- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
Atomgeszi #103073 üzenetére
Tudom nem kell 100%-ig hinni a youtubeos videóknak, de szerintem valamennyire átjön az, hogy jól néz az ki!
Meg a mostani Oled laptopomról is úgy nézki, hogy nagyon szép! Gondolom élőben meg mégjobb.
De például a G4 is hiába erős a fénye, szerintem marhára nem kell azt csutka fényerőn járatni, egyrészt a panel élettartama miatt, másrészt kiégeti az ember szemét
Ugyanez igaz a C4-re is... -
Csabi1984
addikt
válasz
Atomgeszi #103073 üzenetére
Szeretem ezeket a fényerő dolgokat. Persze bizonyos szintig igen is van jelentősége. Viszont a tartalmak is fontosak ugye. Bevallom őszintén Ugoos-szal ami kezeli a FEL réteget CoreElec alatt (most már egyre több lejátszó is) új színre lépett a helyi fogyasztás értelme.
-
Csandi
őstag
válasz
Atomgeszi #102942 üzenetére
Nem is a tiedre válaszoltam
hunspikey írásából nekem az jött le, hogy 2 férfi tartotta, azért írtam, hogy én egyedüliként a 65-össel megbirkoztam, de aztán rákerestem és a G sokkal nehezebb mint a C. (Képem ellenére én se nő vagyok, és én is konditermezek már pár éve
)
-
hunspikey
őstag
válasz
Atomgeszi #102932 üzenetére
Nagyon jól mondod. A 77-es LG-t a haverral majd becsokkentettünk míg tartottuk, hogy asszony meg hátul illessze a állványzat (mert én nem falra akartam rakni) csatlakozását. Persze asszonyka lámpalázas, bénázott, nem találta el a poziciót, nekünk meg vágta szét a kezünket az egy centis dög nehéz technika. Ráadásul meleg is volt mint állat, a káva meg csúszik ám rendesen. Szóval majdnem földhöz vágtuk a g3-at
-
Laraxior
titán
válasz
Atomgeszi #102905 üzenetére
Van rá kulso program is, vagy a bongeszoben.
Anno egy rtx3080at en is megcsiptem, tok veletlenul, itt a forumon ugyanugy latta a srac hogy elado, de neki mar nem sikerult ranyomnia. Egy nap alatt elment majdnem duplaáron.nem vagyok nepper, munkanelkuli voltam epp, kellett a penz.
-
válasz
Atomgeszi #102903 üzenetére
Aki ezzel "foglalkozik" tehát nepper, annak mindenhol is bevannak állítva készlet értesítők, és minden egyéb, hogy ha olcsóbb valahol esetleg, egyből kapja az értesítést, és már veszik is meg, ennyi a titok! De természetesen az sem kizárt amit te írtál... sőt valószínűleg így történt 😅
-
makoss
veterán
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Atomgeszi #102759 üzenetére
Magán a TV-n nem igen lehet.....
A router-en megoldható ha jól tudom.....mármint a blokkolásuk , szűrésük. Olvastam olyat aki a RPi-t tart erre a célra....megszűri az egész hálózatot , ezáltal reklámmentes lesz minden eszköz ami a belső hálózaton lóg. Sajnos részleteket nem tudok. Én magam sosem voltam annyira kiváncsi, hogy ki is próbáljam....pedig engem is zavarnak a YT és egyéb helyen felbukkanó reklámok.Talán a [Az otthoni hálózat és internet megosztás] fórumban többet tudnának mesélni erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged