem észre, hogy mennyivel jobb...
(nekem is van szemem, évek óta hobbim a jó TV, most már nagyon kíváncsi leszek) -
-
-
jugeen
addikt
Emlékeim szerint a legutolsó paneled lett tökéletes. Mint írod, csak a legelső lett kalibárlva. Nem gondolod, hogy ha CX panelek között ekkora különbség van, akkor azok kalibrált beállításai között is van? Az emlékezetből belövés az legalább annyira van távol a specifikus egyedi kalibrálástól, mint Makó Jeruzsálemtől.
Ettől függeltenül nem kérdőjelezem meg, hogy nem jobb a HZ képminősége, hiszen már a műszaki adatok is igazolják azt, illetve gyárilag kalibrálva van minden egyen példány.
-
Nem gondoltam, hogy a mindig kritikus, nyers Eagle-t meg lehet lepni oled képminőségben pozitívan. Főleg, hogy mindig azt szajkozzák az LG-sek, hogy mindegyik olednek ugyanolyan a képe. Nagy fricska ez nekik...
Pedig aztán ha valaki, te aztán megmondanád, ha ugyanolyan lenne, főleg ennyi pénzért.
Nálunk igaz nem HZ2000, de lassan két és fél éve szolgál hibátlanul két méretben két Pana oled. Képminőségben is elégedettek vagyunk. Nagyon is.Amúgy úgy általánosságban, hogy vagy megelégedve a tv-vel? A képminőségen kívül. A "fapados" rendszerre, hangzásra gondolok... Vagy bármire, amivel nem vagy elégedett. Akár hbo go hiányra is.
-
krx21
nagyúr
"Viszont itt most tényleg nem ez a lényeg, hanem a megdöbbentő képminőség különbség."
Erre azért kíváncsi lennék, hogy egy jól beállított LG C9-CX miben rosszabb megdöbbentő szinten a Panasonichoz képest? Mondjuk úgy, hogy megnézném egymás mellett, megfelelő körülmények között... -
krx21
nagyúr
-
mQWeXgsf
aktív tag
Elvileg nem lehet szolgáltató hiba (DIGI), mert a felvett adás is csak akkor akad, ha be van kapcsolva TM. Minden adón, föleg kameraváltáskor, de tök ártatlan szituban is csinálja (pl studióbeszélgetés közben félrefordítja a fejét az alany és beakad izomból...). Ha esetleg este valaki van olyan elvetemült mint mi, és Exatlon-t néz
, ha felülnézetes drónkamerára vált a kép, azonnal izomból beakad. (Truemotion felhasználó, de-judder 3, de-blur 8)
-
mQWeXgsf
aktív tag
Nálunk BX-en ˝csak˝ TV adás nézésekor van beakadás truemotion használatakor, ezért is cserélik az alaplapot hamarosan...
/nekünk de-Blur nélkül egyszerűen nézhetetlen minden OLED-en/ Ezenkívül soha egyetlen reccenést sem tapasztaltunk TM használatakor, még a 80GB-os 4k HDR anyagoknál sem.
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
Azoknak a legjobb, akiknek a darabos, vagy röccenéses mozgás nem tűnik fel.
Én a falra mászok tőle, bármilyen apró képi hibától.Ez érdekes, mert másoknak feltűnik: [link] [link] [link] [link] [link]
GZ, HZ mindegy... Vincent szerint ilyen a SoC , amit nem lehet fw frissítéssel orvosolni.(valami olyasmit mondott, hogy egy új SoC hozhat megoldást erre a problémára)
Persze nyilván a többségnek fel sem tűnik, de attól még jelen van.
Ettől függetlenül természetesen ez egy remek TV, de korántsem tökéletes. -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Neked egyébként miért kell folyamatosan ebben a hányinger stílusban kommunikálnod...
Nem tudom, hogy kit és miért, hogyan sértettem meg és mivel, ami neked nem tetszett, mert ilyen nem volt, de most...
Értem már, hogy miért engem találtál meg a DE hiányával!
Valamit kellett találni Eagle ellen...
[kiszállt ebből a "frankó" eszmecseréből] -
törölt tag
Csak akkor kell elérakni a fosztóképzőt, amikor az értelme úgy kívánja. A RTINGS videóban teljesen jól használják, és a hozzászólások közt is csak szórványosan volt hibás.
Ez félrement, a "te is" érveléssel egyébként se érnél el semmit.
Neked egyébként miért kell folyamatosan ebben a hányinger stílusban kommunikálnod, mintha mindenkit a seggedből rángattál volna elő?
-
esicyhun
tag
Te sem tudod abbahagyni, mindig igazadnak kell legyen, ugye?
Amit linkeltél fórum keresést, abban 2x szerepel dejudder helyett judder, ahol ez helytelen, a többi esetben jó.
Na de most én is önkritikát gyakorlok és abbahagytam, sorry.Én futni megyek délután (terv szerint 27k), úgy könnyítek magamon.
-
törölt tag
Értjük, de attól még az ellenkezőjét jelenti a kettő. Ez vele a probléma.
Azt is érteni, hogy omlósz. -
esicyhun
tag
Ezek szerint csak jól írtam, tehát lehet hogy néha, de használsz/tál interpolációt.
Na mindegy, örülök, hogy a Panán jó a mozgás, és végre találtál egy tévét ami a te szemednek is megfelelő. (Teljesen őszintén írom, nem szarkazmus) Ha lesz lehetőségem megnézem egy BX-en, kíváncsi vagyok.
-
esicyhun
tag
Te írtad korábban, hogy a CX-ed mozgásmegjelenítése mennyivel jobb lett az új sw-(k)nek köszönhetően, hogy talán a Tomb Raider nem akad már. Ezt vettem annak, hogy truemotion-t használsz, mivel mi mást optimalizáltak volna az sw-ben? Amúgy nem azt írták itt a többiek, hogy a 0-ás dejudder esetén deaktiválódik a realcinema mód, illetve interpoláció sincs? Azaz a panel alacsony válaszideje miatti összes mozgásos hiba kijön? BFI-t tudom így is be lehet kapcsolni, nem tudom mit adhat végeredménynek. Nálam nyilván a C8-on nem opció, eléggé leveszi a fényerőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest