Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igen, erről még a múlt nyáron írtam, amikor az AG8 tévét visszavittük és helyette GX lett a lányoméknak. Mivel friss volt az élmény, igen csak el kellett tökölni, hogy legalább hasonló szintre lehessen beállítani a GX-et.
És arról is írtam, hogy egymás mellett volt a CX-szel, többször megkérdeztem az eladót, hogy ugyanaz a demó miért sokkal szebb a sony-n, de állandóan csak terelt. Ezért lett a legnagyobb bánatára a sony választva, de sajnos azon a tévén a droid egy optimalizálatlan foshalmaz volt, ezért elálltak a vásárlástól és a GX lett elhozva, amin kétszer is cseréltek panelt, végül ők is csereutalványt kaptak és vettek egy jóval faszább HZ2000-et.Nem a dobozból kivéve volt a lényeg, hanem nem lehetett egyszerűen azt a képminőséget beállítani, amit az AG8 tudott.
Nagyon fárasztó LG fan vagy, fizetni kellene a cégnek neked, még azokat a tévéket is bevéded, amit az életben nem láttál, nem a tied, de ha LG, akkor megírod a frankót. hátb+ezröhej...

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor